PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Látom rettenetes megy a wd szakértés úgy, hogy semmit nem tudunk róla 😊
Csak hogy tiszta legyen a kép: azóta tetszik, amióta hivatalos lett, hogy a kamu valóban kamu volt (nem a grafóra értem)

Adversus solem ne loquitor

Totti5
De legyen igazad! Inkább legyen a Mafia 2 szerû játék, mint sem GTA. GTA minõséget úgy sem tudja semmi sem hozni, mert a R*-ék UFÓ-k. Viszont akik állanódan megpróbálják lenyúlni, na azok a játékok nam jók. A tartalommal való megtölést nem értik, nem tudják leutánnnozni, dekódolni, nem értik hogy mûködik ez s így bukik az egész mutatváy, mert lesz egy ( szerintük ) tartalmas, de ( valójában ) mononoton és unalmas játék.

Legyen szkriptelt, velõs és jól rendezett az a kaland, s eközben lehessen autókázni, legyenek igényes mellékesek de mértékkel!

Aki meg mindent akar csinálni ami elképzelhetõ annak ott van a GTA5 játszótere továbbra is.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

"szalmaszálként kapaszkodok a ubiba"

most komolyan... <#sniffles>

vagy szünetet kene tartanod, vagy a videojatekok mas területen kene nezelödnöd (tapigeming? 😄) legalabb egy ideig, mig ujra kedvet nem kapsz a HARDKOR-ra!
mit gondolsz milyen lesz a WD? grafban elmegy kategoria, hekkelgetes meg ugyis unalmas lesz 1 ora utan, olyan szabadsag sose lesz, mint amit sugallnak a hoki izeleitokben. mi marad hat? szkriptelt szinematik 4328. akcinnyo bummbumm.
ne legyen igazam!

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kongy
Nem szabadna, tekintettel az AC4-re... A mostani húzásaik nem túl szimpatikusak nekem.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

hat ezaz... mar tul regota a marijo volt, most meg ugyis A PROGRAM-ra vagyok racsuszva.😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Ha már a cseréknél tartunk, mér van neked hetente új logód, he? 😄

Moby
Bocs, de nem fogok hypetopikot csinálni még a többség kedveért sem. Kizártnak tartom, hogy egy tematikus topiknak fõleg az együttörömködésrõl kell szólnia. Éshát legyünk õszinték: az iss is megosztja a topikot. Engem személy szerint megoszt, mert az általam súlyozott tulajdonságokban nem remekel, míg más területen odacsap mindennek. Az, hogy ennek hangot adok többször, az a csalódottságomat tükrözi. Szerettem volna, ha engem is kiszolgál a suckerpunch, és most szinte szalmaszálként kapaszkodok a ubiba.

Moby
És ez egyáltalán nem hangzik rosszul ha...
Nem egygomb harc lesz
Meg is lehet halni
Nem repetitív mellékküldikre építik a mechanikát
Lesz normális sztorivezetés
...és egy k. Jó játékot kaphatok.

Kongy
Na pl a Killzone volt nekem olyan, hogy semmi se tudta velem feledtetni mennyire gyökér a sztori, és unalmas a játékmenet. Second Son-bam legalább van némi színészi játék Troy Baker-nek hála. Legalább õ kicsit feldobja a dolgokat ilyen téren, és talán nem a fejemet fogom, ha 2 akció között egy NPC hozzámszól.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Szerintem senki sem haverkodni van itt, hanem csupán a PS4-et érintõ dolgok megtárgyalása miatt. Attól még nem fogok lenézni senkit, mert nem tetszik neki valami játék. Van olyan game a piacon, ami pl nekem sem tetszik, mégis a nagy többség isteníti. De nem ez a lényeg. Egyszer is megérti az ember, hogy ez szerinted szar, szóval nem kell napokon át magyarázni, hogy ez miért szar, fõleg egy olyan közösségben, ahol zömében mindenki jót elökörködött ezzel a játékkal. Szerintem sem az év játéka, félreértés ne essék. Szimplán egy jó játék, ennyi.

TDC Geronimo
Nem azt mondom, hogy szar lesz csak azt, hogy csodát nem kell várni, mert az eddig ismert/bevált formula lesz WDbe is. CtOS tornyok = ac kilátók = FC outpostook ismerõs? 😊 És az ehhez hasonló dolgok.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Háthát...az ubi nagyonon jókat is tud csinálni, és az ac2-vel sínen voltak az istenjáték felé, csak lepottyantak róla. Meg kurválkodnak a pénzért, de közben meg vannak életképes elképzeléseik. Mi van ha most nem basszák el? Okéoké...de mivan ha...?HA? 😊

Moby
De ha csupa jót írtam volna az infamousról, egyenesen indokoltnad tartanád. Sõt, mindenki nagy barátja lennék a topikban. Deviszont ez nem a népszerûségrõl szól. Arra én kakkantok nagy ívben. Engem kizárólag a videójáték érdekel, azért vagyok itt. Nempediglen, hogy a szimpátiád elnyerjem. Vilinger?

