PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
1 hónap és elkezdhetem újra <3
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Adversus solem ne loquitor
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
A ló legalább tényleg szarik.
A medve nem játék.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
PSN: Nyuffi89
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Én is náluk vettem a második PS4-em. Sehol nem kapsz ennyiért újat az országban.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
http://www.mediamarkt.hu/mcs/product/SONY-PlayStation-4---Watch-Dogs-PS4,103952,504585,1277901.html?langId=-19
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Sony szoftvercsapatát már kibasztam volna rég.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Ha õ él a lehetõséggel hát én is.Az én HSZ-aim ne legyenek rejtve,ezért mindent megteszek ha tetszik ha nem.
De most elleszek jó ideig😄
/tudnám mire jó/
Mert speciel engem nem érdekel,hogy látszódnak vagy sem az írásaim meg aki értelmes valószínûleg azt se.
Na de a féleszû negatív osztogatóst biztos,mert hát a kíváncsiság nagy úr és csak rányom a hszedre,hogy most mit is írtál.És adhasson még 1 mínuszt teszem azt...Történetesen magával baszott ki a legjobban...<#vigyor0>#vigyor0>
Ez csak tipp.Én az enyémet javítom de csak ez miatt.
😄D
Adversus solem ne loquitor
Annyit mint eddig fél éven belül😄D