PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
+1 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
"Csoda" idtech motor miatt

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Nekem is megjött még reggel, de most megyek csak haza melóból, úgyhogy csak este próba

Totti5
Nekem már itt figyel!

Jön a 40 giga telepítés + 6 giga peccselés. Ja nem elõtte még benyögött a gép egy system updatet...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kongy
Na igen, azt látom, hogy 44 giga, de hogy miért ennyi, azt már nem tudom megmondani.... 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

DarkSector
jaja steam-en most lett elvileg launch, haver most ujságolta hogy tölti 44GB.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kongy
Hát nem tudom, csak azt, hogy Store-ban nincs sehol.... 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
SteamPC-n launch van , konzolokon késne talán?

Kongy
Hát az szopás... Engem is érdekel a Wolfenstein, nem bántam volna, ha már tölthettem volna..... De most néztem a Store-t, még mindig se híre se hamva, pedig 20.-a van.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Totti5
Mi nem érkezett??? Délben már a futárrnál volt a csomag.

TDC Geronimo
EUba az sincs még... Se preorder se preload.

Kongy
Elõtöltést nem lehet csinálni digitálisan? Én tuti nem venném meg lemezesen, mert töketlenkednek folyton.

TDC Geronimo
Ahogy nézem sehol se érkezett meg wolf. Fasza. Imádom a lemezes terjesztést. Ne lenne 50 giga venném is digitálisan -.-

TDC Geronimo
Majd holnap élesbe :y

TDC Geronimo
Nézegetem srác instagrammos videóit a full WDrõl és nemigen látok fps esést még vezetés közben sem. Már ami így offscreen megállapítható... Azt mondják lockolt 30 és tartja szinte végig úgy, mint az AC4.

kirol
Két hét múlva jön a Murdered: Soul Suspect is?
A WD mellett errõl nem is hallani semmit.

Annyira rá vannak itt egyesek gerjedve a WD-re, hogy az már túlzás. A játékmenetrõl pedig nem is tudunk semmit.

Totti5
30? szakadok. Balfék milestone. Eleve ronda a játék, ráadásul 30 sem volt meg nekik PS3, 360on.

MotoGP 14 Targeting 1080P@30 On PS4

Vagy jön valami HSA goodness.

shaken, not stirred

Tatyla
ma 30 dodóért csak behúztam a TR😄E-t..,

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Moby
Ez sem izgat senkit. Csak engem, és engem is csak azért, mert akkor a fasznak arcoskodnak vele ezek a buziak, ha homlok egyenest az ellenkezõjét csinálják. Szóval érzik õk ám mi lenne a jó a fanbasenek, csak mostmár sportot ûznek a pofánszarásukból.

Adversus solem ne loquitor

Totti5
XBLA-n volt kötelezõ demó, de nextgenre ezt kiírtották, mi több XBLA sincs. Emiatt miért nem megy a lázadás? bezzeg a töltöttség kijelzás hiánya az tragédia volt.

( nagyon remélem ez változik amint lesz annyira tartalom hogy elszeparálják... , bár mivel ez senkit nem izgató dolog... )

Totti5
Most írtad le a GTA5el szemben😊

Moby
Hm. Milyen fura. Nem épp a sony sokadik hazugsága volt, hogy minden játékból demo lesz a psn-en?
Majdnem összejött ez is <#eljen>

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
Mi alapján ez a véleményed? Miért kéne GTA5höz hasonlítani egyáltalán? Azért mert sandbox meg autós? TELJESEN más a kettõ. Továbbá õ nem azért "akadt ki" mert nem ajnározzák, hanem azért, mert úgy fikázzák, hogy azt se tudják milyen.

+1000

Kongy
Leírtam én? 😄DD Olvass már vissza légy szíves, mielõtt még itt tisztára kiakadsz, azon hogy valaki nem ajnározza a WD-t... 😄 Csak az a véleményem az egészrõl, hogy a GTA V színvonalat meg sem közelíti majd. Nálam amúgy is az az etalon. Ennyi.