TDC Geronimo
Csodát? Akkor csalódni fogsz. Olyan lesz mint az eddigi ubi gamek összegyúrva. Mindenhonnan mindenféle ficsõr összeszedve és egybepakolva. Én is várom, mert szeretem az open world cuccokat, fõleg ha tényleg annyi tartalom lesz benne, amennyit mondanak.

Moby
Az iss megvilágítási modellje szebb. Vitán felüli. De rohadtul várom. Csodát várok, ez is nyilvánvaló. Inkább remény ez.

Kongy
Mindegy hogy engem mi idegesít 😄 Csak böszmeségnek tartom. Amit eladok, azt nem veszem meg újra, mert egyszer már a tököm tele lett vele, akkor az késõbb se lesz jobb, na 😄

Moby
Tippre addig Lesz még vagy 4 gépem 😊

TDC Geronimo

Éjjel se tetszik meg a nappal se. Nappal túl laposak a fények, éjjel meg nekem túl világosnak tûnik. Naplemente egyedül, ami jól néz ki 😞

Moby
Áhá. Tehát téged az idegesít, hogy más nem így csinálja?
Engem az idegesítene, ha bárki azt csinálná amit én 😄

Kongy
Na ja, ebben van valami 😄

csak neked a nextgen Uncharted megejelenesenek napjan mar csak 0 nap garancia lesz a gepeden (söt, lehet be is szarik addig), Moby-nak pedig 365.<#idiota>

Kongy
Igen van, el is mondtam, ennyi. Nekem se minden tetszik a PS4 körül, sõt eleinte is szkeptikus voltam, meg sem akartam venni startkor, de aztán mégis bevállaltam, és ha már egyszer bevállaltam, akkor meg is tartom minimum a nextgen Uncharted-ig.

Moby
Sõt lehet, hogy holnap újraeladom, és két nap múlva veszek ismét.
Van róla vêleményed? Azod lehet 😊

TDC Geronimo
Ma kijött egy WD videó, amire oda volt írva, hogy PCs videó. Gafon a master race jól be is cumizta és jöttek a "sokkal jobban néz ki ez, mint az eddigi PS4es videók" meg a "PS4 megolvadna, ha ezt kellene renderelnie" meg hasonlók. Aztán 1 óra múlva kiderült, hogy PS4es az egész videó 😄 Placebo effekt rulez.

Itt a videó

Kongy
De az felettébb idegesítõ, hogy az újra megvásárolt PS4 jelenlegi talán legnagyobb húzócímét fikázod, mintha valaki arra kötelezne, hogy ezzel játssz. Nem kell. Add el újra a PS4-et, mert "szar a Sony szoftveres supportja, és az exkluzívok és gyengék".

Kongy
Nem az a bajom, hogy pénzt adsz ki érte, nem nyulkálok a zsebedbe, itt nem parasztkodásról, meg kötekedésrõl van szó. Magával az elvvel van bajom. Felnõtt ember vagy, döntsd már el, hogy kell-e ez neked, vagy sem. Ez ilyen Tirexi-szintû böszmeség már komolyan mondom 😄 Amikor eladott egy csúcs VGA-t, és vett egy gyengét, aztán megint megvette ugyanazt a csúcs VGA-t. 😄

Moby
Te tényleg akkora türhõparaszt vagy, hogy az együgyû játékod okán a zsebemben turkálnál? Legyen az már neked mindegy, hogy én mikor mit adok el meg mit veszek macskajancsi<#ejnye1>

Kongy
Azért nem tudsz érdemben válaszolni, mert nekem van igazam 😄

Kongy
Én meg a hülye magyarázkodásod. És már gecirég unom.

Moby
Kezdem unni az ostoba kötekedésed.

Kongy
Már bocs, de az nem hülyeség, hogy eladod a PS4-edet, aztán 1 hétre rá újat veszel? 😄 Most akkor döntsd már el, hogy kell-e vagy sem. A Second Son-nál is.

