PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
További már spoiler-es képek erre vannak még. Szóval, vigyázz !
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Melyik multiplat FPS volt ami így nézett ki 2009-ben?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A legnagyobb bajom ezzel a Destinyvel, hogy nem TPS. 😞 Ha beletették ezt a funkciót, hogy a Citadel-en (nem tudom a játékban mi a neve) külsõ nézetben vagy, akkor mi a szent szarért erõltetik a játékban azt az IQ light ratyadák FPS-nézetet?????????
Elszórakoztam vele másfél órát, de azért nem hullot le a bu(n)gyi rólam. 😊 A grafika az egy Xbox 360 életciklus középnek felel meg, a karakterek arca borzalmasan idejétmúlt. Hangulatos, de én ezt megunnám pár óra játék után.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ezt nem tudom,mert itt mindig valami instant dolog történik.Ha csak azt veszem,hogy szinte 2 különbözõ játékkal játszol párhuzamosan pilóta ként és mechként már mindent visz,mert itt nem 1 bf tankba vagy helibe ülsz és ha érted a dolgod esélye nincs az eneminek,vagy codba minden mapon van pár olyan hely amit ha uralsz nyert a mecs .
Itt megküzdesz a mechedér és utána többféleképpen használhatod...
Pilótaként küzdesz az életben maradásért néha,máskor meg ha úgy alakul menekülnek a mechek a pilóták elöl ahogy szerelik szét õket vagy a mag launcherel azt se tudják honnan kapják az áldást.Nincs 2 egyforma meccs még 2 teljesen ugyan azon csapatok között se.
Ma egyik ismerõsöm megvette bementem vele játszani story módot indított el és nagyon rosszul éreztem magam amikor megláttam a csapat összeállítást.Én 10 es gen 50 es szinten vagyok a másik 11 pilóta rang között a legmagasabb a 4 es szint volt tehát mind a 11 ma vette meg a játékot, még mindig kelendõ a cucc.
Elvoltam nem szekíroztam õket,lõttem pár pilótát meg pár spectrét meglett az ogrém és csak jöttem mentem a pályán hordtam a hátamon a csapattársakat Á-ból B-be csak ,ha nagyon muszáj volt keveredtem harcba,de hamar rájöttek hogy nincs is nagyon értelme számukra.A vége felé felálltam 1 magaslatra és néztem a történéseket iszonyat élmény látni hogy a map egyik felén megy a nagy vasak harca a másik oldalon meg a pilóták küzdenek 1 talpalatnyi területér,közben megállás nélkül jönnek az utánpótlás gépek és random szórják le a granteket,spectréket mind 2 oldalra.Ha a környékemre ledobtak 1 grant kapszulát azokat kivégeztem imádom õket üldözni melléjük lõsz vagy ütsz elesnek kúsznak másznak érzõdik a rémület rajtuk.Tehát tényleg túlzás nélkül állítom,hogy mindent visz...Ki kell próbálni és ha elkap,mert el tudsz rugaszkodni a megszokottól(codbf) akkor nagyon nagy élményben lesz részed ezt garantálom...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Titanfall sem azért sikeres mert hype... erről Harlekin tudna mesélni, ő kompetens a témban. Igaz csak a bétával játszottam, de alapjaiban olyan a játék, olyan lehetőségekkel amit más játékban nem találsz meg... a COD, BF jobban hasonlít egymásra mint ezekhez képest a Titanfall.
Jöhetne már hogy kipróbálhassam, de gondolom ez a játéknak csak egy apró szelete...
WD ehhez képest sokkal jobban ment pedig az is 30 volt meg ez is.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
A játék meg nem nagy durranás, komolyan 21 lõszeres puskák vannak, a minigun-ba meg 45 fér, amihez meg alig dobnak lõszert a mobok.
Meg az kurva posztapok Oroszország egyszínû sárgája...
A fegyvereket sem lehet testre szabni vagy valami.
Egyelõre ez preorder cancelled :/
Most már csak a The Crew-ra vagyok ráhypeolva mint állat.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Singlebõl meg amennyit láttam beta alapján... az se valami biztató. Elég generic a cucc.
PSN: Nyuffi89

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
PSN: Nyuffi89
Ha x1 re akkor ott mûködik.
Most jön a 10. up és ebbe lesz ismételten egy elem töltöttség visszajelzés módosítás.
Kezdetekben volt az hogy megszûnt rezegni a kontroller,ha bizonyos merültségi szintet elérte.Tehát kérdésedre a válasz,hogy elsõ perctõl rezeg.Elkezdett sírni a banda,hogy ez így nem jó szerintük.Ezért köv. up-ba kapott még a dash felületen visszajelzést is.Még mindig sírtak a nyomorultak,hogy ez kevés.Így most jön,hogy már 1 popup ablak fog felugrani,ha merül az elem és persze marad minden a régiek közül is.1 szaros elem merültségi szintrõl van szó...Viszont ps vonalnak is ezt kellene tenni minden létezõ fórumon ócsárolni a Sonyt,ha másként nem megy és követelni az igényeket!

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Lockolt 30 fps, de a frame pacing bug még mindig jelen van és ezért érezzük sokszor mintha akadna, pedig végig tartja a 30at. Szerencsére Bungie tud a bugról és tegnap gafon már írta egyik dev, hogy lehet már betaba javítva lesz, de fullra mindenképp. Hála égnek, mert iszonyat zavaró fõleg egy fpsnél. Mondjuk az ugráló ms se valami bizalomgerjesztõ, fõleg egy multi fpsnél. Remélem ez is javul fullra.