PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaddam
Hype Azt mondják csak sneak peak a lista

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Kongy
A Watch Dogs inkább emlékeztet engem a Sleeping Dogs-ra mind grafikában, mind fizikában, mint a GTA V-re. A Sleeping Dogs marhára nem jött be. És még a nevében is benne van ez a Dogs baromság... 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Van benne igazság, fõleg, amennyiszer késett! Azalatt az idõ alatt már egy épkézláb grafikát is össze lehetett volna hozni... nem sikerült 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Totti5
Mint már mondtam az autózás megfelelõ. Direkt kerestem erõs autót és szépen el lehetett vele szállni. SaintsR, SleepingD, la noir és a többi a rossz. Hogy tartalomba milyen te sem és én sem tudom, de mivel pont az ellenkezõjét olvastam a tesztekben egyenlõre annak hiszek. B kategóriás játékokkal játszottál már? Mert a WD nem az.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Itt nem csak a content mennyiségével van baj, hanem a minõséggel.
Engem is meglepett a WD minõsége, valahogy nem ezt vártam, de valamit már lehetett sejteni a megjelenés elõtti bizonytalanságból és a kevés gameplay-bõl.
Pl. én megveszem az új Wolfensteint, igaz nem teljes áron, de kíváncsi vagyok rá. Itt se nextgen a grafika, viszont nagyon jó a játékélmény a játékosok szerint. Ebben nincs 100 óra gameplay, de az a kevés igen szórakoztató és tartalmas. A WD-nál ez nem mondható el, mert a városban értelemszerûen használnod kell a gagyi jármûveket, erre épül a játék nagy része, és ez kiábrándító. Amúgy amikor elsõnek egy kocsiba pattantam, az az érzés fogott el hogy egy teljesen más világban lennék, a jármûvek viselkedése annyira furcsa, szokatlan és gagyi, hogy a maradék kedvem is elment az egésztõl.
Pedig az AC szériát kedvelem, tudott részrõl részre behozni újdonságokat és azok is eléggé profin és élvezhetõen ki lettek dolgozva.(pl. a hajózás, de ezt nem is kell bemutatni) A Watch Dogsnál meg csináltak egy középszerû B kategóriás játékot, érthetetlen.

A WD-t csak ideiglenesen próbáltam ki PC-n, nem vettem meg, még az kellett volna. 😄
Totti5
Most vakon vettél egy játékot? Hol voltál az elmúlt 1 évben?

Totti5
Rossz hírem van, akkor semmit ne vegyél mert az kevesebb lesz mint a Gta5.

"Autokázás amúgy korrekt, célnak megfelel"

Nem, nem felel meg! Egy olyan játékban, ami javarészt autókázásra épül, autókázásra épülõ fõküldetések vannak benne, üldözéses fõküldetések, ott NEM FELEL MEG EZ A SZÍNVONAL!

Egy olyan kiadónál, ahol van erõforrás, pénz, paripa s fegyver, mi a szent szarért nem lehet erre jobban odafigyelni?

Egyetlen egy kibaszott teszter sincs az Ubisoftnál, aki szólt volna, hogy "héé gyerekek, ezt komolyan gondoljátok? Ne nyomjuk már ezt oda a paraszt gémer elé, mert kibaszunk vele!" S nem baszták azonnal vissza a fejlesztõknek, hogy srácok, ezen még dolgozzatok kicsit, mert elfogadhatatlan egy ilyen kaliberû játékban?

Ezek nem játszottak a GTA V-tel? Ha ott meg tudták csinálni, hogy minden jármû, legyen az autó, motor, quad, repülõ, kamion, kukásautó, bicikli stb. saját, normális és egyedi fizikát kapjon, azaz, a mint már ott volt, akkor az Ubinak ez miért nem megy?

Tudod miért nem? Mert szarnak bele! Mert semmibe veszik a játékosokat, s azt hiszik, hogy minden szart le lehet nyomni a torkukon!

El kéne menni az Európai Bíróságra, és fogyasztóvédelmi pert indítani Ubi ellen, hogy itt van, a trailereken nem ezt ígérted, a kurva anyád! igenis add vissza a pénzt, és fizess dollártízmilliós bírságot a fogyasztók megtévesztése miatt. egyszerûen csak megmutatni a 2012-es ES-as trailert, meg azt, amivel most PS4-en játszom. Megtévesztettek? Igen! Tömegesen? Igen! BÍRSÁG, a kurva anyád!

(ez mellesleg minden kiadór igaz kéne, hogy legyen, aki nem azt szállítja, amit ígér. Csenben jegyzem meg, hogy az ilyen jellegû fogyasztóvédelem minden iparágban megszokott és bevett, miért csak a videojáték a kivétel????)

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Na, végre egy igényes gémer.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Inkább ott rohadjon a polcon.

