121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kandurex
    exlusive feature :D
  • TBTPumpa
    Japánban ilyet is tudnak a fejlesztők:
  • Zozo76
    https://www.xbox.com/hu-hu/games/store/lords-of-the-fallen-2014/c5fp8dq3r1wf

Tessek, szivesen! :D
  • Ulthanito
    Ezt azonnal kérem, köszi!

• TBTPumpa
  • Evoluti0N
    Alyx megvolt már nálam PC-n. Habár az csak Quest 1 volt. Nem bánnám jobb minőségben újból játszani.
  • Newfronter
    Én meg egy HL: Alyx-ot várok, és akkor elégedett leszek már PSVR2 vonalon(Beat Saber úgy is érkezik).
  • Evoluti0N
    Legjobban Astrobot folytatásban reménykedem psvr2-re. Azt se bánnám, ha mellé az eredeti kapna egy psvr2 frissítést.
  • Seth

The show will run a bit over an hour, focusing on PS5 and PS VR2 games in development from top studios from around the world. Expect a glimpse at several new creations from PlayStation Studios, as well as spellbinding games from our third-party partners and indie creators.

The live broadcast starts next Wednesday, May 24 at 1pm Pacific Time / 9pm British Time.
  • Ulthanito
    Szia Norbi, de rég láttalak!

És mindkettőt is használod?
  • n000rbi
    Van V1 és OLED Switchem is és természetesen nagyságrednekkel jobb az utóbbi képe, nagyobb is és elegánsabb a vékony kávával. Ilyennek kellett volna lennie a V1-nek, na.
  • Ulthanito
    Nem valószínű, hogy kézi módban használnám elsősorban, ha használnám, akkor otthon, ott meg ott van a két tévé. +30-35 ezer a felár az oled verzióhoz, nekem az nem érné meg azt gondolom.
  • Evoluti0N
    Nekem az van. Első generációs. Nem láttam még élőben az OLED Switchet. Ha TV-re kötve használod, akkor tök mindegy, h melyiket veszed és én szinte kizárólag úgy használom. Saját tapasztalatból nem tudok beszélni, de mások azt mondják, hogy az OLED Switchen szebb a kép, ami logikus. Szóval, ha főleg handheld módban használnád, akkor az OLED talán jobb döntés.
  • Ulthanito
    Bevillant, hogy lehet, megint kéne vennem egy Switch-et. Anno, amikor Zeldácska megjelent pár éve, emiatt vettem, végigtoltam, és utána pár hónap porosodás után eladtam.

Megéri még megvenni az első generációs konzolt? 110-ért árulják.
  • Evoluti0N
    Jedi Survivor kiplatinázva. Technikai gondok ellenére nagyon jó volt. Azt leszámítva minden szempontból előrelépés az előző részhez képest. Bug most csak így hirtelen egy jut eszembe. Nem tudtam kiválasztani a stance-et, amit akartam. Újraindítás megoldotta. Emellett volt 2 crash, ami 2-vel több, mint szerettem volna, de majd 40 óra alatt annyira nem gáz. Inkább az instabil FPS volt a bosszantó. Ha azt sikerül majd patchekkel kikalapálniuk, akkor nyomok majd egy New Game + is.

Holnap indul a Zelda. El tudom képzelni, h az jobb lesz, de eddig Jedi Survivor az én GOTY jelöltem.
  • Ulthanito
    Ezek közül egyet se indítanék el. :)

Mindeközben Zeldácska...

A "kritikusok" szerint az eddig legmagasabbra értékelt cím.
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2023.05.12. 06:56:52
  • Seth
    PS+ Extra májusi kínálat elég jó lett. Ratchet már régóta a kívánságlistámon volt

Ratchet & Clank: Rift Apart | PS5
    Humanity | PS4, PS5
    Watch Dogs: Legion | PS4, PS5
    Dishonored 2 | PS4
    Dishonored: Death of the Outsider | PS4
    Sakuna: Of Rice and Ruin | PS4
    Tomb Raider: Definitive Edition | PS4
    Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration | PS4
    Shadow of the Tomb Raider | PS4
    Bus Simulator 21: Next Stop | PS4, PS5
    The Evil Within 2 | PS4
    Wolfenstein: Youngblood | PS4
    Thymesia | PS5
    Rain World | PS4
    Lake | PS4, PS5
    Conan Exiles | PS4
    Rune Factory 4 Special | PS4
    Story of Seasons: Friends of Mineral Town | PS4
    Soundfall | PS4, PS5

PS+ Premium

Syphon Filter: Logan’s Shadow | PS4, PS5
    Blade Dancer: Lineage of Light | PS4, PS5
    Pursuit Force | PS4, PS5
    Ghostbusters: The Video Game Remastered | PS4
  • Ulthanito
    Nekem nagyon bejön, Érzek némi áthallást a Persona 5-ből (képi világ, macska, GUI stb), de alapvetően tök eredeti játék, és marha élvezetes eddig.
  • Voltan
    Az faszaság, jaja
  • Seth
    Azt én is kipróbálnám. Kár, hogy nincs PS5re :(
  • Ulthanito
    Végre találtam egy játékot, ami leköt. Hi-fi Rush.

