PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

+1

amire en gondolok, az egy demo, kis demonstracio a jatekbol, amit szabadon lehetne probalgatni, VIDEOT MUTATNI rola, ...

ne 2-3 perc elöre felvett hokit mutogassanak!

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Egy új IP-bõl én sem nagyon adnék ki semmit. Sõt, én valójában rohadtul ellene vagyok ennek a túlpublikált játékmegjelenés elõtti idõszaknak. Nem kellene sem idõpontokkal dobálózni elõre, sem semmivel. A koncepciót be lehet mutatni, és snitt. Megjelenik amikor megjelenik. Én ezt támogatnám. Megjelenik, el lehet olvasni a reviewkat, esetleg ki lehet próbálni a demot, és az alapján venni vagy nem. Ez az egy módja van a hazugságok kizárásának. Nem lehet prerender videókkal dobálózni, nem kell kiadói nyomásra szándékidõpontokat megjelölni. Nincsen jóelõre érzelmekkel dúsítva a megjelenés, illetve a megítélés.

Adversus solem ne loquitor

Infamous Mobb Deep-nel is megmondtak Szakörék, hogy csak az elejeböl lehet videozni. ugy is lett, szpojlert nem lattunk. ezek meg usb stick-en kuldik a videot az industry-nak...

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Én spec nem bánom, hogy nem spoilerezik fossá, így is láttam már olyat, amit jobb lett volna a játékban látni :|

na jo, nem birom megallni...:

miert van az, hogy a fel vilag preview-olta a jatekot a napokban, de mindenhol ugyanaz a par percnyi video lathato?

<#kuss>, mert kapom a negativat...

Moby
A receptoraim folyamatosan arról tájékoztatnak, hogy te a WD-ban nem igazán hiszel <#idiota>

Moby
Igen, az ott egy sûrû idõszak lesz. Wolfit szerintem el is skippelem pár héttel, addigra legalább lesz belõle olcsó.

n000rbi
Most mi van, egy egyszerû kérdés volt 😊 Totál nem ismerem a sorozatot.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

<#boxer><#boxer><#boxer>

Moby
Ezekbe most épp eurogameren akadtam (volt valami konteszt, bár száz helyen volt, minden fiszfaszt lehetett nyerni inf képekkel mindenhol)

n000rbi
Mario Kart 8? Nem tudom...jó az? 😄

3 napod lesz csak kielvezni a kutyakat <#nezze>

n000rbi
Na ki is próbálom otthon...ja nem, má' ezt is eladtam 😄
Most konkrétan semmi lemezes játékom nincs (ja de, egy eladó Thief 😊)

Jöhetne már május 27. (addig is vijjú 😊

TDC Geronimo
Killzone SF 1.14 Patch Released (reduced blur, challenge requirements, switch teams)

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
gafon külön topikja van gondolom ott nézted. Hát van egy pár beteg kép. 1-2 részlet nagyon durva, amire odafigyeltek a készítõk.

Moby
Fogalmam sincs miket lehet, nekem a fotómód már kimaradt. Mindenesetre valami döbbenetesen bitang képek készülnek vele.

n000rbi
Nem csak szépia filter van a képen? (ha jól emlékszem lehet ilyet is beállítani)

pedig volt ilyen, de csak rövid ideig.

Moby
Na ez tényleg odacsap (fogalmam sincs hogyan lehetett ilyet fotózni, én ilyen napszak/megvilágítást nem láttam a játékban)

Moby
Mondom az _igyekezet_! 😄

n000rbi
>szokás szerint fingod a rózsaszín ködöt agyhalott módra
>mi a tökömrõl beszéltem eddig
>kusé van

Dógozzá' még rajta egy kicsit 😄

Moby
Jaja. Néha álmodom is vele 😄D
Pedig valamelyik nap megofgadtam, hogy egy darabig csak szépeket, és szépen fogok írni.
Hát nem mondom, hogy teljes a siker, de talán érezhetõ az igyekezet 😄

uuu tenyleg minuszban vagy rendesen. de en is. lehet tul negativak vagyunk? 😄

Moby
Én pedig újra elnézésed kérem, hamu a fejemre, már üldözési mániám van mióta széjjelminuszoltak 😄

