PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Miután az endless speedet, és minden egyebet így azonnal kaptam, így igen. Magyarán nekem a bénázás része a neonpowernek teljesen kimaradt. Ha még ezekért "külön" (oké így is megtettem, csak korábban) kellett volna grindolni, ezzel is csak egy kicsit lett volna jobb a szájam íze 😊

Adversus solem ne loquitor

Kongy
Nincs olyan ember, aki a neon effektnek ellen tud állni 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

samsung123
Szerintem egy "anomália burok/felhõ lehet körülötted" 😄 ami folyamatosan követ, bármit amit csinálsz 😄

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Moby
Hol akadtál el? Segítek szívesen 😄

TDC Geronimo
Nem tudlak követni... 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Nos adtam még egy esélyt az iss-nek, és az a furcsa helyzet állt elõ, hogy mire találkoztam a csajjal, és megkaptam a neonpowert, fel volt szabadítva az összes elérhetõ kerület, ki volt maxolva az összes addig elérhetõ smokecucc, és be volt zsákolva hatvanakárhány shard. Magyarán amikor megkaptam a neon, egybõl ki is lett maxolva rajta minden. Mindennek az lett a következménye, hogy egy órába sûrûsödött sok órányi történés. Így azért határozottan tetszik jelenleg, bár arról nem vagyok meggyõzõdve, hogy a sp szerint így kellene haladnom a játékban, de nem is tett ellene 😊

Kongy
Fú, hogy én mennyire utálom az ilyen körökre osztott harcrendszert. Pedig maga a játék nem tûnik rossznak...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo

TDC Geronimo
noes 666 trófeám van nemrég néztem :y

n000rbi

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

DarkSector
Jó de ha nem egybe van a sok kicsi szünet , akkor az nem unalom már, ahoz sok kis apró perc kell egymás után. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Moby
Ha az 5 perceket összerakom még több is. Nacsak az még nem unalom.

DarkSector
Hát nálunk is van 2 régi laptop, régiek már de eladni nem érdemes, vagyis itt vannak , néha böngészkedünk rajta a családtagokkal. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Moby
Igazából már csak alibi. Azért van meg mert szeretem, nincs szívem megválni tõle, nagyon jó kis gép máig. Régebbben csak arra kellett, ha úgy mentem vhova elõadást/prezit tartani, hogy nem tudtam lesz-e gép, akkor ott volt velem. De mióta a fiam megszületett nem járok már sehova. Bp-rõl nem teszem ki a lábam. Az is elég stressz, hogy 25km-re vagyok, ha valamiért szükség lenne rám. Változnak az idõk 😊

Kongy
Najah, ha már valaki ide jár fórumozni, akkor több, mint 1 óra szabadideje van az biztos 😄

JaSoN HuNTeR
Egy igazi troll vagy 😊
"Mit meg nem adnék 1 óra unalomért"

Itt buktál le!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Moby
Unatkozok :ASSSDSAF Mit meg nem adnék 1 óra unalomért...😄D
Nincs egerem. Sem billentyûm, sem monitorom. Minek lenne? Játékhoz nem kell, hacsak nem dice féle gyökerek csinálják. Vezérléshez nem kell, arra ott a unified remote/benzle remote/appok. A pc ma egy nem fix hardverû konzol, steam bigpicturrel dedikáltan az. Ami ráadásul elég stabilnak számít 😊)

DarkSector
Jaja vgyázni kell a kihalóban lévõ fajokra. 😊

JaSoN HuNTeR
Nehéz eldönteni hogy csak unatkozol otthon és itt trollkodsz vagy ha tényleg ilyen vagy akkor... <#banplz>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Moby
Az nincs, de van még egy htpc-m, amin ugyan win fut, de xbmc-vel indul, amihez van app, azon kívül meg torrent fut még rajta, hogy legyen mit nézni az xbmc-vel, de az meg szintén távbasztatom. Összesen 3 winpc van itthon és így nincs egerem. Durva? 😄 egy billem van vhol a szerszámok között hátha biosba kell turkálnom, de a multkor ráesett a lábamra, és eldöntöttem, hogy azt is menesztem 😄

JaSoN HuNTeR
tamagocsid nincs-e? x)

Moby
Van egy laptopom a szekrényben, néha elõveszem, és megnézem él-e még 😊

Moby
Nem, a pécé csak játékra van. És nem ps kontrollerrel, hanem xboxkontrollerrel. Nem fészbúkolok, mert rühellem, a társkeresõ oldalakat is kerülöm, mert a feleségem kinyír 😄 ide meg csak tablettel jövök.

