PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Még elején azt mondták néznek valami opciót rá, de azóta nagy a kuss úgyhogy szerintem nem. 10 dollárt elengedtek most 60ból mindenkinek, szerintem ennyi lesz a kedvezmény.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

az.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

arty
pecer??

Forza.

pecer lesz nekik.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

arty
amugy azt tudni már, h tényleg lesz-e kedvezmény a ps3as TLOU+DLC birtokosoknak a hd edisönre? :)

Forza.

arty
atomjó!!!

helyenként viszont a 30fps-t imitáló(???) blur nagyon elrontja a hatást :((

Forza.

TDC Geronimo
Közelgõ last of us megjelenés örömére megnéztem megint a making of videót. Hát ND még mindig az egyik legjobb studió a világon. Aki megnézi videót rájön, hogy mitõl is olyanok a játékaik, amilyenek. Aki nem játszott még vele az ezt se nézze meg... Majd csak végigjátszás után.

http://www.youtube.com/v/yH5MgEbBOps&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

igen, lekuldik submission-re, de az igazabol mar csak formalitas, foleg ha egy ND kaliberu studio adja le a termeket vegso tesztre. szal nem "candidate"-ezzenek nekem.

igen, errol beszelek, nevetseges. ilyenkor mar NEM dolgoznak a motoron. mar honapok ota nem dolgoznak a motoron. nem ugy keszulnek a jatekok, ahogy azt sugalljak.

TDC Geronimo
2-3 héttel megjelenés elõtt szokott goldra menni mi a hihetetlen rajta?

Amúgy meg pár napja írták, hogy még QAn van játék és még 1-2 helyen volt drop 60ról ezért dolgoztak még vele.

kandidát, hogyne... 2-3 hettel megjelenes elött. LOL
meg mikor par hete irtak, hogy megvan a 60 frem.

azert ennyire nem kene hulyenek nezni az embert. irjak le, hogy a jatek 60-al suhan (mar honapok ota) es KESZ van.

TDC Geronimo
60 fpses E3 trailer

Aki még nem játszotta és most fogja csak az NE NÉZZE MEG.

TDC Geronimo
"Great work @Naughty_Dog! Gold release candidate for #TheLastofUsRemastered #PS4 is in final format QA. Now we wait..."

kirol
PS4-en idõközönként újraírják a játékokat? Pl. a Ghost lekap egyszer 3-4 GB adatot, majd késõbb 4-5-öt. Mit lehet annyit Patch-elni rajta?

n000rbi
Strider.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

The Protector
Jah,délután 1-2fele már szoktam tölteni õket mostmeg sehol semmi,sneciek.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Tatyla
még most sincs fenn

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Micsoda kihagyhatatlan lehetõség!

Btw, mi lesz most plus-on ps4hez?

shaken, not stirred

The Protector
Ma jön vagyis majd 1óra múlva a nap folyamán a plus frissítés.Természetesen éljetek a trükkel,hogy ha ráértek napjában többször keressetek rá kifejezetten a játékra és elõbb szedhetitek mint a többiek mikor frissül mindenkinek a plusz felület.Így ezzel a módszerrel kb 5-6órával elõbb játszahttok a játékokkal.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

arty
Mindenki szerint.

Forza.

Kongy
Ez az új Transformers játék csak szerintem lett minõsíthetetlenül sz.r? Nem ezt vártam a 2 Cybertron-os játék után... Azok nagyon bejöttek.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

a.carkey
http://www.youtube.com/v/QVCnkso1Ipc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

2014. október 14.

:)

A medve nem játék.

TDC Geronimo
kis off de ez is elég friss :D

http://www.youtube.com/v/_1hkSUGgPC8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

The Protector
A legjobb.Clueless gamerXDXDXD
Nézd meg azt is mikor helyekre látogat el,halloween bolt meg ilyenek.

TDC Geronimo
Conan idei E3as videója. Nem szeretem ezeket az amerikai showmaneket, de õ kivétel nálam.

http://www.youtube.com/v/UKuS1BxVaSk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

a.carkey
Akinek megvan, milyen lett az UFC?

1tõl 5ig! :D

A medve nem játék.

ehhh nemet Amazon Lasszofaszhoz is keszit exkluziv steelbook kiadast <#finom> (draga... <#rinya>)

Kandurex
Vagyis MO.ra gondoltam...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hmmm, az oldalon nincsen semmi info ezzel kapcsolatban, nem tudom. Irj nekik esetleg.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Kandurex
EU -ba szállítanak? <#nemtudom>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Kandurex
30 fontért? Honnan?

Kandurex
De,...sajnos, egyébként nem értem miért spoileres részt kellett promózniuk :(

Ma rendeltem meg 30 fontert, az teljesen elfogadhato szamomra.

Kongy
Az még mindig relatíve sok, 10 ezret gondolkodás nélkül adok érte.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Kicsit irigyellek is titeket miatta :(

Remélem E3as atomspoileres trailert nem néztétek meg

Kandurex
Pl. Én. :)

TDC Geronimo
15be kerül már "csak". Sony levitte 50 dollárra.

Kongy
+1

de majd csak ha olcsóbb lesz. 17k kicsit sok érte, várok 2 hetet már lehet 10k körül venni vaterán :D

TDC Geronimo
haha. Veszem én is amúgy megint. Már csak multi miatt is, de single is lejátszós újra.

shaddam
Letoltam többször is, veszem ps4-re is. Majd gyorsan váltogatom a hdmi inputot a tévén és csinálok paraszt face offot :D

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Tatyla
kipróbáltam ez a Blue Estate nevû Time Crisisre emlékeztetõ lövölde demóját meg kell hagyjam nem is rossz,kicsit olcsóbb lesz behúzom de még az is lehet nem sokára berakják plusba...
érdekes hogy az DS4-et mozgatva kell célozni

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

kirol
Jaja. Így van.

SpeedXHUN
ps3on már nem vettem meg,de ps4 megkéne akkor:D

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

En mindenkeppen. Pont be akartam huzni a gigaexplayer ps3ra, amikor bejelentettek PS4re.

Totti5
Az! Jobb lenne ha nem lenne semmi magyarra honosítva és akkor nem lenne min rugózni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

kirol
Ez de köcsögség. :(

arty
+1

mármint, h akinek kimaradt eddig, annak kötelezõ - ha idén csak egy játékot vesz a gépre, ez legyen!

Forza.

TDC Geronimo
Ki az aki még nem tolta last of ust és megveszi jövõ hónapban ps4re? Hozzáteszem, aki nem tolta annak kötelezõ vétel! :)

Totti5
Nem, csak beszédek vannak feliratozva.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

kirol
Megvettem az Assassin's Creed IV (4) Black Flag-et. De rá lehet bírni valahogy a gépet, hogy a feladatokat, meg úgy mindent magyarul írjon ki?

Mert most csak a párbeszéd az, míg PC-n, vagy xbox360-on minden magyar.