PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Így van. Rohadt hangulatos. 😊
Direkt felvettem egy küldetést tegnap, hogy milyen király az egész. Na meg milyen jól néz ki.
Moby
A pocsolyaszimulátorban sem volt. Nem tudom miért pont egy multiplatformtól várjátok 😊

Adversus solem ne loquitor

Kongy
Nem lennék a felesége/férje <#buck>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kandurex
A kutyafáját neki!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
Kérdés. Mi a szarért vetted te ezt meg, de tényleg? Egyáltalán minek van neked PS4ed. Tõled mást nem láttam itt csak fikát. Tetszik neked egyáltalán valami? Nem kell válaszolni erre, mert innentõl kezdve kommentjeidre megy az auto skip. Amilyen baromságokat itt összehordasz állandóan már megfájdul tõle a fejem.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Hát most lehet el is adom a betyárját neki, hogy képzelik. Emiatt nem is élvezem a játékot, hiába van benne tonnányi tartalom, hiába jók a küldetések, hiába él a város. NINCS ÁRNYÉKOM A FÉNYSZÓRÓBA. Hát basszák meg tényleg.

Kongy
Ne hasonlítsunk már egy embert egy videójátékhoz köszi. A víz nagyon szép, ilyen szép vizet még nem láttam játékban konkrétan. Nappal az összkép nem rossz, én nem azt mondom, hogy ez a legszebb játék, nem, mert pl az Infamous sokkal szebb volt, de ez sem csúnya igazából, csak megfelelõen kell beállítani a kontrasztot.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

"A profilozás meg olyan addiktív, hogy el se rakom a telefont 😄"

Engem meg idegesít, hogy úton útfélen azt látom, hogy ki hány éves, mi a foglalkozása, perverziója. Ráadásul, nem értem, hogy ebbena profilozásban mi a poén? Nem tudsz interakcióba kerülni az emberekkel, csak információkat olvasgatsz róluk. Engem ez egyáltalán nem köt le, inkább idegesít.

Úgy lenne értelme, ha ezek az emebrek, akiket profilozol, küldetést adnának, vagy kapcsolatba tudnál velük lépni, segíteni megoldani gondjaikat, stb.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Van ahol van, van ahol nincs. A felszíni metróállomáson nem volt!!

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

elite
Nincs árnyéka nappal sem az embereknek??
Ha ez igaz, az tényleg gáz.

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Hátha neked ez nagyon szép, akkor inkább nem akarok fotót látni a feleségedrõl/barátnõdrõl (férjedrõl/pasidról :-p)!

Igen is igaza van! Az ördög a részletekben lakozik. Azért az mégis csak vicc PS4-en, hogy a csávónak nincs árnyéka! Meg a járókelõknek. Tegnap egy metróállomáson voltam, fényes nappal, napsütésben, és SENKINEK sem volt árnyéka!

TDC Geronimo
"Plusz a másik, hogy az egyik küldetésben úgy iktattam ki mindenkit, hogy egy lövést sem adtam le, hanem szépen meghekkeltem az emberek körül dolgokat, aktiváltam néhány ember robbanószerét... és szegénykékbõl nem sok maradt 😊 "

Harmadik küldetést én is úgy csináltam meg 😊

Kongy
Ismét pár óra WD, és azt kell, hogy mondjam KIRÁLY lett! De komolyan. Hacking skilleket fejlesztem, és már úgy rázom le a rendõröket, hogy röhögök rajtuk mennyit szopnak miattam 😄 Ilyet hol tudtál csinálni a GTA-ban? Rájuk robbantok dolgokat, felvonom elõttük a hidat, esküszöm a legjobb móka. Plusz a másik, hogy az egyik küldetésben úgy iktattam ki mindenkit, hogy egy lövést sem adtam le, hanem szépen meghekkeltem az emberek körül dolgokat, aktiváltam néhány ember robbanószerét... és szegénykékbõl nem sok maradt 😊 Én azt mondom jó móka a játék, és ismét csak magamat tudom ismételni, PS4-en tükörsima, és nagyon szép!

