PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam sandbox játékok közül a GTA a nyerõ, és ha egy nagyon hasonló típusú játék gyengébbet nyújt a GTA-nál arra már nem nézek olyan jó szemmel. Nem szerettem pl egy Saints Row-t sem, se a Sleeping Dogs-t, ami mindenkinek tetszett. Nekem egy sandbox játékban KREATÍV küldetések kellenek, olyan állatságok, amiket a GTA 5 nyújtott. Azt a játékot egy percig sem untam. De ha a WD nem képes arra, hogy a küldetéseivel lekössön, illetve, hogy ne legyen repetitív, akkor részemrõl 1-2 óra és ráhagyom. NA, ezért nem szánok rá 30 ezret.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Én sokkal inkább úgy gondolok erre, hogy amikor videojátékra gondolok én és a ubisoft, egészen más gondolatok és preferenciák kavarognak a fejemben mint nekik, pedig hótugyanarról a témáról beszélünk mindketten. Ezzel nincs semmi baj, ezt tudatosítanom kell magamban, hogy amikor õk érkeznek valamivel, én jobb, ha félreállok. Csak van egy csoport a ubin belül, akikkel egészen jól megy a párhuzamosan gondolkodás, csak õk nincsenek sokan ott Montpellierben, és ritkán jutnak szóhoz 😞
Adversus solem ne loquitor
Szóval, még mindig nem hiszem, hogy a "jelentõs" felbontás különbség miatt bárki is kihagyná PS4 -en---
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Az ömézin next-gen ikszpériensz nekem nem a túlvállalt grafikát jelenti. Köszipuszinyuszi. Majd ha kiderül, hogy tényleg kicseszettül kikúrt jó, akkor egy olcsó használtat levadászok. Erre jelenleg mikroszkópnyi esélyt sem látok.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
...nem hiszek a 900-1080 különbség miatt lemondásokban, hülyén nézne ki, hogy az jó pár hét után az elsõ értékelhetõ játék a konzolon és lemondja...
Akkora túlreagálás megy most WDvel kapcsolatban is. Mennek a preorder cancellek a 900p miatt. Örültem volna én is persze, ha tudtam volna natívba tolni, de ezután is ugyanúgy várom a 27ét, mint eddig.
Elõz genben is volt frém, felbontás szakértés. Akit érdekelt elolvasta az elemezp cikkeket, pár fanboy küzdött egyet és továbbléptem. Egyik megvette PS3ra, másik 360ra és játszottak.
Most naponta LISTAVEZETÕ hír hogy 1-1 játék hány P hány FPS. Nem számít milyen a játék, azt hogy hány P sokkal fonsotabb. Minden oldal az arcodba toljad, jön 800 komment, ugatás, anyázás, egymás, a cégek gyalázása stb...
Valóban nem ennek kellene lennie, de itt tartunk. Arty és én is nem egyszer belefutottunk pl hogy a COD X része nem 720p prevgenen, mert olvastuk. Játék közben nem vettük észre, tehát miért kellene ezzel foglalkoznom? Most is ez lenne, de mivel az ember pofájába tolják, beleültetik, bombázzák azzal hogy te barom állat a szaros gépeden nem 1080p vagy egyiken sem, így csak errõl van szó. Azt hogy milyen lesz a Watch Dogs senki nem érdekel, azt hogy hány P az a fontos.
Persze fontos, van egy elvárt szint, de ez már túlzás ami most megy. A grafika mindig fontosabb lesz mint a frém és felbontás... már most megy a fika hogy a 120 ezres konzol ( ami kúrva drága, te jó isten, csak is 60ért venné meg mindenki ), alulmarad multiplatban egy 200+ ezres masinával. Ez a lényeg, semmi más, alulmarad tehát szar, a játék meg kit izgat ami van rá.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nincs még egy éve a piacon, de már akkora a pécé utáni loholás, hogy _BÁRMI_ szét van baszva, csak a setup legyen pc ~mid közeli.
Mi lesz két év múlva? 480p?
Vajon mikor fogják fel ezek az istentelen barmok, hogy el kell felejteni a pécét, és az egyetlen amire koncentrálni kell, az a _JÁTÉK_ és a _JÁTÉKOS_??
Greatness awaits? Mi? Hányok...
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Meg a játékokra is több letétet kér mint amennyibe kerülnek.
Na mindegy is,ilyenbe bele nem megyek.
psn: TasManHUN
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Meg a Sony úgy van vele, ha már ilyen sok PS4-et eladtunk, akkor maximalizáljuk már a profitot valami jó kis pénzlehúzós játékkal... 😊
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Az még oké lenne, ha annyi lenne a mikrotranzakció, hogy különbözõ matricákat ragaszthatsz a kocsira, hogy egyedi kinézete legyen, de amikor már valaki ezzel jut jelentõs elõnyhöz az már gáz. Akkor legyen az alapjáték ingyenes. Ha az lenne még elnézhetõ lenne, de nem, 50 dollár. A pofátlanságnak, és a pénzéhségnek nincs határa.
Ezt te sem hiszed el. Ez volt az alapkoncepció. Ott üvölt minden bitjébõl kifele: úgyis meg fogod venni. "Win together". Az hogy lesz? Nekiáll majd boostolni az is, aki megvette? Hápersze... Annyira nyilvánvaló az egész, hogy ez már inkább naivitás, mint kincstári optimizmus 😊
Ezt ne hasonlítsuk már a kz-hez, ahol fityfasz fegyvert vehetsz, meg ilyen inkább-érdekes-mint-hasznos-kasztot, meg festés a drónra...