PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Nekem ez volt az egyetlen nextgen cím ami tetszett anno 😄

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
About that Guerrilla game...
Sounds unique, has some lush environments, robot dinos, other weird exotic creatures. Red headed female protagonist.

take it with a grain of salt...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Az lehetséges, hogy Ubi letiltotta videófelvevést küldetések alatt? Ma is akartam felvenni egy kurvajó autós üldözést, de csak képet engedett menteni. Múltkor szintén és eddig csak egyszer engedett volna, az meg küldetésen kívül volt.

Én végigjátszanám veled.
arty
két csúcs exklu nemérdekel? 😮
pazarlás, de ez az egyéni szoc problémád

multiplatformoknál gondolom nem a graf különbségre célzol, hanem h fícsörben nincs elõrelépés - ez majdnem oké, de sajnos a videogéming a grafra helyezi a hangsúlyt 😞( (fontos az is, de valóban költhetnének másra is... majd ha kikopik a prevgen, TALÁN)

valahol értem a keserûségedet, de kicsit ugy viselkedsz, mint akinek ez az elsõ konzolgeneráció-nyitánya 😉

Forza.

arty
szerintem nyomj rá még bõven sharpent, hátha MÉÉÉÉG szebb lesz 😄

Forza.

TDC Geronimo
Amúgy amit én láttam belõle az alapján tényleg elég nagy fun 😊

lwb
Sztem igazad van, de itt nem leszel népszerû a kritikával. 😊 Egyelõre tényleg váratnak még azok a játékok, amiért azt mondom, hogy érdemes volt új konzolt kitolni.

Totti5
Ha semmi nem érdekel akkor nincs miért gépet tartani, nincs miért játékokat venni, nincs miért ide írni.

Viszlát.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

most mire fel a fej? olyan cukoooooor <#finom><#idiota>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kandurex
Igen? <#wilting>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ez az! Nem is rossz!

Trine 2-tõt játszhatjuk többen is 😊 jelentkezõket várok 😊
TDC Geronimo
PS+ június

PS4:
Trine 2
Pixeljunk Shooter

Na úgy látszik itt is beindul a havi 2 játék. Trine csodálatosan néz ki PS4en. 3D is az egyik legjobb, amit láttam.

ennek nagyon örülök. egyetlen cim Boner-en, amire irigy voltam.<#eljen>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Hagyjad rá. Nem érdemes vele vitatkozni látszik teljesen értelmetlen.

Kongy
Exkluzív címeket lehetett tudni PS4 megjelenése elõtt. Ha se a KZ se az Infamous nem érdekel, akkor nem értem miért vettél startkor 130-ezerért PS4-et. Ennyire nem tudsz mit kezdeni magaddal, hogy azt csinálod, amit nem élvezel? Inkább menjél, és szerezz magadnak egy nõt, a játékokat meg hagyd meg másoknak... mondjuk azoknak akik élvezetbõl játszanak.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

S majd megint jön az Ubi, hogy a játékosok akarnak évenkénti WD-t, nem mi! Pffffffffffffffffff..

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Infamous - nem érdekel
Killzone - nem érdekel

A többi szar multiplatform cím, ezért kár volt új konzolt csinálni! Vagy, ha már multiplatform a cím, akkor legyen érdemi különbség a last gennel szemben, de nincs!

Egyedül a Tomb Raider volt az, amit megérte végigtolni, még azok után is, hogy last genen már megvolt Lara! De ez egyetlen játék november vége óta!!!! Fél év alatt egyetlen egy!

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Greetings PlayStation fans! Ever since we announced Plants vs. Zombies Garden Warfare at E3 last year, we’ve frequently heard the question: “When is PvZ Garden Warfare coming to PlayStation?” I’m ecstatic to finally be able to answer that question, as we’ve just announced that PvZ Garden Warfare is coming to PS3 and PS4 on 21st August, 2014 (22nd August in UK and Ireland)! PlayStation fans will also be able to experience the Garden Variety and Zomboss Down content expansion content from day one!

Totti5
Letolod az összes nyitocimet, infamoust, tomb raidert, wolfensteint, rayman, Child of Light, trials s többi játékot?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kongy
Rekordot döntött a Watch Dogs elsõ napi eladásban, szóval esélyes a folytatás. Meg ugye Ubisoft-ról beszélünk...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kandurex
<#idiota>

gergou
Vazz, elirtam 😄 Last of us akart lenni 😊

`Take a look to the sky just before you die`

TDC Geronimo
dec 31 az placeholder dátum... Nyáron jön ennyit tudni. Hacsak sony el nem tolja ezt is õszre.

