PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Szerintem ott épp döglõdött 😄

Adversus solem ne loquitor

Moby
"Itt most arról van szó,hogy azért egy generációváltástól elvár vmit az ember"
vs.
"Az elõzõ infamousokban is ártott a víz.Nem kell ezen meglepõdni."

Hát izé...ja 😊 Végülis a fényeffektusok hozták is a generációváltást 😄

/Nem lepõdtem meg. Elskippeltem az egész játékot. Nem emiatt, ettõl sokkal bántóbb volt végigolvasni a trofilistát, és ráébredni, hogy gyak. a sztorin kívül mindent ismerünk a játékból, és az nem sok.

Moby
>A KNACK meg úgy szar ahogy van

LOL. Te vagy ennek a generációnak a célközönsége. Tényleg.

shaddam
kép

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

shaddam
Neogafon volt ké ahol lubickol

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

The Protector
Az elõzõ infamousokban is ártott a víz.Nem kell ezen meglepõdni.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
Itt most arról van szó,hogy azért egy generációváltástól elvár vmit az ember és az nem egy ilyen szint ahhoz képest amit anno demo-ztak.A KNACK meg úgy szar ahogy van,a kutyát sem érdekelné az a játék ha nem 5db játék lenne a konzolra összesen........

Ez az én véleményem.
Mellesleg az nem élõ város ahol a játékmenetre kihegyezett dolgokat csinálják az npc-k...mindenki telefonál.
Egy verekedõs open wolrd-ben meg minden sarkon bunyózó gangek kellenének?Az lenne az élõ lélegzõ város?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Moby
Igen, már találtam, németektõl.

n000rbi
Épp miután beírtam ide, mégiscsak ránéztem és kapásból 3 is volt.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Meghal a víztõl. Ott mutatta az SP-s csávó 1 hete a kikötõs küldetésnél.

shaddam
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Delsin tud úszni

Moby
Én egyet nem láttam, az elõbb néztem. A kiszivárgott elsõ 20 perces videót is lezúzatta a sony mindenhonnan.

Moby
Igen, kicsit tartok tõle, hogy az lesz a veszte, hogy nem hömpölyög a neon meg az eyecandy a képernyõrõl, cserébe él a város.
A knacket ugyanezért húzták le, és köptek a belezúzott játékra. Ez lesz az egész ps4 sorsa. Tomboljon a tükrözõdés, meg a particle, játszani úgysem akar senki. "Ki akarna úszni egy videójátékban?".

ÉN 😞

n000rbi
Az már most is tele van vele, de még véletlenül se nézek a Live ikonra 😊

Moby
Hát a twitch amúgy is tele lesz fosva vele gondolom 😊

shaddam
Mennyiért méred a fizetõs demót?

The Protector
Remélem ez ps3/xbox360 demo és nem ps4.Így elnézve a GTA5 közelébe sem ér.

n000rbi
Úgy tûnik, de legalább az elit ki van szolgálva 😄

TDC Geronimo
nekem 0.5 így passzolom 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Hát marhajó... Látom a drágább collectors meg limited megjött a sima meg nem...

na, igy korrekt ez a "jatek". promo verziokent, ingyen.
(igazabol csak irigy vagyok, nyomnam en is)

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

zzeN
Lám mit hozott a postás bácsi😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

n000rbi
1Mbps up birtokában átadnám a lehetõséget Gero kollégának 😄

Mr Manson
Engem most. Csütörtökön kapják meg, és péntekre a futár.

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Moby
Igazán tolhatnátok livestreamet 😄

n000rbi
Most hívtak, hogy csütörtökön kapják csak és pénteken küldik. (nem tudom Gero, hogy ez Rád is vonatkozik-e, mert amikor én rendeltem, akkor már "szállítás alatt" volt, nem "elõrendelés" - így nekem még futárdíj is lesz 😛)

n000rbi
Engem még fel se hívtak adatokat egyeztetni. Ezt lehet buktam 😛

TDC Geronimo
Ma lesz a Sony GDC elõadása, ahol elvileg VR headset bejelentés várható, de fasza idõben lesz, mert nálunk az hajnali 3 után van.

Moby
Valahogy minden második képen rajta van a víz. A víz, ami jól néz ki, de megérinteni nem szabad. Ami tonképp jó, mert ki akarna egy videójátékban úszni?* ^.^

/*SP-s ürge mondta, nem én 😄

TDC Geronimo
Na jöjjön akkor napi infamous. Szállítás alatt van még platinumba remélem ma megkapják :y

Moby
És nem is szállt el a rendszer csak úgy egyik pillanatról a másikra, hogy újra kell húzni mindent. Lehet itt ilyenekkel dobálózni, de a box rencere a nulladik pillanatában is betonba pofozta a ps-ét stabilitásban. Bár nehéz összefüggést találni, de valami rejtélyes oknál fogva pont ugyanígy volt ez az elõzõ generációban.
A sony pont olyan, mint a japó játékok: egy joviális, fejlõdésképtelen, kizárólag teknót adoptálni bíró entitás.

