PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
És nagyon úgy fest, nem a 2014-es év lesz az, amikor ez érdemben változik 😞

Adversus solem ne loquitor

Kongy
+1

Ez egy rossz vicc... 😄 Meg az is, hogy a NFS az egyetlen autós játék jelenleg PS4-re.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Bízom benne, hogy a vélemény azt is kiállja, amikor majd porbaaláznak a nyomorékok, akik a tizennyócezres nyitóár mellé még aznap megveszik az ûrgépeket, tucatszám. ^.^

1 év késés, psplusra demo, és mikrotranzakció. Taps! Remélem a játéktörténelem egyik legnagyobb bukása lesz. Én mindenesetre erre szavazok a pénztárcámmal.

Kongy
Remek játék lesz.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby

TDC Geronimo
Jöhetne már remastered. Pár napja toltam PS3on kis multit. Jó lesz azt is tolni PS4en majd

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
Hopp... pont a vákogatás lemezét hallgatom, és ezt találtam a videók közt.

Profi mint mindig, érdemes belemerülni a többibe is.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tatyla
US accal nem is olyan drágaszág...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TDC Geronimo
Végre. Idõpont se rossz. Nyári uborkaszezon

"Örömteli hír azoknak, akik az újgenerációs platformokon szeretnének fejest ugrani a Diablo III örömeibe: a Blizzard bejelentette, hogy augusztus 19-én érkezik a Diablo III: Ultimate Evil Edition, mely az alapjáték mellett a Reaper of Souls kiegészítõt is tartalmazni fogja." G365

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kandurex
Sokan nem játszottak vele...kétlem, hogy abból várnának bevételt, hogy még1x eladják. Meg aztán ha nincs vele sok munka akkor meg mit zavar, így is jön új rész.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

The Protector
Fasz tele van már a sok fasszopóval aki HD-ra húzogatja a játékait ahelyett h új IP-ken dolgzozna vagy folytatást csinálna.Persze z is csak a pénz miatt van,míg a sok marha megveszi a feljavított szarokat addig mûködni is fog.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Order - 1886 meg Uncharted Full HD collection már tuti, hogy jön !
Kongy
Helyedben vérnék év végéig, mert õsszel jönnek a nagyágyúk.

Na jó azért még elõször a konzolt kell megvennem:-)
De max eladom az új PC-met sz@rom le.Bár megfogadtam,hogy megvárom TLOU vagy D3-at de ha ilyen jó árakon szerezhetek gémet amivel multizni is tudok akkor nem igazán kellene várnom..
Moby
5-6k most a használtpiacon egy kz. Ha van ps+-od már nyomathatod is. 10 alatt megvehetõ szinte bármilyen cím, mert most perpill friss játék nincs.

Oké-oké köszönöm szépen!Ez most tetszik amiket leírtatok😄
Nem is gondoltam volna,hogy így mûködik,perfekt<#eljen>
Kongy
IGEN.

Moby
Igen.

Ja nem tudtam😄
Tehát csak PS+ elõfizu és bárkitõl kapok,veszek játékot azzal mehet a Multiplayer?
Kongy
Használtan vehetsz egy BF4-et, Killzone-t, CoD-ot, menni fog a multi, ha van PS+ elõfizetésed.

Moby
Nincs semmiféle kód, mivel ps+-al veszed meg a multit az accodhoz, nem pedig kóddal a játékhoz.

Kongy
Mondom, hogy nem kellett. Semelyik játéknál sem. Ez a dolog megszûnt már a PS4-el.

Hát gondolom amit adnak hozzá amivel regisztrálsz a multira.
Vagy nem kellett eddig egyik PS4-es játékhoz sem ilyen?Pl az AC4-hez uplay kód nem kellett,hogy multira menj vagy Killzone és a többi
Kongy
Te milyen kódról beszélsz? Nincs olyan játék, amihez online pass van PS4-en. Pénzbe kerül a multi ugyanis, PS+ elõfizuhoz kötött.

