PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adversus solem ne loquitor
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
nincs kep, multkor irtak, hogy BestBuy (meg egy csavoka aki onnan vett) megerösitette, hogy javitott modellek vannak mar a boltokban. de lehet kamu...
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mar idei gyartmany, de a kontroller sztem meg nem a javitott verza. lemezes jatek (KZ & Infa) csak szerda körül lesz, ugyhogy egyelöre csak BD filmmel probaltam... olvassa. este Outlast csekk, hogy mennyire üvölt.
OS tenyleg elegge fapados meg... :S
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
A név viszont kötelez: Soon Or Next Year
Elbaszott egy generáció lett ez, és nem könnyítette meg a MS sem, pedig nem kellett volna más, mint az erõsebb hw, és mínusz kinekt. Bár kezdek már úgy lenni vele, hogy a 900p is elviselhetõbb, mint ez az állandó problémahalmaz a fisifosi rencerrel, psn-el, meg a többivel.
döbbenet, hogy egy kicseszett felvétel ekkora nehézség a sonynak, lassan fél évük lett volna rá... asszem ez a töketlenség reprezentatív minta a képességeikrõl, vszeg egy egész generációt végigbénáznak (pedig a hw adott volt, ahogyan a sw-es alapok is ...)
Forza.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
-rövidebb volt, mint vártam
-viszont nagyon vártam a végét, rettenetesen untam már
-az utolsó bossfightnál kiestem a pályáról, valami fal mögött korcsolyáztam, nyomtam sharet, csináltam 3 videót, hogy tuti meglegyen
-mire kiléptem a játékból elveszett az összes videó. Aligha tudok jobb mintavételt, mint a hibás játékról hibás rendszerrel készült felvétel, amit aztán elnyel a végtelen fekáliatenger(bár sorsszerûbb lett volna, ha megvan, de hibásan)
-a neon rész fasza volt, de nagyon rövid, bár a képességek úgy egyáltalán inkább csak grafikailag jelentenek bármit is, valódi lényegük nincs a mechanikát tekintve
Összességében életem egyik legszebb feledhetõ alkotása volt.
KZ-d is platina? Mer' ha nem, akkor arra kéne rámenni 😉
Forza.
grat hozzá, megállt az eszem mikor megvettem x360-ra és utána láttam hogy drágább lett 5590ft
életembe nem láttam még teljes értékü játéknál sem hogy a megjelenés után az ára felfelé ment volna és nem lefelé.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
2 új kép telefonos uiról
Egyre jobban visz a hype vonat már :y
Jövõ héten PAX, elvileg lesz PS4es videó megint az eventrõl. Biztos valami walkthrough
Amikor a busszal megérkeztek, a neon powert látod legelõször (említi is delsin, csak nem neon néven), a smoke akkor már megvan, bár a lövést ott kapod meg az, elsõ core relay-t ott cumázod, aztán a video power a híd elõtt az autókon pl, illetve a concrete power nyomait takarítod a busz elõl. Látod a kardokat beleütve az autókba, stb. Minden megvan mutatva az elején, csak ott még elvileg nem tudod mi az. Elvileg... 😊
Én úgy nézem a tree-t, hogy de, egyszerû, de csak ha a gonosznak adod a lelked 😊