PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Csájnából hulladékot kapsz. Lehet kapni olcsóbban, zacsisan (assecure -tól), de az UK-bõl jön.

Adversus solem ne loquitor

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

nem kopik az, hanem szetfoszlik.😄
nincs kep, multkor irtak, hogy BestBuy (meg egy csavoka aki onnan vett) megerösitette, hogy javitott modellek vannak mar a boltokban. de lehet kamu...

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Csak az ORB(vagy annak a zacsis változata), kerüljmindenmást.

Gyorsan kopott? Van valami kép, hogy milyen az új?
tenyleg! melyik kondom faszanyos ra? latok sokat ebay-en. vagy mindegy?

a kaucsukot az analog karokon.

Milyen a javított kontroller? Úgy értem mit javítottak rajta?
Moby
Szép nagyot kummantottál, és ezt most úgy adod elõ, mintha a poszt elõtti percekben történt volna mindez 😄 <#eljen>

tudom megmondtam, hogy majd 2017-ben csak, de mikor irt az Amazon, hogy van (december ota elöször), rendeltem egyet gyorsan (ra 5 percre el is fogyott mind)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

mar idei gyartmany, de a kontroller sztem meg nem a javitott verza. lemezes jatek (KZ & Infa) csak szerda körül lesz, ugyhogy egyelöre csak BD filmmel probaltam... olvassa. este Outlast csekk, hogy mennyire üvölt.
OS tenyleg elegge fapados meg... :S

shaddam
Egy srác árulja kihasználatlanság miatt

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Moby
Hol annyi?

shaddam
Sony Wireless Stereo (7.1) headset 14 körül jó ár? Elvileg ez a legelsõ széria, ps4-en is megy igaz?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Moby
>lassan fél évük lett volna rá

A név viszont kötelez: Soon Or Next Year
Elbaszott egy generáció lett ez, és nem könnyítette meg a MS sem, pedig nem kellett volna más, mint az erõsebb hw, és mínusz kinekt. Bár kezdek már úgy lenni vele, hogy a 900p is elviselhetõbb, mint ez az állandó problémahalmaz a fisifosi rencerrel, psn-el, meg a többivel.

arty
😞

pedig nincs sok: ps4en 30-40 trükkel már jól el lehet boldogulni!

Forza.

arty
igazából az lett volna sorsszerû, ha az egész fájlrendszer kinyíródik és rakhatod újra az egész hóbelevancot 😉)

döbbenet, hogy egy kicseszett felvétel ekkora nehézség a sonynak, lassan fél évük lett volna rá... asszem ez a töketlenség reprezentatív minta a képességeikrõl, vszeg egy egész generációt végigbénáznak (pedig a hw adott volt, ahogyan a sw-es alapok is ...)

Forza.

Moby
Ezt az alapsabályt nem ismertem <#miaz>

Kongy
Meglepne ha a share mûködne. Az alapszabály az, hogy nem szabad kilépni a játékból, elõbb gyors fel kell tölteni a mentett videót, hogy ne vesszen el 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Ó igen: ma másodszor is próbáltam vitán remotrplayen iss-t nyomni. Nem meglepõ módon mint eddig minden játékkal horrorrettenet. A vita analógkarjai teljesen alkalmatlanok erre, éshát az sem segít sokat, hogy nincsenek olyan egyezményes megállapodások, hogy a célkereszt pl. ne legyen má 1 pixel szélesmagas, mer az lecsumpítva nem látszik...szóval ha bárki ilyen remoteplayben gondolkodna, ne tegye. Arra jó, hogy távolról el lehet pl. psn letöltést indítani, de másra nem.

Moby
Nah, lepörgöt az iss credits.
-rövidebb volt, mint vártam
-viszont nagyon vártam a végét, rettenetesen untam már
-az utolsó bossfightnál kiestem a pályáról, valami fal mögött korcsolyáztam, nyomtam sharet, csináltam 3 videót, hogy tuti meglegyen
-mire kiléptem a játékból elveszett az összes videó. Aligha tudok jobb mintavételt, mint a hibás játékról hibás rendszerrel készült felvétel, amit aztán elnyel a végtelen fekáliatenger(bár sorsszerûbb lett volna, ha megvan, de hibásan)
-a neon rész fasza volt, de nagyon rövid, bár a képességek úgy egyáltalán inkább csak grafikailag jelentenek bármit is, valódi lényegük nincs a mechanikát tekintve
Összességében életem egyik legszebb feledhetõ alkotása volt.

deep
Rámentem, 2-3 trophy hiányzik. Nem tudom befejezem-e, annyira nem happy grind. Bár ha már benne van 100 órám kb, azt a maradék 30-40 már meg se kottyanna 😄
arty
Nem hiszem, hogy bírnék bármibõl két végigtolást egymás után 😊

KZ-d is platina? Mer' ha nem, akkor arra kéne rámenni 😉

Forza.

deep
Legkönnyebb platinám ever. 2 végigjátszás, még hardon is könnyû a játék. Utána egy kis bohóckodás, a maradék 4-5 trophyért.
arty
😮

+<#worship>

Forza.

