121519

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ulthane
    De, pont akkora van. Azon lamentálhatunk, hogy a few kevésnek vagy néhánynak fordítod, a lényeg, hogy az a few az mindig több, mint a few. Az élő nyelvben is, meg a tankönyviben is.

De amúgy ha beiratkozol bármelyik nyelviskola elementary képzésére, ott az expressing quantities leckénél ezzel biztosan találkozol.
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.07.07. 10:47:59
  • SlickAdam
    a "few" nem csak a "keves"-et jelent, hanem "nehany"-at is.

van különbseg amugy, de nem akkora, mint ahogy beallitod.:)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.07. 10:44:05
  • Ulthane
    Az "a few" azt jelenti, hogy néhány darab, egy pár. A "few" pedig azt, hogy kevés.

I have a few books vs. I have few books. Van egy pár könyvem vs. kevés könyvem van.

Magyarul, az a few több mint a few.

Sosem gondoltam volna, hogy az angol tanári diplomámnak egyszer az SG-n fogom hasznát venni!

Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.07.07. 10:42:03
  • darkSectorxxx #31819
    Ilyenkor másképpen szokott fogalmazni. :D
  • n000rbi
    Ööö mi?
  • darkSectorxxx #31817
    Köszönöm! :)
  • darkSectorxxx #31816
    Meg fordítva is ilyen. Nekünk hétvégén elég volt melóba kajahordásnál a kocsiban a meleg meg a lenge öltözékű lánykák az utcán. És azt sem tudtuk hovámegyünk. Meg hányadika van ..... :D
  • Moby
    Szedd össze magad! :D
  • n000rbi
    Ófakk, a g365 monnyon le.

Szerk.: vagy inkább én, így elolvasva a cikket már értem is miről van szó :D Ilyen, ha szabi után az ember beül első nap dolgozni.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.07.07. 09:48:54
  • Moby
    Közzététel: 2014. aug. 12.

/ugyanezt linkeltem e3 előtt.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.07. 09:46:26
  • darkSectorxxx #31812
    Mi is így kezdtük nem? :D
  • n000rbi
    Ez új videó, elvileg él a cucc.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.07.07. 09:43:45
  • Moby
    Hírek kellenének, meg új videó, hogy tudjuk: él még a cucc :(
  • Moby
    Némi könnyítés:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A hosszú utca (ahol a városiak tömege van) legvégén van egy tér, valami szökőkúttal, ahol a nagydarab dörömböl a fakapun. Annak a térnek a másik végén van egy vaskapu. Annak a kapunak a másik oldalára a csatornán keresztül el tudsz jutni. Ott a másik oldalán van a vaskapunak a nyitókarja, és egy ablak, belül egy kislány, aki a fater lánya, zenél egy játékkal. Ha beszélsz vele, és megigéred, hogy megkeresed a muterját, odaadja neked a zenedobozt. A zenedobozzal fatert ha át van változva, le tudod sokkolni.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.07. 09:42:23
  • n000rbi
  • SlickAdam
    mi a különbseg az "a few" es "few" kozott?
  • Ulthane
    Away! Away!
  • n000rbi
    Nana, most már Te is körbedöngicséled a szart?

• j0nNyKa
    ha ez a ***** rain megint megjelenne itt valami reggel, kérlek rögtön szóljatok a modtopicban
    köszönöm
  • darkSectorxxx #31803
    Miez a pálfordulás? :) a végén még tetszeni fog. :)
  • Ulthane
    Már ideje volt. A stash hamarabb is eszükbe juthatott volna. Az "a few" meg még mindig jobb, mintha csak szimplán "few" lenne, bár ez is édeskevés, gyanítom.
  • Ulthane
    Atyaég! Nem tartozol a kedvenc figuráim közé ebben a kompániában, de ettől függetlenül nagyon sajnálom ami a kutyuddal történt. :( És abszolút átérzem a veszteséged. Én két hónapja veszítettem el a házikedvencem, igaz nem kutya volt, de családtag, a barátom, mintha a gyermekem lett volna, és a mai napig nem hevertem ki. Nem is fogom soha. :(

Rendszámot nem jegyezted meg? Vagy térfigyelő kamera esetleg, más tanú? Valamit csak lehet tenni!

