PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inkább ne . Van se30fps, ami időnként fhd, meg van 40-50fps ami néha 720p. Király 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2023.06.22. 08:54:43
Adversus solem ne loquitor
Sőt, én csak abba tolok mindent, mivel a 77" oleden az ilyen performance felbontás cigánykodás tud látszani.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nem nagyon hiszem, hogy akár ezt, akár a Jedi Survivort meg fogják úgy peccselni, hogy jobban fusson. Ahhoz egy rakás grafikai kompromisszum kéne, amit nem akarnak a fejlesztők meghozni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Harcon kívül meg amúgy is csak sétálunk, lehet annyira fel sem tűnik ha csak 40 vagy 50.
Jedi Survivort én tegnap feladtam, én nem játszom így tovább. Mindenhogyan belassul a játék, mindegy mit állítok és elgem van, hogy játék közben ilyeneken bosszakodok. Kivesz a játékból ez.
Várok vele. 17e-ért vettem, egy ideig nálam lesz azt gondolom..
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
TLDW: 300mb patch nem segített az FPS-en, ami a performance módot illeti. Szinte sosincs meg harcon kívül a 60, ugrál sokszor 40 köré. Harcon belül többnyire 60, de azért, mert harc közben durván lemegy a felbontás, h tartsa a 60-at. Emellett harcon kívül sem éppen a legjobb a képminőség performance módban, mivel úgy tűnik, h AMD FSR 1.0-át használ a játék és a base resolution csak 1080p (néha 720). Quality mód ajánlott, mivel az az esetek 99%-ban tartja a 30-at.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2023.06.22. 00:12:38

Utoljára szerkesztette: Moby, 2023.06.21. 21:08:13
URL
Moby-nak megy, csak szar a fórum.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2023.06.21. 20:19:54
Attack of the Fanboy 10/10
GamingTrend 10/10
Twinfinite 10/10
Hardcore Gamer 10/10
CGMagazine 10/10
PSX Brasil 10/10
Dashgamer 10/10
Dexerto 10/10
Sreen Rant 10/10
PSU 9.5/10
TechRaptor 10/10
IGN 9/10
Push Square 9/10
GameSpot 9/10
Easy Allies 9/10
Mondjuk a demó után hasonlóra számítani lehetett! 😊
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.06.21. 16:26:01
Utoljára szerkesztette: Moby, 2023.06.21. 14:47:33

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.06.21. 13:14:09
Nyilván elsősorban én is kényelmi szempontból vásárolok digitálisan. Nem kell várni a futárra, vagy elcsattogni a boltba. Magamat ismerve egészen biztos nem adnék el játékokat, és másodkézből sem vennék, mert az még macerásabb, mint a bolti vétel. Persze, így többe kerül sokszor, ez igaz (bár az oka továbbra is kérdéses számomra.)
Ha pedig nagyon képmutató akarnék lenni, akkor még az öko-kártyát is kijátszhatnám, mivel a digitális tartalomnál legalább nem keletkezik műanyag szemét 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A házhoz rendelt játék azért nem jó párja szerintem ennek, mert az ételrendeléssel ellentétben, ez nem azonnal, hanem minimum 1 nap múlva fog csak megérkezni (előrendelést nem számítva, ebbe most nem mennék bele).
Lehet nem jól fogalmaztam, de én az egész problémát a Garfield óta legfontosabb szempontból közelítettem meg: a lustaság szempontjából. Amikor a lustaság és a türelmetlenség keveredik egymással, akkor a digitális játék nyer 10-ből 10-szer. Seggeden ülve, megjelenés első percébe tudsz vele játszani. Nem kell előre tervezni, se rendelni és várni 1-2 napot. se bemenni sehová.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Fizikai játéknál ott a szállítási költség, a csomagolás, a viszonteladó, stb..... Digitálisnál ezek nincsenek. A digitális az, amikor csak beülsz enni, szóval még mindig nem értem.
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2023.06.21. 10:49:45
Azért húzzák be szerintem Kandurex mert akkor nem kell a postásra várni vagy elmenni boltba.
Megérkeztek már az első értékelések? Tűkön ülök, hogy milyen lett a játék.