Janey
Lust of us? Jaa, hogy az a kéjelgõ tps? 😊

PSN ID: Janey_HUN " ebben az országban csak két profi van,és a tükörbe nézve a másik visszainteget "

gergou
Nemrég olvastam, hogy lehet a Lust of us remastered játék megjelenését június 20. ról dec 31 -re tolták. Valaki nem tud errõl valami pontosabbat?

`Take a look to the sky just before you die`

Kongy
Nincs játék, csak ebben a hónapban 2 AAA cím is megjelent PS4-re. Oké, hogy multiplat, de játéknak játék... 😄

Janey
10000! PS4 win!
Kéremkapcsojjaki 😄

PSN ID: Janey_HUN " ebben az országban csak két profi van,és a tükörbe nézve a másik visszainteget "

Janey
Na mindegy, mindjárt itt a 10000-ik komment.
Amelyik nextgen platform eléri elõbb az nyeri a háborút 😄

Janey
Birom, hogy mindíg ezzel jönnek.
A multiplat címek már nem is játékok. 😊

TDC Geronimo
Néztem PS4re már elõrendelhetõ storeba Destiny. 15kért. Mitõl ilyen "olcsó" ?

Elírták? Jó lenne már ilyen áron lennének digitális játékok, de ez egy elérhetetlen álomnak tûnik...

Harlekin
Gondolom kicsit se zavar senkit,hogy a különbség a más napszakok és idõjárási viszonyok miatt ennyire látványos!!!!!Nézzétek az árnyékokat és majd értitek mirõl beszélek...Semmi érdemleges különbség nem lenne ha mindenhol "hátulról" lenne a fényforrás...<#awink>
TDC Geronimo
Nincs játék? 😄 Tényleg MINEK vetted meg? Nekem 6 dobozos játékom van meg 2 digitális. Nincs tényleg. Max neked nincs. Kezdem azt hinni, hogy PS4ed sincs csak trollkodni jársz ide.

Miért vettem meg? Mert azt gondoltam, hogy ha valaki kiad egy konzolt, akkor épkézláb játékokat is készít mellé! Fél éve van kint a PS4 (is), és NINCS RÁ JÁTÉK!!!!!! Vágod, kiadnak egy konzolt, de játékot nem adnak hozzá!! Ami meg játék lehetne, sorra halasztják el jövõre (Witcher, The Order, stb.)

Én balga fogyasztó azt gondoltam, hogy majd a WD egy tartalmas, értelmes cím lesz, nextgen kivitelben. Bíztam abban, hogy így lesz, elvégre egy multi millió dolláros kiadótól, 6-800 fejlesztõvel, akik egy játékon dolgoznak, csak elvárhatná az ember 2014-ben, hogy egy normális fizikájú autós rendszert rakjon össze egy AAA kategóriás játékban.

De úgy látszik nem. A Mario Kart-ba ez elmegy egy 3 éves gyereknek, de könyörgöm, nem õk ennek a játéknak a célcsoportja!

S miért fontos az árnyék? Mert az ördög a részletekben lakozik. Jó hogy nem már annak tapsikoltok itt, hogy jó játék a WD, mert vannak benne fõ és mellékküldetések. Meg még hangja is van!

A Minecrafttól semmit nem várnék, mert az egy 8 bites röhej, de egy Ubisoft-féle, AAA játéktól, ami hatalmas büdzsébõl készült, hadd várjuk már el, hogy vezethetõ autókat kapjunk!

a.carkey
De tök mindegy. Ez a helyzet.

A medve nem játék.

a.carkey
Nem PS.

A medve nem játék.

a.carkey
Más az árnyalat? Nem tudom. Piszkálgatva van a config az tény.

A medve nem játék.

Kongy
Mert photoshop XDDDD

a.carkey
Semmi extra, csak Tomnak írtam a semmi különbséges kommentjére.

A medve nem játék.

TDC Geronimo
felsõ akar ps lenni alsó meg PC. EZért kérdeztem mitõl sárga a PCs kép. még a minimap is.

Ez most pc vs ps4? 😊
TDC Geronimo
PS4es verzióba meg nyár? 😄

a.carkey
Õsz van?

A medve nem játék.

TDC Geronimo
Mitõl ilyen gusztustalan sárga a lenti kép?

Kandurex
érdekes, hogy alsó és a felette lévõ között mennyi különbség,...

a.carkey

(Pár perce lõttem mindegyiket. Kölcsönben van nálam PS4es WD.)

A medve nem játék.

Kandurex
Bírom egyébként az ilyen designer döntéseket... istenem nem volt ott valaki abból a fejlesztõ csapatból aki felkiáltott volna, hogy: "te,...ez ocsmány!"

Az tényleg gusztustalan 😄 Nem kerestem még, de este ránézek.
Kandurex
Azt a gusztustalan indikátort ami az aszfalton jelez, ki lehet kapcsolni?