DarkSector
Ja van dobozosba is? 😊
grat hozzá, megállt az eszem mikor megvettem x360-ra és utána láttam hogy drágább lett 5590ft
életembe nem láttam még teljes értékü játéknál sem hogy a megjelenés után az ára felfelé ment volna és nem lefelé.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kongy
Meg használt azért olcsóbb... 😊 6k is sok egy demóért, de na bevállaltam... 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Jaja, de nem vidéken..... Letölteni meg nem tudom, mert nincs pénz a bankszámlámon... vagyis van, de nem arra... 😄

DarkSector
Megrendelted? az már megvehetõ nem? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kongy
Csak nem bírtam ki, megrendeltem a Ground Zeroes-t.... 😞

n000rbi
Yeah, grat 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

deep
A DUP torony legtetejére kell menni, és még ott is ki kell lõni magad egy antennából.
TDC Geronimo
170mes comet dropot honnan lehet megcsinálni? Én felmásztam küldetés után a 6os hírcsatorna tetejére ameddig tudtam és onnan nyomtam, de nem adta be 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

samsung123
<#taps><#eljen>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

deep
InFamous SS kiplatinázódott 😊
TasManXT
WOW

psn: TasManHUN

TDC Geronimo
platinumba csak deadsec edition mellé adják ezt a DLC-t pedig elég bedessz 😄

2 új kép telefonos uiról

Egyre jobban visz a hype vonat már :y

Jövõ héten PAX, elvileg lesz PS4es videó megint az eventrõl. Biztos valami walkthrough

Kongy
Tényleg... 😮 Most így emlékszem a játék elejére, de még nem kezdtem bele újból. Na, majd hamarosan erre is sor kerül, és direkt figyelni is fogom a jeleket 😄

Moby
Nem, nem erre gondoltam, hanem

Amikor a busszal megérkeztek, a neon powert látod legelõször (említi is delsin, csak nem neon néven), a smoke akkor már megvan, bár a lövést ott kapod meg az, elsõ core relay-t ott cumázod, aztán a video power a híd elõtt az autókon pl, illetve a concrete power nyomait takarítod a busz elõl. Látod a kardokat beleütve az autókba, stb. Minden megvan mutatva az elején, csak ott még elvileg nem tudod mi az. Elvileg... 😊

Kongy
Hát igen. A tetõn lévõ antennák, kémények nem hiába vannak ott 😄

Moby
Én azokat már akkor tudtam, amikor még streamet sem néztem róla. Azt már nem tudom honnan...Egyébként meg de, tök egyértelmûek szvsz. Miután az elsõ tizenöt perc egyértelmû utalást tesz _mindenre_, és maximum egy gyereket fog meglepni, hogy jééé ez láttam ott?<#rolleyes>

Moby
Nekem sem volt vele különösebb gondom, csak néhányszor az
üldözõs küldik alatt,(aztán késõbb azt is letudtam avval, hogy beküldtem a bombát a tömegbe a tököm futkorásszon 😄)
amikor pont ott nem volt szellõzõ, ahova nagyon kellett volna. De ilyen talán ha 3x volt.

jovan, azt hittem van olyan nevezetü szuperkepesseg kesöbb. azt mondtak SP-ek, hogy "sosenemgondolnadpedigottvanaszemedelött" kepessegek vannak a 2 alap utan. jo lenne, ha nem arulna el senki.😊

TDC Geronimo
Én good karmaval is jól "másztam" smokeval. Minden ház tetejére szinte fel lehet jutni szellõzõn át így sose értettem a mászás miatti szájhúzást. Szerintem se lett a legjobb, de szinte használni se kellett. Neon power után meg aztán már végképp semmi szükség nem volt rá

Moby
Mivel a nulladik másodperctõl kezdve mindent látsz a smokeból a skilltreen, maximum nem éred el, így azt gondolom nem. De ha zavar visszaszerkesztem 😊

ugye ez a "tree" nem valami szpojler akar lenni?...

Moby
>mert pl smoke-kal haladni házakon felfele igy nem olyan egyszerû, ha nem találsz szellõzõt.

Én úgy nézem a tree-t, hogy de, egyszerû, de csak ha a gonosznak adod a lelked 😊

Moby
Egyébként nyilván neonnal grindolni IS jobb lett volna, egyúttal sokkal kevésbé lenne unbalanced érzetem most, szóval én azért az SP helyébe pakoltam volna valami barriert a sztoriba, ami megakadályoz, hogy így toljam "véletlen", konkrétan hogy pl. a DUP MCU-ok addig nem jelennek meg, amíg bizonyos elõrehaladás nincs a sztoriban, vagy valami ilyesmi.

Kongy
Az endless speed el is feledteti az emberrel az ultragáz mászásmechanizmust 😊 SP-nél nagyon erre építettek, hogy a pléjer majd úgyis kifejleszti, és nem fog csak úgy ugrálni simán 😄 Bár én baromira örültem volna egy AC-féle mászási mechanizmusnak, mert pl smoke-kal haladni házakon felfele igy nem olyan egyszerû, ha nem találsz szellõzõt.

n000rbi
Én nem igazán grindoltam az elején, de nem éreztem bénázásnak, hogy nem volt endless speed. Na persze azzal mindjárt más 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."