PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Én is lemondtam a WD-t, mert észbe kaptam, hogy nem akarok 30 ezret fizetni egy játékért, ami nem tûnik rossznak, de ha nem tetszik, akkor meg kidobtam érte 30 ezret rögtön egy gyûjtõi kiadással. Ennek nincs köze a 900p-hez, meg 1 hete mikor lemondtam még az volt, hogy 1080p, szóval nem is volt még ilyen hír, hogy kevesebb. De teljesen mindegy, új IP, vásárlás elõtt mindenképpen megvárok 1-2 kritikát, nehogy aztán az elsõ óra után ráhagyjam...

Nálam sandbox játékok közül a GTA a nyerõ, és ha egy nagyon hasonló típusú játék gyengébbet nyújt a GTA-nál arra már nem nézek olyan jó szemmel. Nem szerettem pl egy Saints Row-t sem, se a Sleeping Dogs-t, ami mindenkinek tetszett. Nekem egy sandbox játékban KREATÍV küldetések kellenek, olyan állatságok, amiket a GTA 5 nyújtott. Azt a játékot egy percig sem untam. De ha a WD nem képes arra, hogy a küldetéseivel lekössön, illetve, hogy ne legyen repetitív, akkor részemrõl 1-2 óra és ráhagyom. NA, ezért nem szánok rá 30 ezret.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Hogy a mi cáfol mit?<#confused> A kettõ nem választható szervesen szét. Nyilván a 900p miatt, pontosabban a 900p-t indukáló dolgok miatt. Ha így vesszük, igen, amiatt.
Én sokkal inkább úgy gondolok erre, hogy amikor videojátékra gondolok én és a ubisoft, egészen más gondolatok és preferenciák kavarognak a fejemben mint nekik, pedig hótugyanarról a témáról beszélünk mindketten. Ezzel nincs semmi baj, ezt tudatosítanom kell magamban, hogy amikor õk érkeznek valamivel, én jobb, ha félreállok. Csak van egy csoport a ubin belül, akikkel egészen jól megy a párhuzamosan gondolkodás, csak õk nincsenek sokan ott Montpellierben, és ritkán jutnak szóhoz 😞

Adversus solem ne loquitor

Kandurex
AZ elsõ mondatban alátámasztasz, a másodikban cáfolod az elsõt.

Szóval, még mindig nem hiszem, hogy a "jelentõs" felbontás különbség miatt bárki is kihagyná PS4 -en---

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Moby
Ittvagyok példának okádék én. Nem azért mondtam le az elõrendelést, mert nem vagyok hajlandó megvenni a játékot a 900p-ért. Azért mondtam le, mert a demó nélküli preorder a vegytiszta bizalomról szól. Ez a bizalom a "Morin says it’s much more important to deliver an amazing next-gen experience than it is to push a few more pixels onto a screen" mondatnál e'ment.
Az ömézin next-gen ikszpériensz nekem nem a túlvállalt grafikát jelenti. Köszipuszinyuszi. Majd ha kiderül, hogy tényleg kicseszettül kikúrt jó, akkor egy olcsó használtat levadászok. Erre jelenleg mikroszkópnyi esélyt sem látok.

TDC Geronimo
Hajjaj pedig vannak ám ilyen emberek.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Nekem már 2 hónapja kb 😊

Totti5
Amúgy platinumtól jött destiny béta kulcs.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kandurex
'Mennek a preorder cancellek a 900p miatt'

...nem hiszek a 900-1080 különbség miatt lemondásokban, hülyén nézne ki, hogy az jó pár hét után az elsõ értékelhetõ játék a konzolon és lemondja...

Totti5
S ha cancelozza akkor min játsza? hekkelgeti majd a fütykösét és fikázza a fórumokon? vagy vesz holnap 200ért PCt?

TDC Geronimo
Ritka pillanatok egyike, amikor valamiben egyetértünk 😊

Akkora túlreagálás megy most WDvel kapcsolatban is. Mennek a preorder cancellek a 900p miatt. Örültem volna én is persze, ha tudtam volna natívba tolni, de ezután is ugyanúgy várom a 27ét, mint eddig.

Totti5
Azért mert a hype láthatóan befolyásolni tudja a játék vagy termék sikerességét.

Elõz genben is volt frém, felbontás szakértés. Akit érdekelt elolvasta az elemezp cikkeket, pár fanboy küzdött egyet és továbbléptem. Egyik megvette PS3ra, másik 360ra és játszottak.

