121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#120467 Majd az Xbox showcasen jönni fog a jóság. :D -
#120466 Hamarosan mehet az előrendelés:
Megjelenés: 2023. október 20.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.06.09. 08:43:20 -
#120465 Én nagyon örültem neki, végre volt valami játék is. Bár tavaly mondták, hogy 2023 telén megjelenik (a hivatalos Japán közlemény szerint), de szomorúan látom, hogy átcsúszott 2024 elejére.
Bár Japánban december 1-től, március 1-ig tart a téli időszak, így addig meg kell jelennie - jelen állás szerint.
-
#120464 Pici csalódás volt a SGF. Elden Ring dlc? Semmi hír? FF7 Rebirth a nagy bejelentés a végén? Hát, nem tudom. -
#120463 Köszönöm az infót, igazából én is erre jutottam, utánna olvasgatva, csak iszonyú helyet fog "feleslegesen" felemészteni. De mégegyszer köszönöm. ;) -
#120462 Én is szívtam boxon a COD telepítéssel. Ha nem indul a kampány, akkor próbálj meg minden elemet telepíteni, azt is, ami multinak tűnik. Ha jól tudom valami content pack multihoz kellett a single player kampányhoz is, ez a moduláris faszság nincs nagyon jól megcsinálva a COD-oknál, de a játéknak mennie kell alapból, nem kell hozzá plusz fizetős izét vegyél. Telepíts mindent fel és próbáld újra. -
#120461 Gondolom ez bejön majd az itteni EldenRing fanoknak
-
Zóanagyvarázsló #120459 Azzal egyetértek, hogy az eredeti Xbox jobban teljesített exkluzívokban és superior portokban. Lásd Splinter Cell: Double Agent vagy Return to Castle Wolfenstein.
A Gears 4-5 végiglőni okés, de az új karakterek valóban nem működnek annyira. Cole is túltolja a sztereotípiát, pl. Del meg egyszerűen érdektelen dögunalom. Baird meg egymaga agyonveri az egész új stábot.
Az Andromedánál a 1,5 év már onnantól számítva volt, hogy már minden pályára állt, és már addig is alacsony készültségi fokon állt. Nyilván nem kell az első ötletelésektől számítani, de nulláról a másfél év AAA-nál azért több mint necces. Amúgy meg eleve másodlagos projekt volt, a BioWare Montreal fejlesztette, az A csapat a BioWare Edmonton meg az Anthemet. És hát eleve voltak távozók kulcspozíciókból. Mindenesetre ezzel még csak az előző generációhoz hasonlítunk, amikor már szintén lassabban csordogáltak, nem a korábbiakhoz.
Ettől még messze nemcsak erről szól, de ez sem könnyíti a helyzetet. Ráadásul minden elment a bloated open-world RPG-elemek irányba, ez sem egyszerűsíti a helyzetet. Pedig jobbak nem lesznek tőle a játékok. -
#120459 Sziasztok. Valaki esetleg tud abban segiteni mit csinalhatok rosszul? COD Modern Warfare-t (2019-es verzio) lemezrol feltelepitem, majd leszed neg hozza 60Gb updatet. Inditom a jatekot, ket menu van, az egyik a multis warzone a masik lenne a jatek. Kampanyt kivalasztom es "missing data pack" uzenetet dob. Mind PS5-on mind a PS4-en ugyanez van. Megnezem a telepitheto cuccokat es 20db fizetos kiegeszitot dob fel semmi mast. Esetleg tudja valaki a megoldast? -
#120458 A Halo 1-2-nek ugye volt x360 verziója is, de igen, az még orig xbox. Egyébként ez a legutóbbi két generáció az eredeti OG xbox-szal szemben is gyengén muzsikál. Gears 1-3 bármikor kenterbe veri a 4-5-öt. A 3 sokaknak nem tetszett (nekem igen), kb mint a ME3 is, de kellett a sztori lezárása és az emberek kötődtek már a karakterekhez. Sajnos a 4-5 új gárdája nem hozta azt a szintet, amit az előzők és ezért nem is lett soha olyan népszerű. Nekem egyébként a 3 sokkal jobban tetszertt, mint a Judgement