Kandurex
Szerintem a demó intézményét kellenne valahogy visszavezetni, pl. 1 hónappal a megjelenés elõtt kötelezõ lenne kiadni,..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Totti5
Mondom én hogy nagyon el van baszva itt minden. Sajnon az interneten bármit lehet, de ezzel csak annyit érnek el hogy egyre kevesebbet olvasok, egyre kevesebbet kommentelek, mert nincs értelme ami zajlik mindenhol az kibírhatatlan. Csak a fika és az elégedetlenség, gémer 365ön MINDEN konzolhír, minden konzol EX hír anyázásba megy át. Nagyon szomorú hogy hova jutottunk.

Totti5
Inkább esek pofára és max eladom ( mint a Metro LL-t ), vagy meg sem veszem ( mint az Alien CM-et ), mint sem elõtte elõre leírom 0 tapasztalat tudatában.

TDC Geronimo
Én csak a készítõket sajnálom már. Gondolom az elmúlt 5+ év során belüket is kimelózták, hogy ideáig eljussanak. Egyes helyeken meg olyan mértékû gyûlölethullám van a játék iránt, hogy az félelmetes. Minden szarba belekötnek már. Egyik képen azt kifogásolták, hogy miért akkora a laptop meg ilyen baromságok. Miután kiírták, hogy 27e a review embargo akkor meg jöttek, hogy hát ha release napján van embargo biztos szar a játék. Mintha a játékok 99%nál nem akkor lenne az embargo úgy csinálnak. Hányok már lassan ezektõl. Tényleg nem kéne fórumokat olvasnom már, mert csak felbasznak. Én marhára várom és biztos vagyok benne, hogy jól fogok vele szórakozni.

Kongy
Aztán majd estek pofára... 😄 lol

Totti5
Mi meg sokat várunk.

TDC Geronimo
De ez nem review. Beta build alapján írt valami. Tele baromságokkal. Amiket az xboxos videó elején is mond. Fogalma sincs róla kb mirõl beszél.

Kongy
Le ne harapjátok már a fejemet.... Még ki se jött a játék, de akkora hype-ban vagytok emberek, hogy az félelmetes... 😄 Én nem várok sokat ettõl a játéktól, a hype miatt van így túlmisztifikálva ez az egész WD...

Kandurex
egy review is review...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ja ez volt a kutas gyerek.Már tudom honnan volt ismerõs😄
TDC Geronimo
Mondjuk eddig 22i embargóról tudtam.

TDC Geronimo
Watch Dogs ‏@watchdogsgame 36s
Hackers have attempted to infiltrate our system and post false reviews of Watch Dogs. All valid reviews will emerge at release on May 27_

Totti5
Még nincsenek tesztek, aki meg közzéteszi azt jól segbekukizza az UBI.

TDC Geronimo
Na már megint ez. Én is írok egy ilyen reviewt és az is kint lesz akkor mindenhol 😄

Ez lõtte a benzinkutat 8 percig. Értelmes lehet.

Kongy
Watch Dogs review

Teszt alapján nem vagyok elájulva tõle, ez az online erõltetés egyenesen nevetséges.

arty
gta5.
meg is dõlt 😛

Forza.

TDC Geronimo
Van multi beta...

mien beta? <#conf>

ja hogy ez is "release verzio" lesz, amit szarra pöcsölnek? nem volt eleg a csuszas?

warass
" nappal eleg gagyin nez ki"

Ez tulajdonképpen egy sandbox-axióma 😄

TDC Geronimo
You can check them out in the gallery below, keeping in mind that the beta has lower quality assets compared to the final game in order to keep the download size down, as the NDA clearly mentions.

Amúgy nappali fényeknél már korábban is lehetett látni, hogy nem lett a legjobb.