PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért húzzák be szerintem Kandurex mert akkor nem kell a postásra várni vagy elmenni boltba.
Megérkeztek már az első értékelések? Tűkön ülök, hogy milyen lett a játék.
SW Jedi Survivorhoz pedig segített valamelyest a patch, illetve az, hogy G-SYNC-es monitorhoz kötöttem TV helyett. Most quality módban játszok 30-cal és nem annyira zavaró mint amilyen TV-n volt a performance mode. Monitoron a performance mode bár valamivel jobban fut valóban, de a felbontás az borzalmas. Jobban észrevenni ezt közelről, 1440p-s monitorral...
A motion blurt bár utálom, ennél a játéknál érdemesebb használni úgy tűnik. Kevésbé darabos vele.
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2023.06.21. 10:47:36
Amúgy ott nem olcsóbbnak kellene lennie?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
PS5 pro-t írta valaki: a helyzet az, hogy arra az 1-2 játékra szerintem nem éri meg. Nincs még elég kontent erre a generációra, hogy megérje egy köztes generáció, ezért is mondta Phil, hogy a MS nem tervez egyelőre ilyet. A ps4/xbone generáció már a megjelenésekor harmatos volt, oda nagyon kellett az erősebb vas. Itt azért elég szépen elmuzsikál a játékok többsége még.
Kb 2 év simán van még ebben, mielőtt ps5 pro kellene. Addigra meg akár már ki is várhatják a ps6-ot.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.06.20. 15:11:36
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A review körökben már láttam róla véleményeket (de a tényleges embargó holnap jár le) - javít sokat az élményen!
Egy jó Shibuya ma:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.06.20. 15:08:55
Például a játékok 90%-ánál nem zavar a 30 FPS.
De a Callisto Protocolnál meg a Ghostwire Tokyo-nál nagyon darabosnak éreztem.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Szerk: Amúgy én elviselem, de jobb lenne a 60. Ugyanakkor, ha egy játék jó, akkor nem lesz rossz, ha nincs 60, ugyanúgy 60 nem fog megmenteni egy szar játékot. 😄 Ahogy lentebb már írtam messzemenően a kedvenc játékom eddig idén az új Zelda, ami 900p felskálázva 1080p-re, meg 30 FPS, ami néha igazából 20.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2023.06.20. 14:51:44
FF16tot tuti megoldják 60ra, különben nem lett volna ez a sűrű bocsánatkérés.
A baj akkor van, ha maga a játék nem indokolná a sz.r teljesítményt: lásd pl. Redfall vagy Gotham Knights.
Why so serious?
Valahogyan régebben nem ütközött neki ennyire a szememnek a 30 FPS. Vígan elvoltam, last of us is úgy emlékszek jól futott PS3mon.
Vajon mitől van az, hogy ennyire másképp látok már? Hozzászoktattam magam a jóhoz? Mi történt? Hiába látszik folyamatosnak a Jedi Survivor a szememnek darabos.
Eközben a FF16tot elővették, hogy kevés benne a fekete. 😄
The #StarWarsJediSurvivor team is working to deliver the next patch!
We’ll provide a deploy date soon, but in the meantime here are a few fixes that will be included:
- Bounty progression
- Crashes across all platforms
- Bug fixes and improvements
- And more!
De egyetértek, nagyon belassult a patchek érkezése, pedig közel sincs még minden rendben a játékkal... 😞
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.06.20. 12:41:29
Viszont hogy ez a Jedi Survivor hogy milyen siralmasan fut.. Hát komolyan nekem élvezhetetlen ez PS5-tön. Egyszerűen nem értem ezt hogyan lehetett kiadni, meg hogy ki képes ezt quality módban játszani.
Annyi lenne az egész, hogy az RT-t kikapcsolhatóvá tegyék. Várok egy patchet szerintem mert nekem ez így nagyon elvesz az élményből. Van erről valami hír? Jön valami a közeljövőben?
300MB körüli patch-ről van szó (nagyon elenyésző), enélkül is teljes játékot kapunk a lemezen, csupán az FPS dropokon javít.
