PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
Csak pici szar játékokat kapsz a pluszhoz,egyáltalán nem fogod azokkal érezni,hogy egy ps4-et használsz vagy,hogy megérte a konzol.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

arsmarci89
Spórolásomnak hála ,következõ hónapban már végre megtudom venni a PS4emet.Sajnos játékot már nem nagyon tudok hozzá venni fõleg teljes áron, ezért 3 havi ps pluszot szeretnék mellé.Kérdésem az lenne hogy milyen free to play játékok vannak rá?Szeptemberbe viszont a Destiny tuti vétel lesz 😊Egyébként az Überkonzolról mi a véleményetek?Ott láttam 117.00FT(+posta)-ért.

PSN: Nyuffi89

TDC Geronimo
PS storeba 13.500 a last of us preorder. Hazai boltok közül ez a legolcsóbb most, ahogy elnéztem.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
2 nappal ezelõtti Dragon Age E3 demo második része. Még mindig KELL

TDC Geronimo
Azért mert nem publikus. Elõrendelõk kapnak kulcsot

Gondolod, vagy tudod? Ha elõrendelõknek csak, akkor zárt. A publikus annyit tesz, mindenki által elérhetõ. Vagy rosszul híreztek róla.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Kongy
Gondolom azért, mert csak elõrendelõknek... ?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Nem értem, július 17-én indul a publikus béta a Destiny-re PS-en. Akkor minek hozzá kulcs, ha publikus lesz?

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

És ezért nyújt bizonyos mûfaj sokkal-sokkal többet a másiknál. Ezért sem értettem azt a nagy hype-ot a TLOU körül.

TDC Geronimo
Platform selection for the Beta is now available! Each code will grant you 3 download keys, enough to field a full Fireteam on the console of your choosing! Need help?

Ha minden igaz 3 beta kulcsot adnak majd. Úgyhogy ha valakinek kell lesz még kettõ Destiny beta kód majd elfekvõben.

n000rbi
Fogalmad sincs, milyen játékokkal játszom épp 😉

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Totti5
Az UC egy lineáris TPS, a Mass Effect egy nyitottabb világú nem teljesen lineáris ( de mégis az ) TPS-RPG hybrid. Mivel itt is két eltérõ mûfajról van szó, az UC nem mûködni 100 órában, mint ahogy a Mass Effect sem mûködni 15 órában. Ezért vannak a mûfajok...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kongy
Hát ez benne a jó, a játékosra van bízva, bizonyos szintig 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Nem, mert akkor végre csupa jó játékkal játszanál, s hagyom, hogy szenvedj tovább a meglévõkkel. 😊

Ami ebben a formában azért nem teljesen igaz. Mármint a spoilered 😊 Vagy nem biztos, hogy igaz.

Kongy
Ha megnézed, akkor spoilereztem el neked a ME3-at, nem a lenti hsz-emmel...😄

Kandurex
csak én érzek hülye késztetést, hogy most ezt megnézzem? <#idiota>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kongy
Semmi konkrét spoiler nem volt a hsz-emben, az lett volna spoiler, ha azt írom, hogy

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
MEGHAL SHEPARD

n000rbi
Az idõmet esetleg nem szeretnéd beosztani?

Értem, amit mondasz, de azt gondolom, hogy aki 2 év elteltével még nem jétszotta végig a Mass Effect 3-at, az már nem is fogja/akarja.

Lefordítva: nálam nem ül az az érv, hogy a TLOU azért nem lehetett olyan jó, mint a Mass Effect, mert az egyik 15, a másik 150 óra. És? Akkor csináljanak 150 órás játékot, s majd az is olyan jó lesz.

Kandurex
Spoilerezésért egyébként kitiltás járhat. Nem rontjuk el más szórakozását. <#ticking>

n000rbi
Ez nem odafigyelés, hanem intelligencia kérdése...

Ja egyébként még nekem se jutott idõm a ME szériára, szóval kösz az infót 😄 <#levele>

arty
basszus, figyeljetek már oda, mit írtok! 😞

SPOILER !!!!!!!!!!!! 😞 (nem nekem, de más játéknál belefuthatok... szokjátok már meg.....)

Forza.