"a fejlesztési idők megnőttek"
Ez a sztenderd kifogás, de én ebben nem hiszek. Senki nem azt várja, hogy minden játékra új engine-t írjanak, ahogy régen, most is lehetne az azonos engine-nel dolgozni. Nem volt gáz ez a gearseknél és a mass effectnél sem, szerintem nem sértődne meg senki sem, ha a FO76 helyett egy FNV2 jött volna ki kottára ugyanazon a FO4 engine-en. Valamiért mégis inkább a sz.rt csinálták meg. Azon se sértődött volna meg senki, ha akár a MEA engine-jére csinálta volna végre egy jó ME játékot, de inkább a hulladék Anthemmel tették tönkre saját magukat a bioware-nél. Soroljam még? Nem az van, hogy dolgoznának sok-sok éve egy játékon és sajnos nem fejezték még be, hanem hogy eleve bele se kezdenek. A fejlesztési idő növekedése k mindegy, ha bele se kezdek a fejlesztésbe eleve. Az egész MEA azt hiszem másfél év alatt készült el. És igen, tele volt buggal, de ezeket pár hónap alatt peccselték, a játék hibája a lelketlensége. Viszont kitűnő ellenérv arra, hogy "sokáig tart a fejlesztés". Másfél év alatt tök új enginen tudtak egy játékot csinálni, aminek a baja legkevésbé a fejlesztőknél keresendő és sokkal inkább az íróknál.
A szándék hiányzik itt. Mert egyszerűbb egy multi vagy live service játékot csinálni, ezrerdannyi melóval és aztán kaszálni a lóvét a 12 éves mikrofonba kappanhangon sikítozókon, illetve szüleiken. Egy fortnite vagy overwatch könnyű meló egy witcher 3-hoz képest. Easy money. -
Zóanagyvarázsló #120457 Szerintem is inkább multiplatformra és retróra jók a mostaniak (mármint a PS/Box, nem a Switch). A PS3 felhasználói élményre egy rémálom volt, de játékokban sokkal erősebb.
De azért tudnék mivel vitatkozni. Összes jó Halo? Nem vagyok egy rajongó, de a Halo 1-2 nem kevésbé volt meghatározó, mint a 360-as felvonások. Összes jó Gears? Nekem mindig is töltelék volt (illetve a co-op felhúzza), a 3-at pedig a 4-5-nél kevésbé bírom, de azt aláírom, hogy az 1 volt az újdonság, a 2 és a Judgement pedig a legjobb.
Hiába jelenik meg egyre több játék, ez a sok ilyen-olyan szereplő miatt van, a fejlesztési idők megnőttek, és egyre nehezebb újat mutatni. Több nagy stúdió pedig leépült. Jó játékok azért még akadnak, de a Sony és az MS mint kiadó ebben egyelőre kisebb szerepet vállal, a second-party és third-party exkluzivitás pedig erősen megfogyatkozott. Ez utóbbit én nem bánom, de ráerősít alaposan az érzetre. -
#120456 A PS4-nél még azért volt eredménye a sony kapálózásának. Az MS már ott sem tette le az asztalra maradandót, de ja. Az arany évek elmúltak rég. Ez a generáció már nem termel ki kultcímeket. Nem is törekszenek rá. -
#120453 "Ez az egész konzolgeneráció eddig egy határ szarral egyenértékű"
Ez meg az előző együtt. Az utolsó jó generáció a x360/ps3 volt és nem csak a boomerség beszél belőlem. Unchartedból jött vagy 3-4, összes jó mass effect, összes jó dragon age, összes jó gears of war, összes jó halo, last of us a végére. GTA5 !!! Utolsó Elder Scrolls, mindjárt kettő belőle. A legjobb modern Fallout (FNV), arkham játékok (a jók), tényleg reggelig lehetne sorolni. -
TomStorm #120454 #120450-re -
TomStorm #120453 Az szép:D
Gyakorlatilag baszakodnak a gamer társadalommal már a kiadók.Hülye barmok,tisztelet a kivételnek,még.. -
#120452 . -
#120450 Az Alan Wake 2 only digit kiadás.
