PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lwb
És írtam is, amikor felhoztam, hogy csak x360-ra volt, nem?

te hoztad fel a ME-t...
(te is vehettel volna 2006-ban PS3-at. sose volt lock-olt...)

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

lwb
Ja, nem voltam. Azért vagyok 2003 óta regisztrálva ...

Nézzed a listát egyébként, nem memóriából meg magyar boltokból vettem a számokat:

http://en.wikipedia.org/wiki/2007_in_video_gaming

lwb
Ezek közül egyik sincs kint. Vannak release date-ek, amelyeket tologathatnak még, ahogy tolták is a DAI-t és a WD-ot is már. A witcher ráadásul jövõ év valamikor.

"Ami fontos,
mire mindkét konzol a piacon volt fél éve, már volt
egy rakás játék is."

te nem voltal itt 2007-ben, mi? mikor remegve vartuk a Lair-t... olyan sok jatek volt. 😄 LOL

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

lwb
Most nincs regió lock. Én ahhoz teszem, amikor már mindkét nagy konzol kint volt és lényegében bárhol lehetett vele játszani. A japánok is vehettek ps4-et külföldrõl, region lock hiánya miatt ment is minden. PS3 viszont csak NTSC-ben volt 2007 március elõtt.

Ha 2005 végéhez tesszük, akkor sok értelme nincs az összehasonlításnak, mert még 1-másfél évig nem is lesz ps3. Egyébként ez PS topik, nem?

lwb
Tudom, írtam hogy akkor ps3-on még nem volt. Ma mondjuk már van, de ez nem lényeg. Ami fontos, mire mindkét konzol a piacon volt fél éve, már volt egy rakás játék is.
Az AC4 nem rpg, jézusom. Az NFS meg autós .... Hát, vannak benne autók az tény. Egyébként 2013-ban 0 db A kategóriás wRPG jött ki, csak szólok.

szoval te a PS3 megkesett EU-s megjelenesehez tarsitod az elozo gen kezdetet. miert is?
2005/2006 vege. pont.
mostani gent se 2014 elejetol szamoljuk, csak mert a japok akkor kaptak meg.

lwb
Pláne.

2007-ben csak EU-ba jött...

Nemtuttoktisemmit 😊

lwb
Az launch title volt, kb kz:sf most. 2007 márciusában volt a PS3 worldwide release (elõtte csak japán), ha onnan számolunk 6-7 hónapot, akkor már volt uncharted, assassins creed, COD4, MOHA, minden EA sports játék az új generáción, Darkness. Megszámoltam az addigi csak ps3-as AAA játékokat és 27 volt októberig.

n000rbi
AC4 = rpg <#csodalk>

ME1 van ps3-ra (pár év késéssel a boxoshoz képest, de van)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Totti5
Watch dogs, Destiny, Dragon age 3 jövõre Witcher 3. Aki ezek mellett elegedetlenkedik az tényleg nem tudom mit vár. Ilyen volumenû címek elõzõ generáció elsõ évében nem voltak.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Mirõl beszélsz? ME1 nem volt ps3-ra, sohase. Amúgy meg van rpg, AC4. Autós is van, Rivals. Nem tudom mi a bajod.
LeventeV
Ugyanaz volt PS3-ra anno mint most PS4-re. Volt egy FPS (ami akkor Resistance, most Killzone), volt egy NFS, NBA, CoD, Motorstorm (ami most a DC kellene legyen, de nincs), aztán majd megjelent az elsõ komolyabb exkluzív az Uncharted (inFamous SS) és év végén még jött az elsõ AC, ami idén õsszel is lesz PS4-re.
Elég szép párhuzamot lehet vonni a két konzol launch címei között.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

lwb
Ha a generációkezdést az x360 starthoz tesszük, akkor igazad van. De ps3 csak 2007-ben jött világszerte (Japánon kívül). Most is kint a két nagy játékos (ezúttal kb egy idõben), mégsincs semmi. (Persze, me csak xboxon volt.)

Moby
Jah, meg motorlol.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Pusztán annyi történik, hogy az exkluzív kontent szépen kifele megy a világból hálisten, merthogy üzletileg egy baromság, ésmindenszempontbólaz. A játékosok ma úgy tekintenek az exkluzivitásra, mint az optimalizáció letéteményesére ami egy ökörség. A kettõnek jóformán semmi köze egymáshoz. Ennek belátása folyik épp üzletileg is. Az persze igen szerencsétlen, hogy pont ebben az idõszakban a platformokat tekintve lószar sem jött, de az látszik, hogy ez a generáció már teljesen a multiplatform játékok játszótere. Jön az idén rpg, és minden más is...multiplatformban. És jól is van ez így.

Totti5
Dehogy voltak. Resistance1 volt ilyenkor....

xbox360 - 2005 nov-dec
mass effect - 2007 nov-dec

😊

lwb
Xbone-on csak a Forza5 van, ami bár szép meg jó is, de a content kevesebb, mint a fele a 4-nek. Autó még csak-csak akad, de pálya alig van, elég hamar unalmas lesz ugyanazokon a pályákon körözni egyfolytában.

Emiatt nem fog senki elkötelezõdni. Összességében a next gen kínálat jó fél évvel a megjelenés után is siralmas mindkét gépen. Tavaly október-novemberben arról énekelt mindenki, hogy most ugyan még semmi, de majd egy év múlva már minden a nextgenrõl szól. Hát, szûk fél évük van még addig, de amit én látok az alapján teljes kategóriák hiányoznak a gépekrõl. Nincs pl egy rpg sem. Az elõzõ generáción ilyenkor már mass effect 1 figyelt pl. Most a next gen only title-k lényegében egy kézen megszámolhatóak. Nagy franchise-ok is vagy mindkét generáción vannak vagy csak elõzõn. Sõt, az új franchise-ok is mindkét generációra jönnek (Titanfall, Destiny stb.).

