PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Valamiért nekem is ez jutott eszembe, elnézést ha 2 óra játék után változna valami, de 2 óra játék, steam-en megvan origibe, hát, gyanitottam hogy ez lesz, fos random játék ennyit ér.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Megnéztem a demót, egy dolgot tudok mondani: Penumbra: Black Plague. Ezt pedig jobb elfelejteni. Unreal 4? my ass...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kongy
Majd pont a legnépszerûbb játékokból nem fognak demót feltenni... 😊 Ne is várd, hogy egy tripla A címnek demója legyen, mert mostanában már nem divat. Legutóbb a Castlevania 2-nek volt demója, ami nagyobb költségvetésû, az se PS4-en.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

kirol
Rájöttem. USA Store-on van demo, de UK-n, vagy németen nincs. Ezért nem találtam eddig.

De elég rossz, hogy nincs a CoD, vagy Battlefield demo, vagy valami értelmes. Most nincs semmim, csak egy Killzone -om és azért megnéztem volna egy-két játékot.

DarkSector
😊

selymes a hangod. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

AntiHero
Jaja 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

DarkSector
Te beszélsz a videoban? 😄

Én nem vagyok elájulva, pedig ingyen szereztem steam-re

AntiHero
Szerintem megéri a pénzét. Random generált pályák, minden új játéknál (kivéve bizonyos részek). Tehát itt ez a videóm amin mikor bemegyek az elsõ ajtón az neked teljesen más lesz. Nyomasztó, viszont elvileg nagyon rövid, de a randomság miatt többször is végigjátszható. 😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Kongy
A teljes játékra rámész, és azon belül megtalálod.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

kirol
És ezek hok érhetõek el? Nert nekem a Games fülön nincs demo, csak pár teljes játékot hoz fel.

arty
márpedig rétegigényt nem fognak kiszolgálni, az fix 😄

Forza.

Kongy
Van több is. Strider, Trine 2, LEGO játékok demói pl.

kirol
Ill. állandóan NW-31194-8 hibát dobál. Nagyon zavaró. Ez miért van?

kirol
Most az komoly, hogy Store-on egyetlen demo sincs PS4-re?

Tatyla
ez a gyogyós új plus játék nem is olyan rossz😄

más: akinek megvan a daylight,milyen lett megéri azt a kevéske pénzt?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ja akkor értem! Köszönöm rendesek vagytok hogy ilyen gyorsan válaszoltatok is nekem! 😊)

Kongy
Tudsz felvenni gond nélkül AVermedia kártyával pl. Nem kell ilyen átalakító szar.

Totti5
Nincs HDMI védelem, vagyis pl ha külsö eszközzel akarod a PS4 képét rözgíteni akkor megy direktbe és nem kell hozzá pl HDMI splitter ( ami egy plusz eszköz, a védelem kiütésére ).

Lehet hülyeséget kérdezek, de konkrétan mit jelent a PS4 számára az hogy ki lehet kapcsolni a "HDCP-t", mi változik? köszi a választ elõre is! 😊

TDC Geronimo
Átraktam 5 percre videófelvevést. Elindítottam 2* is BFet toltam kicsit és ténylegesen az utolsó 5 percet mentette. Remélem nem csak beletrafáltam és tényleg javítva lett ez is, ahogy írták <#eljen>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Digitális játékokat. Preorder/preload. Preload ezzel az updatevel jött be, azt hittem EUba erre várnak, de úgy látszik tévedtem... USbe már rég van preorder is csak preload nem volt eddig.

shaddam
Jaj csak érjek haza, elvileg már le van töltve a child of light. Felavatom vele a videószerkesztõt

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

TDC Geronimo
Ja és trial sincs child of lighthoz, USbe meg van...

mi preorder?

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Viszont preorder még mindig nincs EUba. WTF sony...

meg kicsit jobb kepminoseg. de jo ez igy elsö körben.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Én bf videómhoz azt a PS4 témát raktam. Olyan mint egy official videó 😄

Sony okos... jönnek majd az ingyen reklámok tömkelegei nekik ezzel a szerkesztõvel. Már csak natív youtube feltöltés kéne és kész is.

