PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adversus solem ne loquitor
Ez egy rossz vicc... 😄 Meg az is, hogy a NFS az egyetlen autós játék jelenleg PS4-re.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
1 év késés, psplusra demo, és mikrotranzakció. Taps! Remélem a játéktörténelem egyik legnagyobb bukása lesz. Én mindenesetre erre szavazok a pénztárcámmal.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Profi mint mindig, érdemes belemerülni a többibe is.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
De max eladom az új PC-met sz@rom le.Bár megfogadtam,hogy megvárom TLOU vagy D3-at de ha ilyen jó árakon szerezhetek gémet amivel multizni is tudok akkor nem igazán kellene várnom..
Nem is gondoltam volna,hogy így mûködik,perfekt<#eljen>#eljen>
Tehát csak PS+ elõfizu és bárkitõl kapok,veszek játékot azzal mehet a Multiplayer?
Vagy nem kellett eddig egyik PS4-es játékhoz sem ilyen?Pl az AC4-hez uplay kód nem kellett,hogy multira menj vagy Killzone és a többi
Akkor inkább 18 ezer de legyen Multiplayer.
13 ezer egy Knack-ért rendben van DE én ha konzol akkor dobozosan akarok mindent:/
Ps3 és XB körül is ki voltak téve a játékaim,hiányzik is😄
Meg a térképek,könyvek😞
Annyi csak,hogy remélhetõleg a beígért játékok erre és a jövõ évre jók lesznek és jönnek kimondott jó Exclusive-ok is PS-re.Nem fogom sajnálni a 17-18 ezret ebben az esetben.
Most már 90%-ban a PS4 mellett döntöttem.Ár;kinézet és a játékok végett amik jönnek rá(és ezek amikrõl még csak tudunk!)
De még pár hónap is lehet mire meglesz-.-
Múltkor PSN-en volt Knack akció, 18 helyett 13 ezer volt egy hétig 😄
Most már érik nekem is ez a PS4 de még várok.Ahogy megjelenik egy ilyen vagy ehez hasonló Exclu.már jöhet is😊
És remélem lesznek olcsóbbak a játékok.Vagy maradni fog ez a 18e.ft-os árak?
A sajtó szerint a The Order: 1886 - "minden idõk legszebb játéka"

Default gameshow conference recept: bemutatnak majd néhány játékot, ami vagy úgy fog kinézni vagy nem (inkább csak hasonlóan), vagy akkor fog megjelenni vagy nem, meg párat a most megjelenõkbõl, és igazi gépen igazi játék csak az lesz.
Uncsi fanbojparti az egész.
Egy hadzna van: miután lezajlik a hülyeségrésze, végre mindenki elkezd majd beszélni mindenrõl, amit addig nem lehetett.
These engineers are some of the best in the industry and they optimized the game so much for the PS3′s SPUs specifically. It was optimized on a binary level, but after shifting those things over
I can’t describe how difficult a task that is. And once it’s running well, you’re running the
Ellenben ha akarnak az autó aljára neon, azt ott kaphatnak <#banplz>#banplz>
Forza.