PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n000rbi
Van még pár apróság, amirõl nem írnak:

Today Sony Computer Entertainment released the new 1.7 firmware update, and published the official patch notes. Turns out, though, that the notes aren’t really complete, and the update includes several stealthy changes that Sony did not list, including some very relevant ones, like the ability to log in a second user with the same DualShock 4 controller, as discovered by NeoGAF user Guymelef and others.

Notifications:
New notification type: From PlayStation.
System: You can now log in with multiple users with a single DualShock 4 controller without logging out the others.
System: The “What’s New” menu now has timestamps.
System: The log-in screen won’t be displayed anymore when reconnecting the DS4.
System: When a game crashes you can now choose to attach a video clip in the error report and send it to Sony.
System: Addded option to automatically send error reports to Sony.
Settings – Audio: You can now force the PS4 to output 5.1 channel audio over HDMI even if it detects 7.1 channel support.
Settings – Video: “Deep Colur Output” added. It’s possible to set it to “off” and “automatic”.
Share: It’s now possible to upload multiple screenshots to Facebook at the same time.
Streaming: Comments/viewers notifications added when you are in a full screen streaming.
Streaming: You can now upload screenshots and video while broadcasting.
Streaming: You can now view comments without having to switch streaming modes.

In addition to the changes listed above, multiple users are reporting that the whole operating system is now faster, especially on the PSN storefront,on the trophies screen, on the “What’s New” section and during overall multitasking.

Finally, others are also mentioning that the bug that caused the “Share” button to record the wrong segment of footage has been corrected, and now it correctly records the latest fifteen minutes of gameplay.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

deep
Botrány, hogy ennyi idõ alatt ennyi tellett tõlök. Röhej konkrétan. Szégyenszemre kölcsön kértem egy PS3-at, hogy tudjak valamivel játszani is.
ebredes standby-bol ugyanolyan lassu mint eddig.

reszemröl egy nagy nulla ez az update. na jo, a ds4 fenyerö csökkentes jo. huh, azert ez eleg gaz.😄

többit majd ti tesztelitek.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

ja de... capture gallery alkalmazas a fömenüben. de a kepek tovabbra is tul kicsik 😄 tehat tovabbra sincs tiff minöseg.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

legalacsonyabb ds4 fenyerösseg elfogadhato

NEM talalom az export USB keszulekre opciot...

AntiHero
De legalább Capture Card-al lehet felvenni akármennyit <#vigyor2>

Már csak azt várom, hogy magyar store-ra felkerüljön a Daylight és tesztelem is 😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

asszondja beallithato share video hossz: 1,3,5,10,15. nehogymar ki lehessen kapcsolni!!! <#falbav>

Kongy
Én a Sony helyében egy lightbar on/off gombot tettem volna a kontroller aljára, és akkor egy csapásra meg lenne oldva minden, ha nem használsz Cam-ot, sõt nem kéne szoftveresen vacakolni vele

A DS3-on túl kevés volt a csillivilli fény, ezért a DS4-en kiélték magukat.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

karacsonyfa? tv alatt / felett vilagitana csak. meg halvanyan is jol lathato lenne. kb. mint a Philips tv-kben a hatso ledes megoldas, ugy nezne ki. NEKEM adna. akinek meg nem, az kikapcsolna.😊

Totti5
Xen még az az egy fehér Led ami a gépen és a kontrolleren van este automatikusan elhalványul, hogy az se zavarjon. Minek karácsonyfa? Már az is zavar amikor a Ps3 sárga ledje ott darál folyamatosan... S a 360 Joy zöld ledje is túl fényes.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kongy
Hát nem szoktam az Xbox pártján állni, de most azt kell, hogy mondjam sokkal jobb a MS megoldása. Dizájnos, nem szívja le 1-2 óra alatt a kontrollert, kinect enélkül is lát... Más kérdés, hogy a kinect is egy nagy, felesleges szutyok még mindig. Nem is értem miért erõltetik ezeket a mozgásérzékelõs kamerákat. Én épkézláb játékot még nem láttam, amik kinectet használnak.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

SOKKAL ertelmesebb lett volna a KAMERA hatuljaba beepiteni ledeket. na az ugy erösen, jol lathatoan be tudna vilagitani a falat, dobalhatna a fontos jelzeseket.

Kongy
Nekem sincs, sõt még csak 2 kontrollerem sincsen amit összekeverhetne 😄
Amúgy meg azzal is promózták, hogy FONTOS JELZÉSEKET küld a játékosnak, hogy hogy áll HP-ügyileg meg ilyenek. 😄 Ez KZ-ban még poén volt egy ideig, de ezt a HUD is jelzi már nem azért... Arról nem is beszélve, hogy kb a játékok felénél csak simán világít a lightbar, és kb semmit se jelez... 😄

Moby
Akkor is kell, ha több kontrollert használ a player. Leírtam már négyszázszor. A DS3-on még ledek mutatják, hogy melyik kontroller melyik játékosé, ezen nincsenek ledek, vagyis ez az egy led van.
Akkor lehetne kikapcsolni, ha csak egy kontroller csatlakozik a géphez.
Azaz az esetek 99.5%-ban 😄

Adversus solem ne loquitor

Kandurex
oszt akinek nincs az a telibekúrt kamera?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ennyi. de ahhoz gyenge, hogy nekem uzeneteket kuldjon jatek kozben. erös, hogy zavarjon, de keves, hogy tenyleg lassam a tv-t bamulva, hogy konkretan milyen szinben villog. pedig 2 meterre vagyok a hofeher faltol... na jo, a pirosat eszreveszem. huuuuuha

Kongy
Hány játék is használja? 1? <#idiota>

Kongy
Nem mert ez kva fontos kommunikációs eszköz a PS Cam-mal. Enélkül nem látja hogy melyik játékos vagy.