Most naponta LISTAVEZETÕ hír hogy 1-1 játék hány P hány FPS. Nem számít milyen a játék, azt hogy hány P sokkal fonsotabb. Minden oldal az arcodba toljad, jön 800 komment, ugatás, anyázás, egymás, a cégek gyalázása stb...

Valóban nem ennek kellene lennie, de itt tartunk. Arty és én is nem egyszer belefutottunk pl hogy a COD X része nem 720p prevgenen, mert olvastuk. Játék közben nem vettük észre, tehát miért kellene ezzel foglalkoznom? Most is ez lenne, de mivel az ember pofájába tolják, beleültetik, bombázzák azzal hogy te barom állat a szaros gépeden nem 1080p vagy egyiken sem, így csak errõl van szó. Azt hogy milyen lesz a Watch Dogs senki nem érdekel, azt hogy hány P az a fontos.

Persze fontos, van egy elvárt szint, de ez már túlzás ami most megy. A grafika mindig fontosabb lesz mint a frém és felbontás... már most megy a fika hogy a 120 ezres konzol ( ami kúrva drága, te jó isten, csak is 60ért venné meg mindenki ), alulmarad multiplatban egy 200+ ezres masinával. Ez a lényeg, semmi más, alulmarad tehát szar, a játék meg kit izgat ami van rá.

arty
😊)

Forza.

Moby
Egyelõre nem látom az irányt. Vagyis látom, és ez így most teljesen hibás. Az exkluzívok erõszakosan teknót akarnak prezentálni, és a tartalom az eddigiektõl is jobban szorul a háttérbe. Rettenetesen aggódom, hogy ez a még elsõ címen dolgozó 1.st partyk esetében sem lesz másképp, mert már megindult a versengés, és most majd a már eleve teknóban túlvállalásban hemperegõ iss-t kell lenyomni. Fogalmam sincs hogyan lesz ebbõl jó játék.

Kongy
Sajnos azt kell, hogy mondjam igazad van. Legalábbis eddig nem valami bizalomgerjesztõ ez a generáció. Valahogy 2006 tájékán más volt a helyzet... De reméljük azért a következõ 2 évben jönnek olyan exkluzívok, amik majd oda fognak b.szni. És most nem a DriveCa$h-re gondolok.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Elbaszottgeneráció™
Nincs még egy éve a piacon, de már akkora a pécé utáni loholás, hogy _BÁRMI_ szét van baszva, csak a setup legyen pc ~mid közeli.
Mi lesz két év múlva? 480p?
Vajon mikor fogják fel ezek az istentelen barmok, hogy el kell felejteni a pécét, és az egyetlen amire koncentrálni kell, az a _JÁTÉK_ és a _JÁTÉKOS_??
Greatness awaits? Mi? Hányok...

Moby
Most hergeljem õket azzal, hogy vegyenek forza4-et? 😄

arty
és gt6ozzanak ? 😄DDDD a ps3 drájvklubja 😞

Forza.

Moby
Vegyék vissza az eladott ps3-akat. Problem solved 😊

arty
na, ezért most moby kettétép.... 😄

Forza.

arty
Ne becsülj alá 6 millió, ótókára kiéhezett ps4 tulajt 😞

Forza.

AntiHero
Hát sajnos nem : De ettõl függetlenül elsõ napos vétel. Aztán majd töltöm fel a végigjátszást róla, aztán lehet elemezgetni 😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Kongy
Hát nem nextgen ez még na... 😊 Ami még X360-ra meg PS3-ra is jön, az még nem nextgen.

TDC Geronimo
Ja nemrég olvastam. Elég gáz.

AntiHero
900p on PS4 and 792p on Xbox One, at 30 frames-per-second on both consoles. <#miaz>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Kongy
Szerintem épeszû ember ebbe nem megy bele... 😊

Ez még a jobbik eset.Mivel megvan a Ps.Na de 135 ezerért?😄
Meg a játékokra is több letétet kér mint amennyibe kerülnek.
Na mindegy is,ilyenbe bele nem megyek.
TDC Geronimo
1 gigás HQ trailer

Én ezt néztem ez rendes minõség 😊

Totti5
Tetszik, bár autózás közben mindenre kell figyelni csak a vezetésre nem 😄

De foglalkoznak vele viszont nagyon sok idõ már csak az,hogy egyáltalán kiderüljön jogilag miben vétkes ugye de ezután jön az,hogy nem tudja visszafizetni a kárt.Na itt van a gond,neked attól jobb nem lesz ha lecsukják(persze nem fogják).
Moby
És mekkora üzlet ezt kibérelni, ahelyett, hogy megveszem 90-ért falamelyik használtat, majd 2 hét múlva eladom ugyanannyiért 😄

Kongy
De a 135ezer kaució végülis érthetõ, mert mi van akkor ha nem adod vissza neki a PS4-et.. 😊 Akkor gyakorlatilag ki is fizetted.

