PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A megrendelés értéke: 11.690 Ft
Futárposta (Futárpostával): 1490Ft
-------------------------------------
Összesen: 11690Ft
Nem bánnám ha tényleg nem kellene futárért fizetni XD Kipróbáltam más játékkal ott összeadta az összeget:)
PSN: Nyuffi89
Totti5 #149939 válasz privát tegnapelőtt, 21:33
Mass Effect infók
- The next Mass Effect has a “Spiritual Successor” vibe.
- Frostbite 3 allows the animation team to do things they “couldn’t even imagine before.”
- Speaking of customization, the team wants to give players as much choice as possible.
- It’ll be set during Shepard’s life time, but won’t involve him/her. It’s a completely new story.
- Cooperative multiplayer is more important for BioWare than competitive.
- Some of the characters from old games may make an appearance.
- It’s too early to announce composers and races available to the players.
- The mako will return, and it’s very fast.
- The game isn’t titled Mass Effect 4, at least for now.
- No release window was provided during the panel.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nem fogok ezért 6-7 ezer forintot kiadni 1 rohadt filmért.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Mikor változott meg a tendencia és mióta nem vásárolnak az emberek BR filmet és mióta állt át mindenki a warezra és mióta kellene nekem 50-100 gigákat letöltenem?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A konzol játékra való, arra kell használni. A TV-m is tud futtatni internetböngészőt, mégis a PC-n netezek. Mivel a gémerek szerintem 99%-a játékra használja a konzolt, a Sonynak nem érdeke, hogy erőforrást fektessen abba, hogy negyedleges szoftveres funkciókat készítsen el.
mindegy, egy-szó mint száz, szerintem jók a fejlesztések és nagyon is kellenek
szerk: hogy mi fos ez az új szöveg box, tabletem néha másodpercekig gondolkozik, hogy mit is gépeltem be :/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Bekapcsolom a PS4-et, elkezdek játszani rajta, és teszi a dolgát tökéletesen. Mi a szent sz@rt akartok ezen kívül?
Nekem holnap jön csak :(
Ez igen. Friend notification még mindig nincs, de erre aztán szükség volt.
-Playback of Blu-ray 3D™ is now supported.
-Sound quality has been improved during 1.5x playback with Blu-ray Disc™ and DVD videos.
-System messages previously displayed on the top-right corner of the screen are now displayed on the top-left corner of the screen.
-
-When this setting is enabled, featured content from the PlayStation®Store is automatically downloaded while the PS4™ system is either powered on or in standby mode.
To download while in standby mode, go to (Settings) >
PSN: Feka420

www.digimomentsvideography.com
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
A harcrendszer százszor látott, a craftingban semmi új nincs, s nem elég részletes. Ott vannak a bugok, a falba benyúló palló és emberek, mellé még buta AI. S akkor még nem beszéltünk az iszonyat hosszú töltési időkről, érdekes, erről egy teszt sem írt anno.
Ez a játék tehát minden, csak nem egy 10 pontos ("tökéletes") játék. Jó játék, tényleg, klassz vizualitással, de messze van a kiválótól, ergo rendkívül túlértékelt.
Lehet, hogy nem tetszik a véleményem, meg a mainstreamnek sem, de attól még tartom. Ha már ismétlem magam, akkor legyen: a szar sem lesz attól finom, mert legyek milliói dongják körül.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Here we go again... :)
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Ha pedig jó sztorit vársz, akkor más játékot keress, ugyanis ennek a sztorija minden, csak nem jó.
Szerencsétlen gémer sajtó. :-/
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Én sajnos csak itt szidom magam amiért még mindig nincs PS4-em..