TDC Geronimo
Újabb 2 óra eltelt és még mindig csak 2 fõstory küldi van kész. Annyi tartalom van ebben a játékban, hogy nem tudom ezt hogy tudják fokozni a folytatásban majd. Minden percre jut valami random event/sidemission. A profilozás meg olyan addiktív, hogy el se rakom a telefont 😄

Elég beteg dolgok vannak 1-2 mellékküldetésnél, amikor be kell törni valamelyik lakó laptopjának kamerájába, érdekes beszélgetéseket folytatnak 😄

Moby
Egen. Ez elég kritikus kérdés 😄DD

Adversus solem ne loquitor

Nekem ugyanúgy tetszik mind a 2 platformon.Voltam havernál megnézni PS4+107-es tv-n aztán itthon PC+107-es tv.Semmi különbséget nem véltem felfedezni.Ezt élõben látom nem képeket nézegetek.
Annyi,hogy ez a ro..dt Pc-m zabálja az áramot az õ Ps-e meg nem és..jaa,hogy ez már más téma nem folytatom..😄
Kongy
Van privát üzenet küldési lehetõség, ott promózhatod magadat, meg a review-idat, de nem a PS4 topikban. Errõl ennyit.

Totti5
Ez pl senkit. Ha zavar hogy valakivel társalogtam akkor keress modit, szolj a HGnek vagy csinálj amit akarsz. Minden más esetben ha személyeskedni kezdesz és flémelni akarsz akkor az nagyon rossz ötlet.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lwb
A 2012-es prezihez képest. Egyébként pc-n sem nagy szám, láttunk ennél sokkal szebbet is.

Kongy
Már megbocsáss, de ki a f.szt érdekel ez a PS4 topik kellõs közepén?!

a.carkey
"mert az igazság az, hogy PC-n sem szebb"
Nem-e?

Mini "féloff" következik:

Meg a többi 01
Meg a többi 02

On.

A medve nem játék.

Totti5

Totti5
Ez jó hír! Kár lenne érte, mert megy az antyhipe.

Totti5
Olyat biztos nem hallottál hogy megvettem sorra a játékokat is utána verem az asztalt hogy kiadtam 10+ ezret valamire ami nem jó. Eleve nem veszek meg olyat ami nem tetszik, nem játszok olyannal ami nem tetszik, nem foglalkozok olyannal ami nem tetszik. Nekem attól nem lesz jobb ha valamit fikázok ami amúgy nem érdekel. Van jobb dolgom is annál mint hogy elégedetlenkedjek, meg hát elvágre ez egy hobby, ami szórakoztat a szabadidõmben.

Mirõl szeretnél kritikát? csak arról tudok amit végigjátszottam, ott meg akad nagyon jó és kevésbé jó is, de amin már végigmegyek az valamiben biztos jó ami számomra szórakoztató, így nem fogom/tudom leszólni azt.

Nem nézem meg a 2012es E3at, mert 2 éve volt. Miért foglalkozzak azzal az egy videóval? itt van a játék, játszhatom is akár, minden más már rég lényegtelen.

Kongy
Ugye a hype az hype... 😊 De nem sajnálom, mert tényleg jó játék lett. Majd a 2. rész mindenkinek tetszeni fog 😊

TDC Geronimo
In its first 24 hours of availability, Watch Dogs sold more copies than any previous title in Ubisoft’s history!

http://blog.ubi.com/watch-dogs-record-breaking-sales-day-one/

TDC Geronimo
WDbe nem mûködik a videófelvevés wtf 😞

Kongy
Na jó játék lett ez a WD! Engem mindenesetre leköt. A grafika sem olyan vészes így PS4-en, alacsony kontraszttal! Szóval jól el leszek vele egy darabig az biztos 😊

lwb
Most Easily Amused Man in The World. Ha lenne ilyen díj, biztos te nyernéd, neked kb minden jó, eddig még nagy kritikát tõled nem hallottam. No offense, csak azért feltûnik. 😊

A WD-t egyébként úgy hype-olták, hogy az elsõ igazi next gen játék lesz. Aztán nem lett. Ha megnézed a 2012 E3 prezit, akkor látod a differenciát. És nem, nem azért mert PC-n futott, mert az igazság az, hogy PC-n sem szebb. Totalbiscuit videoját meg kell nézni, milliós gépén ultrában nem hozza a 60 fps-t és nem is néz ki annyira jól. 1080p-ben. Ez talán konzolon jó hír, mert nem a gépek gyengék, hanem a játék iszonyú optimalizálatlan minden platformon.

