PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

AntiHero
<#nevetes2>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TasManXT
Ezt: <#idiota>

psn: TasManHUN

Képet nem linkelek hozzá,elmegy a kedvetek😄
AntiHero
Melyiket érdemes venni?
Ezt:

vagy ezt:

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Far Cry 4 idén Novemberben(21).Last-gen,Cur-gen,PC

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kegyetlen jó lesz,már várom nagyon😊
Sokat láttam mondjuk a játékból,spoiler van bõven de azt mondják hosszú lesz a játékidõ
köszi
TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kongy
Június 9-12

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

E3 leszek kiváncsi Crytek/Project Grave.Csak úgy címre jól hangzik.

Pontosan mikor lesz E3 azt tudja valaki?
Ingyé ps+ra jó az😄
TDC Geronimo
fúdegagyi 😄

Felülnézetes Akció-RPG 2015 elsõ negyedéve(PS4+PC)

"Called Bombshell, this top-down action role-playing game features protagonist Shelly “Bombshell” Harrison as she adventures across four planets to save the U.S. President from an apocalyptic alien threat."
The game isn’t exactly being original when it comes to the story but perhaps this Unreal Engine-powered title, which they say will feature “devastating weaponry and a variety genre-crossing mechanics”, will surprise us all and take the ARPG genre in a new direction."
Moby
😄 <#law>

Adversus solem ne loquitor

Kongy
Tudod mit? 😄 Meg tudom érteni, hogy eladod. Így a nagy pangásban nekem is megfordult a fejemben, de kötöm az ebet a karóhoz, mert ha eladnám a PS4-et nem bírnám ki, hogy aztán ne vegyek az összegbõl egy iPhone 5S-t 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Nah, Kongynak megadom a kegyelemdöfést: végiggondoltam, hogy vajon tényleg meg fogom-e venni a lastofust, és hát arra jutottam, hogy valszeg nem, vagy majd egyszer, szóval gondoltam megszondáztam, hogy 0ft bukóval elmenne-e a gép.
1 perc alatt eladtam 😄DD
Unchartednél biztos nem, talán majd a TheOrdernél, vagy valaminél újragondolom, és jövök, learatni Kongytól a jól megérdemelt lebaszást 😄

ahh, MOST mar nagy butasag lenne, mindenkepp meg kell varnom az uj alkatreszeket, s minimum az elsö arengedmenyeket. majd ha akkor nem lesz valami kiddie szar epp, lego-zok egyet.<#nezze>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Inkább az a kérdés, hogy TE készen állsz-e végre 😄

nem mutatja a telefonrol kuldott uzeneteket.😞

csak azt szerettem volna tudni, hogy keszen all-e Deep egy ujabb menet ganyra.😊

deep
Várok a greatnessre, mert még nem jött el 😄
Moby
Hova tûnt SlickAdam postja? Õt jelzi utolsónak<#conf>

Moby
És a #fortheplayers? Meg a #greatnessawaits? Az smafu? <#wow1>
<#idiota>

Nekem az elsõ is nagy vétel volt, a második egyenesen az évszázad üzlete 😄 Mióta megvettem, szerintem 10 órát nem ment, és ötletem sincs mikor meg miért/mihez fogom bekapcsolni egyáltalán, így, hogy a wd is kiesett. Még a lastofust megvárom, azt letolom rajta, és vége. Lastgen. Majd öt-hat év múlva, a generáció végén veszek egyet a fiamnak, addigra talán lesz 6-8 exkluzív hozzá, és megnézem õket az õ interpretációjában 😄D

PS4 SCUF Controller Releasing June 2014
lwb
A 30 fps nagyobb gáz, mint a felbontás ... Nagyon lehet látni a különbséget sajnos.

Vártam én is a WD-t, de most perpill úgy vagyok, hogy pc-n veszem meg inkább. i5, 760gtx 4gb, 8gb ram, 1080p és 60 fps kijön belõle remélem. Elég szomorú, mert kb ez lett volna az elsõ nagy durranás az új generáción. 😞

Kongy
ÁÁÁ 😄 Nekem kéne még 1 kontroller Injustice miatt, de sajnos 18 ezer drága érte. És nem is fog nagyon lejjebb menni egy ideig. PS3 kontroller is 10 ezer.... Amúgy szemétség, hogy a DS3-at meg sem próbálja felismerni a gép, egybõl kiírja, hogy nem fogja soha támogatni. Kösz.

Amúgy! PS3 XMB-ben mûködik a DS4 kontroller + pár játéknál is. Eddig Mortal Kombatot próbáltam vele, és teljesen jól mûködik, nyilván csak vezetékes üzemmódban. Így már tudunk 3-an egymás ellen játszani: 2 DS3 + 1 DS4 kontrollerrel 😄

deep
Már csak 1 kontrollerem van, másikat azonnal eladtam 😊 Szóval 25 a bukó így.
Kongy
Azon jó nagy bukás van. Én a KZ bundle-ömet 140-ért vettem, és abban csak 1 kontroller volt, 0 kamera... 😄 Ha ezt tudom, akkor nem veszek startkor, és most tõled venném meg 120-ért 😄 Lenne egy ingyen kontrollerem/kamerám.

deep
Meg aztán oké hogy nem jön más, de amik jönnek legalább fillérekbe kerülnek, és full HD 60 fps, szarásig AA. Nyilván az exkluzívokért ugyanúgy venni fogok majd PS4-et, ha lesznek 😄
deep
Ha már egyszer veszek, akkor legyen normális. Eddig mindig közepes gépeket vettem, kipróbálom milyen élmény lesz így 😄
Totti5
PCre sem jön más, a többihez meg nem kell erõmû.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

deep
Ja nekem ugye Player Edition van (2 kontroller, kamera, KZ), minusz 1 kontroller, ezt viszik 120-ért.
deep
Meguntam, hogy nem kapcsolom be, mert nincs miért, de ha véletlen jön is valami, akkor tizennyolezer.

