PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PS5 II PSVR
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ugyanakkor ez az ár eléggé jó lenne, kíváncsi vagyok, hogy eleinte mennyit bukik egy gépen a Sony. Bár rüheltem ezt a kivárós árháborút, azt azért el kell ismerni, hogy ha ez lesz a nyitóár a Sony-nál, az eléggé jó kezdés lesz megint.
Igazából más meg se jelent....
Ja persze a Bleeding Edge bocs. az is eléggé népszerűű lett. 😄
PSN ID.: Beegabor
PS4-en meg toltam Last of Us-t, Spidermant, Death Stranding-et stb.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Lesz Xbox-on majd nagy exclusive Halo meg Gears, meg Gamepass, a maga minőségével majd, persze.
Ps-en 4 opció lehetséges.
1. Nem lesznek ilyen exclusive-ok, csak olcsó bérlet.
2. Lesznek 6 évig készülő exclusive-ok, meg bárlet, de az előfizuban cska régi cimek
3. Lesz minden, de magas előfizetői árakon.
4. Vagy marad így minden, ami szerintem esélyesebb.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.14. 12:31:01
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Azért olyan, mintha nem lenne, mert ők nem ezzel vásárolnak felhasználókat, mint a mikro a 300 forintos GP agóniával.
PS5 II PSVR
meg igen, GP-ben az a jó, hogy day1 kerülnek be címek, nem az 5-10 éves cuccokat kell masszírozni 😄 (a minőségük már más kérdés, de azért voltak jók, pl. GoW5, Ori2, stb...)
PS5 II PSVR
Nameg igen, nem ártana magyarhoni változat is belőle
PSN ID.: Beegabor
PS5 II PSVR
Milyen game passt akartok még?
PS5 II PSVR
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
új vásárlók sztem az árat nézik, meg hogy melyikre jön előbb a FIFA és a COD 😄
Nem mindenki akar Gow vagy Bloodborne folytatást. Sőt új vásárlókat új címekkel kellene megnyerni. Nekem már csömöröm van ezektől a folytatásoktól.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A BB2 az, amit mindenki akar, és pont ezért nem készítik, mert ilyen rohadás ez az ipar. (üzleti és morális ellen oka nincs, csak mert, azért se)
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.09.13. 19:48:15
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
- Ratchet újabb gameplayre/release date-re látok esélyt
- Horizon 2 villanások
- Resi8-ra én látok esélyt, elég sokat, vagy legalább vmi teaser villanás, mert ugye TGS-en majd hónap végén lesz valami nagyobb bemutató, vagymiaszösz.
és akkor bilis kezek:
- GoW2-re (ADNÁ A JÓISTEN) max kb. egy logonyi felvillanást tudnék elképzelni, az még sajnos nagyon messze lesz 😞
- Elden Ringben szeretnék hinni, de inkább aszondom, hogy itt most ez off, talán TGS
- Bloodborne 2 MEGATON <#idiota>#idiota> <#idiota>#idiota> <#idiota>#idiota> amúgy kajak, ha belengetnének egy BB2-t, akkor azért lenne egy kisebb robbanás az interneten😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.13. 19:38:27
Szinte biztos: Demon Souls, Godfall, Spiderman; Ár, dátum
Amibe reménykedek: God of War, Resident Evil VIII, Elden Ring (ezek egyik sem lenne bilibe lógó kéz)
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.09.13. 19:05:01
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.09.13. 12:00:02
Adversus solem ne loquitor
Ha szarabb netem lenne akkor is inkább várnék 2 napot a letöltéssel.
Bár én faszán örülnék neki, mert spórolnék 76 ezret
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.13. 11:10:16
id-nél már most panaszkodnak a jelentősen csökkentett memóriasávszélre az XSS-nél, és elvileg nem old meg mindent az, hogy csökkentik a felbontást.. meglátjuk 😊 én biztos, hogy nem ugranék bele az XSS-be még úgy se, ha harmadennyibe kerülne 😄
jó az elgondolás, és budget gamingnek tökéletes is lehet - de nekem fixen skip...
Ám de ezt még nehéz elhinni a nyersz adatok alapján, erre még azért én várnék majd a digital foundry tesztekkel....
De jól látod, az MS is ezzel reklámozta.
És pont ez miatt elgondolkodtam ezen, hsizen én pl 1080p-ben szeretnék majd játszani, akkor minek nekem egy 190k-s konzol ugye?
Ha detto ugyanaz a settings lesz textura+ray tracing terén, akkor azonnal rendelem a kis cuki XSS-t.
A V gépről nem tudunk még semmit.
Szerintem is lépniük kell a SONYnak a game passra, de ahogy ismerjük őket lassú reagálású erő 😄 lehet benne valami.
Utoljára szerkesztette: samsung123, 2020.09.12. 21:28:54
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
max bundlek lehetnek 1-1 játékkal, mint ahogy PS4-nél is volt - de szerintem azok se launchkor fognak jönni, hanem majd hónapokkal launch után kb..
a GamePasst koppintást adnám, és szerintem is meg kéne lépniük, mert MS-nek ez az egyetlen egy ütőkártyája van, ami miatt "érdemes" Xboxot venni.. bár lehet nem foglalkoznak vele SONY-nál, és ráfeküdnek mégjobban a gigaexkluzívokra (noha később jönnek majd sorra PC-re is), de nagyobb ütemben..
A remény ismét a SONY exluzívokban maradt...mert ott nem kell belőni 4-5 Terraflopszra a játékot hanem 10re kell.
De valószínűnek tartom lesz hozzá játék 1-2 (Darky említette hogy szerinte nem, mert a lékelt doboz leírásban nincs említve) Úgy már jobb vétel, ráadásul előretelepítve.
A másik pedig hogy a Sony is megcsinálja saját Game Passát, pl: PS Plus PREMIUM néven, hasonlóan működne mint a xboxé, de nyilván megkapod hozzá természetesen még a az alap ps+szolgáltatásokat is, mert nagyon a szolgáltatásokból jön mostanában a bevétel és nem lehet lemaradni a Micrótól se, ráadásul illene a digitális verziós PS5höz is.
Persze ez mind csak Vízió, agyalás csak.
Mert 60%—a kb az ára az XSX-nek, amúgy meg teljesítményben kb 33%—a, míg a Háttértár meg csak 50%—a a nagy gépnek.