Ettõl még jó játék, eddig talán a legjobb, ami next gen platformra kijött, tehát sztem vegye meg mindenki. De ennél azért sokkal többet várok a gépektõl.

TDC Geronimo

TDC Geronimo
E3on jön új mortal is.

TDC Geronimo
Viszont emiatt lehet idén elég nagy show lesz.

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Geoff Keighley ‏@geoffkeighley 1m
PlayStation Nation, I would be at your computers in 10 minutes for special E3 news.

Hypeol a dorito pápa

arty
(és arról sincs szó, hányszor dobta vissza az UBI a fejlesztõnek a cuccot azzal, hogy "szar" - lásd a brutál késést... tehát a vágyad itt is teljesült 😄 )

Forza.

arty
És a vásárló felelõssége az nem létezik?
Visszavihetsz egy zöldalmát a boltba azzal, hogy te azt hitted kék lesz a belseje?

A 2012-es E3 trailer színtiszta, vegytiszta hazugság, átverés.
Ha ez alapján kellett volna döntened, jogos lenne a felháborodásod - nem így van, ezt te is és én is tudjuk 😊

Forza.

arty
"Csak SZÁNDÉK és KIS ODAFIGYELÉS kérdése lenne az egész. "

Pénz, tapasztalat és tehetség ezekszerint nem kell egy játékhoz?
Ha neked GTA6-ig a GTA5 lesz a mérce, nem sok jó játékélményt jósolok 😄

Forza.

Egy hétig 4500ft a Injustice Ultimate Edition, aki nem tudná. <#eljen>
Totti5
Még mindig egy kérdés van itt: minek vetted meg?

Az teljesen rendben van hogy ha egy játéknak vannak olyan pontja ami nem tetszenek, de neked semmi nem tetszik benne akkor meg minek vetted meg, ráadásul 1day. Nincs olyan kiadó ami garantálja neked hogy tetszeni fog ey játék, mert azt neked kell eldönteni. Õk videókkal, leírásokkal, képekkel, bemutatókkal a média felületek álltal nyújtott lehetõ legtöbb módon próbálnak képet adni az adott játékról, és ennek a legutolsó állomása a hivatalos tesztek. Ha neked ennyibõl nem sikerült leszûrni hogy az a játék amit megveszel az teteszeni fog, vagy egyátalán nem fog akkor a probléma nálad keresendõ nem a játékban.

R*nak sem ment elsõre. GTA4 sok kívánni valót hagyott maga után, amit a R* a GTA5be belepakolt és csinált egy közel kifogástalan produktumot. Visszajelzések alapján könnyû már behatárolni mi kell a népnek, mert nem biztos hogy az amit a fejlesztõk kitláltak, hisz hiába tettek erõs játékmechanikát a GTA4 alá ha más téren nem adta feltétlen ugyan az ( GTA4 még így is magasan etalon volt akkoriban, máig a GTA5ig ).

Tárjünk vissza még a vásárlásra. Tehát ha te még ennyi minden infó után is beleszaladsz egy neked nem kívánatos játékba akkor nem kell day1 megvenni. Vársz, kipróbálod valahogy, pl ismerõsnél és utána döntesz.

A játékok ára sosem fedi a játék minõségét. Az egy álltalában fix ár attól függõen mire és milyen formában jön ki ( lemezes, digitális, budget )

GTA5-öt két kiforrott platformra kellett kiadni egy kiforrott grafikai és fizikai motorral. WD-t 6! platformra, kát eltérõ generációra, ami önmagában hatalmas meló.

Nem kell szégyenkeznie nextgen gépeken nagyon jól néz ki, sok mindenben nyilván szebb mint a GTA5, másban lehet hogy a GTA5 tud jobbat, de a WD nem nextgen játék. Elsõ Ubisoft nextgen cím az Assassins Creed Unity lesz, ami nem jön elõzõ generációra.

AntiHero
Majd javítják. Az összképen nem ront annyira.

Most csináltam meg az 1. Act utolsó küldetését. Baromi jó volt 😊 A fõ küldetések nagyon jók.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

elite
Nyilván nem a legnagyobb, de ez tûnt fel elsõre.
Tervezem a beszerzését amúgy, még nem tudta elvenni a kedvem a sok negatív beszámoló.

