PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
900p < 15% ~ az 1080P -hez, azért nem olyan szemetvágó..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

*van

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

vannak mar sok jo minosegu kep. nappal eleg gagyin nez ki...:S

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Ez egy nagy alkotás.Nem szoktam elõre benyögni ilyet de sz.tem most nyugodtan megtehetem:-)
warass
Nem tartom elképzelhetetlennek itt is a day1 1080p peccset, mint AC4-nél. Fõleg ennyi rinya után...

arty
900p ide vagy oda, szép és elég éles is

shaddam: nyilván - viszont én attól nem várnék "áttörést" sebességben 😉
nameg a plusz ram persze biztos jól jön bizonyos fejlesztõknek, de ha ezt most engedélyezik, fél évig igen kevés cím fogja ki is használni...

Forza.

TDC Geronimo
Letölthetõ verzióba

FPS ahogy elnézem még robbanásoknál se reccent meg. Azt mondták aki tolta betat, hogy lockolt 30, mint AC4 volt PS4en.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Ehun is egy videó

Multi Betaból vannak ezek. Kisebb méretû a játék is így még nem a végleges.

TDC Geronimo
Ez meg egy kép belõle

TDC Geronimo
1080p direct feed Watch Dogs videó

Jól néz ki. Spoilermentes csak baromkodik benne járókelõk meg rendõrök ellen.

shaddam
Valószínûbb hogy a dev toolsban gányolnak valamit. Vagy kevesebb ramot eszik az os.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

arty
hacsak meg nem tolják +20-25%-al a cpu/gpu/ram órajelét förmwerbõl, nem hiszek nekik 😛

Forza.

Harlekin
Nem elvileg hanem gyakorlatilag is,mert ha megnézed a fegyverválasztás menüt ott virít az Y gombos craftolási lehetõség!<#kacsint>
n000rbi
Természetesen nem #9563-ra szántam.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

n000rbi
WD bone gameplay (elvileg)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TEH RAMZ <#nezze>

TDC Geronimo
RUMOR: PS4 Receiving Massive Performance Increase #1
Well known industry insider Thuway and Tidux has shared pretty interesting details regarding next-gen consoles war between Xbox One and Playstation 4. On May 15, Tidux in a hidden tone teased some improvements coming to Playstation 4 in future.

Today, to this tweet of Tidux, Thuway aka Ahsan Rasheed gave a interesting reply, "If the number you are giving me is true, than it really is game over Xbox One."

Later on Thuway clarfied that he is not talking about sales war between Xbox One and Playstation 4 but Playstation 4 performance boost coming in future.

Thuway clarified: "I don't mean game over in terms of sales. I am talking about power. PS4 performance boost rumor is insane. I find it hard to swallow"

"But if it is true, the Xbox One to PS4 port differences will grow much larger if devs choose to make PS4 versions shine."

Going through the entire conversation it seems like Tidux is hinting towards improvements from ICE team for Playstation 4 and contents Naughty Dog will show at E3 2014.

Ex-IGN Edition, Jeremy Conard replied this to the above tweet of Tidux: "that’s what Sony should play at E3 when ND shows off the face melting work the ICE team has done"

Pávörofdõklá...ja az más 😄

warass
ebay, amazon pl.

kirol
Hol lehet venni olyan kis védõgumit a DS4-re?

TDC Geronimo

Totti5
30 mega.......

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

warass

😮

warass

arty
gifen mocsokjól néz ki (bár a droidos chrome ledobta tõle a láncot, csak itthon tudtam megnézni)

Forza.

Totti5
Miért kell 21 megás GIF? van aki telóról nézné a topikot napközben pl én😊 és az adatfogralmam nem végtelen mennyiségû, pláne ha ilyen értelmetlen dolgok szívják el. ( hisz ott van videóban a linkben ).

Totti5
Örülés van!

'Végül egyébként mégis érkezik Occupied Edition kiadása is a játéknak, tehát azt is tudnánk adni' + OST

Már csak 4 nap.

Quantic Dream is 2 címen dolgozik.Lesz itt minden,csak idõvel.2015-re mehet bõven Exclusive PS4-re.Idén elvagyunk látva multiplatform játékokkal.