Ők egy kicsi patch miatt nem győznek bocsánatot kérni a játékosoktól - amivel igyekeznek javítani a játékélményt - más fejlesztők pedig a félkész/befejezetlen játékuk kiadása miatt esedeznek a játékosok kegyeiért (Forspoken, Jedi Survivor, Cyberpunk 2077, The Lord of the Rings: Gollum, The Last of Us Part 1 PC Port, stb.) Van különbség. 😄
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.06.19. 14:44:14
Én is majd digitálisban veszem meg, de majd csak ha hazaértem a nyaralásból. Addig nem veszem meg, mert úgysem tudok játszani vele - lévén a PS5 otthon maradt. 😄
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2023.06.19. 12:01:24
Why so serious?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
No Japanese lip sync. He recommends playing in English whatever your native language is and using subtitles in your language as English was prioritized for motion capture and acting performances
They are confident you will enjoy the story if you enjoyed the demo, the demo was not “front loaded” in terms of story and engagement
However, there will be more gameplay than what was shown in the demo
They are taking performance issue feedback seriously and hope to have a patch out to address this - 300mb DAY ONE PATCH confirmed
They are also going to address motion blur concerns and add a toggle if they can
They are listening to feedback about button mapping and said they will provide more button layouts, the ability to remap yourself, or both
Optimized for HDR, recommends using HDR display if you have one
Bloody Palace equivalent (basically a wave based gauntlet mode for those unfamiliar)
NG+ mode that offers new challenge, including new bosses, new enemy placements, and new moves on existing bosses
Prologue can be skipped in NG+
NG+ gives you a “score” and rating based on action performance on the top right, this was turned off by default on NG because they didn’t want you obsessing over it and wanted players to focus on the story
The controversial Liquid Flame “cinematic dodge” thing was due to the result of an equip-able accessory that enhances your dodge, totally optional
The soundtrack has 215 songs
PSN ID.: Beegabor
De Yoshi-P ma nyilatkozott. Lesz egy kisebb patch (nem 0 day), amiben javítják az FPS dropokat (cél a 60 FPS elérése minél több helyen Framerate módban). Illetve megerősítette, hogy készül a PC-s verzió is. Gondolom abból már csak 2024-ben lesz valami.
A Japán közlemény szerint a megjelenés utáni napokban (Day1/2) érkezik a patch.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2023.06.17. 15:48:18
Viszont meglepően vacakul fut. Nagyobb részletességű módban 1-2 helyen szerintem a 30 fps sincs meg, ami azért kemény. Igaz, konzolnál persze megszoktuk, de akkor is.
Szerk: Mármint ezesetben, amikor már meg tudom mondani a demónak köszönhetően, h bejön-e.
Szerk 2: Általában nem szoktam előrendelni. Azt meg különösen hülyeségnek tartom, amikor valaki digitálisan előrendel játékot hónapokkal megjelenés előtt, de ennek a játéknak az esetében ez rossz példa szvsz.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2023.06.17. 12:54:34
Viszont a művészi megvalósítás, a hangulat, a karakterek, a világépítés, az egész összhatás, az valóban kurvajó, a fene tudja, de valamit tényleg elkaptak nagyon, működik, mint egy egész. A hosszú demó ötlete egy kis betekintéssel a későbbi játékmenetbe pedig egész zseniális, remélem, többen alkalmazni fogják.
Engem megvett abszolút, biztos vásárló vagyok én is, mert ha végig sikerül tartani ezt az élményszintet, akkor nagyon fain lesz.
Győ! Ennyire naturalista, erőszakos, kifejezetten felnőtteknek szóló FF részt még nem is láttam. Abban a pillanatban előrendelés!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2023.06.16. 22:30:05
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nekem elég lesz majd a Digital Deluxe verzió is októberben. Én nem sietek sehova. 😊
Amúgy menő meg minden, de azért szobába nem raknám ki valahogy.. 😄
Marvel's Spider-Man 2 Collector's Edition
Final Fantasy XVI - Next Gen Immersion Trailer
Ez a játék nagyon epic lesz!
Barátnőm nem gamer, mondtam neki, hogy nézzük már meg ezt a demót a szokásos sorozatozás helyett mert nagyon érdekel.. Azt mondtam neki, hogy kb fél óra, csak egy demó.
Végigülte az egészet (kb 2 óra), le volt nyűgözve és kérdezte, hogy mikor veszem meg mert érdekli.
Ő csak nézte... Nem játszott. Volt itt minden.. Mint ha egy film lett volna, tényleg lenyűgöző amit összehoztak. Erre pedig ha rájönnek a szokásos rpg elemek, hogy kiegészítők, kardok, stb akár, na akkor ütős lesz. ?
Viszont nekem sem nem tűnt ez stabil 60 FPS-nek, ezen javítani kellene.
Sok furcsaság van abban a játékban is, de én baromira élveztem és az egyik kedvencem. 😊
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.06.13. 14:48:39
Bezzeg ha a csatákban csak pislantunk, már 5 féle effekt durran egyszerre, látszik hova ment a fejlesztési idő
Day 1 😊