PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Immortal nem rossz, bár nekem túl fortniteosan jópofi.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Az Immortal viszont nekem nagyon tetszik
PSN ID.: Beegabor
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Erre emlékszem. 😊 Meg hogy kurva ronda volt.
PS5 II PSVR
Bebiztosítja magát későbbre.
Most az exclusive-oknak ez a PS Studios logo jár...
Vagyis nem merik rárakni, hogy Only on PS5
Valszeg az évekkel későbbi PC-s portok miatt....
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
hangja az remélem örökli a PS3 Slim hangját, mai napig kb nem is hallani, hogy be van kapcsolva (igaz, mondjuk be sincs kapcsolva)
menünek én még egy XMB v2-t is adnék, a la PS3/PSP, csak fluid legyen, reszponzív store-ral, és ne fossa össze magát ha egy nagyobb játéknál megnyomom a PS gombot
engem a controller, ami nagyon érdekel, hogy ez a haptick feedback tényleg ennyire durván jó-e, meg a befeszülő ravaszokra 😊
DeS-t amúgy énse toltam sokat, ráadásul szerintem irreálisan nehéz kategória, meg engem idegesített hogy még egy szaros herbnek is súlya van, és lassítja a mozgásod 😄 de lehet kap majd egy újabb esélyt valamikor így - nade csak ezért nem vennék PS5-öt 😞
a God of Waros kommentet meg meg se láttam inkább 😄DD szerintem egy emberről nem hallottam még, hogy ne tetszett volna neki, dehát nyilván sose lesz olyan játék, ami mindenkinek kivétel nélkül bejön 😊
engem amúgy érdekel
az ára
a hangja
a menü, a Store sebessége
backward compatibility részletesen
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.09.10. 16:34:04
Én várok egy Detroit ,Igazi Spider-man (nem DLC) és Uncharted folytatást ,de egyik sem lesz. De ha pl GTA csak Psre lenne akkor lehet már nem izgatna annyira az ár. De mondjuk nálam egy GOW nem veszi fel a versenyt egy Forzával.
PS5 II PSVR
Másrészt nem igaz, hogy day 1 az exkluzívok miatt vesz bárki is konzolt, Én sem azért veszem majd meg, ráadásul nincs is konzol exkluzív játék egyik platformon sem, nem is lesz még vagy 2 évig!
Tehát amit írtam, az igaz.
PS5 II PSVR
Szerintem kihagyom.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
De így majd max akkor ha kijön a GOW 2. De akkor viszont mindenképpen!
Le lehet fitymálni a teljes bázis számaihoz viszonyítva azokat az eladásokat, csak nem érdemes. Azok a 10-15 milliós eladások tudod milyen hatalmas számoknak számítanak? A multiplatformok többségének számtalan gépen együttesen sem jön össze. Összetennék a kezüket ilyen eladásokért.
azért illett volna egy bejelentés tegnapra 😞
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.10. 10:43:29
mondjuk sztem ratyi kicsit, de elvileg not final😄 meg végülis nemlényeg 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.10. 10:35:42
Azaz, a konzolt birtoklóknak nagyjából csak 10%-a veszi az exkluzívokat....A többi 90% le se szarja.
Tehát a nézet, miszerint PS4-et az exkluzívok miatt vesznek az emberek, az óriási tévedés.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.09.10. 09:46:47
PS5 II PSVR
Ezek mindegyike megjelenik kvarcórára is. A felhasználók többségét nem érdeklik az exkluzívok. Legalábbis nyugaton.
Meg persze a Nintendo az más téma, de az úgyis mindig kakukktojás 😊
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
AC Odyssey
Red Dead Redemption
Azt se tudja, mi az, hogy exkluzív, pedig mondtam neki. Nincs ott se GoW, se Horizon, se Pókszar, semmise.
Mi egy szűk réteg vagyunk, a casual rétegnek bizony meg az számít, hogy mennyibe kerül. Ha 20 ezerrel olcsóbban kerül a fa alá a gyereknek a konzol, akkor bizony valószínű Xbox lesz.
PS5 II PSVR
Ehhez kell pár év azért, hogy olcsóbbak legyenek az alkatrészek (pontosabb: hogy jöjjenek ki újabb dolgok, amik miatt a régebbi vasak árai esnek)
That being said, ha kijön, veszek egy 3080 Ti-t. 3090 nekem overkillnek tűnik.
mindez pár évre.. de igen, PC sose vót pariban a konzolokkal 😊
ettől függetlenül nekem kuka a box 😛
szóval de, az az 50-100$ rengeteget számíthat, főleg annál, aki "laikus" a témában... anyuci-apuci karácsonyra miért venné meg az "ugyanolyan" xboxot, ha a PS5 ócsóbb? 😊
PS3-mal anno pont elmérték a faszukat, mert drágább volt, mint az X360, meg is lett a böjtje..
Most az hogy itt meg a világba sokan vagyunk pc+ps vagy pc+ps+xbox tulajok, az megint más hozzáállás, de sokaknak választani kell és előre vásárolnak, jóesetben ha van eszük persze.
Most ha te meg én meg páran 2 konzolt is veszünk az eladásokban 1-1=0
Vagyis a különbözetet azok adják, akiknek dönteni kell majd.
Nálam az Ex-ek miatt nem is kérdés hogy mit fogok venni majd.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.09. 19:33:02
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Megmondom őszintén én ha nem lenne exclusive PS-re eszem ágába nem lenne még 100 dollárért se azt venni hiszen nem érdekes a gép ára a Gamepass miatt, ezt akartam ezzel mondani, hogy más világ van, hiába drága egy xbox a gamepass miatt 1-2 játék után már 0-án vagy amit végigjátszol a Pass-ban és nem kell fizetned a játékok 99%-áért.
PS hiába 300 dollár, utána 20-25k egy játék....újonnan legalábbai.
Szerintetek én vásárolnám a cuccokat most a pass meg Xbox mellett ps-re ha nem lenne exclusive?
Szeretem a ps-t ezek miatt de bolond nem vagyok meg önnmagam ellensége.
Ezalól kivéve ha baráti köröd ps-en multizik és nincs lehetőséged cross-play-re, az megint más dolog.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.09. 19:24:20
Jöjjön az a 600-700 dolláros PS5 és majd visszatérünk rá az eladások után.
Tudom mert ezzel ment a sok meme, meg panasz neten akkoriban. Mindenki ezzel volt elfoglalva,ami ps4-en 1080p az xbox-on sokszor max 900p volt