(Különben is nincs még PS4-em ki ne merjenek addig adni bármi nagyobb címet😊
TDC Geronimo
Naughty Dog on bringing The Last Of Us to PS4; working on two "new experiences"

"We’re working on this re-release, but at the same time we’re working on two other brand-new experiences."

Szóval UC mellett készül más is.

TDC Geronimo
watch dgos stream 😮

Nem sokáig lesz szerintem mert tuti ellövik. Hogyapicsába van már meg neki -.-

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Új DC videó jó minõségben

Kanadai erdõs a legutolsó. Elég ütõs.

arty
500an csinálták az ac3at???

Forza.

Kongy
Én kipróbáltam, pár durva trancsírozós jelenetet leszámítva ugyanaz mint az alap Outlast, semmi kiemelkedõ.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Outlast Whistleblower DLC-t senki nem nyomja? kivancsi lennek 1-2 velemenyre.

Totti5
Ez egyike annak a játékoknak amik DX11el is minden féle csicsával POKOLI jól néznek ki. Nagyon korrektekt a X360/PS3 verziók is, anno pl a Metro 1et tartottam a legszebb Xbox 360as FPSnek és most is ott van a dobogón ( aztán jött a Halo 4 ami mindent lesöpört és meg is alázta õket, 'féllábbal a nextgenbe' szintjével ).

PS3ra a Metro 2033 nem jelent meg, így a PS4 tulajoknak újdonság.

Ha ügyesen megoldják, akkor nagyon jó nextgen techdemó lehet az idei évben. Mint játék engem arconköptek a fejlesztõk a Last Lightal ( 1day vettem ), így ezt nekik sosem tudom megbocsájtani😞

Remélem a játék jobb lesz, kijavították a gamebrake bugokat, a silány AIt... mivel DLCk is benne lesznek jó kis pakk lesz. Két rettentõ szép ( s amúgy egyedi, jó storys ) horror FPS + DLCk.

Szóval van, van létjogosultsága. Ennek sokkal inkább mint másnak.

Totti5
AC4nél sikerült ( még ha az AC3nál nem annyira ). Bár nem szeressem, de nagyon össze van rakva az tény.

arty
el nem tudom képzelni, hogy lehet 500 emberrel hatékonyan játékot készíttetni...

Forza.

Totti5
'Assassin's Creed: Unity-n például már 10 (!) Ubisoft stúdió dolgozik -, az egy játékórára jutó fejlesztési költség szerintük így sokkal alacsonyabb, amit prezentációjukban külön ki is emeltek.'

Lesz nyáron Metro Remake is?Metro:Redux címen.Nem régi a játék ahoz,hogy kiadják újra?

warass
warass
Wolfi sztrím: http://www.twitch.tv/donkeykongdubai

Kongy
kotor-t.... 😄 Hol élsz te? Abból már lassan 4 éve egy mikrotranzakciós MMO szörnyeteget csináltak, úgy látszik ez kell a népnek. Amúgy én is szívesen látnék inkább KotOR 3-at...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Totti5
Fallout biztos lesz. Kotor biztos nem lesz😊

Kandurex
Szóval még egyszer, folytatásban pl egy Fallout vagy Kotor -t tudok szívesen látni, nem egy FC-t...!

Kandurex
Válaszoltam, de érdekes, nem jelenik meg a hsz, pedig kint is azt mutatja, h enyém az utolsó hsz

Totti5
Mit kellene ezek helyett ami nem '''casual'''?😊 jön új IP az Ubitól is. Kapásból idén 2 lemezes AAA cím, és jött egy AAA letöltõs és jön még egy. A sikeres részek meg addig kapnak folytatást amíg sikeresek és jók. Nincs ezzel gond.

Kongy
Ezek után az E3-as God of War 4 bejelentés sem lepne meg.

Totti5
2012 végén jelent meg. Gyorsan telik az idõ. Ideális 2 éves ciklus.

Kandurex
5 platform, 5 studió fejleszti, nem csodálom, elszállnak manapság a költségek és a kiadók a bejáratott casual címeket nyomják...

Kongy
Amikor ezt a képet megláttam azt hittem fake.. de tényleg jön... 😄 Kezd kicsit besûrûsödni ez a széria is, még 2 éves sincs a 3. rész, és ez a rózsaszín öltönyös figura nagyon Vaas-osnak tûnik, mármint nem az hogy hasonlít rá, hanem kb ugyan olyan személyisége lehet.