121519

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TomStorm
    Miért kit szerinted ha más nem tud törölni?
    Meg nem hibáztatva volt hanem csak megemlítették,jogosan.
  • SlickAdam
    a warez tema normalisabb topikokban nem megengedett. es ebbe szvsz nem csak az esik bele, ha arrol beszelunk, hogy konkretan mit es honnan lopjunk, hanem ugy altalaban nem beszelünk rola.
  • darkSectorxxx #33224
    Miért? A HG-t hibáztassuk?
    Hányszor volt már régen ilyen akkor meg senkit nem zavart a dolog.

Neki is van magánélete, majd jön ha végez.
    Másik oldalról sem kellene örökké tekerni a zsinórt, 2 oldalú a dolog, amúgy meg maga a kijelentéssel szabályt nem sértett senki, a HG is csak szabálysértést intézhet, az hogy pár helyen önkényes uralom van az más tészta.
  • Seth
    Ha nem ilyen elavult Dynasty Warriors klón lenne,akkor talán,.
  • roolandsan
    Várja még valaki a Dragon Quest Heroes nyugati verzát? :D
  • TomStorm
    :D
  • Seth
  • SlickAdam
  • TomStorm
    Nem semmi a DK.Kőkemény Tank,DPS Class.

Hétfő nem jó max este.Kedd,szerda ok
  • Moby
    Ez egy sima osztókábel. Neked egy 4 pólusú jackes kábel kell.
  • xalyy
    Sziasztok! Van egy steelseries fülesem de osztott a jack dugasz tehát hang és mikrofon. Vettem ilyen 2 az egybe kábelt ami összeköti de még mindig nem jó ha bedugom a controllerbe, hang az van de mikrofon nincs.
    Ilyet vettem

Valaki tudna segíteni mi lehet a gond, vagy akkor milyen másikat kellen-e vennem? Kösz
    Utoljára szerkesztette: xalyy, 2015.07.25. 23:27:15
  • TDC Geronimo
    Ez igen, jól odabaszta a jónépet :D

• Totti5
    Takarítók csinálták szabadidőben?

Mivel annak ingyen van aki már megvette PS3ra, ha még egyszer remegést érez az a 1.5 órára akkor esti mozinak levetítheti, de csak mert ingyen van. Bottal sem piszkálnám meg többet az életbe. 1szer okés volt ( zene, graf igényes ), csak rettentő felszínes és kevés minden téren.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.25. 20:09:40
  • Paranoia
  • Ragnar360
    Na csak értetted valamelyest:)
  • Totti5
    Abból csak 57 van:(
  • SlickAdam
    DVD-R? nekem is, meg 2002-ben elraktam oket. sztem jövöheten be is zuzom mind. kösz, hogy megemlitetted!

vagy ha a mr. polc-ra gondolsz, azokat tudom, tettel kepeket a minap.:)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.25. 13:44:55
  • Tikal #33209
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Blu-ray egy se? Mert azokat is day one szoktad venni, nem?
  • Totti5
    Olvastam és nem tudtam kibogozni mit akar. Biztos a nagy hőség meg hogy közbe az F1et nézem.

Egy biztos van 100+ DVDm a polcon :)
  • TDC Geronimo
    Youtuben fent van. Melozok, holnap este,de inkabb hetfon lenne jo. Melyik a home kampanyod pvpne? Azuras staron vagyok en
  • Moby
    Ignoráld. Tényleg. Kezd azzal a posztok olvasását, hogy megnézed ki írta. Ha ignorelistán van skippeld. Ha valakit odatettél Úgyis tudod mit fog írni.
  • Tikal #33205
    Nem is kell. Ez nm erről szól :)
  • Ragnar360
    Jajj, most kiszólsz itt a többieknek..baszki elolvastam a hozzászólásod és elnevettem magam, hogy hee, nem az óvodában vagyunk
    Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.25. 13:28:29
  • SlickAdam
    te mi a feszkes feneröl hadovalsz itt össze-vissza???

// valaki dobja ki a masik haverjaval együtt, vagy en megyek! ilyenekkel en nem vagyok hajlando SEMMIROL se targyalni.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.25. 13:23:47
  • Ragnar360
    Nem erről beszéltem, meg kiforgatod amit mondtam:) De persze ígyis lehet érvelni ahogy most te leírtad, viszont egy szóval nem mondtam hogy valami jár, járna. És különben már megint: "sok sok ember, jajj sok sok izzadság árán" ne nyajjjál már ennyire senkit könyörgöm.
    Ha nem hangsúlyoznád ezeket ki, még talán el is gondolkodna az ember ezen részén is a dolognak, de így... És nem mondom azt se hogy nem így van hogy nem dolgozott vele sok ember. És ne általánosíts, mert lehet hogy pont az ilyen sok buta miatt tart ott sok minden mint ahogy te is vélekedsz sok dologról és ezek után kinézem belőled hogy te még
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    orbán gec*t is sajnálod, meg ezt az egész mindenséget, na de ebbe végképp nem fogunk itt belemenni.
    Ha külfödre mentél dolgozni, ha nem - és bár lehet pont azért amilyenek a körülmények, de akkor meg végképp nem értem ezt a szemléletet, miszerint "sok buta magyar 2015" - nem buta az hidd el, csak kőkeményen nyers és odabas*na mindennek, ha tehetné és a stíluson elcsodálkoznak egyesek hogy milyen dolog már ez.
    Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.25. 13:24:50
  • SlickAdam
    te borzasztoan buta vagy.

