PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért mert leírták azokat a fejlesztési elveket, amiket évek óta mindenki sulykol? 😊)

Btw múlt hétvégén letoltam a KZ4-et, és nem voltam elájulva tõle... Anno a KZ2 sokkal nagyobbat szólt. De nembaj, már csap pár nap és MGS5GZ 😊 .

shaken, not stirred

Mr Manson
Konzol studio megbízható? Ott lehet már venni PS4 headset-et.

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

n000rbi
Nem akarlak elszomorítani, de #6900. Február 28. volt a Thief megjelenési dátuma, 26-án adták fel. (ami UK-n belül oda is ért volna)

Amikor értékelni kellett a helpdesk-et, a szöveges résznél be is írtam, hogy nem ártana, ha nem-UK vásárlóknak hamarabb postáznák az elõrendelt játékokat, mert így kb. semmi értelme. (szóval ha mégis megkapod, nekem köszönheted😄)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

shaddam
Azért örülnék ha úgy adnák fel, hogy megjelenésre ideérjen

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

TDC Geronimo
Külföldön már csomó helyen árulják infamoust 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Vótmá párszor, de most kijött hivatalosan az evil karmas mission

The Protector
De csöcsöket eddig nem nyomkodtál vele......

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Kongy
Hát ez baromira nem az én stílusom..

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

n000rbi

Kongy
Eddig is volt haszna, még egy Rayman Legends-ben is van mire használni..

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

n000rbi
Egy meglepetéssel kevesebb <#falbav>

The Protector
Azért a szexes minigame adja rendesen az elején...végre a kis touchpadnak is van értelme.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
Ja értem én Várok egy Robotzsaru Steelbook-ot. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

a.carkey
Ez - nhmé - bh@szott jó!

Áldom, hogy elõrendeltem.

A medve nem játék.

AntiHero
Oké Magyarországon hol a legolcsóbb ez a játék? 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

n000rbi
😄

Beletekergettem és...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

...és felüdülés volt, hogy az elején nem a városban vagyunk. Elgondolkodtam 😊

TDC Geronimo
Belenéztem nem bírtam ki, hogy rohadjál meg! 😄

Hát a kamerakezelések ,mocap, acting, voice over, storymesélés már most látszik, hogy bitang nagyot fejlõdött az elõzõ 2 részhez képest.

TDC Geronimo
Nemnézemmegnemnézemmegnemnézemmeg

warass
Itt az elsõ 20 perc is (Van nap így árnyék is<#ravasz1>)

http://www.allgamesbeta.com/2014/03/infamous-second-son-first-20-minutes.html

n000rbi
Változó. Thief pre-orderem febr. 26-án adták postára, tegnap érkezett meg. Közben március 3-án rendeltem Rayman Legends-et, ami meg már 10-én itt volt.

DarkSector
7-11 working day.
havernak is 2 hét volt kb, az 8-10 munkanap.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

shaddam
Remélem a zavvi idõben küldi

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

TDC Geronimo

Moby
>mert senki se mer majd belevágni <- ide kellett volna tenni a pontot.
Kicseszett drága lesz. Nyilván. És senki nem kíván majd százezreket költeni egy kijelzõre, hamár egyszer ezt úgyis megtette. 1-2 hc geek arc megveszi, meg a tehetõsebbje, de nem lesz néptermék. Így aztán fejleszteni sem fognak rá a sony stúdiókon kívül. Hiszen az eladásokhoz lufaszt tesz hozzá, miközben egy vagon pluszköltség.
A move, vagy itt ps4-en a kamera egy filléres dolog, a ligthbar meg adott. És így sem használja senki semmire. Minek? Több fog fogyni így? Ugyan...

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
There’s also no pressure on developers from platform holder Sony to adopt the tech; indeed, the studios we spoke to were excited by the technology, but questioned its viability as a platform. The cost of VR game development and its niche appeal means that many developers will wait and see how the Sony-authored experiences fare before committing to VR game development in earnest.

Ez a baj ezzel. Ha ki is jön mondjuk év végén, akkor is mire erre lesznek értelmes cuccok az nagyon sokára lesz, mert senki se mer majd belevágni azelõtt, hogy tudná milyen sorsra fog jutni.

