PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MMi van akkor, ha az AC szar lesz? Márpedig az lesz, mert az Ubi képtelen a megújulásra, majdnem minden játéka egy kaptafa.

Szép lesz, nagyon hangulatos, de a játékmenet ugyanaz lesz: menj, kövesd, hallgasd ki, öld meg. Menj, kövesd, hallgasd ki... Ebben most merek fogadni.

Aki a követős meg a hallgatózós küldetéseket kitalálta az Ubinál, azt már rég ki kellett volna rúgni onnan!
shaddam
Ezzel a sok asszasszinkodással azt értétek el hogy elgondolkodjak az októberi játákvásárlásomon. A fanboyságom az alien felé húz, de mi van akkor a szar lesz? Az eddigiek túl szépnek tűnnek 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

n000rbi
Oké, értem 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

De, használtam. Csak munkahelyen még régebbi az IE, és valamiért nem műxik. Hasonlóképp nem tudom megnézni azt sem, hogy mi volt egy üzenet előzménye

Válasz '*PS4*' üzenetére (#11218)

Ha rákattintok, nem nyitja le. 😊 Áttértem Firefoxra, azzal megy. 😊
Ezzel egyet tudok érteni!

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

n000rbi
Ez most valami fórumbug, vagy nem használod a 'válasz'-gombot? 😊

Forza Horizon 2 + Én ezt kihagyom
Alien: Isolation - dettó
Middle-Earth: Shadow of Mordor - megvestem, de tartok tőle, hogy csalódás lesz a vége
The Evil Within - tegnap olvastam róla egy beszámolót, parás, de ronda lesz., nem ér meg 18 ezret. Megveszem.
Assassin's Creed: Unity - tuti, hogy kihagyom!
Sunset Overdrive - röhejes
Driveclub - az ingyenes részét megnézem
Nem látok gondot a sandboxokkal ebből a szempontból. Inkább egy 20+ órás sandbox, végtelen szabadsággal, semmint egy cső FPS 5 órás kampánnyal, vagy valami tucatjáték hasonló tartalommal.

Az AC-sorozat elkurvult, mert mi, játékosok ezt megengedtük az Ubinak. Én azt mondom, hogy az egészet abba kellett volna hagyni a Brotherhood-nál, na jó, legrosszabb esetben a Revelations-nél. Ezio felülmúlhatatlan karakter volt.
Kezdődik....

A Shadow of Mordor bekavar nekik...
Az AC4 a sorozat szégyenfoltja. Nem csak a karakter miatt (milyen Assassin az, aki a parton leszed valakiről egy ruhát, majd magára ölti, s egyből a képességekkel is bír??????)

Nem vagyok hajlandó olyan AC-vel játszani többet, amiben csak lopakodós és hallgatózós küldetések vannak!!! Márpedig a Unity is tök ugyanez lesz.
Rakatukatékon vagy mi a fene volt a neve. :-D
TDC Geronimo
Jött 32 megás destiny patch és most elindult beta megint. Gyors meglesem, hogy javították-e a frame pacing bugot vagy sem...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Evolve is akkor jön. Azért az egyik szemem sír a másik nevet 😞 Valahonnan kell októberbe egy boxot kummantanom, mert sunset overdrive nekem baromira tetszik. :y

Moby
Asse tudom hogy hívják azt a senkiházit,:pedig végigszenvedtem. Egy jellem nélküli generic barom és ott az utolsó mentsvárát dobta el a széria: a karaktereket. Már a háromban is valami hiba folytán maradt benne Haytham, vagy lett olyan, amilyennek egy ac főhősnek lennie kell(ene).

Adversus solem ne loquitor

arty
nem mondom, h a karakterrel gondom lett volna, de az első küldik alapján szívesebben nyomtam volna Haythammal!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
persze lehet, h csak a későbbi, markáns ellenfél-karakter miatt vágytam rá, játszva nem lett volna olyan nagy szám.

Forza.

Totti5
Ennek örülök!

Október:

Forza Horizon 2
Alien: Isolation
Middle-Earth: Shadow of Mordor
The Evil Within
Assassin's Creed: Unity
Sunset Overdrive
Driveclub

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Az még beleillett, átéreztem a jellemfejlődését, és a motivációját. Teljesen rendben volt, Ezio után más, badassabb jellem, amikor kellett akkor odatette magát rendesen. AC4ben nincs semmi ilyen csak egy sablon kalóz.

arty
ejj, tényleg - kár volt, h a kis indiánra terelődött a szó... de ugytudom a negyedikben nincs ilyen gond, konstans végig a szinvonal 😄

Forza.

TDC Geronimo
BF is elhalasztva 2015 január-március. Na -2 játék októberbe akkor. EAnek nem lesz év végén fpse cod mellé és először halasztanak bfet köv év elejére. Úgy látszik a BF4 fiaskó meghozta eredményét...