Oké…. -
TomStorm #120450 Dragon's Dogma megnéznék még egy újabb részt a többi nem érdekel. -
#120449 A Project Q-nak durva ára lesz a tudásához képest. A Sony minden kiegészítőjét túlárazza, ez sem lesz kivétel.
Egy Bloodborne hírnek vagy egy Blue Point bejelentésnek azért örültem volna. -
#120448 Ez egy komikusan szar show volt. Ezek ketten az MS-el nem tesznek ki egy felet. Ez az egész konzolgeneráció eddig egy határ szarral egyenértékű. Mármint ami ezeket az asztali konzolkat illeti.
Én tegnap óta röhögök a GAF-os playstation-ös circlejerking csoport földbeállásán :D Az egész show legjobbja egy nem létező, és vélhetően soha meg nem valósuló elképzelt játék videója volt (Phatom Blade 0). Ahogy ez a szopókember kinéz, az alá meg ha odaírták volna, hogy ez PS4 pro-n futott, én simán elhittem volna :D
Szánalomsztésön.
-
#120446 . -
#120446 Ez a Project Q is érdekes. Lényegében csak annyi haszna lesz, hogy lehet a wc-n ülve vagy az ágyban fekve is játszani otthon, nem kell a nappaliba a tévéhez lemenni. Minden az ártól függ, mert ez így egy felpimpelt kontroller csak, nem lehet konzolárban eladni, mert ez nem egy konzol, ez nem ps vita 2, hanem csak egy házon belüli streamelő izé, de kell hozzá alap ps5, hogy működjön. -
#120444 . -
#120444 Az utolsó mondatoddal egyetértek, az elsővel nem. A brit hatóság, amelyik beleállt, a cloud piac miatt blokkolta, ahhoz nincs köze a mostani konzolpiacnak és játékmegjelenéseknek. Ezzel próbálták a gyér MS játékfelhozatalt is magyarázni anno, de ott sem állt meg. -
#120443 Pletykák szerint az Activision-Blizzard-Microsoft felvásárlás miatt húzta be a kéziféket a Sony, mert vannak, akik még nem bólintottak rá a felvásárlásra és nem akarta a Sony megmutatni, hogy mekkora "ereje" van (mennyi minden van még náluk fejlesztés alatt), nehogy a Microsoft felé billenjen a mérleg nyelve. Stratégiailag ezzel is késleltetni tudják a felvásárlás végbemenetelét. Emellett jelentős konkurenciája sincs a Sony-nak jelenleg, akivel konkrétan harcolnia kellene a játékosok kegyeiért.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.05.25. 13:29:32 -
Evoluti0N #120440 . -
Evoluti0N #120441 Naughty Dog bejelentést vártam én is, valamint tudom, hogy tavaly jött ki a GOW Ragnarok, de 2 csapat 2 különböző játékon dolgozik a Santa Monicán belül és a másik csapat állítólag új IP-n dolgozik már egy ideje, Cory Barlog vezetésével és arra számítottam, h abból is látunk már valamit. -
#120440 Én valami meglepetés Naughty Dog bejelentést szerettem volna. Tudom, hogy a TLOU multin dolgoznak, de az azért nem akkora munka, talán tease-elhettek volna valamit. Elvileg TLOU-nak nem lesz folytatása, Unchartedet lezárták, szóval valami új IP kell, hogy jöjjön. Egy ideje már nagy a csend, ha a remastert nem nézzük, erre a generációra még nem is adtak ki semmit. -
Evoluti0N #120439 Konzol eladás azért röhej kategória tényleg. Amúgy exkluzívok terén eléggé harmatos volt az event, meg túl sok volt a semmitmondó CGI trailer, de jó volt gameplay videókat látni már bejelentett projektekből és volt ott jó pár cucc, ami nagyon érdekel. Konkrétan 15, ha jól számoltam. Szal van azért itt jó cucc. Egyedül, amit sajnálok, h sehol sem volt Astrobot. Nagyon reménykedtem egy Rescue Mission folytatásban. Még mindig top 3 VR játék számomra (Resi 8 és HL Alyx mellett). -
#120437 Azért a konzol eladása szerintem nem kissé túlzó.