Moby
A fosfelbontású devkit. Hogy mennyi lesz a kereskedelmi a fasztudja. Specifikációk sincsenek.

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
300 dollár

TDC Geronimo
Devkit talán 100k körül, de nem tudom pontosan

mennyibe vannak ezek a keszulekek? vagyis mennyi egy Oculus manapsag?

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Sony will reveal its Oculus Rift-beating VR headset at GDC next week, according to developers familiar with the tech.

A prototype is already in some thirdparty developers’ hands, who have told us that Sony’s VR headset is far superior to Oculus Rift’s first incarnation, though that is expected to even out a little with the arrival of Rift’s new, more advanced Crystal Cove devkit. They also said that there’s little software to speak of currently, but they expect to see something from one of Sony’s firstparty studios at GDC, even if it is just a tech demo.

n000rbi
<#eljen>

Bennük még bízok...

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Ahhoz képest, hogy januárban még megesküdtek rá, hogy megjelenik idén...

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

n000rbi

Kongy
A sima gépcsomagok mindenhol japánok. De igazából teljesen mindegy mert szoftveresen van elbaszva minden gép többnyire, akár japán akár kínai....

a.carkey
Csak érdeklõdés. Több helyen van PS4. Van olyan bolt amirõl tudtok és mad in japanes gépet árulnak?

A medve nem játék.

Totti5
Ebbõl nem álljon. 10 ezret elkérni egy demóért, vagy nagyon jó indulattal egy elõzmény DLCért, vicc szint. A Dead Rising 2 elõzményt 400 MS pontért árulták anno. Az annyit is ért. 2-3 óra kóstoló.

Adják ki digitálisan 3-4 ezerért annyi még elfogadható, de nem több, pláne nem lemezen. Vicc kategória.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kongy
De most mit kell itt pattogni a Ground Zeroes miatt? Drágának tartod? Nem veszed meg. Ilyen egyszerû. Hiába kezdtek el pampogni, hogy ilyen lehúzás, meg olyan lehúzás, ha nem vettétek volna észre ebbõl áll a videojáték ipar ..... 😊

le, tovabba -10%, mert huseges rajongo vagy...

The Protector
ÉS ha megveszem ezt akkor az ára levonódik a Phantom Pain árából.Igaz?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Mr Manson
Most se megy a PSN?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

TDC Geronimo
GZ nem lesz benne a teljesbe. Nem így tervezték ezt kiadni, így kezdõdött volna az MGS5 ahogy most GZ. Gondolom fogytán a lóvé is és mivel még egy-másfél évig biztos nem jön ki a PP, így kell a lóvé. Ezért úgy döntöttek, hogy a felvezetést eladják külön. Bevezetik a játékost az új MGS gameplaybe, mivel open world miatt elég sok minden változik. Fel lehet fogni persze fizetõs demonak is.

DarkSector
Ja oké, akkor már értem. 😊 hogy miért nem van ingyen.

irtam.😊 nem az.

DarkSector
Aha, én úgy értem a BENNE LESZ dolgot, mint egy normál demo-t, ez a végigjátszható betekintõ anyag nem a MGS 5-bõl kivágott 1 jelenet?

ez egy kis prolog. mint a mgs2-ben a tanker resz. hogy beleteszik-e a mgs5-be, azt meg nem tudja senki. szerintem nem. inkabb lesz egy par fonttal dragabb kiadas is, amibe igen.

DarkSector
Akkor se, ez csak egy demo-nak fogható fel, feltételezem ez a cucc ugyanugy benne lesz a nagy anyagba, nem? Vagy ez egy teljesen különálló kis játék? Mert egyszer valaki irta hogy ez a pálya meg minden ugyanúgy a MGS 5-be benne lesz.

egy teljes aru nextgen jatek 40-50 font kozott mozog. ez kb. 23.

DarkSector
Jaja demo az nem pénzes hanem ingyen kéne, vagy ha elõrendeled a full-t.

The Protector
Egy hosszúra nyújtott demo gyakorlatilag.Kis bemelegítés a Phantom Pain elõtt,kis felvezetés.Szeritnem túlzás ezt teljes árú játékként adni,sõt szerintem létjogosultsági sincsen.Pesze míg a sok marha megveszi addig életben marad.Majd szépen fog fogyni és többen is bevezetik.