PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Röhögnék, ha erre válaszul a R* bejelentené a GTA5 ps4/xone verziót, május 26-i megjelenéssel :D
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Kár hogy prémium fícsör a hsz szerkesztés :D
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Adversus solem ne loquitor
Ez valami vicc? Komolyan kérdem. Mármint ez valami videogame paródia-féleség?
Metal Gear Solid V: Ground Zeroes ends with one of the most disturbing scenes I’ve ever seen in a game. It’s gross, it’s violent, it’s painful, it’s heartbreaking, and it’s something I won’t spoil here. But it’s going to draw attention.
Nagy szemetek, mert akkora cliffhanger lesz a vége és lehet várni PP-re majd másfél évet legalább :(
Mondjuk a végkifejletet már ellõtték trailerkben csak azt nem ,hogy hogyan jutunk el odáig.
Fogalmam sincs miér nem fut ez 60fps-el. 4K-n :D
A felbontást leszámítva ez nem nézett ki rosszabbul ps3-on sem. Ott és akkor valahogy élveztem is, itt és most valahogy abszolute nem köt le. Leginkább vitára való ez, de biztosan nem a ps4-re.
Esetleg még Goblinurat kéne bevárnom valami sötét sikártorban, és elvenni a dragon's crown-ját :D
Na én meg megvettem a Rayman Legends-et... 10ezerbe fájt, de azt mondtam egye fene, ez a játék piszok jó :D
psn: TasManHUN
(én elõrendeltem<#rolleyes>#rolleyes> - mentségemre legyen mondva, hogy soha egyéb ilyen akciót nem támogattam a pénzemmel:D)
Biztos vagyok benne, hogy ez végtelenül korrekt :D
-fõküldetés másfél, két óra alatt végigjátszható (Omega camp az egyetlen helyszín, de annyira sok a lehetõség, hogy korrektnek tartja a kb 30 eurós árat)
-hud amint látjátok minimális, térkép persze van külön menüben, vagy tablet/telefonon secondscreen (nézegetés közben nincs pause, így érdemes nyugis helyen tanulmányozni a térképet)
-a mellékküldetések mellett menthetünk meg egyéb rabokat is, akik majd a Phantom Pain-ben a bázisunkon rendelkezésre fognak állni
-elõre meghatározott pontokra lehet helikoptereket hívni a kiszabadított foglyok elszállítására, de csak akkor, ha a környék biztonságos - viszont akár kockáztathatod, hogy esetleg ellövik a gépet (ez is beleszámít a mission rank-be)
-az irányítás alapjában véve nagyon gördülékeny, kontext-szenzitív, egyetlen hibaként azt említi, hogy az embereket ugyanazzal a gombbal veszi a hátára, mint amivel fegyvert, muníciót. Így elõfordulhat, hogy egy leütött katona fegyverét veszed fel, holott magát a katonát akarnád
-egy katonára hátulról fegyvert fogva különféle parancsokat adhatunk (feküdj kussban, dobd el a fegyvered, adj információt stb.)
-helikopter kivételével a bázison az összes jármû vezethetõ (teherautók, tankok) Akár ezekkel is megoldható a küldetés, de nyilván hatása lesz a pontszámokra
Psplus kategória nincs frissítve egy platformon sem
-psvita plus msot frissítik-smart as több órája tölthetõ-pixeljunk mág nem(van már plus jel mellette de nem elérhetõ.
ps4 plus4:nincs frissítve de a játék elérhetõ
ps3 plus:nincs frissítve de a brothers tölthetõ (600mb körül),tomb raider még nem tölthetõ.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Tudtommal Mobynak UK a fõacc.
Szerk.: most néztem épp UK accal store-on, ott van a Dead Nation, csak keress rá.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3