PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bezzeg ha a csatákban csak pislantunk, már 5 féle effekt durran egyszerre, látszik hova ment a fejlesztési idő
Day 1 :)
PSN ID.: Beegabor
De ha már a PS5-ös verzió is ilyen, milyen lesz majd a PC-s verzió jövőre. :D
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.06.13. 14:19:30
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2023.06.13. 13:23:40
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Kicsit megértem, mert vannak jelenetei, amik baromi látványosak, látszik, hogy nem akartak spórolni semmin.
Vagy... maga a játék lett tré módon megírva, de ez szintén ciki, mert egy (időlegesen) exkluzívról beszélünk (nem kellett egyelőre másra fejleszteniük a fejlesztőknek). Vicces, hogy még a Fix30FPS sem sikerült... Nagy kár, mert baromi élvezetes és ígéretes a játék minden szempontból, csak ez az FPS drop rettentő élményromboló. A demó verziója 1.01, nem tudom mennyire lesz majd más a teljes játék. Bízom benne, hogy az frissebb build és ott már megoldották ezt. Mert patch-et sem akarnak, lévén ettől függetlenül eléggé polished a játék tényleg. Illetve a fejlesztők mondták, hogy nem akarják, hogy internet/0day gigászi patch-ek kelljenek ahhoz, hogy a játékos játszani tudjon a játékkal. Emellett nincs Season Pass/BattlePass, mikrotranzakciók, kivágott tartalmak, hanem csak játék van, teljes pompájában elkészítve. Nagyon nagy csoda és ritkaság manapság az ilyen fejlesztői/kiadói hozzáállás. És ez számomra hatalmas pozitívum. Csak ezt az FPS dropot oldják meg. Videókban, stream-ekben nem volt észrevehető, de játék közben eléggé szembetűnő.
De ez csak egy ember véleménye. ;)
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.06.13. 08:56:46
Why so serious?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.06.12. 11:13:13
Végre kipróbálhatjuk a játékokat mielőtt csalódnánk.
Egyébként meg hadd kérdezzem meg, de normálisak a kiadók? Szeptemberre és Októberre annyi játékmegjelenést raktak, hogy egyszerűen nem fogom bírni idővel se pénzzel.. Be kell osszam valahogy.. :D
Ja ahogy mondod GP tölteléknek jó lesz:D
Megjelenés: 2023. október 20.

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.06.09. 08:43:20
Bár Japánban december 1-től, március 1-ig tart a téli időszak, így addig meg kell jelennie - jelen állás szerint.
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
A Gears 4-5 végiglőni okés, de az új karakterek valóban nem működnek annyira. Cole is túltolja a sztereotípiát, pl. Del meg egyszerűen érdektelen dögunalom. Baird meg egymaga agyonveri az egész új stábot.
Az Andromedánál a 1,5 év már onnantól számítva volt, hogy már minden pályára állt, és már addig is alacsony készültségi fokon állt. Nyilván nem kell az első ötletelésektől számítani, de nulláról a másfél év AAA-nál azért több mint necces. Amúgy meg eleve másodlagos projekt volt, a BioWare Montreal fejlesztette, az A csapat a BioWare Edmonton meg az Anthemet. És hát eleve voltak távozók kulcspozíciókból. Mindenesetre ezzel még csak az előző generációhoz hasonlítunk, amikor már szintén lassabban csordogáltak, nem a korábbiakhoz.
Ettől még messze nemcsak erről szól, de ez sem könnyíti a helyzetet. Ráadásul minden elment a bloated open-world RPG-elemek irányba, ez sem egyszerűsíti a helyzetet. Pedig jobbak nem lesznek tőle a játékok.
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
"a fejlesztési idők megnőttek"
Ez a sztenderd kifogás, de én ebben nem hiszek. Senki nem azt várja, hogy minden játékra új engine-t írjanak, ahogy régen, most is lehetne az azonos engine-nel dolgozni. Nem volt gáz ez a gearseknél és a mass effectnél sem, szerintem nem sértődne meg senki sem, ha a FO76 helyett egy FNV2 jött volna ki kottára ugyanazon a FO4 engine-en. Valamiért mégis inkább a sz.rt csinálták meg. Azon se sértődött volna meg senki, ha akár a MEA engine-jére csinálta volna végre egy jó ME játékot, de inkább a hulladék Anthemmel tették tönkre saját magukat a bioware-nél. Soroljam még? Nem az van, hogy dolgoznának sok-sok éve egy játékon és sajnos nem fejezték még be, hanem hogy eleve bele se kezdenek. A fejlesztési idő növekedése k mindegy, ha bele se kezdek a fejlesztésbe eleve. Az egész MEA azt hiszem másfél év alatt készült el. És igen, tele volt buggal, de ezeket pár hónap alatt peccselték, a játék hibája a lelketlensége. Viszont kitűnő ellenérv arra, hogy "sokáig tart a fejlesztés". Másfél év alatt tök új enginen tudtak egy játékot csinálni, aminek a baja legkevésbé a fejlesztőknél keresendő és sokkal inkább az íróknál.
A szándék hiányzik itt. Mert egyszerűbb egy multi vagy live service játékot csinálni, ezrerdannyi melóval és aztán kaszálni a lóvét a 12 éves mikrofonba kappanhangon sikítozókon, illetve szüleiken. Egy fortnite vagy overwatch könnyű meló egy witcher 3-hoz képest. Easy money.
De azért tudnék mivel vitatkozni. Összes jó Halo? Nem vagyok egy rajongó, de a Halo 1-2 nem kevésbé volt meghatározó, mint a 360-as felvonások. Összes jó Gears? Nekem mindig is töltelék volt (illetve a co-op felhúzza), a 3-at pedig a 4-5-nél kevésbé bírom, de azt aláírom, hogy az 1 volt az újdonság, a 2 és a Judgement pedig a legjobb.
Hiába jelenik meg egyre több játék, ez a sok ilyen-olyan szereplő miatt van, a fejlesztési idők megnőttek, és egyre nehezebb újat mutatni. Több nagy stúdió pedig leépült. Jó játékok azért még akadnak, de a Sony és az MS mint kiadó ebben egyelőre kisebb szerepet vállal, a second-party és third-party exkluzivitás pedig erősen megfogyatkozott. Ez utóbbit én nem bánom, de ráerősít alaposan az érzetre.
Adversus solem ne loquitor
Ez meg az előző együtt. Az utolsó jó generáció a x360/ps3 volt és nem csak a boomerség beszél belőlem. Unchartedból jött vagy 3-4, összes jó mass effect, összes jó dragon age, összes jó gears of war, összes jó halo, last of us a végére. GTA5 !!! Utolsó Elder Scrolls, mindjárt kettő belőle. A legjobb modern Fallout (FNV), arkham játékok (a jók), tényleg reggelig lehetne sorolni.
Gyakorlatilag baszakodnak a gamer társadalommal már a kiadók.Hülye barmok,tisztelet a kivételnek,még..
Oké….
Egy Bloodborne hírnek vagy egy Blue Point bejelentésnek azért örültem volna.
Én tegnap óta röhögök a GAF-os playstation-ös circlejerking csoport földbeállásán :D Az egész show legjobbja egy nem létező, és vélhetően soha meg nem valósuló elképzelt játék videója volt (Phatom Blade 0). Ahogy ez a szopókember kinéz, az alá meg ha odaírták volna, hogy ez PS4 pro-n futott, én simán elhittem volna :D
Szánalomsztésön.
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.05.25. 13:29:32