Moby
Érzékelem én is a platform irányából felém küldött jeleket 😊

JaSoN HuNTeR

Akkor PS kontrollerel nyomod a facebookot meg a társkeresést 40 felett? <#banplz>

DarkSector
laptop? 😄

JaSoN HuNTeR
u3 alig adtak el belõle. Az a játék csak FUNra jó.

Moby
A pécés színvonalhoz az egér semmilyen módon nem tesz hozzá 😊
Konkrétan nekem nincs egerem a pécémhez. Sokkoló?

TDC Geronimo
Ha nem veled történt volna ez el se hinném. Téged valami átok sújt 😄

JaSoN HuNTeR
<#banplz> Milyen egeret támogatott? Nem hozta a PC-s színvonalat.

arty
Ok, fogadtunk.

Nézz egy unreal3 ps3 eladási adatot. (az támogatta a bill+egeret)

Senki még csak le se sz*rta.

Vesztettél <#idiota>

Forza.

JaSoN HuNTeR
Fogadni merek.!

arty
soha, semmi gondom nem volt a windóz milleniummal! <#idiota>

-> user error.

Forza.

Totti5
Dúrva ilyeneket olvasni egy konzolon... , mármint súlyos hiba, restartok, systemcheck stb...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
Kevesebb bajom azzal sem volt, csak nem ilyen gyorsan 😊

Moby
Nem, ettõl meg sem rezdülne a pc-s játékvilág. Egyébként nincs, a konzolok nem támogatják a billegeret játékra.

Kongy
Ez is azt mutatja, hogy kár volt eladni az elõzõt 😄

Moby
Ma az irodábol bepöccentettem a rencert vitáról, gondolván, hogy majd játszok picit, de az istennek nem épült fel a kapcsolat. Most hazaértem, kiderült hogy egész nap ment a gép. Tv bekapcs, nincs kép. Próbálom kikapcsolni, semmi. Falimalacból kihúz, visszadug. Ezután 5x-6x kibekapcsolgatta magát, mire sikerült elindulnia, majd közölte, hogy súlyos hiba van a rencerben, úgyhogy filerendszert fog ellenõrizni. nájsz. 1 hetes gép.
Windows milleniumról álmodom : DDD

JaSoN HuNTeR
PC minõségû élményt nyúltó egeret és billentyûzetet keresek amit rálehet kötni PS4, létezik ilyen??

Amúgy hogyha létezne akkora halna ki igazán a PC játékrészleg.

JaSoN HuNTeR
Miért ilyen akados/lassú a böngészõje? Elég gáz, alig tud betölteni valamit értelmesen.

TDC Geronimo
Wolfenstein: The New Order is as surprising as it is bombastic. EDGE

As we begin our time with the opening three chapters of Wolfenstein: The New Order, the last game we’d ever expect to compare it to is The Last Of Us. And almost from the start we’re dual-wielding machine guns and fending off Nazi-branded robotic quadrupeds – no surprises there. Yet while the tone throughout is more Inglourious Basterds than The Pianist, in terms of character development, believable humanity and sheer pathos, MachineGames appears to be squaring up to Naughty Dog.

😮

Moby
Ha jó lesz?!?!?! Rettegek! 😄

csak ovatosan mit kivansz! ha bejön, evente kapod majd.😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Nem várok gtav-t deeeee nagyon kelene egy sikeres új ip.

Moby
Olyanja sosem volt, csak egy igéret a második résszel, amit inkább hinni akartunk. Utólag a racionalitás azt mondatja velem, hogy az egy véletlen volt, hogy jól sikerült. Csakhogy a ubi nem egy stúdió, hanem sok. És készült ott mostanában fc3-tól raymaning néhány jó cucc, szóval van bennük spiritusz ha akarják.

figy, en szoritok, hogy elvezd a WD-t.😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kongy
Az, hogy elbaszták az AC széria varázsát.<#rinya>

Moby
Az a játékelképzelés nyilvánvalóan kamu volt, ezért az volt a félelmem, hogy igszából valamimorbitális fasság készül. Amióta viszont be merték mutatni a valóságot, elég sok bíztató jelet látok.

Moby
Miért mi baj a ubival, a kamuzáson kívül persze?

akkor mire? lemaradtam valamirol?