PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Sokat láttam mondjuk a játékból,spoiler van bõven de azt mondják hosszú lesz a játékidõ
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Pontosan mikor lesz E3 azt tudja valaki?
"Called Bombshell, this top-down action role-playing game features protagonist Shelly “Bombshell” Harrison as she adventures across four planets to save the U.S. President from an apocalyptic alien threat."
The game isn’t exactly being original when it comes to the story but perhaps this Unreal Engine-powered title, which they say will feature “devastating weaponry and a variety genre-crossing mechanics”, will surprise us all and take the ARPG genre in a new direction."
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
1 perc alatt eladtam 😄DD
Unchartednél biztos nem, talán majd a TheOrdernél, vagy valaminél újragondolom, és jövök, learatni Kongytól a jól megérdemelt lebaszást 😄
Adversus solem ne loquitor
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
csak azt szerettem volna tudni, hogy keszen all-e Deep egy ujabb menet ganyra.😊
<#idiota>#idiota>
Nekem az elsõ is nagy vétel volt, a második egyenesen az évszázad üzlete 😄 Mióta megvettem, szerintem 10 órát nem ment, és ötletem sincs mikor meg miért/mihez fogom bekapcsolni egyáltalán, így, hogy a wd is kiesett. Még a lastofust megvárom, azt letolom rajta, és vége. Lastgen. Majd öt-hat év múlva, a generáció végén veszek egyet a fiamnak, addigra talán lesz 6-8 exkluzív hozzá, és megnézem õket az õ interpretációjában 😄D
Vártam én is a WD-t, de most perpill úgy vagyok, hogy pc-n veszem meg inkább. i5, 760gtx 4gb, 8gb ram, 1080p és 60 fps kijön belõle remélem. Elég szomorú, mert kb ez lett volna az elsõ nagy durranás az új generáción. 😞
Amúgy! PS3 XMB-ben mûködik a DS4 kontroller + pár játéknál is. Eddig Mortal Kombatot próbáltam vele, és teljesen jól mûködik, nyilván csak vezetékes üzemmódban. Így már tudunk 3-an egymás ellen játszani: 2 DS3 + 1 DS4 kontrollerrel 😄
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szükséges rosszként, mert utálom, de veszek egy erõmûvet. Minõség is lesz, játékok is.
hátteret!
(amugy mennyiért megy most el egy ps4? azt látom, h mennyikért hirdetik õket, de gondolom mindenki alkuszik...)
Forza.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem elég, hogy maga a játék is 48 gb még ez is 😄
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Rendelését természetesen tudja töröltetni, ám ha Önnek is megfelel, a játék ugyanazon áron futó sima verzióját (Xbox One Wolfenstein The New Order + elõrendelõi ajándékok) 1300 forinttal alacsonyabb áron, 16490 forintért tudnánk felajánlani, melyhez természetesen szintén ingyenes házhozszállítást biztosítanánk."
Megint megy a balfaszkodás...
Lehet én vagyok szûklátású de nem tudtam leszûrni,hogy ez "eléggé Sandbox lesz".
Sandboxból nem lesz demó, nem szokott lenni.
Fél éve még azt se tudtuk milyen lesz. Utána jöttek a gameplay videók, amik nem szkriptelt fõstory jelentekrõl szóltak.
Freeroam pl.ott a 2 csapat egymás elõtt.pukk,ennyi ja meg 1-2 tárat kiürített.
Én biztos nem veszem meg addig még nem látok legalább 20 perces folyamatos gémpléjt.Ha már a Demo-t ennyi idõ után is olyan k...a nehéz lenne kiadni.
Megvárattak +fél évvel és ugyanott tartunk.Na jó pár új jelenet meg kiderültek a szereplõk nevei😄
Sunyi egy start lesz ez..
(tõlem akár a felbontás rovására is elmehetünk... valamerre: ezurányban számomra csak a 60fps lehet kibúvó - a cod az utóbbira volt jó példa, simán lenyeltem, hogy nem csillog úgy mint a bf, hogy nem olyan éles, mint az RDR - cserébe kés a vajban. el nem tudom képzelni, hogy tudták ezt a fejlesztõk keresztülvinni, miközben a látvány felé terelés a kiadó részérõl brutálisan erõs lehetet...)
Forza.
Az "új gondolkodás"-ról szõtt ábrándom szertefoszlott. A szokásos, unalomig ismert, százszor lerágott teknóbuzulás van, nem új gondolkodás. Elolvasom a reviewkat, döntök az alapján.