PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.09.15. 20:03:31
Adversus solem ne loquitor
Havi 25 dollárért (Xbox All Access) kap majd az amerikai egy olyan gépet, amivel kap több száz játékot, közte az összes NFL, NHL, NBA játékokat, és minden a következő két évben jövő MS játékát azonnal. Az előz genben ennek a századát nem tudták letenni az asztalra az XBOX One-al.
"Szerintem épp az X360 volt az, ami példaként szolgál arra, hogy egy előző generáció sikeresen"
1. PS2
2. X360
3. PS4
most ezek alapján Xbox lesz a befutó...
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Max azért lehet érdemes kivárni, hogy kiderüljenek gyermekbetegségek. De szerintem attól nem nagyon kell tartani.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Azért kell a X360 pariba állítása, mivel akkor még nem gyűlölte az MS a játékokat, sokkal kisebb volt az olló a két megjelenő gép között (még, ha igaza is van Moby-nak).
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Most egy $300-as xbox-al együtt jelenik meg. Kicsit más lesz a szitu.
És akkoriban egy olyan wiiu volt még ezek mellett, amiből kb szintén alig fogyott. Most switchből többet adnak el, mint a másik kettőből együtt (ha éppen van belőle elég).
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.09.15. 18:30:15
A japán srác aki a forrás ilyen nyelvi szójátékkal hazudósnak hívják a honfitársai mert sokszor kamuzik
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
PS5 II PSVR
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.15. 14:37:07
A Cyberpunkot màr ezen akarom elindítani.
Na, de ezt az 1 napot màr kivàrom a nagy booom-ig.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Jövő karácsonyra úgyis jönnek bundle-k vagy 20 ezerrel olcsóbb lesz.
Ha igaz, akkor itthoni árak ezek lesznek!!!!
Playstation 5 Standard: ~170.000 HUF
Playstation 5 Digital Only: ~135.000 HUF
És basszameg ha ez igaz les, és a Microsoft is igazat mondott, hogy az XSS ugyanazt tudja majd settings-ben mint a nagy gép, csak felbontás/fps lesz kevesebb, akkor gecó megvan a 2 konzolom 250k-ból!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
XSS 115k + PS5 DO 135k (ha igaz lesz)!
Elmondtam már 3 imát
viszont jah, a hűtés kérdéssel abszolúte igazad van, brutálisan hangos tud lenni (főleg egyes Pro modellek), hajszárító az kutyafasza ahhoz képest néha, amit haverom gépéből hallottam, főleg nyáron.. öcsém X1S-e még melegebb szobában is full csendes... mintha be se lenne kapcsolva, szal ilyen téren valóban nagy pacsi az MS-nek 😛 ugyanakkor a PS3 Slim is hasonlóan halk volt, úgyhogy még talán van némi remény..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.15. 13:27:30
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A nagy kérdés az, hogy milyen lesz a hűtése. Én még 7 évig biztosan nem hallgatom ezt a borzalmat azért a 3 exkluzívért cserébe. Gyanítom, hogy valamit fejlődik majd, de hogy nem lesz néma, mint az X1X most, azt szinte teljesen biztos. 😞
PS5 II PSVR
amúgy ez a holnapi esemény bejelentése is eléggé random volt, mert szombaton délután történt 😄
én is hajlok a 399 és 449 felé, de izgatottan várjuk... bár amúgy az ár "tökmindegy", hogy mennyi, szerintem a nagyobb para az inkább az lesz, hogy jut-e majd, meg tényleg milyen meghibásodási ráta lesz, esetleg javításnál mekkora para lesz:
Sony Cuts PlayStation 5 Forecast by 4 Million Due to Chip Woes
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.15. 11:05:47
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.09.14. 20:01:28
Viszont én a digital only-ra mondanék egy 350 dolláros árat.
Szerintem tudnának annyit nyerni a játék árakon, hogy megérje nekik. És így akkor lenne valami az xbox series S közelében is.
"The Amazon Japan retail listing for the PS5 puts all products, including the charging set and headset, at a November 20 release date. "
Meg sokan 399$(digital only) és 499$ àrat írogatnak.
2 nap és kiderül. 😄 De jó lenne ha ezek a pletykàk igazak lennének.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.14. 16:58:19
Én az idén nem vettem csak egy játékot digit-ben, minden mást lemezen, szóval rajtam a Sony semmit nem keresett gyakorlatilag, max pár ezer forintot.... ellenben ha lenne valami értelmes PS Now, akkor tuti előfizető lennék és lenne tőlem minden hónapban bevétele. A PS Plus az egyik legnagyobb előfizetői bázis, filmes/zenei stream szolgáltatókat is maga mögött hagyva, ezt kéne kihasználniuk jobban.
GTA 5
Resident Evil 7
Forza Horizon 4
Miért Automata
Surge 2
Csak pár nagyobb cím ami hirtelen eszembe jutott egy GP volt vagy épp most is az.
A GP milliószor népszerűbb és még oda is a szar folyik bele, kizárt hogy egy ND vagy bármi nagy csapat egy 300 milliós játékot bedob neked egy 10 dolláros előfizetésbe...
Mert ha ide be akarnak szállni egy versennyel, 20 dollárral nem fognak tarolni havonta...
Valamint az MS azért tette mert szar se fogyott a játékaiból, a Sony meg milliós eladással döntöget rekordokat exclusive-oknál, minek tenne ilyet? Mikor egy exclusive-ot még 60-40 euro-val is elkapkodnak?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.14. 15:04:08