PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Én értem, de ettõl független a hírben nem hazudnak , hiszen semmi olyat nem mondtak ami nem állja meg a helyét.

Egyszerûen az emberek reakcióját kell megfigyelni. 😄

Ha itt most lehetne nyerni valamit, megnyertem volna, mert elõre tudtam mi fog történni, hiszen ez megy mindenhol kicsibe és nagyba is.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Valamit magára adó cég nem mond hülyeséget csak kiírnak egy ultra Pc gépigényt vagy éppen csak PS4-es videokat adnak ki.Szerintem ez tök ugyanaz mint itt,hogy állításuk szerint PS4-en jobb tehát vedd meg arra.

Amúgy meg mindegy ki mit mond a lényeg,hogy Ps4-en ennyi pénzért ami nem sok teljesen jók a játékok és jól is mennek.Meg nincs mit tenni,muszáj menjen tovább a szekér mert ez még csak a kezdet.
Ha nem is hazudnia kell ennek a Japónak csak nagyot mondani,teljesen igaza van mert annak érdekében,hogy ne warezolják szét a játékát hanem megvegyék megtesz és mondhat bármit.
Másik,hogy nem is biztos,hogy itt valami csúcs szuper 4K felbontással bíró Pc-t vett számításba hanem egy átlagot aminél akár PS4 biza jobb
Sir Quno Jedi
Színhülyeség. Ez csak azt jelenti, hogy nem képesek korrekt portot írni PC-re (értsd. bénák, vagy lefizették õket). ÉS van olyan hülye, hogy ezt elõre be is jelenti. Magyarán, eleve olcsóbb lesz PC-m, de ezután lehet annyiért se nagyon fogják venni. Aztán meg paanszkodnak, hogy PC-n nem fogy a SZARJUK, amirõl õ ismerte el hogy SZAR, direkt az.

Ha konkrétumokat mond, hogy mi az, amit tud a ps4 és mi az amit egy PC erõmû NEM (és sehogysem tudták megoldani, megkerülni stb.), akkor azon lehet rágódni, de ez így kijelentve az ultragáz full hazugság kategória.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

DarkSector
Oks, értem. Nem érted amit írtam.
Tehát zárjuk le egy azzal hogy majd meglátjuk. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Mondjuk a játék nekem sem jelent túl sokat, ha meg semmi nextgen, akkor még furcsább a dolog. 😄

Totti5
Ez a játék eleve 360ra és PS3ra készült már sok éve, aztán most valamiért PS4 és PC lett. Lényegtelen, amúgy sem szép, sosem volt az egyik sem ami ilyen japán õrület. Ebbe semmi nextgen nincs, semmi köze hozzá, de még csak az AAA kategórijú x360/ps3 grafhoz sem.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Azért kell tenni érte, ki kell kapcsolni az effekteket, szándékosan alacsonyabb minõségû adatokkal dolgozni.

Bár nem lepõdnék meg, ha megjelenés után kiderülne, hogy hopp ez mégsem így lesz. 😊 Mindegy, marketingmaszlag az egész, és magára valamit adó cég nem mond ilyen hülyeségeket, max csak akkor ha kis extra figyelmet akarnak a 10+1edik csapkódós ökörségüknek.

shaken, not stirred

TasManXT
Ofisöl válasz:

"A very small number of users have reported to us that the rubber surface of their Wireless Controller DUALSHOCKŸ4′s analogue sticks have torn.

Although the rubber material of the analogue sticks fulfils our quality assurance standard, we will inspect individual DUALSHOCKŸ4 controllers experiencing this symptom, and will replace them with new ones for free as long as they are within the warranty."

psn: TasManHUN

DarkSector
Jah nem, nem kell szándék, hiszen ahoz nem kell tenni , hanem pont forditva nem tenni kell érte, vagyis nem tettek azért hogy optimalizálják eléggé, ergo nem hazudott. 😊

A maszlag az a szöveg, hogy õk nem direkt butították le PC-n. 😊

shaken, not stirred

DarkSector
Vagy PC-n szándékos vagy éppen nem szándékos szar port?
Talán lehet ez a megoldás nem?

Nem kell ezt úgy érteni hogy ez jellemezné a 2 hardver közti teljesítmény eltérést, egész egyszerûen szebb lesz ps4-en, az egy más dolog hogy valszeg azért mert nem is fáradnak vele hogy optimalizálják pc-re.
De nem elképzelhetetlen, és nem feltétlen maszlag.