Kongy
Erre az lesz a válasz, hogy baromira nem határozatlan, csak mocskosszemét sony 😄D

Moby
Na akkor el!esélem a sztorit: a megjelenés elõtt úgy egy héttel volt egy ign livestream, amiben az egyik SP-os srác tolta a gém elejét. Ott Aztmondtam, hogy na ezt nem. Egyébként most, hogy játszom vele, pontosan azt érzem, amit akkor. Aztán megjelent a játék, és néztem twitchen olyanokat, akik elõrébb tartottak benne, és a képességelnek hála érdekesnek tûnt. Amit azóta is írtam, csak én nem kívánom addig végigunatkozni.
Ez volt ennyire bonyolult? Máskor inkább szólj, ne posztolj hülyeségeket.

Daylight honap vegere csuszik, de Plus-osok kapasbol kicsit olcsobban, 10 dodoert vehetik.😊

Nincs (még) PS4-em, nem érdekel, hogy tetszik-e neked a játék vagy se és nem kötekedek, csak vicces, hogy ennyire határozatlan vagy. Különben, igen, visszaolvastam, mert már nem emlékeztem pontosan. Onnan tudtam ilyen pontosan leírni, hogyan is történt a dolog.
Moby
Én meg most tolom vitán a littlebigplanetet, mert úgy hozta az élet, hogy ps3 valahogy örökké elmaradt.
A stílus, az art sosem évül el. A gameplay és a graf igen, csak épp a gameplay sokkal-sokkal lassabban fejlõdik, mint a graf. Egy jó játék sokáig jónak számít, graftól függetlenül. Ha artban erõs mégtovább. Egy szép de kevésbé játék borítójába egy hét múlva a gyerek uzsonnáját csomagolják 😊

Moby
>Tedd hozzá, hogy SZERINTED.

Miért, ha nem teszem hozzá, vajon kinek a véleményét írom le? Az éhezõ afrikai gyerekekét?

>inf1...
Az volt messze-messze a legjobb rész a trilógiában. Mit jelent ez tehát? Semmit. Az égvilágon.

samsung123
Õõõ, nem két regrõl ír, nem az alteregója vagyok😄, mert kb Én is így toltam az elõzõ két részét, bár az elsõt nem toltam végig(közepéig talán, mert az UC széria közbeszólt) csak kettõt, de azt aranyra is😊

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Kongy
Alig közepes 😄 Vicceseket írsz. Tedd hozzá, hogy SZERINTED.

Fosgraffal senki nem tolta vna végig? 😄D Ez is elég vicces, ugyanis alig 1 éve vittem végig az Infamous 1-et, aminek mai szemmel fosgrafja van O_O mégis élveztem.

Moby
Nah, hát ha érdekel a téma, olvass vissza. Ha meg csak kötekednéked van, mert a tyúkszemedre léptem avval, hogy leszaroztam ezt az aligközepes graforgiát, azon meg próbálj túllépni. Elfogadom, hogy van akit ez szórakoztat, de attól ez még gameplay szempontjából egy feledhetõ alkotás. Fosgraffal a topikból ezt senki nem tolta volna végig. Ideje lenne minden kérdést a helyén kezelni.

uj PSN+ cuccok elerhetök!

Igazad van. Rosszul emlékeztem. Elõször azt mondtad, hogy megveszed, aztán azt mondtad a streamek után, hogy nem veszed meg, aztán azt mondtad, hogy majd talán egyszer, aztán azt mondtad más streamek után, hogy mégis megveszed. Figyelek én. <#zavart1>
Moby
Hát ezaz: az õrületbe kergetetett a sziszegésével, amikor kussban kellett volna lennie.

Moby
Szerintem te nem figyeltél eléggé. A streamek hatására vettem meg.

Moby
Tod a nemunalmas játék egyik ismérve, hogy végigtolom többször szívesen. Namost ezt eddig csak láttam...

Bocsi, de nehezen értelek. Nézted streamen, azt mondtad, hogy nem tetszik és meg se veszed. Erre mégis megveszed és most meg csodálkozol, hogy nem tetszik.
Kongy
Nyilván unalmas, ha elõtte végignézted streamen 😄DD Nem értem mit vártál, hogy élõben más lesz? 😄 lol.

samsung123
Hmm, három pc-vel is próbáltam és nem volt alapzaj, csak ha nem ment semmi benne, és azt is csak véletlenül vettem észre, pedig jó fülem. Nem nálad volt a gond?

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

TDC Geronimo
Good karmat tolod akkor semmit, ha evilt akkor meg azt, amit alattam írtak :d

tipp: szeeeeejjjelb...!!!!4!!! <#idiota>