Kongy
Hát az elég szégyen, hogy egyesek mit össze hisztiztek a Mass Effect 3 vége miatt. Komolyan, milyen befejezésre számítottak? Az egész játék arra épült fel, hogy minél nagyobb nyomást keltsen a játékosban, hogy ezek az ellenségek nem szaroznak, és az életünk árán kell megállítanunk õket... Nincs más út. Teljesen jó volt az eredeti befejezés, semmi baj nem volt vele, nem is töltöttem le a "javítást"...

arty
Talán csak a józan ész és belátás. Hálistennek volt nekik.

Forza.

150

Senki nem akadályozta meg a ND-t, hogy 15 órás játékot készítsen.

Az eredeti befejezés tetszett a legjobban, szerintem semmi gond nem volt azzal, csak a sok picsogó fürdõskurva reklamált a nagy semmiért.

shaddam
No és a befejezés? 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

arty
150 óra vs 15...

meglepõdtem!

Forza.

Kétségkívül a Mass Effect trilógia az, amely mind nagyságában, mind mélységében, komplexitásában, összefüggéseiben, emocionális faktorát és sokszínûségét tekintve a mai napig számomra az etalon.

A legkidolgozottab és legmagávalragadóbb történet és univerzum.

A TLOU ehhez képest lepkefing.

Kandurex
csak úgy kíváncsiságból, szerinted melyik játék volt a legjobb ill. rendelkezett a legjobb történettel az elmúlt 4-5 évben?

Sajnos a mai játékiparban ez a színvonal. Kevés jobb játék van, de ez nem azt jelenti, hogy ezek a játékok etalonok, 10 pontos mestermûvek, mert nem.

Számomra az Uncharted 3 sztorija kb. ugyanannyit ér, mint a TLOU története, egyik sem különb a másiknál. Annyi, hogy utóbbi egy komor téma, a másik egy könnyebb, vidámabb. De fabatkát sem jobb az egyik a másiknál.

:-D

arty
Minden konzolból kéne 1 év után egy áttervezett verza!

Persze ez igen nagy kicseszés volna a day1 vásárlókkal, lehet ezért sem merik meglépni, elõbb utóbb senki nem venne nullszriás bétacuccot és akkor csõd. Valahol ezt is megértem.

Forza.

Sajnos én beleolvastam a spoilerébe, hát marha jó... tényleg elrejthette volna bassza meg!
Moby
Hiába vérzik ezer sebbõl ez a konstrukció(hûtés/zaj, alátámasztás, kezelõszervek, usb-k hiánya, kontrollergondok), gondolom esze ágában sincs hosszú ideig újratervezni a szotyinak. Lásd még rendszerhiányosságok, játékok hiánya.

Adversus solem ne loquitor

arty
Blöeee. Alig várom ezekután 😞(((((

Forza.

arty
Hálistennek nem 😊 360 slimem hányszor bekapcsolt véletlen érintéstõl... 😞(( gyûlölöm!

Forza.

arty
Én meg azzal se 😄

Forza.

arty
ez színtiszta mazohizmus 😊

(egyébként a sztori mehetett volna spoilerbe, hogy legalább más örömét ne cseszd el, ha már neked nem jött be)

Forza.

Totti5
"Menj A-ból B-be"

Van erre más fata algoritmus? pl menj A-ból a ∞ -be? az hogy mûködik?

Amúgy menj A-B-C és vissza A és hasonlókkal van tele a GTA5...

De várom hogy miként kellene mûködnie szerinted.

Csibe001
Ezt kb minden filmre ra lehet huzni menj A-bol B-be (pl Gyuruk ura)...gyenge kifogas vagy gyenge angolod van. Az osszes hatterinfot ha olvasod, ha hallgatod a parbeszedeket, meg a karaktereket, akik meghalnak a jatek soran, akkor nem igy latnad, mert ha csak ugy latod ahogy irtad akkor szerintem nem figyeltel a tobbi dologra csak arra, hogy menj A-bol B-be... Az eleje se hatott meg a jateknak, nem sajnaltad Joel-t, vagy atgondoltad te vajon mit tettel volna a helyeben a vegen?? Teljesen jol felepitett tortenete van. Csak haters gonna hate...

Moby
Érintõ az, valami proximitysensor jellegû cucc.

Adversus solem ne loquitor

Totti5
Ha túlértékelt sorolhajátok fel ami jobb ezeknél.

TDC Geronimo
Érintõs mindkét gomb.

TDC Geronimo
oké...

shaddam
Szerintem még meg se nyomtam 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Kongy
A kettõ keverékének mondanám... 😄