• lwb
    Lehet, sose próbáltam. Van switchem a nappaliban, asszony használja, én csak akkor ültem le elé, amikor látványosan szenvedett egy-egy boss ellen az odysseyben.
  • Evoluti0N
    Én tökre benne vok, fent is vok már, de annak úgy van értelme, ha a többség is, mert különben egy halott fórumból egy még halottabb fórum és egy halott discord lesz. :D
  • Moby
    Drop:

Van az SG-nek discord csatornája, oda is át lehetne menni, 1 éves az utolsó bejegyzése (még grebbertől).
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2023.05.05. 23:12:24
  • Moby
    A cikkíró sajnos egy segg (mint általában), akinek valszeg fogalma sincs, hogy jónéhány switch játék wiiu-ról van portolva :D Switch játék futtatásának van néhány olyan követelménye, amit fizikailag sem tud a Cemu.
  • lwb
    "Cemu isn’t technically a Nintendo Switch emulator, but it can run Switch games on its platform. It is created initially to emulate Wii U, which is the predecessor of Nintendo Switch. It may not be as advanced as the other two emulators, but Cemu can run some Switch games with excellent performance and accuracy. The developers frequently update the emulator, which is probably why you can run modern games."

https://www.makeuseof.com/windows-best-nintendo-switch-emulators/
  • Moby
    A Cemu WiiU emulátor, azon switch játék nem fut.
  • Moby
    Ryujinx-el. Egyelőre. Aztán majd nyilván menni fog Yuzuval is.
  • drop
    sziasztok kérés miért van az hogy mikor ezt a fórum részt nézem vírusirtóm azonnal jelez rossz indulatú oldal stb
  • Evoluti0N
    Kettőről tudok. Az egyik a Yuzu, a másik a Ryujinx. Utóbbit nem próbáltam, de elsőt igen, annak ellenére, hogy van Switchem, mert azok a játékok, amik futnak jól rajta, azokat tudod 4K 60 FPS-sel tolni PC-n. Yuzu esetében lista is van, hogy melyik játék fut rajta tökéletesen, melyik kisebb hibákkal, melyiknél csak a menü indul el, stb.
  • lwb
    Bár soha nem próbáltam, de tudtommal már jó ideje van pár megoldás: a Yuzu a legjobb talán, de a régebbi Cemu is futtat egy rakás switch játékot is. Egyik sem százas nyilván és fogalmam sincs, hogy az új Zelda fut-e valamelyiken. Azt tudom, hogy a Breath of the Wild simán és jól ment Cemun, de az nem sokat számít most.
  • Voltan
    PC-n hogy lehetne futtatni az új Zeldát? Van Switch emulator?
  • lwb
    Ez oké, de hogy warezba ilyen gyorsan kint van, az azért egy picit meglepett.
  • Moby
    Sőt, már vannak fent hirdetések új, tört oledes switchekre, amiken elő van már telepítve a TotK :D
  • Moby
    Egy ideje, igen. Nem csak emuban, tört gépeken natívba fut. Rendes, bóti verzió.
  • lwb
    Kint az új Zelda? Wtf? Mármint romban pc-re emulálva?

HL szerintem is ott van a szeren, de nekem Jedi Survivor jobban bejött. Szerintem jobb lett a folytatás az első résznél.
  • Moby
    A HP az a HL lenne? Simán megéri akár a használt, akár a kulcsoldalak 15-16K-s árát. Az is simán ottvan az idei legjobb címek között.
  • Moby
    Hát...én már láttam, sokan már végig is játszották, miután kint van a játék már vagy 1 hete, nem hivatalosban :D Én csak belekukkantottam, hogy lássam valós-e a kiszivárgott verza. Az.
  • Ulthanito
    Amúgy meg teljesen mindegy, mi az év játéka, egyéni szinten ez semmit nem jelent.

Az én gémingem erőteljes válságban van, két hete be se kapcsoltam a konzolt, a Kenát is félbehagytam, nincs ingerenciám játszani, más köt le. Még az is lehet, hogy idén nem nagyon lesz játék, amit végigviszek.

A SW-t majd GP-ban megnézem egyszer, ha a D4 jó lesz, akkor majd egyszer, leárazva nekimegyek. Flight Simulatort toltam kicsit legutóbb GP-ben, egy óránál hosszabb ideig az se kötött le.

HP az tényleg érdekel, ha kap egy jó árcimkét, akkor szerintem az beköszön.

• Evoluti0N
    .