TDC Geronimo
Na jelentem share gomb a következõképp változott. Gomb lenyomásnál most már se képet se videót nem ment HDDre magától csak akkor, ha külön gombot nyomsz. Háromszög a kép, négyzet a videó mentése. Végre nincs az, hogy ha csak videót akarok akkor ment mellé automatán képet is <#eljen>

shaddam
Még az kellene hogy standbyban feltolja youtube-ra, aztán tényleg ilyen 2 klikkes tirexi szimulátor lenne 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

intro & outro, ket jelenet, köztük transition, masodik jeleneten egy (oszlopos) effekt, ... mindezt pillanatok alatt. meg nagyanyam is tudna kezelni <#eljen> (video valami random felvett hoki, sötet is, de nem az a lenyeg)

katt

TDC Geronimo
össze is dobtam egy kis nub klipet tetszik 😊

Biztos fog bõvülni majd az effekt/sticker/layout/téma stb kínálat is.

share factory szerkesztes baromi gyors. effektek, transition-ök (akar infamous temajuak) faszak, sticker-t is lehet tenni a jelenetekre, zene, kommentar, ... 1 perces videot kabe 1-2 perc alatt renderelte.

mostantol boldog-boldogtalan is review-kat fog kesziteni.<#nezze>

francokat. csak szokasos hibas hibauzi.

(megyek inkabb mario golfozni...)

mi a fasz? share factory-t csak a letölteskor aktiv acc. tudja hasznalni? 😄 LOL

akkor is az uccso X beallitott percet nezi. szal nem ertem mire fel a ketfajta megoldas.

n000rbi
Nekem ez így most eléggé mûködõképesnek tûnik. Akkor nem tudom, hogy mi van, ha manuálisan indítok egy felvételt, majd letelik az idõkorlát. (de majd egyszer kipróbálom😊)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

ez szerintem uj.

n000rbi
Nem tudom, hogy ez a mostani update-tel változott-e, de most felajánl a share-t hosszan lennyomva egy mentési opciót is.

"A gép állandóan ment a háttérben memóriába"

ezert.

tehat csak veszi magatol is. akkor minek a manualis start?

TDC Geronimo
Nem... A gép állandóan ment a háttérben memóriába, DE csak akkor menti HDDre, ha megnyomod a share gombot EGYSZER. Ilyenkor lementett eddig egy képet az adott pillanatról meg visszamenõleg a 15 percet. Ha te nem nyomod sharet akkor a büdös életbe nem ment neked HDDre ezért se értem azt hogy miért akarod kikapcsolni.

n000rbi
Én most elindítottam a Ground Zeroest, majd pár perc múlva Share hosszan lenyomva és az elsõ 3 percet automatikusan felvette (négyzettel le is menthettem)

TDC Geronimo
Jóval gyorsabb lett a menü is. whats new rész betöltése instant, az ikonok is instant töltõdnek, ha gyorsan scrollozol.

mar kezdem. VISZONT van 2 video a gepen, amit nem en inditottam el manualisan. az egyiket akkor vette fel, amikor löttem egy KEPET meg a multkor. ez volna az emlegetett bug? vagyisöööö: "amint ranyomtam a share gombra (screenshot), onnantol kezdte (a videot is)"

szar az egesz, mar össze vagyok zavarodva.

TDC Geronimo
De. Sokan látom még mindig nem értik hogy mûködik a share gomb 😄

en vagyok hülye vagy nemtom... 😄

hivatalos Sony oldal is (meg februari bejegyzes) azt irja elöször, hogy automatikus menti az uccso 15 percet.
aztan par sorral lejjebb irjak azt, amit en az elöbb: ketszer share gomb a video kezdesehez, es onnantol nezi a 15 percet mig meg nem nyomod ujra megosztashoz.

lehet nem ertelmetuk(tem) eddig jol? 😄

Totti5
Nem lehet indítani a felvételt akkor amikor akarod, és leállítani akkor amikor akarod??? ( vagy amikor lelövi 15 percnél ).

n000rbi
Hátöö ... 😊

"Finally, others are also mentioning that the bug that caused the “Share” button to record the wrong segment of footage has been corrected, and now it correctly records the latest fifteen minutes of gameplay."

probalgattam kicsit. nekem SEMMIT nem vett az elöbb automatikusan. amint ranyomtam a share gombra, onnantol kezdte. ill. ha ketszer nyomom a share-t (easy screenshot beallitas mellett), akkor onnantol. hmm...

baaaar... jpeg-kent ment, az teny, az sose nativ. viszont a kis meret nem feltetlen jelent agyontömöritett kepet. ezek saccra olyan 92-93%-os minösegnek felel meg a 100%-os 1080p-es jpeg meretehez kepest. elvileg 90%-ig nincs lathato minösegvesztes.