Moby
Milyen kód??<#fejvakaras>

Igen az rendben van de ha el van használva a kód vagy ugye más néven van regisztrálva Multira akkor én azért pénzt nem adok.
Akkor inkább 18 ezer de legyen Multiplayer.
13 ezer egy Knack-ért rendben van DE én ha konzol akkor dobozosan akarok mindent:/
Ps3 és XB körül is ki voltak téve a játékaim,hiányzik is😄
Meg a térképek,könyvek😞

Annyi csak,hogy remélhetõleg a beígért játékok erre és a jövõ évre jók lesznek és jönnek kimondott jó Exclusive-ok is PS-re.Nem fogom sajnálni a 17-18 ezret ebben az esetben.
Most már 90%-ban a PS4 mellett döntöttem.Ár;kinézet és a játékok végett amik jönnek rá(és ezek amikrõl még csak tudunk!)
De még pár hónap is lehet mire meglesz-.-
Kongy
Már most sem kerül minden 18 ezerbe. Nézelõdni kell a használt piacon is, egész jó ajánlatok vannak. Killzone már 10 ezer alatt is van pl.

Múltkor PSN-en volt Knack akció, 18 helyett 13 ezer volt egy hétig 😄

arty
😄DDDD

Forza.

Sejtettem.Na sebaj azért van bõven idei Q3/Q4 cím amiért kiadnám😊
Moby
Ejha!
Vajon mit osztottak a tesztpéldány mellé? Életjáradékot? 😄

Sajnos nagyon a next-gen korszak elején van a PS4, így szerintem a 18000 Ft/PS4-es játék ár is marad még jó ideig.
Könnyen elõfordulhat.Azért a tavalyi bemutatók is elég durván néztek ki.
Most már érik nekem is ez a PS4 de még várok.Ahogy megjelenik egy ilyen vagy ehez hasonló Exclu.már jöhet is😊
És remélem lesznek olcsóbbak a játékok.Vagy maradni fog ez a 18e.ft-os árak?
http://playstationcommunity.hu/note/10871
A sajtó szerint a The Order: 1886 - "minden idõk legszebb játéka"

TDC Geronimo
Baromság... Ezer éve tudni, hogy 30 fps.

arty
elírás

Forza.

"Watch_Dogs on PS4 Runs at 1080p, 60 FPS According to Sony's Pre-Order Page"

Moby
>tudom mi lenne

Default gameshow conference recept: bemutatnak majd néhány játékot, ami vagy úgy fog kinézni vagy nem (inkább csak hasonlóan), vagy akkor fog megjelenni vagy nem, meg párat a most megjelenõkbõl, és igazi gépen igazi játék csak az lesz.
Uncsi fanbojparti az egész.
Egy hadzna van: miután lezajlik a hülyeségrésze, végre mindenki elkezd majd beszélni mindenrõl, amit addig nem lehetett.

a lonak a f...-at! eddig neztem, tudom mi lenne. faradt szemek, majd a show vegen: "mi a fasz volt ez mar megint?"

TDC Geronimo
😮

Élõbe!

jo lesz felvetelrol 😊 vagy gamer-en elolvasom a kivonatot.

TDC Geronimo
Sony E3 press conf szokásos idõben Június 10, hajnali 3:00 + fél órás késés, ahogy tõlük megszoktuk.

TDC Geronimo
last of us ps4

TDC Geronimo
Just getting an image onscreen, even an inferior one with the shadows broken, lighting broke, and with it crashing every 30 seconds… that took a long time.

These engineers are some of the best in the industry and they optimized the game so much for the PS3′s SPUs specifically. It was optimized on a binary level, but after shifting those things over you have to go back to the high level, make sure the systems are intact, and optimize it again.

I can’t describe how difficult a task that is. And once it’s running well, you’re running the side by side to make sure you didn’t screw something up in the process, like physics being slightly off, or lighting being shifted, and all of a sudden it’s a drastically different look. That’s not ‘improved’ anymore; that’s different. We want to stay faithful while being better.

Kongy
Na ja de tedd hozzá, hogy szaggat is rendesen.... néha 😄

Moby
Hát egy ajtósjátékba nem ártana valódi cubemapet renderelni MINDEN autóra, nem olyan kamutükrözõdést rátaknyolni, ahogy az infben. Szóval az SP receptje itt nem fog mûködni.
Ellenben ha akarnak az autó aljára neon, azt ott kaphatnak <#banplz>

arty
nem kell rá költeni, évek óta van rá megoldás - üljhátrébb™

Forza.

arty
arohadtéletbe. csak nem bírják ki, hogy ne legyen egy must have (de csak 1!) ótóka erre a francos ps4re 😄

Forza.

TDC Geronimo
Hát azt akkor jó alaposan nézted 😄