PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Magyarul ez a MGS5 Prologue? Mint a Gran Turismo esetében nem?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kongy
Már megint egy X+1-edik árkád szemét?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

shaddam
Maximum plus formájában fog az én gépemre kerülni...

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

"Konzolokra költözik a tavalyi év egyik legmegosztóbb független játéka, a The Fullbright Company belsõ nézetû kalandja, a Gone Home: a Majesco Entertainment indie cimkéje, a Midnight City logó alatt fog megjelenni, méghozzá 2014 õszén. Hogy pontosan mely platformok érintettek, azt egyelõre még nem tudni - vélhetõen ennek kapcsán még nem véglegesek a részletek." - G365

ez klafa! remelem plus-ba adjak 😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

n000rbi

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
Najó azért ne túlozzunk 😄

Tessalációt nem nagyon használ a fox engine az látszik.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

"PlayStation 4 Price Officially Goes Up In Chile" <#eljen>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
PS4 képek. Van akinek már megvan 😞

Moby
Én ugyanúgy számolgatok, kalkulálok, értem a dolgot, pontosan tudom mit kéne, aztán...
Az érzelmeim irányítanak 😄 Másképp nem megy. Valszeg abból fakad, hogy már az a szórakozás része, hogy az überracionalitást kivághatom az ablakon ezen kérdésekben 😊

Adversus solem ne loquitor

arty
Egen, jogos - pedig én néha elkerekedett szemekkel olvaslak, amikor rengeteg helyen az árkérdést félretaszatjtod/taszajtatod...

(de ez nyilván a magam nyomora (nem szó szerint, csak ált. pont nem erre van píz, így minden döntésem mögött ott az árkérdés IS - vagy épp csak az))

Forza.

Moby
Hát errõl beszélek. Vagyis nem is árkérdés. 70-ért sem bolt. Annyiért már wiiu-t lõsz, és még arra iis több a játszható exklu.
És a csodálatos greatnessnek hala, ez még várhatóan jó sokáig így is marad. Ezek a nyomorékok multiplat cucokkal óhajtják megetetni a 6millió vásárlójukat.
Mission impossible.

arty
és a kz is bennevan a pakkban?

bár ez nem az az ár, h megimpulzusvásárolnám.... 😊 (hiába több a bótban, hiába van hozzá játék... ilyen (játék)kínálat mellett öngyilkosság a gép, mert csak porfogó volna :/ szal tényleg csak 1%-ban érdekelt ... )

Forza.

Moby
De nem látom értelmét. Ha csak kz-re kell arra odaadom. Nem sürge eladni. Ezért ne adj ki pénzt.
Neked pláne felesleges (ugyanezen okokból).

Moby
120-ért hirdetem knackel.
Neked nyilván nem ennyi 😊

Moby
Greatness...az. Amihez a sonynak pont semmi köze nincs.
Mondjuk a greatness a szuperior pécés verzában fog lakni, nyilvánvalóan 😄

arty
nekem mondj már egy árat 😄
vagy hogy hol hirdeted? 😊

(jön a szülinap, bár tény, h a kz letolása után én is tanácstalan lennék ...)

Forza.

Totti5
Jájj de nagyon várom már! Bungie<#puszis>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo

Mr Manson
Rendben, csak nem tudtam a jelszó probléma normális-e.
Köszi!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

TDC Geronimo
?

Írtuk már párszor, hogy karbantartás van estig

DarkSector
Nem tudom. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Mr Manson
Rossz jelszóval nem enged be PSN!
Ilyenkor ez normális?

Moby
Áh beszélek hülyeségeket....köszi 😊)

Kongy
És fülbemászó zene.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

n000rbi
Vagyis a Legends-et 😊 Rohadt jó, csak ismételni tudom magam, tonnányi tartalom, napi-, heti online-challenge-ek, kánaán 😊)

Kongy
Ha Nolan North lesz Nate hangja (ami több, mint valószínû), akkor már nagyon rossz nem lehet 😄

Kongy
Reméljük. De azt már látatlanban el merem mondani, hogy a grafikától tátva marad majd a szánk 😄

Moby
Nem érdekel egy ötödik uncharted. Megmontam láncskor. Ha ennyire nem képes megújulni a core nd, eltemetem õket is.