SW Jedi Survivorhoz pedig segített valamelyest a patch, illetve az, hogy G-SYNC-es monitorhoz kötöttem TV helyett. Most quality módban játszok 30-cal és nem annyira zavaró mint amilyen TV-n volt a performance mode. Monitoron a performance mode bár valamivel jobban fut valóban, de a felbontás az borzalmas. Jobban észrevenni ezt közelről, 1440p-s monitorral...
A motion blurt bár utálom, ennél a játéknál érdemesebb használni úgy tűnik. Kevésbé darabos vele.
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2023.06.21. 10:47:36
Amúgy ott nem olcsóbbnak kellene lennie?
PS5 pro-t írta valaki: a helyzet az, hogy arra az 1-2 játékra szerintem nem éri meg. Nincs még elég kontent erre a generációra, hogy megérje egy köztes generáció, ezért is mondta Phil, hogy a MS nem tervez egyelőre ilyet. A ps4/xbone generáció már a megjelenésekor harmatos volt, oda nagyon kellett az erősebb vas. Itt azért elég szépen elmuzsikál a játékok többsége még.
Kb 2 év simán van még ebben, mielőtt ps5 pro kellene. Addigra meg akár már ki is várhatják a ps6-ot.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.06.20. 15:11:36
A review körökben már láttam róla véleményeket (de a tényleges embargó holnap jár le) - javít sokat az élményen!
Egy jó Shibuya ma:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.06.20. 15:08:55
Például a játékok 90%-ánál nem zavar a 30 FPS.
De a Callisto Protocolnál meg a Ghostwire Tokyo-nál nagyon darabosnak éreztem.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Szerk: Amúgy én elviselem, de jobb lenne a 60. Ugyanakkor, ha egy játék jó, akkor nem lesz rossz, ha nincs 60, ugyanúgy 60 nem fog megmenteni egy szar játékot. 😄 Ahogy lentebb már írtam messzemenően a kedvenc játékom eddig idén az új Zelda, ami 900p felskálázva 1080p-re, meg 30 FPS, ami néha igazából 20.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2023.06.20. 14:51:44
FF16tot tuti megoldják 60ra, különben nem lett volna ez a sűrű bocsánatkérés.
A baj akkor van, ha maga a játék nem indokolná a sz.r teljesítményt: lásd pl. Redfall vagy Gotham Knights.
Why so serious?
Valahogyan régebben nem ütközött neki ennyire a szememnek a 30 FPS. Vígan elvoltam, last of us is úgy emlékszek jól futott PS3mon.
Vajon mitől van az, hogy ennyire másképp látok már? Hozzászoktattam magam a jóhoz? Mi történt? Hiába látszik folyamatosnak a Jedi Survivor a szememnek darabos.
Eközben a FF16tot elővették, hogy kevés benne a fekete. 😄
The #StarWarsJediSurvivor team is working to deliver the next patch!
We’ll provide a deploy date soon, but in the meantime here are a few fixes that will be included:
- Bounty progression
- Crashes across all platforms
- Bug fixes and improvements
- And more!
De egyetértek, nagyon belassult a patchek érkezése, pedig közel sincs még minden rendben a játékkal... 😞
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.06.20. 12:41:29
Viszont hogy ez a Jedi Survivor hogy milyen siralmasan fut.. Hát komolyan nekem élvezhetetlen ez PS5-tön. Egyszerűen nem értem ezt hogyan lehetett kiadni, meg hogy ki képes ezt quality módban játszani.
Annyi lenne az egész, hogy az RT-t kikapcsolhatóvá tegyék. Várok egy patchet szerintem mert nekem ez így nagyon elvesz az élményből. Van erről valami hír? Jön valami a közeljövőben?
300MB körüli patch-ről van szó (nagyon elenyésző), enélkül is teljes játékot kapunk a lemezen, csupán az FPS dropokon javít.
Ők egy kicsi patch miatt nem győznek bocsánatot kérni a játékosoktól - amivel igyekeznek javítani a játékélményt - más fejlesztők pedig a félkész/befejezetlen játékuk kiadása miatt esedeznek a játékosok kegyeiért (Forspoken, Jedi Survivor, Cyberpunk 2077, The Lord of the Rings: Gollum, The Last of Us Part 1 PC Port, stb.) Van különbség. 😄
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.06.19. 14:44:14