Nagy placebo ez a kontroller fény cucc. Még mindig nagyon hiányzik(nekem legalábbis): barát belépése(esetleg kilépés is) értesítõ, barát elkezd játszani amivel én is, részletes(százalék) lemezrõl telepítés mutató, õõõ, asszem ennyi
shaddam
Arról sose volt szó. A buzi ign értelmezte csak másként amit yosp mondott

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

arrol sose volt szo 😞

Kandurex
most mi van? nem arról volt, hogy teljesen kikapcsolható lesz?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kongy
Azt írja, ha jól értelmezem, hogy legalább majd be lehet állítani, hogy csak screenshotot, vagy csak videót vegyen fel. Ami szimpatikus húzás, hogy egy pendrive-ra is lehet menteni videót, vagyis nem kell majd face-rõl lerippelni, gondolom ugyan úgy a screenshotoknál sem. Csak azt az istenverte YT support-ot nem képesek belerakni, ami az Xbone-nál már megvan.

azt is babraltak, update utan illene mukodnie. illetve remelem van olyan beallitas is, hogy ne vegyen fel semmit.

Kongy
Tiszta olyan érzésem van, mintha a kép fényerejét vennék le sorban. Ezzel is adtak a szarnak egy pofont.

Jöhet a sharefactory is, k.rvára nem fogom használni, amíg a share nem azt veszi fel, amit akarok 😄

Kongy
Igazad van. Helyenként nagyon nem nextgen, sõt.. 😄 Én sokkal szebbre számítottam, ha már annyira promózták, hogy Kojima a PS4-et szereti... 😄 Na ja, csak a MGS V is úgy tûnik még elsõsorban prevgenre készült.

0-t, megmondta suhej.

n000rbi
Mennyi enerdzsit fog ez spórolni! (NOT)

leallitottam, mivel mar nincs meg a jatek 😊

n000rbi
Az update history-ban nem ír semmit? (egyébként valószínûleg a következõ Paper Trail epizódot töltötte)

amugy tegnap lattam, hogy töltött a gep valami uj update-et Second Son-hoz (nem, nem a multkorirol van szo). errol lehet tudni valamit?

kivi vagyok javitottak-e a standby hulyesegeket is.

n000rbi

persze. alap misszio alatt egyenesen fantasztikusan nezett ki. de pl a fü... meg mindig azok a random, 3 szalasaval növö fücsomok. megall az eszem! <#falbav>

TDC Geronimo
Crossgen szutymák. Összességében szerintem 60 fpshez képest jól fest

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

meeeeeh, Ground Zeroes-ban is latni LOD (Level of Detail) problemakat kemenyen (nappali kuldetesben)... meg moslek sziklafal textura, meg PS3-as tenger szinvonal, ... 8 giga mi?!? legalabb ez suhan! shuuuuuuuu shuuuuuuu... <#banplz>

Kongy
Mert ezek nem ingame képek. Majd ha HUD-dal együtt mutatják az autót hátulról, akkor az lesz az ingame tényleges grafika.

Totti5
Nem értem miért van rajta ez a fosszûrõ😞

Moby
Mindenesetre tényleg jól néz ki. 30 fps-nél nem lesz itt több.

Moby
Hát ez annyira hótugyanannak tûnik ami eddig is volt, hogy ez sosem fog hitelt érdemlõen kiderülni, hogy miért kellett visszaülni a tervezõasztalhoz. Mármint ha ez történt egyáltalán, amit kétlek.

Totti5
Jólnéz ki - eddig is jól nézett ki
Száguldoznak a tájakon - eddig is ez volt
Szósöl tugedör a legjobb a világon autózni - eddig is ez volt az üzenet

Van valami újdonság a tréleren, ami eddig nem volt? lesz 60 fps?

Kíváncsi leszek az E3as gameplayokra.

GT7 mellé jöhet majd, feltéve ha jó lesz.

TasManXT
Miért ilyen messze????

psn: TasManHUN

deep
OKTÓBER? Tényleg szinte full újrakezdték.
n000rbi
DAT lighting <#wow1>

TDC Geronimo
? 😄

TDC Geronimo
"We completely understand and share your frustration, which is why we're working tirelessly to bring you the game we've always promised. We'll give you more detail tomorrow about the challenge we've faced in reaching our ambitious goals and also explain how we're ahead of the game in a lot of areas, meaning that the game you will get in October is well worth the wait."

Kíváncsi leszek miért kellett nekik +1 év és milyen is volt ez tavaly novemberben

deep
ASFMKaskéfgíkuagzswhbdaegzsdQ2E
de a trailer fasza. milyen jo moka lesz... TOGETHER <#rolleyes>...

mutterfikker geniuszok ezek is... <#falbav>