Egyetértek, a WD nagyon gáz lett, olyan nincs, hogy nem lehet a GTA-hoz hasonlítani, mert ugyanúgy városi sandbox, vagy mi a fene. Jó lenne az a GTA5 next-gen kiadás! (Fõleg, hogy a GTA 4 volt meg utoljára)
Tatyla
10k-t adok érte ha Ennyire csalódás 😎

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ez pontosan így lesz.

Egy kis reggeli szösszenet. Azt hiszem, talán a harmadik fõküldetésnél volt a következõ: kapok egy telefonhívást, nappal van, majd mire vége a hívásnak, s elmondják, mi a feladat, Aiden már csont korom esti sötétben indul el. Szerintem ez gagyi. Egy félperces telefonhívás alatt fényes nappalbõl éjszaka lesz? WTF?

Pedig rém egyszerû.

A GTA V-ért fizettem 13,990 forintot, s kaptam cserébe egy olyan tartalmat, melyben csak a single player mód minimum 40-60 óra játékidõt biztosít, anélkül, hogy betenném a lában egy teniszpályára, vagy akár csak egyetlen versenyt is megcsinálnék. Nem beszélve a GTA Online-ról, ami megint több 100 óra tartalmat kínál.

A WD-ért fizettem 17,990 forintot (30%-kal többet), s kapok érte egy kampányt, ami 10 óra alatt kivégezhetõ.

Remélem kellemesen aludtál, s most már a reggeled is helyreraktam! :-D

TDC Geronimo
Na ez már biztatóbb videó, mint a múltkori

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
Ha látnám az összefüggést a Wd és TR a Gta kveszt szám és Wd közt akkor szívesen, de erre aludni kell. Autokázás amúgy korrekt, célnak megfelel. Gyengébb mint a Mafia 2, Gta 5, de minden másnál jobb.

arty
Õ? Soha! Végigszenvedi és kapunk még minimum 5 fejezetet 😊

Egyébként elfér a negatív vélemény is, lesz mellette sok pizitív is. Ütközzenek csak.

Forza.

Kongy
Majd a WD 2 jobb lesz.

A mozifilm teljesen más mint egy interaktív tartalom. De még sima lejátszott videónál is sok különbség van 30 és 60 között.

shaken, not stirred

Totti5
Kemény világ ez a géming. Holnap fogod és eladod.

Moby
Persze, segít, csak a mozis érvrendszer féligmeddig billeg 😊 (az alapötlet onnan származik)

Adversus solem ne loquitor

Soha tobbet nem hiszek az Ubinak. Egy vadonat uj konzolon jatszom, s olyan erzesem van, mimtha PS3 lenne. A vezetes, akarmit mondtok, gyalazatos. Az autok mintha koporsok lennenek, mennek, turjak az orrukat. Utoljara ilyen a Keresztapa 2-ben volt vagy kozel 8 eve! A vezetes miatt kapasbol -1 pont. Az al-nextgen jelleg miatt -1 pont. A TR Definitive Edition jobban nezett ki, pedig az Square Enix jatek..

Osszesen 28 fokuldi van a jatekban, a gta5ben 69! Azert van kulonbseg. S mindez mar nehany ora jatek utan egbekialto.

Hhhjjja, az Assassins Creed 4 utan mar nem kell toluk semmi jora szamitani. Sullyednek el a kozepszeruseg mocsaraban!

arty
oké, értem h más a játék blur, de a folyékonyság érzet miatt "jó"

"moziban" meg "természetesen" kapod és ott is jól jön a még szarabb frémráta ellen, nem?

Forza.

TDC Geronimo
lol már megint te... 😄

Moby
Az nagyon más. Hogy ugyanazt kapd, "elõre" kellene az idõben renderelni. Ráadásul azt nem "blurolják", hanem amíg celluloid vót, addig a nyitott blende ideje alatti történések lenyomata, elektronyikus világban meg a letapogatás ideje van a képkockán. Ezt elõállítani riöltime csak úgy lehet, ha mondjuk 300fpst tud a motorod, és összeblendeled tizesével a képeket. De ha tudsz 300fps-t minek buzizol? 😄

Adversus solem ne loquitor

Totti5
7 bad, 8 good, 9 awesome, 10 perfekt

arty
akár újságíró is lehetne 😄

Forza.

Kongy
Már vártalak 😄 Be lettél hype-olódva szerintem.

ev csalodasa, gagyi, gyalazatos, ratyadek, szar, ... de azert 7-es. LOL <#taps>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Gyerekek, ezt az Ubisoft komolyan gondolta? Oltari ratyadek ez a WD, 3 ora jatek utan teljes csalodas. A gta5 veri grafikaban, az autok gyalazatosak, 10 eve kulonb fizikajuk volt! A varos plasztik, a kuldik tok rovidek, a rendorok halal ostobak es szar. A sok info kurvara nem erdekel az emberekrol, hogy altatot szed, meg hullamvasut a hobbija. Hasznalhatatlan, irrelevans a jatekbol, semmit nem lehet kezdeni veluk. Csak elvonja a figyelmet.