termekekrol beszelunk, amiket sok-sok ember sok-sok ido alatt sok-sok izzadsag aran elkeszitett. sznobsag, hogy nem rantok mindent magamhoz INGYEN, pedig az "nekem jarna"? miert jarna? mert "poor" vagyok "as fuck"?
    buta magyar ember 2015
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.25. 13:14:17
  • n000rbi
    Éreztem, hogy valami nem stimmel, de meghatározni nem tudtam volna. Így már tiszta és egyben nem értem miért kellett ilyen szempontból hozzányúlni.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.07.25. 13:04:30
  • Ragnar360
    Nézd hogy szúrja a szemét, nyugi nem térít át senki
    Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.25. 13:04:58
  • Ragnar360
    :O Ha ez igaz az tényleg érdekes:d de jó leírtad. És igen épp azok a fas*ok akik ilyet képesek megmagyarázni lál. Na de szabad tudni hogy ki az a Abu gyerek és mi is van vele kapcsolatban?
  • Ragnar360
    lol, lopás a faszt. jó biz. értelemben igen. de ez mekkora kibaszott nagy sznobság lett már a tc. pár nagyérdeműnél itt is, hogy csak eredeti és szórd a százezreket, meg a milliót a sok szarra, mert többnyire városi sznobok vagyunk és ezt így kell csinálni dolog és mert szép.

Igazából csak az ragadt meg, hogy ennyire hogy is mondjam benyalni az eredetiségnek, ennyire kiállni mellette, védeni, pártolni és nem leszarni hogy ki mi - stb. az kurvára nagy sznobság már. Bár semmin se csodálkozom már.

Lényeg hogy vegyél meg mindent eredetibe továbbra is. És igen ez kishitűség - hogy csak az a jó és úgy a jó, benyalás, sznobság. Ezt nem csak neked mondom.

Egyébként meg tök jók tényleg, és én is bírom őket (eredeti) ;) De fogadni mernék hogy pár nagy arcnak itt több száz filmje is eredeti lehet. És kurvára nem írigység - mert nem azon van a hangsúly most hogy megteheti valaki vagy sem. Nyilván ha megtehetném akkor örülnék, de attól még nem vélekednék úgy erről, hogy így meg úgy. Mert hol érdekelne ilyen "lényegtelen" dolog, szal attól még nem igen lennék sznob hogy ha megtehetném.

Fölösleges téma egyébként így a wrz vagy azt se tudom miről volt pontosan szó, csak azért helyen kell kezelni, mert itt Mobytól elkezdve slick-ig elég nagy sznobság és egyéniség folyik minden téren
    Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.25. 12:59:32
  • Moby
    Journey faceoff:
    Jobb lett a frém, szarabbak az effektek.
  • SlickAdam
    sok lesz mar a szöveg.
    // hazigazda itt is csak disznek van, ugy latom...
  • Moby
    És még az sem tenné legitimmé. Semmi nem fogja azzá tenni.
  • Tikal #33193
    Én inkább előfizettem Spotify-ra ;)

Mellesleg a példád akkor lenne jó, ha azért packáznál velük, mert nem jelentették meg az új albumukat Magyarországon idén, csak majd egy év múlva...
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.07.25. 11:13:09
  • Tikal #33192
    Félreértés ne essék, nem kenem másra, csak vicces, hogy olyan dologért baszol le amit te magad is művelsz, csak másik műfajban, ennek fényében több mint nevetséges, hogy nekem magyarázol itt a dolgok helyességéről :) Ha átugrottál volna a hozzászólásomon, most nem lennénk itt...
  • Moby
    Jaja. Oda járok zenéért, hogy packázzak a kedvenc együtteseimmel, mert nem akkor jelenik meg a cédéjük, amikor ÉN jónak látom. A tetvek!
  • Totti5
    És ha igen? ezzel pedálozok? saját hülyeségedet ne másra kend, attól az nem lesz jobb.
  • Tikal #33189
    És még rasszista is vagy, ejnye :)
  • Tikal #33188
    Töltöttél mar le filmet nkórról. Igen. Akkor meg hagyjuk is mert akkor csak álszenteskedsz itt :)

De miert nem mész át a kedvenc topikodba es baszod le a többi jomadarat érte?:)) álszent.
  • Totti5
    Önigazolsz már megint. Előre eltervezed hogy lopni fogsz és ezt pl itt ( is? ) terjeszted. Nem az MSel baszol ki, hanem a Crystal Dynamics-al.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.25. 10:59:25