Szükséges rosszként, mert utálom, de veszek egy erõmûvet. Minõség is lesz, játékok is.
arty
😮OO

hátteret!

(amugy mennyiért megy most el egy ps4? azt látom, h mennyikért hirdetik õket, de gondolom mindenki alkuszik...)

Forza.

DarkSector
De gondolom tiszta hogy miért ekkora a patch. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
Day 1 patch psen 5, boxon 7.3 gb oO

Nem elég, hogy maga a játék is 48 gb még ez is 😄

deep
Na srácok ideiglenesen én is kiszállok a buliból. Uncharted megjelenéskor találkozunk 😄
Totti5
Progame. Konzolstudióban már 2 hete szóltak, hogy nem lesz, akkor mentem át ide. Mindegy, már nem variálok, legalább OST lemez hozzá.

TDC Geronimo
lol... Hol rendelted? Nekem platinumból még nem szóltak. Majd biztos jövõ héten hívnak, hogy kell-e meg milyen verzió lesz

Totti5
"Az Ön által elõrendelt termékbõl (Xbox One Wolfenstein The New Order Occupied Edition + elõrendelõi ajándékok) a hazai hivatalos forgalmazó nem tud darabszámot teljesíteni, így nem fogunk tudni vele szolgálni.
Rendelését természetesen tudja töröltetni, ám ha Önnek is megfelel, a játék ugyanazon áron futó sima verzióját (Xbox One Wolfenstein The New Order + elõrendelõi ajándékok) 1300 forinttal alacsonyabb áron, 16490 forintért tudnánk felajánlani, melyhez természetesen szintén ingyenes házhozszállítást biztosítanánk."

Megint megy a balfaszkodás...

TDC Geronimo
Tegnap volt wolf 60 fps stream. Akit érdekel.

Elsõ rész
Második rész

Több mint egy éve is volt jópár videó ami nem szkriptelt sztori jelenetekrõl szóltak.Azóta ugyanaz a helyzet ugyanolyan összeválogatott jelenetek.
Lehet én vagyok szûklátású de nem tudtam leszûrni,hogy ez "eléggé Sandbox lesz".
Totti5
Az hogy eléggé sandbox lesz és nem egy Mafia 2. Nem véletlen írtam elõbb mint példa. Ami amúgy 10/10 volt nekem mármint a Mafia 2.

Sandboxból nem lesz demó, nem szokott lenni.

Fél éve még azt se tudtuk milyen lesz. Utána jöttek a gameplay videók, amik nem szkriptelt fõstory jelentekrõl szóltak.

Milyen tartalom?Ezekbõl az 1-2 mp-es jelenetekbõl mégis mi derül ki?😊
Freeroam pl.ott a 2 csapat egymás elõtt.pukk,ennyi ja meg 1-2 tárat kiürített.
Én biztos nem veszem meg addig még nem látok legalább 20 perces folyamatos gémpléjt.Ha már a Demo-t ennyi idõ után is olyan k...a nehéz lenne kiadni.
Megvárattak +fél évvel és ugyanott tartunk.Na jó pár új jelenet meg kiderültek a szereplõk nevei😄
Sunyi egy start lesz ez..
arty
Valóban eltolódni látszik a hangsúly a P-k és FRÉMEK felé, aminek AKÁR(!) örülnék is, ha mondjuk az 1080/überatomfix60vagy30 felé tendálnánk - a látvány rovására. Errõl nincs szó, pécémajmolásról van - ahogy máshol Moby írta is.

(tõlem akár a felbontás rovására is elmehetünk... valamerre: ezurányban számomra csak a 60fps lehet kibúvó - a cod az utóbbira volt jó példa, simán lenyeltem, hogy nem csillog úgy mint a bf, hogy nem olyan éles, mint az RDR - cserébe kés a vajban. el nem tudom képzelni, hogy tudták ezt a fejlesztõk keresztülvinni, miközben a látvány felé terelés a kiadó részérõl brutálisan erõs lehetet...)

Forza.

Kongy
Majd meglátjuk GTA szintû lesz-e a dolog. Ha igen, akkor meg is veszem majd.

Totti5
Tartalomban szvsz meglepõ a cucc, így az utóbbi videókat látván. Én nem számítottam GTA szintû dolgokra ( inkább egy Mafia 2 like játékra ), de azt fogjuk kapni. Ez egyrészt jó is meg nem is mert magasan van a léc.

Moby
Én komolyan, tényleg hittem benne (nyilván, mert hinni akartam benne), hogy itt aztán most minden a tartalomról fog szólni. Hogy azért csináltak új IP-t, hogy lesöpörjék az asztalt, és egy új gondolkodás valami új végeredmény szüljön. Errõl szólt a preorderem.
Az "új gondolkodás"-ról szõtt ábrándom szertefoszlott. A szokásos, unalomig ismert, százszor lerágott teknóbuzulás van, nem új gondolkodás. Elolvasom a reviewkat, döntök az alapján.