Az állatok sokkal jobbak, mint az emberek! A nyomukba sem érünk! Ők tudnak csak igazán önzetlenül szeretni, és örülni! A mai napig kong a lakás, bárhová nézek, őt látom, hogy ott mit csinált, hol feküdt, amikor hazamentem, hol rosszalkodott és mivel. :(

Pótolhatatlan az ilyen, na! :( :(
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.07.07. 07:45:04
  • Ulthane
    Biztosan nem. Ahhoz, hogy megvegyél valamit, legalább négyszer annak tudatában kell klikkelned, elég suttyó-biztosra van a rendszer megcsinálva.

Megpróbálhatod, de el fognak utasítani.
  • Ulthane
    Jelentem, Cleric Beast fűbe harapott. Tíz percre rá már Father Gascoigne-nál tartottam, aki persze kicsinált, annak viszont örültem, hogy az életereje közel felét sikerült elsőre lefejteni róla. Na ma meste megmutatom neki, milyen is a magyar virtus.
  • darkSectorxxx #31798
    Csak a legjobbakat kívánhatom. :)

Én egyszer azzal szívtam hogy mikor nincs zseton veszel valamit pl 1500 alatt akkor kiírja hogy bla-bla-bla bla 400ft-os játéknál 1500-400=1100, csak mivel figyelmetlen voltam azt hittem ez valami extra pénz, azt közbe csak jelzi hogy a legkisebb levonandó összeg 1500ft a kártyák esetében amiből marad ugye lové....basszameg! :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.06. 21:23:37
  • Moby
    új SKU hírhez:
    asszem azt is tudjuk már mekkora lesz a ps4 slim, csak valszeg még gecisok ház meg táp le van gyártva a régihez:

Elég viccesen fest ebben a házban.
  • Piko888
    ok, köszi. Írok nekik
  • darkSectorxxx #31795
    Ez is egy lehetőség, és semmit nem vesztesz már innentől vele....
  • Moby
    Megesik az mindenkivel. Kérd meg őket, hogy tegyék az árát a fiókodra, a játékot meg húzzák vissza. Így tutira náluk költöd majd el, ergo nem buknak semmit.
  • darkSectorxxx #31793
    Jaaa. :D

Amúgy a profillal együtt lehetne odapasszolni, vagyis, ha a te profiloddal van, akkor ismerősnek akiben megbizol, annak odaadhatod, amig te nyomulsz ps4-en ő ps3-on tud nyomulni vele....csak ugye akiben megbizol....

Vagyis 1 profil 3 helyen "élhet" tartalom szempontból

PS4 primary (játék más profillal)
    PS4 (sima)
    PS3

Legalábbis ennyit teszteltem, hogy ps3-on mükszik-e valami hasonló megosztás mint ps4-en akkor ott is 2 felé lehet osztani.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.06. 21:07:23
  • Piko888
    igen, hülye voltam, de legközelebb jobban figyelek.
  • Moby
    Én azért megpróbálkoznék vele. Írd meg nekik, hogy figyelmetlen voltál, blablabla. Nyilván pontosan ez történt.
  • Piko888
    már megvettem ps4-re is :-)
    Ajándékba se tudom adni?
  • darkSectorxxx #31789
    És nincs benne cross-buy...az kemény, ilyenkor ez szokott lenni.
    Vagy nem lehet feluppolni valahogy ps4-re, ezt max még nézd meg.
  • Piko888
    Monopoly Plus-t csak Ps3-ra Ps4 helyett :-)
  • Kandurex
    Mit vettél?
  • darkSectorxxx #31785
    NO.

Tévedésből nem lehet rányomni egy vásárlásra mert 50x rákérdez, meg kell hozzá lóvé is (töröld a bankkariadataidat, az a tuti)
    Max megbánni azt hogy valamit megvettél.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.06. 20:59:00
  • Piko888
    Valahogy vissza tudom vonni a PSN-en tévesen megvásárolt játékot?
  • darkSectorxxx #31783
    Ja értem, az feltünt télleg hogy konzolokon egyel visszább voltunk eddig.
  • SlickAdam
    kimarad konzolon az 1.06, hogy ugyanolyan szamozas legyen minden platformon.