TDC Geronimo
Jó persze rengeteg dolog hiányzott onnan, de legalább ott belerakják. Itt is hiányzik/bugos rengeteg minden és eddig telibeszarták. Most megint lehet várni másfél hónapot egy fwre amiben lehet szintén nem lesz semmi...

Totti5
Na végre a videó felvétel minõséget impruvoljak, viszont ami nagyon kellene az a screenshot. Psen nagyon jó h van.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

shaddam
Tedd hozzá, hogy alapjáraton az üres helyet se lehetett látni a hdd-n. Innen könnyû fejlõdni 😄

Moby
A sony érzékelhetõen rajtatartja az ujját a fanbase igényeinek ütõerén. Jó érzékkel nyúl rá a problémákra, és ad rá jó megoldást azonnal. Ezért is volt retekszar a ps3 rendszere, a psn és minden más 7 éven át (és szar ma is), és már most borítékolható, hogy nem lesz ez másképp ebben a generációban sem.

TDC Geronimo
Game and app saves and updates. A game save progress bar will show you the status of your game saves. You will also be able to easily tell what games and apps are being updated or have been updated recently.
Friends improvements. Notifications will be added to see when favorites and friends sign in to Xbox Live. This actually was one of the most frequently requested features from the first preview wave and we made it a priority to include it in the April update. Also, friends who are in multiplayer will be identified in the friends list. We’ll also add the ability to view friends’ most popular apps.
Blu-ray 50 Hz video output support for content recorded at 50 Hz will resolve video playback issues some Xbox Live members in Europe are experiencing.
Kinect voice and motion improvements will continue to fine tune the quality and reliability of Xbox One commands.
Improved GameDVR video quality through compression algorithm improvements.
Updates to Xbox One device management to address issues controlling TVs, set top boxes, and receivers that our customers have reported.
New audio settings to tune how much volume is lowered when Kinect is used in communications.

Ez lesz az áprilisi box update és ott minden hónpaban jött eddig hasonló.

TDC Geronimo
wow micsoda update 2 hónap után.

Én félbehagytam. Igénytelen hulladék.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Kongy
Hát ez nélkülözhetetlen volt. De hogy a share gombot mikor tervezik megcsinálni... -.- faszomat a sonyba már.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

n000rbi
Na lejött:

"Operation quality during use of some Playstation 4 format software has been improved."

Aha, oké.

n000rbi
Közben csendben kijött az 1.62-es firmware, egyelõre fogalmam sincs mit javít (ha javít valamit egyáltalán)

shaddam
A last of us is kapott 7 pontokat, aztán.. 😄

n000rbi
Lebegtesd meg ph-n a ps4 topikban, épp headset a téma 😊

arty
Mobilon neztem, k jol mutat.

Forza.

Moby
K.jó a karakterek viselkedése és mozgása. Jobb, mint eddig bármiben, amit láttam. Grafikával sincs különösebb baj.
Az autós rész viszont minden szempontból gány. Mindenesetre jelenleg jobban érdekel lényegesen, mint az infamous.

Most ez mi?:

Grafikailag sehol nincs.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

inkabb az ötösök es hatosok.😊 de lehet, hogy felreertelmeztem az itteni reakciokat es szenzacios jatek (bar en inkabb a single reszre gondolok)

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Én csak ac4-et és bf4-et adtam el, de mindkettõn jó nagyot buktam, mert a kevés játék miatt rengeteg volt az eladó példány. De a nagyobb bajom, hogy ilyen árak mellett a digitdisztribnek értelme sincs. Majd olyan 5-6 k környékén begyûjtöm ezt is.

Kongy
Legutóbbi játék, ami megérte az árát az az AC4 volt nekem. 12 ezerért vettem PS3-ra, és vagy 50 órát beleöltem. Na nem a sztoriba, hanem a sandbox kalózkodásba, nagyon élveztem.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Az biztos, hogy nem fogja megérni a 18 ezret. Ezt már most elmondhatom. Ezért is annyi lesz csak, hogy végigviszem, aztán meg adom is el 1-2 ezerrel olcsóbban. Annyit meg szerintem simán megér, így látatlanban is.