Akkor megis milyen ertelmes autosjatekra lehet szamitani mostanaban? Keszul barmi hasonlo egyaltalan? Ilyen utemben a Project Cars is elobb megjelenik...

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Moby
Dehogy adom el 😊
A héten még megveszem rá a rayman originst is 😊
Meg még jópár címem van oda. Ill. Borderlands2-t is szándékom van vételezni, ha el nem basszák.
Arra az idei évre van címem. A továbbiakat meglátjuk.

TDC Geronimo
Szerintem egy ND játék nem csak a látvánnyal fog.

Kongy
PS Vitát is eladod? 😊 Én tavaly azon buktam hatalmasat.. az is remek Sony termék, amire 0 játék van 😄

én nem féltem a játékipart. Biztosan lesz még évekig NFS, CoD, AC... 😄 Az más kérdés hogy milyen minõségben.

De az tuti, hogy mindenkit elfog majd a sárga irigység akinek nincs PS4-e, mikor a Naughty Dog elõrukkol az új Uncharted-el 😄 Mert ha valaki, akkor az a játék minimum látványvilágban tarolni fog.

Moby
De az is elég bszéds, hogy 3 nap alatt nulla érdeklõdés volt a gépre, pedig ha meghírdetem a gyerek használt pelenkaját, arra is érkezik legalább napi egy ostoba kérdés.
Lehet a végén annyiért fogom hírdetni, hogy valami nepper megvegye...

Mr Manson
Akkor most full halott a PSN?

Moby
Istenbizony nem tudtam még tegnap.
De úgy tûnik a sony rosszabb forgatókönyvet ír, mint amit vízionálok. Kérdés mikor pukkad ki az igéretlufi. 6 millióig könnyen ment, de recseg-ropog a kartyavár.
A géming matt meg nem kell aggódni. Amíg pc van, videojáték is van.

deep
Rohad az már legalább 10-15 éve 😄
TDC Geronimo
Dologhoz hozzátartozik, hogy emiatt lett elhalasztva és nem most álltak neki megint.

TDC Geronimo
Hát az utolsó 1-2 hét mint PS4 tulaj nem volt a legjobb. Most majd jön a GDC ott felhájpolják a VR headsetet, amit majd 5* eltolnak és mire kijön fele olyan se lesz, mint amit ígérnek. Már kicsit kezd elegem lenni 😞

Sorra derülnek ki a dolgok játékokról is, hogy parasztvakítás volt a graf és ehhez hasonló dolgok. Rohad a géming tényleg :/

deep
LOL?
vortel
ok köszi visszaolvastam, hát kapjáb be a faszt, egész nap azt vártam h meló után fifában szétalázzak mindenkit, erre baszhatom... na majd holnap 😄

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

TDC Geronimo
Sony’s Gone ‘Back to the Drawing Board’ to Make Driveclub ‘Great’

Na akkor asszem ez 2015 😄

n000rbi

TDC Geronimo
There is PSN Maintenance scheduled for Monday 10th March from 16:30 until 22:00 GMT

vortel
PSN-re PS4rõl mindenki be tud jelentkezni? nekem folyamatosan hibát ír, holott PS3on minden gond nélkül belogol. Valami tipp?

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

n000rbi
Ez a Rayman kurvajó 😊)

The Protector
Ahham.Értem.
Mondjuk nem gáz,sõt okés is.Az infamous2 ben is a karmától függõen változott a képességünk.Jó a jég és tûz a gonosz.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Kongy
A smoke az kb olyan mint a 2-ben az a sokkoló kard, ugyanaz a szerepe. A neon cucc meg gondolom a gyorsabb haladást segíti elõ.

TDC Geronimo
2 powerrõl tudunk eddig. Smoke meg neon. Ezeket a városban tudja változtatni csak oda kell állni egy forráshoz. Lesz több power is még, de ezekrõl csak megjelenés után lesz infó meg játék közben.

The Protector
Ha már Infamousról van szó.Miért neon/lila színûeket dobál/varázsol a srác?
Kezdetben füst,tûz,parázs stb...volt neki az ereje?
Azt értem,hogy lehet több féle ereje,de ez a neonos dolog mibõl származik?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?