PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Fizetõs demó megint szó nélkül átment a rostán. Remélem még készülnek hasonlóval a japók, mert láthatóan kevés meló = pokoli haszon.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo
Attól vannak az adatok, aki múltkor is leakelte és mint kiderült pontosan

PS4 hits 8 million units sold worldwide
There is nothing stopping the SONY juggernaut. As of May 19,2014 , PS4 has sold over 8 million hardware units worldwide* . It has roughly twice the install base as Microsoft's Xbox One, which sits at an uncomfortable 4.46 million units concurrently*. Killzone Shadowfall seems to be PS4's trojan horse. Almost 1 out of every 3 Euro/PAL PS4 owner has bought a copy of the visually aesthetic FPS. Here are the raw global numbers for hardware and software sales/preorders of PS4* :
PS4 - 8m units sold globally*
Killzone Shadowfall - 2.8m**
Infamous Second Son - 1.4m**
Knack - 1.3m (~90% of the sales being bundled units)*
We do not have the final software sales of Watch Dogs on PS4, but going by the near final numbers, the game roughly sold twice as much on PS4 in comparison to Xbox One . The game on PS4 sold more than a million copies within the first 3 days of its launch **. Watch Dogs boosted PS4 hardware sales by a significant amount in places like France and Germany, but we do not have the final numbers yet.
MGS : GZ has sold over a million copies on PS4**.
The PS4 version of Destiny has over 1 million preorders globally**

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Hát amennyi tartalom van benne szerintem még 1 hét mire "végzek" 😊

utan... volt tobb, mint 2 napod ra, hat milyen gémer vagy te? 😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Az majd WD után ingyenes zelda WW HDval együtt 😊

haver! a WD mar regi lemez. mostanaban a MK8 a menö, senki nem akar mar hekkelgetni... pfff <#nezze><#idiota><#idiota>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Lehet én vagyok igénytelen (egyesek itteni véleménye szerint) de ez a WD kibaszott jó. Majdnem 15 órát beleraktam már és még a kampány 1/3nál vagyok csak. Még mindig nem unom magam, sõt story küldik egyre jobbak. Örülök a jó eladásoknak is, mert ez azt jelenti, hogy megvan az új Ubi franchise. Nekem jöhet ez minden mennyiségben <#eljen>

AntiHero
Nekem sem veszi mostanában. De szerencsére van külsõ felvevõm. Amúgy is a ps4 ótvar minõségben veszi fel sajnos a játékokat.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TDC Geronimo
áá miért nem megy WDbe felvétel 😞

Most is olyan küldetés volt... Blackout, slowmo lövölde, stílusos menekülés a helyszínrõl 😄 Csak nem lehetett felvenni 😞

n000rbi
LOL

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

warass
<#taps>

😊
TDC Geronimo
Betegek 😄D

Kongy
Metacritic pontszám se magyar tesztekbõl jön ám össze 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Na nem mintha olvasnék magyar teszteket.... 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Tudjuk, hogy szar, felfogtuk. menjmárinnen.

Külön videojátékos szekciójuk van. Százszor jobb teszteket érnak, mint a gémkapocs, a gamer365 és a hasonló "hozzáértõ" ugyanolyan tucatjátékos, mint bármelyikünk.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Kongy
Én azt hittem Shadow of Mordor.. 😄 Tök hasonló.

Totti5
A mobilnetes meg akassza fel magát. MIÉRT NEM LEHET LINKBE??? Amúgy minek kell ajuldozni amikor úgy sem ilyen lesz, vagy már az el lett felejtve?

n000rbi
Vagy mégsem? 😄

n000rbi
Dede és túl jól is sikerült 😄😄 (vagy másfél óráig semmi új poszt nem jelent meg, úgy tûnik javították)

n000rbi
Dede és túl jól is sikerült 😄😄 (vagy másfél óráig semmi új poszt nem jelent meg, úgy tûnik javították)

Kongy
Nem mûködik rendesen a fórum... 😄

elite
Sziasztok. Tegnap megvettem én is. Nekem nagyon bejön.
Kérdés: a 2 kapott kódot beváltottam hozzá. PS4 extra content, meg még valami. Ha majd esetleg egyszer el akarom adni a lemezt, akkor a vevõ már nem tudja felhasználni ezeket a kódokat, jól sejtem?

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Kongy
Akkor ne vedd elõ a telefonod. Nem kötelezõ ám használni... 😄
btw index kurvára ért ám a játékokhoz 😄DDDDDDDDDD

The Norberto
Craftoláshoz kellenek rendszerkulcsok. Pénzt szerezhetsz, random gyilkosságokat akadályozhatsz meg, észreveheted a körülötted ólálkodó ellenséges játékosokat. Enélkül nem tudod felderíteni hogy melyik ellenfélnél van gránát amit felrobbantatsz vagy melyiknek lehet elterelni a figyelmét. És ha be van kapcsolva gyorsabban észreveszed a hackelhetõ dolgokat. Még biztos lesz 1-2 dolog.
shaddam
Tolnék be project beast gifeket, de nem engedi 😞

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

shaddam
Sok a duma

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

The Norberto
Hogy craftoláshoz itemet szerzel? vagy hogy pénzt? vagy hogy random gyilkosságokat akadályozhatsz meg? vagy hogy zenéket gyûjthetsz? vagy hogy online játékba beléphess?
Válasz 2-t és inkább vedd meg és próbáld ki szerintem nem is játszottál vele.
shaddam

shaddam

Picar77
Tolhatjuk majd. 😊

Sharrkan_

()() (^^)

Picar77
Tolhatjuk majd 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sharrkan_

()() (^^)

Akkor mi is a hozzáadott értéke a profilozásnak? Hogy lásd ki hány éves és mi a foglalkozása? Ezek totál irreleváns információk, használhatatlan, és teljesen értelmetlen!