Kongy
Marketingmaszlag.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
Miért ne lenne igaz?
A fejlesztõ nem tudja jobban mint te vagy más játékos? 😊

Cuki, hogy azt hiszik bárki is bevesz ilyen hülyeséget. 😊

shaken, not stirred

DarkSector

TDC Geronimo
Játéktól függ. Infamousozás közben szerintem 5 óránál többet nem bír. Ahol használva van tapipad, hangszóró meg rezgés elég gyakran ott 5 órákat bír kb. Átlag üzemidõ szerintem 5-6 óra. Többet egyhuzamba nemigen játszom és mindig játék után felrakom tölteni.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

tetszik ez a zOutlast... <#finom>

(kontroller tenyleg csak 7-8 orat bir? akkor a WiiU GamePad kb. 3 orajan igazan nincs mit szegyellni 😄)

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Beteg 😄

n000rbi
Korábban már lelõtték a poént...sajnos.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

eeees nem hasznaltad a spoiler tag-et.....

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kongy
Ééés Kojima beletette magát a saját játékába..... 😄DDDD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
A szotyi helybejön a kontrollerért? Hoz másikat azonnal? Nemhiszem. Így viszont nekem kétezret megért, hogy helybejött a kupak, így nem lettem része a problémának...

Adversus solem ne loquitor

The Protector
Szerintem tedd tönkre,durva kopásért meg nyekergését nem gariztatják.Esetleg akkor kapsz még garit ha ragad az analógkar.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

TasManXT
Kupak buzulás helyett nem lehetne elõbb cseréltetni a kontrollert gariban, ha oszlik rajta az anyag és cseréltetni? Vagy ha lejárt a gari akkor a kupak, ha annyira szeretnéd...

psn: TasManHUN

Moby
Nyugi, a kéthetes kontrolleremen MÁR nyüszögnek az analogkarok, mint a k.élet.
Bétatesztelünk és fizetünk érte 😊

n000rbi
Én is a Moby által említett orb-bal használom, kb. egy idõben rendeltük. Kopást nem vettem észre, viszont az enyém jobb oldali markolata elégé recseg, ha erõsebben fogom meg :/

akkor nem volt semmi.😊 max a külön kaphato kontrollerek eseten.
kondom ugyis jon, csak kivancsi voltam.

n000rbi
Áh, ez magyar löncsgép.

mikor vetted? februarban volt a revizio pletyi.

n000rbi
Nekem ugyanez van rajta.

TDC Geronimo
4-472-348-01 G

meg valami:
van ds4-es neogaf topik, nem klír, hogy volt-e gumi revizio vagy sem.:S
külsöre nem lehet eldönteni.

enyemen hatul ez all: "4-472-348-11 F1" (ne a model szamot nezzetek, ez kisebbel van irva)

arty
jah, igen, erre nem gondoltam 😊

Forza.

ugy IS. no meg ha el akarom passzolni, akkor errefele nem art, ha nemet is van a lemezen.😊

arty
nemá, komolyan németül tolod a gámákat?

Forza.

Kongy
MGS V Ground Zeroes: <#szeret><#eljen>

Moby
Annyival nem magasabb. Engem nem zavar, szerintem jobb evvel, mint a gyári.

van valakinek UK Infamous-e? erdekelne, hogy van-e rajta nemet nyelv (lemezen nemet USK logo pl)

arty: meg nem vettem meg. megvarom mig kijönnek az uj GPU-k.

arty
grat 😊

(amugy nem rémlik, gémerpécét vettél?)

Forza.

TDC Geronimo
Holnap boxra jön a youtube feltöltés is...

TDC Geronimo
1.7es update jöhetne mér. 3 hete hogy volt róla infó és azóta szokás szerint semmi.

n000rbi
😊 Igaz, a csere rossz szó volt erre. Nekem is megmarad a ps4 is.

lesz a francokat. 30 napon belül ha barmi borzalmas törtenik, megy vissza a feladonak.😊

nem cserelunk klubot, viijut tovabbra is szeressük. vagy neked volt ps4 es eladtad?

Kongy
Csak azért mondom, mert az én kontrollerem félév használat után is olyan mint az új 😄

n000rbi
Jajjleszittsírás 😄
Üdv, úgy látom klubot cserélünk 😉

yeah, sure buddy. teljesen logikus ez a hozzaallas.😄

Gero: <#integet2>

TDC Geronimo
na üdv 😄

Szerencsére én kontrolleremen még mindig semmi jele kopásnak.

Kongy
Ilyen szirszarokat én biztos nem veszek, ha elkopik a gumi inkább veszek 17k-ért egy új kontrollert...

talaltam 6 ojroert es elvileg holnap itt lesz.
amugy nem furi / tul magas ovszerrel?