Ja és egyébként lehet én vagyok a kivétel, de nekem tetszik a Forspoken. Kb a felénél tartok, jól néz ki, a történet olyan amilyen de szerintem nincs vele baj. A horizon forbidden west után játszom, nulla elvárással ugrottam neki és a harcrendszer miatt nekem nagyon bejön. A sztori alap felállása is tetszik mondjuk, a csaj stílusával meg nincs bajom.
Szóval ja, lehet kivételt képezek. :D
Persze main story rusht csinálok, lepörög a stáblista és adom is el mert újra Jedi akarok lenni. -
#120437 Azért az eladás emiatt az messze túlreagálás, de tényleg nem szólt túl nagyot a dolog. Az is baj, hogy a játékok többsége úgy néz ki, hogy sose tudjuk mikor jelenik meg vagy megjelenik-e egyáltalán. -
#120436 Na igen, vártam volna valami nagyobb bejelentést/teasert arra az esetre, hogyha nem lenne konzolom, akkor meggyőzzenek a vásárlásról.
Sajnos ez messze nem történt meg, de ahogy látom a különböző közösségi felületeken sokan a konzol eladásán gondolkodnak, mert hatalmas csalódásnak élték meg ezt az eseményt. Megértem őket is, én is kicsit jobbra és többre számítottam, főleg így közel 1,5 év kihagyás után. Ez egy sima State of Play volt hosszúra nyújtva.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.05.25. 09:18:35 -
#120435 Phantom Blade az egyetlen olyan cím volt ami IGAZÁN tetszett. -
#120434 Igen, exklúzív címek tekintetében úgy gondolom nem volt egy nagy eresztés..
Spiderman 2 mindent vitt, arra lett felépítve az egész.
A Bungie játéka meg hát nem tudom.. Én valami ütősebbre számítottam, az olyan fura volt.
Phantom Blade 0 -ról amúgy mindneki megfeledkezett? :D Adja! -
#120431 Sajnos mindig a hokedli indie cuccokat tolják. Attól meg már agyfasz-érgörcsöt kapok, hogy mennyire nyomják az igénytelen szar multi dolgokat. -
#120432 Nekem nem pont ezek hiányoztak, hanem a nagy bumm, a meglepetés a végéről, de a Spiderman 2 már rég be lett jelentve, az nem volt meglepetés. Kicsit olyan érzésem volt, hogy muszájból csináltak egy ilyet a MS/bethesda bejelentés előtt, hogy ne tűnjön úgy, le vannak maradva. De ha az egyik legjobban várt játék a show után nekem az AC Mirage, az azért elég nagy baj. -
#120431 Sehol egy Final Fantasy VII Remake Part 2, sehol egy Stellar Blade, sehol egy Kingdom Hearts 4. Nagyon semmilyen show volt ez számomra... De tudom, kellenek a nagyágyúk a Tokyo Game Show-ra is.
Csalódott vagyok, elvtársak. -
#120430 Lehet én vagyok megint negatív, de ez a showcase nekem eléggé harmatosra sikerült. A nagy nevek nem voltak meglepetések, tudtunk róluk, hogy készülnek vagy már be is lettek jelentve, esetleg mindjárt jönnek.
Alan Wake 2, Spiderman 2, FF16, MGS remake-ek is kiszivárogtak már egy ideje, a Dragon's Dogma 2 csak pletykaszintjén jutott el hozzám, de a többiről már hallottunk.
Nagy meglepetésbejelentés nem volt, megjelenési időpontból is csak ha jól tudom 3 konkrét volt az egész egy óra alatt, a többi az "majd jön" vagy "2024" esetleg "később 2023-ban". Nekem azért csalódás volt egy kicsit ez az egész. Nyilván a Last of Us E3 meglepetésbombát nem lehet mindig megismételni, de azért törekedni kéne rá szerintem. -
Evoluti0N #120429 Tessék. Hivatalos adatok Sonytól. 600k PSVR2 6 hét alatt. Mondtam én, hogy baromságokat hord össze az a fickó és többször is hazugságon fogták már, akit Moby legalább 2x is belinkelt.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2023.05.24. 11:35:33 -
#120428 Helyette majd jön 2 hét múlva, amikor a játékosok már megkerestek minden hibát :)