Szánalmas. 😞

arty
Csúnyán. Eközben a másik oldalon géppel és kormánnyal talán végleg elkötelezõdik sok-sok juzer.... pedig ha idõben lett volna valami értelmes, olcsóbb géppel, régi kormánnyal kompatibilisen...

Hülyejapánok.

Forza.

deep
Azért van abban valami kegyetlen, hogy a gépre bejelentve kettõ darab autós cucc van jelenleg, a DriveClub és a CARS. Megjelenésük pedig még sok hónap múlva várható. Ezt (is) csúnyán elkefélte a Sony.
deep
Picit mások a képességek, de nem sokban. Mondjuk nekem jobban bejött amikor láb helyett fejre kellett célozni 😄 Jó hogy végre nem kell vigyázni a mazsolákra, mehet a pusztítás ami a csövön kifér. Na meg ott a platina ugye.
<#law>

mas: befejeztem a Szekunder Szón-t (majd lehet összefoglalom a fajdalmamat...is). meg egy varosreszt kell kipucolnom, aztan vege. vagyis vege??? erdemes lenyomni gonosz hókuszpókba is? <#nemtudom>

TDC Geronimo
Csak mer slick szereti 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

shaddam
Az újságírók kaptak egy nexus 7-et.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

TDC Geronimo
Destiny The Game ‏@DestinyTheGame 1m
Next Monday, see what awaits you on your Destiny journey…

Errõl meg hétfõn jár le embargo...

Totti5
Tetszik a videó, de még mindig nem érzem és látom hogy AC szintû primitívség, vagy GTA5 féle normális játék. Autózás pont olyan hogy videóról nem tudom eldönteni, mennyire rossz😄 minden esetre a motors 100 méteres ugratás vicces volt, de hát a GTAba is lehet, csak nézni nem jó, amikor még nem tudok róla semmit.

Moby
Fura. Mintha ac4-ben még ment volna...

arty
mert egy sandboxnál kb lehetetlen volna rendese rákészültni a worst case-re 😊

Forza.

Moby
A mikroakadás ugyanakkora gond, mert a mozgásinterpoláció duplán bünteti. És ez az, amiért rohadjon meg minden stúdió, aki hajlandó a fix30-nak is alámenni, eliminálva ezzel minden olyan technikát, amivel a töketlenség gyógyítható lenne vmilyen mértékben.

Moby
A nagy büdös lószart! Rengetegszer kúrt be a frém a harcok alatt, amikor a particle tobzódott a képernyõ. Nem kellett ehhez ultimatet elsütni...

TDC Geronimo
Akkor én szerencsés vagyok, hogy nem vagyok ezekre ilyen hiperérzékeny.

sokkal nagyobb gond a folyamatos "mikro-beakadas", de a frem se tuti amint nagyobb az akcio (vegefele megesik... neha)...

HÁTAKIVAK!!!<#nezze><#idiota>

ja ize... köcsög ebeknel is igy lesz. merugye in mószt szirkumsztensziz...

Moby
Nem rád gondoltam 😊
Úgy általánosságban kellene vmi olyan mandatory requirementet lefektetnie a sonynak, hogy sub30 frém NEM jelenhet meg a platformon.QA okokból ezt a platformholder minden további nélkül megtehetné.
Miért nem tesz meg?

TDC Geronimo
Én infamousnél se éreztem annak. Mikor ment le a frém ott? Amikor eltoltad ultimét cuccot meg ezer auto robbant egyszerre. Az esetek 95%ban kb 30 felett colt frém.

n000rbi
Nemonddmár. Olvasd vissza akkor mit írtam róla 😊

Moby
Fura, hogy a pocsolyaszimulátornál senkit nem zavart a frémrét, ugyanez a wd-nél már most probléma*.
Ha lesz benne lilaneon jó lesz így is? 😊

/mindkettõnél probléma

Majd a PC verzió. Fene sem akar ingadozó frameratekkel szórakozni.

Btw a Destiny elõtt milyen komolyabb FPS, vagy akció game jön, ami nem lesz PC-re is?

shaken, not stirred

nemerdekel

n000rbi
Én a frémrõl beszéltem, az a videó alapján sokszor kevés. A kinézettel/fizikával nincs bajom. (még😊)

TDC Geronimo
Akik játszottak vele preview eventeken azt mondták, hogy szinte atomstabil 30. Ne kombináljunk 😊

Nekem tetszik amit látok, nagyon is. Fõleg az éjjeles részek. Vezetés fizikája is egész jónak néz ki.

arty
sandbox

Forza.

n000rbi
Ez speciel engem is zavar. Annyira lesz ez 30, mint a GTA5 18-a...

TDC Geronimo
Mi a meglepõ ezen? Gondoltad, hogy nem fog sohase 30 alá menni? Ne temessük már 😄

"30 fps framerate in most circumstances"

<#oooo>

n000rbi
Mivel magyarázod, hogy neked mûködik? 😊

TDC Geronimo
sry a spammért még egy videó ubitól személyesen 😊

TDC Geronimo
If you came to this preview wanting some hard numbers, I can give you those. The game has 39 main missions, 93 side missions which include things like criminal contracts and fixers, 53 investigations which includes things like human traffic missions, missing persons, weapons trade, 192 collectibles across four categories and 6 minigames to partake in. The game runs in full 1080p and 30 frames per second on the PlayStation 4.