Tatyla
Destinyhez:

Ingyenes cuccok a végleges játékban!
A következõ kódok különbözõ gyûjtõi kártyákon jelentek meg. A Bungie azt igérte, hogy aki érvényesíti õket, a végleges játékban egy-egy kisebb jutalomban részesül. Még nem lehet tudni, hogy melyik kód mit aktivál majd. A lényeg, hogy a http://www.bungie.net/en/User/coderedemption oldalon aktiválni kell õket, úgy, mint a retail béta kódokat.
Warlock
YKA-RJG-MH9
Hunter
3DA-P4X-F6A
Titan
MVD-4N3-NKH
Rixis
TCN-HCD-TGY
Old Russia
HDX-ALM-V4K
Hive
473-MXR-3X9
Moon
JMR-LFN-4A3
Gjallorhorn Launcher
HC3-H44-DKC
Duke Mk. 44
69P-KRM-JJA
The Tower
69P-VCH-337
Hive Ogre
69R-CKD-X7L
Valley of the Kings
69R-DDD-FCP
The Fallen
69R-F99-AXG
Red Death
69R-VL7-J6A
The Cabal
69X-DJN-74V
The Devastated Coast
6A7-7NP-3X7
Vex Minotaur
6A9-DTG-YGN

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TDC Geronimo
I’m writing to let you know that Dragon Age: Inquisition has a new release date of November 18, 2014 in North America (November 21st in EU).

Moby
Az alapproblémát ott látom ma már az összes sandboxban, hiába kedvelem a világát. Rossz az irány. Az ac-ban is azt látom, hogy az igéret valóra váltásához ki kellene szakítani a mai, jrpg-k sorsára sodródott sandboxokból, és egy sztori-intezívebb játékot kellene felépíteni egy ezio, altair, vagy haytham kaliberű karakter köré.

Totti5
Különösebben nem meglepő, elég a graf ( amivel nincs is gond, mert az egyik erőssége a környezet és a korhűség, hisz ettől IS jó ). Nézd meg hogy pár napja a legjobban várt játék szavazáson ez az AC a 3.! lett a gamer 365 listáján. Ennyi. Nincs miről beszélni. Nem kell ide gameplay.... mindek. Bezzeg a Watch Dogs amiben van, az a világ szara szerintük. Olyan kettős mérce van, hogy ezen igazodjon ki az aki meg akarja érteni mi játszódik le az emberek fejében. Hétfő reggel sírnak hogy csak a grafika, minden szar semmi sem jó, évente jön, bullshit, csilli villi, nincs már kihívás, péntek estére meg nyáladzva ülnek az AC4 előtt hogy milyen csudajó rész és már pre orderben vannak az AC5el.

Egyik legnagyobb AC rajongó vagyok, de álljon már meg a menet... kurva rossz az irány.

Moby
Én is pontosan ezekre értettem. Mínusz gameplay.

Tatyla
US storebol szedd le...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sz.tem arra értette,hogy az egész jól néz ki.Mármint a mozgások,hangok,gameplay,animációk stb.
Nem csak a grafikára gondolhatott de ha igen kövezzetek😊
arsmarci89
DC Uiverse Online-t h h nem találom az ingyenes játékok között?

PSN: Nyuffi89

Moby
Soha, egyetlen egyszer sem a kinézetével volt a baj. Az egyetlen pontja, ami konstans rendben volt.
Ez a legkevésbé fontos kérdés.

The Crew nincs CB PS4-en?PC-n egész jónak tünik
Az összes része megérte eddig a pénzt,ez se lesz kivétel.
TDC Geronimo
Ez még mindig jól néz ki. Reméljük ilyen is marad

TDC Geronimo
Valami hátteret nem lehet most berakni ide? Valami színt legalább, mert új fórumdesignel elég fosul néz ki :y

TDC Geronimo
wow kitettek magukért ismét <#eljen>

n000rbi
Ismét semmi...beszarás.

1.74 update (194mb) - system software stability during use of some features has been improved

PSN: Feka420

arsmarci89
Van 1 havi ps+ om, meg láttam 14 napos trialt is.Aktiválni szeretném de valamiért kérdi a kártyaszámot...Kárytaszám megadás nélkül nem lehet tovább lépni?Mert igy nemtudom aktiválni.KÁyrta számot pedig nem szeretnék megadni.

PSN: Nyuffi89

...

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Tatyla
olyan balfasz a gyerek kábé egy percig bírtam nézni...

warass
Na jó szerintem ez egy borzalom. Szerencsére jön egy DC, boxosoknak meg a FH2, így 14 év felett senki nem lesz rákényszerítve, hogy ezzel játszon 😄

warass
Na, amig maintenance van Destinyben, addig kiprobalom a The Crew-t PC-n 😊 a videok nem gyoztek meg, kivancsi vagyok valtozik-e majd a velemenyem.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Tatyla
na ma kiköltekeztünk közösben a haverral Destiny Guardian Edition+TLOUS,már csak a Diablora várunk...

TDC Geronimo

Totti5
Olvasd már el a hszt amit írt.

Kandurex
Ja, vagy PS4-en azaz álláspont, hogy a 2009 boxos COD jobban néz ki? Akkor nem szóltam.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Most generációt hasonlítunk össze vagy játékot? Utóbbi esetén illene olyan képet tolni ami ua. masinán készült.

Totti5
Pont az amire ment ez a hsz, olvasd vissza.

Kandurex
Az egyik 1.8p curgen a másik 720 prev, mi az összehasonlítás alapja?

Totti5
2009 COD

vs