PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Engem is meglepett a WD minõsége, valahogy nem ezt vártam, de valamit már lehetett sejteni a megjelenés elõtti bizonytalanságból és a kevés gameplay-bõl.
Pl. én megveszem az új Wolfensteint, igaz nem teljes áron, de kíváncsi vagyok rá. Itt se nextgen a grafika, viszont nagyon jó a játékélmény a játékosok szerint. Ebben nincs 100 óra gameplay, de az a kevés igen szórakoztató és tartalmas. A WD-nál ez nem mondható el, mert a városban értelemszerûen használnod kell a gagyi jármûveket, erre épül a játék nagy része, és ez kiábrándító. Amúgy amikor elsõnek egy kocsiba pattantam, az az érzés fogott el hogy egy teljesen más világban lennék, a jármûvek viselkedése annyira furcsa, szokatlan és gagyi, hogy a maradék kedvem is elment az egésztõl.
Pedig az AC szériát kedvelem, tudott részrõl részre behozni újdonságokat és azok is eléggé profin és élvezhetõen ki lettek dolgozva.(pl. a hajózás, de ezt nem is kell bemutatni) A Watch Dogsnál meg csináltak egy középszerû B kategóriás játékot, érthetetlen.
A WD-t csak ideiglenesen próbáltam ki PC-n, nem vettem meg, még az kellett volna. 😄
Nem, nem felel meg! Egy olyan játékban, ami javarészt autókázásra épül, autókázásra épülõ fõküldetések vannak benne, üldözéses fõküldetések, ott NEM FELEL MEG EZ A SZÍNVONAL!
Egy olyan kiadónál, ahol van erõforrás, pénz, paripa s fegyver, mi a szent szarért nem lehet erre jobban odafigyelni?
Egyetlen egy kibaszott teszter sincs az Ubisoftnál, aki szólt volna, hogy "héé gyerekek, ezt komolyan gondoljátok? Ne nyomjuk már ezt oda a paraszt gémer elé, mert kibaszunk vele!" S nem baszták azonnal vissza a fejlesztõknek, hogy srácok, ezen még dolgozzatok kicsit, mert elfogadhatatlan egy ilyen kaliberû játékban?
Ezek nem játszottak a GTA V-tel? Ha ott meg tudták csinálni, hogy minden jármû, legyen az autó, motor, quad, repülõ, kamion, kukásautó, bicikli stb. saját, normális és egyedi fizikát kapjon, azaz, a mint már ott volt, akkor az Ubinak ez miért nem megy?
Tudod miért nem? Mert szarnak bele! Mert semmibe veszik a játékosokat, s azt hiszik, hogy minden szart le lehet nyomni a torkukon!
El kéne menni az Európai Bíróságra, és fogyasztóvédelmi pert indítani Ubi ellen, hogy itt van, a trailereken nem ezt ígérted, a kurva anyád! igenis add vissza a pénzt, és fizess dollártízmilliós bírságot a fogyasztók megtévesztése miatt. egyszerûen csak megmutatni a 2012-es ES-as trailert, meg azt, amivel most PS4-en játszom. Megtévesztettek? Igen! Tömegesen? Igen! BÍRSÁG, a kurva anyád!
(ez mellesleg minden kiadór igaz kéne, hogy legyen, aki nem azt szállítja, amit ígér. Csenben jegyzem meg, hogy az ilyen jellegû fogyasztóvédelem minden iparágban megszokott és bevett, miért csak a videojáték a kivétel????)
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Egy kis reggeli szösszenet. Azt hiszem, talán a harmadik fõküldetésnél volt a következõ: kapok egy telefonhívást, nappal van, majd mire vége a hívásnak, s elmondják, mi a feladat, Aiden már csont korom esti sötétben indul el. Szerintem ez gagyi. Egy félperces telefonhívás alatt fényes nappalbõl éjszaka lesz? WTF?
A GTA V-ért fizettem 13,990 forintot, s kaptam cserébe egy olyan tartalmat, melyben csak a single player mód minimum 40-60 óra játékidõt biztosít, anélkül, hogy betenném a lában egy teniszpályára, vagy akár csak egyetlen versenyt is megcsinálnék. Nem beszélve a GTA Online-ról, ami megint több 100 óra tartalmat kínál.
A WD-ért fizettem 17,990 forintot (30%-kal többet), s kapok érte egy kampányt, ami 10 óra alatt kivégezhetõ.
Remélem kellemesen aludtál, s most már a reggeled is helyreraktam! :-D
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Egyébként elfér a negatív vélemény is, lesz mellette sok pizitív is. Ütközzenek csak.
Forza.
shaken, not stirred
Adversus solem ne loquitor
Osszesen 28 fokuldi van a jatekban, a gta5ben 69! Azert van kulonbseg. S mindez mar nehany ora jatek utan egbekialto.
Hhhjjja, az Assassins Creed 4 utan mar nem kell toluk semmi jora szamitani. Sullyednek el a kozepszeruseg mocsaraban!
"moziban" meg "természetesen" kapod és ott is jól jön a még szarabb frémráta ellen, nem?
Forza.
Adversus solem ne loquitor
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
A belso terek rem gagyik, eddig ez a jatek 7 pont maximum a 10 bol.
Ev csalodasa. 😞
30fps + blur jó kompromisszum
Forza.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
shaken, not stirred
Jó tanács, calibrationnél vegyétek le fényerõt majdnem csutkára. Sokkal jobban néz ki nappal is úgy. Atomstabil a frém, jó kis motion blurral megfejelve nagyon folyékonynak tûnik. Autóvezetéstõl féltem, de nekem az is tetszik :o
Holnap reggel még meló, de utána asszem elmerülök benne. Unlockoltam 1920as DLC chicago gangster ruhát elég vad 😊
Imádok lassan sétálni és profilozgatni meg hekkelgetni mindenkit. Fõküldit még csak egyet toltam, le mert annyi minden más van, hogy hihetetlen...
Már a fele megvan nekem is a PS4 árának😊
Még képek: (bocsi akit idegesít, csak nem tudok betelni vele 😄)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
- wolfi (majd lohugyert)
- evil within (ez nagyon)
- alien (valszeg lohugyert, de majd kiderul)
- dragon age (TALAN egyszer)
- batman (elegge)
- far cry 4 (hmmm?)
- metro (majd lohugyert, csak hogy meglegyen)
... erdekelnek
AC-t meg KELL ujitaniuk, hogy megtiszteljem oket es megnezzek egy trailert (majd elmondjatok mi a helyzet)...
no, lehet csusztatom a 2. PS4-em 2015-re 😊
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Wolfenstein: The New Order
Watch Dogs
Murdered: Soul Suspect
EA Sports UFC
Sniper Elite 3
The Evil Within
Destiny
Alien: Isolation
Middle-Earth: Shadow of Mordor
Dragon Age: Inquisition
Batman: Arkham Knight
Call of Duty: Advanced Warfare
Far Cry 4
Metro Redux
The Crew
Diablo III - Ultimate Evil Edition
Assassin's Creed: Unity
+ Fifa, Forma 1 és a többi sport
+ Sunset Overdrive ( X1 )
+ Driveclub ( PS4 )
Ezek a biztos.