TDC Geronimo

Ezzel le is zárom 😛

+1 <#nyes> benezte

Moby
Ez esetben elnézést kérek érte <#miaz>, ezzel a két konzollal örökké én vagyok rugdosva itt a topikban, mintha legalábbis anyagyilkos lennék 😄

n000rbi
Na így nem kell linkelni semmit gyerökek. (félszemmel a melón, épp csak a címet olvastam el 😄)

n000rbi
Szerintem rohadtul nem Rád célzott a két konzollal, hanem a bone+ps4 tulaj fölölegesanextgen kollégára. 😊

Moby
Ööööö, hát én azért majd megvárok egy-két visszajelzést 😄

Moby
Olvasod is azt amibe belebeszélsz, vagy csak szokás szerint fingod a rózsaszín ködöt agyhalott módra? Szerinted én mi a tökömrõl beszéltem eddig? <#rolleyes>
Ezekrõl a célozgatásokról meg próbáljál leszokni. Ha van mondandód NEKEM akkor elõvele ide NEKEM. Ha nincs, akkor meg kusé van.

javitom: "inkább vegyek egy PS3-at és toljam le az ottani ex címeket"

igen, inkabb ezt. ha volt mar PS3-ad, nem szoltam.😊 ez esetben menj ki a napra, most par honapig jo lesz odakint! összel pedig PS4 <#idiota>

TDC Geronimo
Még mindig nem hivatalos, de több helyen volt ez meg miért ne az utolsó napra hagynák, úgyhogy elhiszem 😄

n000rbi

Omlás
<#eljen>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

samsung123
kb.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

TDC Geronimo
Sírtok itt állandóan, hogy nincs játék. Fél éves a konzol, én minden nap játszom vele, számomra van rá játék. Év végén utolsó 3 hónapban meg annyi játék jön meg annyi féle, hogy aki ott se talál magának megfelelõt, az inkább ne játsszon egyáltalán. Akinek meg exek miatt kell csak az mi a picsának vett? Vegyen 5 év múlva, amikor már lesz rá bõven ex felhozatal. Aki meg úgy picsog, hogy 2 konzolt is már vett, na arról meg megvan a véleményem.

The Protector
Srácok!Van értelme az összekuprgatott kis pénzemet beleölni egy ps4-be vagy inkább vegyek egy 360-at és toljam le az ottani ex címeket.Bevallom a Halo és Gears sorozat mindig is vonzott.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

TDC Geronimo
Azt hittem kijött 1.7 azért van 80 új üzenet erre csak a baromság megy. Oh well...

Totti5
Nelyik kikckstarter játék hozott olyan újításokat amitõl hasra kellene esni?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Titanfallal sokkal szebb, látványosabb, élettel telibb, jobban fut mint a prevgen rész. Amúgy ki akar és mit eladni? ha annyira az lenne amit mondasz akkor nem adták volna ki 360ra.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
Azok nagyon kicsi számok. NAGYON.
A fejlõdésképtelen AC-ból 73 millió fogyott. 73. millió. És ehhez én is tettem hozzá bõven.

Moby
>A titanfallal akarják eladni a gyengén teljesítõ xbone-t.

Nem. Az xbone-t mindennel el akarják adni. Ráadásul én sehol nem láttam leírva, hogy az xbone-os titanfall/jobb/szebb/jobban fut, mint a pécés. Az, hogy gyengébben teljesít, ez azoknak releváns, akiknek opció a pécé, urambocsá van is neki. Viszont van egy rakat játékos, aki nem akar pécén játszani, de van igénye-pénze a 360-tól jobb cuccra.

lwb
Ebben azért nem vagyok biztos, mert a kickstarterek pl azt is bizonyították, hogy a kísérletezésnek azért még van valós piaca. Néha megéri kockázatot vállalni. Mindegy, kb egy véleményen vagyunk.

Moby
Én meg _TUDOM_ hogy nem, de tömegigény jelenleg a "több" grafikára van.

forditva meg kockazatos. raadasul a gemersajto is a bullshit-et varja, sokszor megesik, hogy a gyöngyszemeket eszre se veszik, söt lehuzzak... lasd.: ZombiU, Wonderful 101, ... (ja ez nem az a topik 😄)

lwb
Nem ezt várom nyilván, de azt nem hiszem hogy a több erõforrást csak grafikára lehet fordítani.

lwb
A titanfallal akarják eladni a gyengén teljesítõ xbone-t. Csakhogy ugyanez a játék elérhetõ más platformon is kb 80%-os élvezeti értéken (grafika, fps picit kevesebb, szubjektív szám), akkor meg minek venne valaki újat csak emiatt?