PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adversus solem ne loquitor
Ezt én nem tudom értelmezni. Mit próbálnak meg mire felépíteni? Az élvezeti értéket ki határozta meg? Milyen összefüggés van az élvezeti értéknek az elõzõ, vagy bármelyik generációhoz, miközben egy posztal lejjebb arról panaszkodsz, hogy a régi játékok jobbak?
Mindezek erõforrást igényelnek, amihez kell a vas. A grafikához is nyilván, de az nem minden. Én kiegyeznék egy lastgen grafikával és az erõforrások újabb feature-ökre fordításával. Pl. akár a bejárható terület, az interaktivitás növelése, az okosabb, szofisztikáltabb ai, sokkal több reálisan viselkedõ npc stb. stb.
Ez pedig ott válik nyilvánvalóvá, hogy az összes felhozott ellenpéldában multiplat játék címe szerepel ^.^
Atari 2600-on egy gomb volt a kontrolleren, ami elég is volt. Azóta a játékok nemcsak grafikában, hanem bonyolultságban is fejlõdtek. Erre gondolok.
És ez mennyiben hardver kérdés? Nem általánosságban beszélünk, hanem konkrétan. A gta5 és featureiért egy jelentéktelen tíszeres büdzsé és apparátus felelt. Semmi köze a hw lehetõségeihez. A hw adott volt 7 éven át, mégsem csinált senki hasonló méretû játékot sem. Ráadásul azért poén, mert ugye multiplat, két eltérõ képességû gépen.
>Hitman absolution tömege a hitman 1-hez képest pl.
Ilyen százával fordul elõ a multiplat játékokban. Kevesebb npc, hamarabb clippel, stb. Ez továbbra is grafikai kérdés, nem koncepció/gameplay.
ISS nem nagy szám.
Mennyiben több koncepcióban/gameplayben/tartalomban mint a prevgen infamous2? Ha kivonom a grafikát, mi olyat kapok meg, amit az elõzõ generációban nem kaptam meg, mert kevés volt a hw?
/tényleg érdekel. Ezt a marhaságot annyi helyen látom leírva, hogy mostmár csak kiderítem mi az elvi alapja 😊
A lényeg a második mondatomon volt. Hogy többet várok ennél ng-en.
"The Xbox One version is good. I check it on the floor a lot. Animation-wise it's identical, absolutely identical. I know people talk about that a lot... But I can't tell the difference when I go on the floor. I have to look at the consoles because the TVs make a bigger difference in terms of what you see on somebody's machine. Is it calibrated correctly? Is it the resolution of the TV? Which kind of TV is it? I actually can't tell the difference on those two
kabare <#nyes>#nyes>
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Én lényegében ezek közül, amelyiket próbáltam, ott csak jobb grafikát láttam, extra feature-t nem, a játék maga ugyanaz mindkét genen.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ez egy bõdületes baromság. Szimplán.
Nem is egy csapat csinálta jelen esetben a kettõt. Szerinted hogy ment? Minden nap kicserélték az aznapi munkát, és nézték, hogyx 360-ra az még jó lesz-e? <#rolleyes>#rolleyes>
Egyébként a picit javított grafika nekem nem elég egy játékhoz. Ennél többet tud a nextgen, olyasmit is, ami a grafikán túl mutat. A witcher 3 például megmutat ilyesmit vagy a Division is. De hol vannak ezek még?
Az viszont igen, hogy ha egy játék multigen, akkor azt direkt úgy csinálják meg, hogy a gyengébb vason is fusson, tehát vissza van fogva. Szerintem ez a legfõbb oka annak, hogy nincs perpill olyan nextgen játék, amitõl leesne az állunk. Talán majd jövõre ... Csak az már 1+ évvel a launch után lesz.
Milyen valós, indokolható alapja van a exkluzivitás-fetisizmusnak?
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Egyébként miért baj, ha emlegetjük? Nem erre való egy fórum?
"0 értelme van perpill a NG gépeknek"
"van mindkettõ már"
<#eljen>#eljen>
(megj.: szerintem sincs ertelme, de en nem is emlegetem)
a megoldas baromi egyszerü: ne vegyel!
Egyébként van xbone-om, tehát magam is hülyézem picit.
Egyébként van más hobbim, ettõl még nincs mivel játszani, mert a játékok fele, ami ng-en van már kint volt elõzõ genen is. Egyébként a trials fusion is multigen.
"The console was originally planned for a global release through November, but at the start of September the release in Europe and the rest of the world was delayed until March"
A világ nemcsak Japán és USA. Ausztrália, Európa, a Közel-Kelet, Afrika, a maradék Ázsia mind csak 2007-ben kapta meg. Akkoriban azért nem volt olyan könnyû elsõ napon konzolt venni. Te mikor vetted a tiéd? 2006-ban? Magyarországon?
Játékhiány volt, talán kicsit más volt a láncs lineup összetétele, de változtak az igények is azóta. Nagyon kellenének ár játékok, és nekem is nehéz leírni, de a láncs utáni idõszak az ilyen. Ráadásul most mindenkinek torzul a kép, mert az elõzõ generációba is most kóstolnak bele sokan, ahol az ölébe hullik hetvenezer k.jó cím. December óta nem csak a nextgenre alig jött valami, hanem mindenre alig jött valami. Õsszel meg az lesz a probléma, hogy k.drága a játék, rohadjon meg a gyártó, mer mindent meg kéne venni, és lehetõleg egyszerre...
Hogy hozzád mi jutott el, az miért az én bánatom legyen?
nem arrol volt szo, hogy szerinted akkor mar roskadoztak a polcok?
senkit nem erdekel, hogy neked 2007 karacsonya a PS3 idoszamitas kezdete, pontosabban marcius.
akkor se voltak jatekok kezdetben, mint ahogy most sincsenek. megbeszeltuk.
Nem igazán értem, miért. 2007 õszére minden nagyobb AAA játék már csak az új generációra jött ki.
itt = mikor habzsoltuk a tengernyi jatekot...
Ez volt a kérdésed. Az itt az az sg.hu, nem a ps3 tulajok rózsaszín világa. Egyébként 2007 év végén vettem a ps3-at.
2007-ben a COD4, a Darkness, a MOHA mind next gen only volt. Ma a CODG és a Battlefield4 multigen.
regisztrálva ..."
2003-as evjarat automatice kapta a PS3-at 2007-ben? nem latom az osszefuggest...