TDC Geronimo
Legnagyobb probléma ez legyen...

elite
Megnéztem ezt a videót. Nagyon gyatra hogy az autó fényszórójából jövõ fény nem generál árnyékot semmin. Nextgenbe ez nem fér bele?? <#conf>

Fogyasztható.

Miért ne lehetne véleményem 3 óra játék után? 18 ezer forintnyi okom van rá, hogy akár fél óra után is legyen véleményem.

"Sandbox-város = GTA. Minden más gyengébb volt, gyengébb lesz."

Már miért lenne így? Ha egyszer a Rockstar megmutatta, hogy kell ilyet csinálni, utána miért ne menne az Ubinak, vagy bárki másnak? Csak SZÁNDÉK és KIS ODAFIGYELÉS kérdése lenne az egész.

Tudod mit gondolok? Azt, hogy való igaz, a WD-nél van tonnányi sok szemetebb játék. De ha egy Rockstar egy 8 éves masinálból kihozta azt, amit kihozott technikailag, és olyan tartalmat írt rá, amit írt, akkor az Ubisoft a WD-vel PS4-en, ami az új generáció, hatalmasat égett!! Mert ez a játék MINDEN tekintetben elmarad a GTAV-tõl.

S igen is, legyen a GTA V a mérce, a referencia, nem azért, mert GTA, ugyanis én nem vagyok oda azért a sorozatért, de azok után, amit abban láttam, igenis azt gondolom, hogy legyen ez a mérce! S joggal várom el 18 ezer forintért, hogy ha valaki ilyet domborított egy öregecsek, rozsdás vason, akkor valaki más, a legújabb technológiával felvérterzve MINIMUM, hogy ezt nyújtsa, de sokkal inkább többet!

Srácok, engem a WD magyar fordításának minõsége érdekelne. Milyen lett? Írjatok már pár sort!
AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Totti5
Azt azért nem kell elfelejteni hogy egy játékkal nem kötelezõ játszani. WD is egy a sok közül, senki nem fogott fegyvert hogy vedd meg vagy tõccsed le. Azt látom hogy boldog boldogtalan lewarezolta, az is megnézett minden videót akit amúgy nem érdekel, esze ágába sem volt megvenni, de szakértõje a játéknak. Másik fel a csak azért is letöltöm és megnézem és 10 perc balfaszkodás után okádja rá a hülyeségeket.

Aki megvette és most néz maga elé hogy ez mi, az eddig mit csinált? 1 hete már tele van végigjátszással a youtube. Nem kell butusnak lenni, senki nem lett átvágva, hisz az az 1 darab tréler óta csak is azt mutatták ami tényleg lesz. Aki nem barlangba élt az biztos látta.

Hogy az UBI elsõre nem fogja leverni a GTA5öt ahhoz nem kell jóstehetség. Nem csak az UBI a világon senki sem. Sandbox-város = GTA. Minden más gyengébb volt, gyengébb lesz. De itt a WDben sok új lehetõség van, ami a GTA5be sincs. Itt meg kell ismerni, tanulni, ki kell tapasztalni a hekkelést, hisz a játékmechanika erre épül, ez pedig nem 10 perces megézem és nem tetszik alapján lehet.

Véleményt majd akkor mondok ha játszottam egy 50%ig, utána lehet róla mesélni hogy mik az erõsségek és gyengék. Simán lehet hogy ezt sem játszom végig, de ez majd akkor és ott derül ki ( jövõhéten meglesz, addigra a Wolfot is befejezem ).

The Norberto
Watch Dogs

Nekem bejött. online egyenlõre nagyon poén. Bementem srác játékába pont fegyver vásárolt én meg beültem egy kocsiba és elbújtam😊 Õ meg beült a kocsiba mögöttem én meg követtem😊

Negatívum:
-Autóvezetés túl könnyû a dugók nem oldódnak fel az istenért sem.....
-néhol zavaró hogy nincs árnyékom. Csomó helyen fasza árnyékok máshol meg fos pl: autóreflektorok azok igazán rosszak.

Kíváncsian várom milyen fejlesztéses és patchek jönnek még.