PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Több nem volt benne sajnos az új fisemfos pályákkall. A régieknek a pixeleit meg névrõl ismertem már.
És hát itt a nagy kérdés az infamoussel is: mennyi benne a tartalom. Mármint ami nem meló/grind/akármi. Mert ha az (nagy szám jön) 18 óra, akkor óránként ezerért mulattat, és vége. Az nem olcsó. Annyiért kurvajónak kéll lennie. Nem tudom tud-e ennyire jó lenni egy mai játék. Kétlem.
Persze ez nem egy valós mérõszám, csak,ilyen cehhek mellett óhatatlanul is számolgat az ember.

Adversus solem ne loquitor

Kongy
Egészségedre 😄 Nekem 5 perc elég volt belõle.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Talán az egyetlen olyan játékom volt, ami megérte az árát. 100 óra felett vertem a multijába. Ennyit vélhetõen nem fogok a platform összes exkluzívjába tenni összesen.
Annak a játéknak ez volt a lényege.

Kongy
Jó szívvel is csak közepes.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Totti5
Mi a rossz???? 7 pont???

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kongy
Na ott a pont.. 😄 Nagy hulladék az is. A grafika az egyetlen értékelhetõ pontja, amúgy egy érdektelen, jellegtelen tucatfos fps.

KZ szinten rossz pontokat kapott, s a topik többsege nem is elvezte... 😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Lehet, hogy az irtójó árban vett playstation fülesemtõl meg kell válnom 😞 totál szar pc-vel. Olyan alapzaja van, mint a k.élet 😞( ps-em meg megtartósban már nemigen lesz.
Szóval ha valaki mond rá egy elfogadható árat, hajlanék az üzletre 😄

Moby
Hát a reviewk fõleg a tömegigények alapján értékelik a játékokat, hiszen a cél az, hogy sokan elolvassák. Akinek meg másfajta igényei vannak, az meg nem olvas reviewkat.

TDC Geronimo
Szerintem meg marhára nem. Teljesen egyedi vélemény a review. Én soha nem az alapján vettem vagy éppen nem vettem játékot.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kongy
Hát azért még kiváncsi vagyok... A Knack pont egy a kivételek közül, de 90%-ban helytállóak az értékelések.

TDC Geronimo
Én meg leszarom az értékeléseket. Knack is 5-6 pontokat kapott nem? A topik többsége meg élvezte. Amúgy akik játszanak már vele azoknak mind tetszik.

Moby
Remélem hatalmas meglepetés lesz, és érdemes lesz majd egyszer letolnom.

Kongy
Üdv a klubban 😄

n000rbi
Megrendeltem, rohattymek! 😄D

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Kongy
Iszonyat kíváncsi leszek az értékelésekre. Mert az addig oké, hogy a látvány beteg, de vajon a játék is beteg lesz-e... 😄 Mert önmagában a grafika nem elég, erre jó példa a KZ Shadow Fal..

n000rbi
Beteg. Nem kérdés, hogy beszerzem.

na ez igen... <#worship>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Na akkor még egy adag tömörítetlen csak neked aztán befejeztem! 😄

n000rbi
Huh, most majdnem elcsábultam 😄 Nem szabad ide benéznem, mert az -18k 😊 Koncentrálnom kell a meglévõ játékokra <#bohoc>

TDC Geronimo
Hát elvileg holnap kapják meg. Ha kapnak eleget akkor gondolom igen

n000rbi
Tehát ha most elõrendelem tõlük, akkor szerdára nekem is itt van? 😊

TDC Geronimo
Iszonyat tehetséges ember Nolan Northal egyetemben. Imádom mindkettõjüket.

Azért ahhoz nem kis tehetség kell, hogy szinte azonos hangot lehozzon, mint az "eredeti" Joker. Persze, hogy Hamill jobb, amikor õ játssza el már évek óta.
TDC Geronimo
Eddigi vélemények szerint letehetetlen sokszor, akkora fun a játék. Új powerek miatt az utazgatás is egy élmény.

Kongy
Fú... még ha maga a játékmenet nem is fog annyira bejönni, ezzel a látvánnyal el leszek sokáig az biztos... Folyik a nyálam már rendesen 😄

TDC Geronimo
Na postoltak tömörítetlen képeket is capture cardal. Te atyaég ez a képminõség már bullshot kategória 😄

TDC Geronimo
Platinumból nekem már szerdára mondták, hogy kihozzák. 2 Nap már csak. HYPE! 😄

Kongy
Azért Joker szerepében még mindig jobb volt Mark Hamill alias Luke Skywalker 😄

Troy Baker lassan már minden AAA játékban benne lesz. Mondjuk érthetõ. Hihetetlenül tehetséges és százféle hangja van.
n000rbi
Szerintem az arca is hasonlít 😊

meg Joker, meg Joel, meg ... stb.

Kongy
Troy Baker lesz Delsin hangja? 😄 Ez csak most esett le. Õ volt Booker hangja is a BioInfben 😄

Kongy
Thief-et végigvittem PC-n, Rayman-re meg ráuntam már.. Úgyhogy akit érdekel: eladó ! 😄

Már unalmamban pótoltam a Batman Arkham City-t, mert mindenki el volt ájulva mekkora jó játék.. Hát fele annyira nem jó, mint amilyennek mondják, de egyszer végig lehet vinni.. 😊

n000rbi
4k-t adok érte bármikor 😄
Én visszamondtam az enyémet - itt a Rayman Legends és egy bontatlan Thief a polcon. A Second Son-t majdnem megrendeltem, de mivel (hál'Istennek😄) azt mondták, hogy péntekre nem érne ide, így skippeltem azt is egyelõre 😊

Kongy
😄D Ha valóban csak pár órás, akkor végigviszem és el is passzolom 😊

n000rbi
Hogy is mondtad? Max. 4k-t adnék a GZ-ért 😄

Kongy
😊)))

Mr Manson
Van ahol már péntek elött szállítják?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Kongy
De tolnám már gechiiiii...

TDC Geronimo

"I'm still early on but its breathtaking visually and oh yeah it has the gameplay to back up the visuals. The controls are a tad floaty off the bat and climbing doesn't feel quite as solid as it did in previous games but traversal is even better. Using double smoke dashes into gliding my way through the city if fun.

Combat starts off fine and just gets better as you acquire new powers and ways to decimate the DUP. The amount of environmental destruction possible is pretty impressive considering the visuals on display and I just leveling an entire DUP checkpoint using the orbital drop.

Production wise this is on another level over the last two games. You still get the comic book panel art for certain sequences but the voice acting performances, cutscenes and general pacing of the story are superb. Seriously "Last of Us" tier in many ways. The face capture is superb!

I'm looking forward to digging in more tonight."

Ahogy olvasom gafon kb mindenkinek ez a véleménye róla, aki már tolja. 4 hosszú nap már csak... :y

DarkSector
animációs film?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

n000rbi

TDC Geronimo

TDC Geronimo

megjobb lenne, ha dinamikusan valtozna... :S

TDC Geronimo

TDC Geronimo

Moby
Mégis csak nekik sikerült megfelelõ minõségben implementálni. Folyamatosan.
Az már más kérdés, hogy ötödik unchartedre játékként nem igazán vagyok kíváncsi, de a teknóra nagyon. Szóval majd vmi betyárminõségû streamben jöhet 😊

TDC Geronimo
Fákkje most hívtak platinumból, hogy már szerdára megjön Infamous 😮

Pénteken jelenne csak meg, mondjuk láttam már külföldön is jó pár helyen árulják. Kedden GDC, szerda infamous, csütörtök MGS. Micsoda hét 😄