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Tegnap este ismét alámerültem Chicago városában, újabb gondolataim vannak.

Maga a város nem néz ki rosszul. Ha a jövõben nem látunk ennél rondább várost egy játékban, az bõven jó lesz. Ugyanakkor, hiába van annyi NPC, mégis valahogy nem érezni a város lüktetését, a zaját. Kicsit olyan, mintha ciánozva lenne, annak ellenére, hogy nem üres.

Viszont találtam ismét valami rém gagyi dolgot. Egy épületnek két forgóajtós, üveg bejárata volt. Persze bemenni egyiken sem lehetett, de sebaj. Odaálltam az üvegajtó elé, és NEM TÜKRÖZPDTEM benne! Ugyanakkor az üvegen tükrözõdtek a házak, az úttest, csakhogy, hátrafordultam, és nem valóban tükrözõdött benne mindaz, ami a hátam mögött volt, hanem az ajtóra "rá volt festve" a városkép, ami persze köszönõviszonyban sem volt a valóssal!

LOL LOL LOL Ez mekkora gagyi már, te atya ég!

Welcome to the next generation!!!!!

Totti5
Jaja gtaban sem indul el mellekszál minden egyes random npcnél... Ekkora baromságot is csak az index tud megirni. Ha ez így lenne a játék 10 évig készülne.

Idézet magamtól:

"Engem meg idegesít, hogy úton útfélen azt látom, hogy ki hány éves, mi a foglalkozása, perverziója. Ráadásul, nem értem, hogy ebbena profilozásban mi a poén? Nem tudsz interakcióba kerülni az emberekkel, csak információkat olvasgatsz róluk. Engem ez egyáltalán nem köt le, inkább idegesít.

Úgy lenne értelme, ha ezek az emebrek, akiket profilozol, küldetést adnának, vagy kapcsolatba tudnál velük lépni, segíteni megoldani gondjaikat, stb."

És idézet az index tesztjébõl:

"A baj csak az, hogy a végtelen lehetõségek tárháza csak egy makett, hiszen hiába tudunk meg olyanokat valakirõl, hogy szeret állatokat kínozni, rendszeresen vesz óvszert vagy épp iszlámgyûlölõ, ha ezekbõl nem indul el mindig valamilyen mellékszál vagy miniküldetés sem."

Azt hiszem most tényleg bebizonyosodott, hogy nem én vagyok a hülye, és nagyon is jó látom a dolgokat a játékkal (játékokkal) kapcsolatban.

deep
Nem tudod eladni, legfeljebb accountal együtt, ami illegális. Elõnyei, hogy nem kell érte elmenned a boltba és késõbb is bármikor letöltheted a store-ból.
gergou
Egy olyan kérdésem volna, ha digitális példányt veszek meg egy játékból, milyen lehetõségeim vannak azt eladni késõbb? Illetve milyen elõnyökkel bír a lemezes példányhoz képest (csak mert alapból drágább)?

`Take a look to the sky just before you die`

TDC Geronimo
Kipróbáltam ma sima roaming közben, úgy se ment. Valami bug lehet 😞

AntiHero
Oksa vegyél fel. AntiHero_HUN

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Ezt jo hallani 😊 nekem mar az uncsie is nagyon tetszett.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

TDC Geronimo
Trine 2 az eddigi legjobb, amit láttam. Próbáltam még trialjat 3Dbe

arty
Ubisoft. Csodálkoznál? 😄

Forza.

Vegre valami 3D content. UC3 egos villas resze nagyon durva volt 3Dben

Antihero: vegyel fel, alairasomban ott van a nevem, aztan jatszhatunk 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

TDC Geronimo
Aztán lehet WDvel van valami bug, ami javítva lesz patchbe. BF4nél se volt pl hang vagy 1 hónapig, ha videót vettél fel.

TDC Geronimo
Igen. Dev határozza meg, hogy sharel mit lehet és mit nem. Eddig nem hallottam blokkolt tartalomról, de elvileg elképzelhetõ.

Moby
Sok értelme nem lenne mostmár, hogy a hdcp kikapcsolható. Vagyis inkább már csak userszopatás lenne.

Adversus solem ne loquitor

Totti5
Letilthatja?!

Nagyon haloványan rémlik, tán nem is igaz hogy mintha tavaly leleplezéskor mondták hogy a Sonynál ez nem globális, hanem fejlesztõi döntés hogy enged e videót vagy képet. Aztán lehet nem így van, de ha igen akkor simán elképzelhetõ.