A belso terek rem gagyik, eddig ez a jatek 7 pont maximum a 10 bol.

Ev csalodasa. 😞

TDC Geronimo
Meglepõdtem képminõségen is. 900p ellenére egész jó. Olyan AA megoldás van, ami mozgásban eltüntet szinte minden receficét. Ahogy korábban írtam fényerõt le kell venni 20-30ra legalább. Egyedül ez az a játék, ami alapon hagyva nagyon fényes és emiatt néznek ki furcsán a nappali részek. Így 30as fényerõn sokkal jobb.

arty
mozifilmeket is blurolják, mert egyébként szaggatnaának, igen 😊

30fps + blur jó kompromisszum

Forza.

AntiHero
Én a szülinapost toltam (asszem ez az elsõ küldi, meg ugye az eleje a gyakorló pálya.), le utoljára, de olyan hangulatos volt, hogy utoljára hagyom a többi fõküldetést 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Kongy
Mikor nem? Most õszintén a 25 fps-el menõ mozifilmek szaggatnak? Na ugye.

TDC Geronimo
2 órát toltam és 1 fõküldi ment le. Asszem hosszú menet lesz ez 😄

TDC Geronimo
Nem kell ez ide. WD fix 30 marha jó motion blurral és tükörsimán fut.

Kandurex
Mindig?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

30 fps az mikor számított tükörsimának? 😛

shaken, not stirred

TDC Geronimo
Hát ez a WD bizony gecijó 😄

Jó tanács, calibrationnél vegyétek le fényerõt majdnem csutkára. Sokkal jobban néz ki nappal is úgy. Atomstabil a frém, jó kis motion blurral megfejelve nagyon folyékonynak tûnik. Autóvezetéstõl féltem, de nekem az is tetszik :o

Holnap reggel még meló, de utána asszem elmerülök benne. Unlockoltam 1920as DLC chicago gangster ruhát elég vad 😊

Imádok lassan sétálni és profilozgatni meg hekkelgetni mindenkit. Fõküldit még csak egyet toltam, le mert annyi minden más van, hogy hihetetlen...

AntiHero
Ez az, és itt tükör simán megy 😊

Kongy
PC-n ehhez minimum 2 GB VRAM kell, de inkább 3... 😊

Hát ez nem gyenge azt megmondom 120ezres masinához képest.

Már a fele megvan nekem is a PS4 árának😊
Kongy
Nemrossz nemrossz. 😊 Na majd ha holnap végre megérezik én is megvizsgálom jobban azt a vizesedést 😄

AntiHero
Áhh az esõ az valami hihetetlen. Fõleg, hogy ha ki süt a nap akkor szépen szárad minden felfele, itt-ott marad tócsa 😊

Még képek: (bocsi akit idegesít, csak nem tudok betelni vele 😄)

Kongy
Hát nem vagyok elájulva, de maga a játék tetszik, csak mondom ez a nappali grafika nekem bántja a szemem. A víz viszont az eddigi legszebb amit láttam. Second Son vize össze se hasonlítható ezzel, fõleg, hogy úszni, hajózni is lehet benne... 😊 Minden másban viszont a Second Son szebb..

ezek közül ENGEM...
- wolfi (majd lohugyert)
- evil within (ez nagyon)
- alien (valszeg lohugyert, de majd kiderul)
- dragon age (TALAN egyszer)
- batman (elegge)
- far cry 4 (hmmm?)
- metro (majd lohugyert, csak hogy meglegyen)
... erdekelnek

AC-t meg KELL ujitaniuk, hogy megtiszteljem oket es megnezzek egy trailert (majd elmondjatok mi a helyzet)...

no, lehet csusztatom a 2. PS4-em 2015-re 😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Totti5
Copy / paste

Wolfenstein: The New Order
Watch Dogs
Murdered: Soul Suspect
EA Sports UFC
Sniper Elite 3
The Evil Within
Destiny
Alien: Isolation
Middle-Earth: Shadow of Mordor
Dragon Age: Inquisition
Batman: Arkham Knight
Call of Duty: Advanced Warfare
Far Cry 4
Metro Redux
The Crew
Diablo III - Ultimate Evil Edition
Assassin's Creed: Unity

+ Fifa, Forma 1 és a többi sport

+ Sunset Overdrive ( X1 )
+ Driveclub ( PS4 )

Ezek a biztos.

TDC Geronimo
Idén multiplat esõ lesz. Jövõre maradnak a first partyk, de hogy õszinte legyek én ennek a halasztásnak csak örülök. Biztos rosszat nem tesz a játéknak a + pár hónapnyi fejlesztés és a év vége már így is dugig van játékokkal.

n000rbi
Dragon Age, az Alienes cucc...talán ennyi.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

maradt valami idenre...? kólofduti, 'szöszinszkrid es barataikon kivül...