Kongy
Mondjuk az internetes csirkefogókkal nem foglalkozik nagyjából senki. PH-n nem egy sztorit olvastam, hogy hogyan lépett le 1-1 gyerek egy halom pénzzel.

Kongy
Na ja.... 😄 Jelenteni kéne a gyereket, vagy valami. Nem vagyok 100%-ig biztos benne, hogy lehet ilyet...

Kandurex
135k a kaukció... van üzleti érzék 😊

Mivel ennyi kaucióhoz ragaszkodik így durván felejtõs.Akkor inkább vennék már egyet lol
TasManXT
Sikerült komoly vevõt találnom. 60-70 ezres ajánlatokat is kaptam, ami vicces volt, végül 100-ért elvitték. Elég sok a kamu hírdetés azért hardverapron... 1 játékkal 90-ért, nulla értékeléssel, és persze még egy atomvillanásra sem reagál, nem hogy privát üzenetre. Csak a sok díszfasznak ez adja a standard árat.. 😄 hát persze.

psn: TasManHUN

Pont azt nézem de nem tudtunk még megegyezni
Kongy
Vaterán -kapaszkodj meg- BÉRELNI lehet 😄

Moby
A felhozatal? 😊 Nem csodálnám...lassan annyi az eladó ps4, hogy az utcán fogják söpörni mint a pengõt.

TasManXT
Én kiszálltam, jövõ karácsonykor újra találkozunk...

psn: TasManHUN

TDC Geronimo

LeventeV
Nekem is egybõl a Real Racing ugrott be. Kiváncsi leszek majd õsszel a visszajelzésekre a játékkal kapcsolatban.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Kongy
Hát nem tudom, de nem kell egy Real Racing PS4 Edition... és ez marhára annak néz ki. De az legalább ingyen letölthetõ.

Meg a Sony úgy van vele, ha már ilyen sok PS4-et eladtunk, akkor maximalizáljuk már a profitot valami jó kis pénzlehúzós játékkal... 😊

LeventeV
Nem értem, ezeket a mikrotranzakciós marhaságokat honnan szedik? Az okostelefonos alkalmazásokból?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Kongy
Így van.

Az még oké lenne, ha annyi lenne a mikrotranzakció, hogy különbözõ matricákat ragaszthatsz a kocsira, hogy egyedi kinézete legyen, de amikor már valaki ezzel jut jelentõs elõnyhöz az már gáz. Akkor legyen az alapjáték ingyenes. Ha az lenne még elnézhetõ lenne, de nem, 50 dollár. A pofátlanságnak, és a pénzéhségnek nincs határa.

Moby
>Ha nem kényszerít a szósöl grindre

Ezt te sem hiszed el. Ez volt az alapkoncepció. Ott üvölt minden bitjébõl kifele: úgyis meg fogod venni. "Win together". Az hogy lesz? Nekiáll majd boostolni az is, aki megvette? Hápersze... Annyira nyilvánvaló az egész, hogy ez már inkább naivitás, mint kincstári optimizmus 😊

Moby
Igen, az ilyen-olyan formával van bajom. Vagyis az olyannal. Vehessen magának custom vinylt, meg kipufogóvéget, meg avatárt, meg baszomokat. De ne már grindolható autókat baze! Megölik ezeket a játékokat evvel.

Moby
Egy single, vagy karrier alapú gémben leszarom. Jöjjön. Ott én döntöm el, hogyan miként haladok. De egy erõsen onlány gémben, ahol IDÕT(kör/grind) vehetsz mikrotranzakcióval???
Ezt ne hasonlítsuk már a kz-hez, ahol fityfasz fegyvert vehetsz, meg ilyen inkább-érdekes-mint-hasznos-kasztot, meg festés a drónra...

TDC Geronimo
Már KZban is van, de amíg olyan formában van jelen addig nem zavar...annyira.

TDC Geronimo
Jobb ha hozzászoksz, mert ahogy elõzõ genbe jött a DLC, most jön a mikrotranzakció. Elõbb utóbb minden játékban lesz ilyen vagy olyan formában.