121251
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#33441 Ez megy 8. alkalommal is?
Szinte mindegyik peccsnek a leírása ugyanaz. :D -
#33440 Nyaral?
Én meg BB-vel szopok. :D -
Ragnar360 #33439 Mikor jön, mit írnak róla?:) Amúgy igazad lehet ;) -
TomStorm #33438 Akkor mehet majd a Halálfutam.Reméljük.. -
SlickAdam #33437 szoval X-en megint jo lesz, PS-en meg... szar? mert az volt azelött is.:D -
#33436 Uborkaszezon van... és mindenki nyaral
Na, de hogy felforraljam a kedélyeket: jön az új Witcher patch, ami kijavítja azt, amit elrontottak az előzőben XD -
Ragnar360 #33435 Kicsit pang a topik mostanság:) -
#33434 Hallod, ez Remake lenne.
Hogy tudsz most játszani vele?
Márha tegyükfel lenne win10-em?
Remake az annyit tesz, hogy felújítanák, hiszen egy sima HD remaster nem elég egy PS1-es játéknak, nem lenne értelme, meg nem kérdeznék a közönséget.
Ahogy elnézem lesz Remake.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.02. 10:13:38 -
#33433 Most is tudol vele játszani. Remaszti annyit tesz hogy Win 10 kompatibilis, 16:9, acsik.
Remake nem lesz. Új Resi játék lesz.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.02. 10:04:37 -
#33432 Jah sokakanak ez egykutya. :)
Sebaj, a lényeg hogy mi értjük meg a Capcom! :D -
SlickAdam #33431 "Facebookon kérdezett rá kertelés nélkül a Capcom, szeretnénk-e látni a jövőben egy remaster kiadást a Resident Evil 2-ből."
REMAKE-et irnak. barmok...
nem mindegy am. -
#33430 Gyerünk, csattogjanak azok a billentyűk! -
#33429 Nem igazán. :D -
Rdinho10 #33428 Udv, latom storeba megjelentek a ps3 as jatekok ps4-re... Lehet arra szamitani,h a fight night is elerheto lesz?:) -
#33427 Napi kibaszottulPRÖhardver fórum, ps4 tápig(képtelen vagyok ignorálni, akkora kabaré az egész, hogy muszáj olvasni):
- lista az új SKU-ról, közte poztívumként az alacsonyabb csíkszélesség. Ezzel még nincs probléma, bárki tévedhet.
- finoman jelzem, hogy ez dezinformáció
- válasz, a harmadik féltől (gondolom valami belterjes fanboi): őt nem vezette félre, hiszen(!) őt ez nem is érdekelte!!!!négy!!
-
#33426 Tudom mit tegyenek a következő ps4 frissítésébe!
ne legyen korlát a felvételkor.... -
#33425 Ja biztos vannak ilyenek, én eddig nem találkoztam velük, ezt is tök véletlen láttam e-bay-en. Meg haveroknál sme láttam ilyet.
Biztos elhiszem annyira nem igénylik az emberek. Legalábbis erre felénk nem gyakorlott a használata.
Mondjuk telefonnal semmiképpen nem használnám a kapcsolót, de hogy zenét lejátszik egy égő vagy bármi az érdekelne mennyibe kerül. :)
Persze ez nem vadi friss termék, csak boltokbn nem találkoztam kimondottan vele, ha láttam volna már, azonnal veszek, mert rühellem ha itt játszok, és azért fel kell álnom mert gyors leírnék egy mondatot a billentyűzeten.
Igen van világítós billentyűm, de azt nem használom mert rájöttem hogy hosszútávon cseszteti a szememet. :)
Rengeteg dolgot néztem, ami eszembe nem jutott ugyanígy rákeresni.
Jópofák ezek az érintős órák is például.
Meg van pár érdekesség. Mondjuk ez várható hogy az érintős téma mindenbe beleeszi magát.
Ami meglepett kurára, hogy kibaszott nagy a hatótáva a kapcsolónak, kimentem a kert végébe, kb 60-70 méter, és a házba onnan is érzékelte, én meg azt hittem olcsó bovli, max a szobába lesz használható, nem mintha értelme lenne a kertből lámpát kapcsolni a szobában, de meglestem kíváncsíságból.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.01. 21:48:23 -
#33424 A wifin kersztül vezérelhető színű, intenzitású és hangszórót rejtő, vezetéknélküli zenelejátszásra alkalmas izzók korában döbbenetes kereskedelmi bravúr lehet egy ilyet eladni bárkinek
Gondolom 1989 óta büdösödhet a dobozában.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.01. 21:07:20 -
#33423 OFF:
Nem tudom hány embert idegesít ha este mondjuk fel kell állni felkapcsolni a lámpát vagy le.
Én meguntam. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ragnar360 #33422 Pedig tán most vannak a nagy fejlesztések... aha: d idén pont nem ér ide, meg lehet sosem:))
Először ráfizetés lenne nekik, aztán megérni. S tényleg vicc hogy ezért a pénzért városon 4-5x jobbat kapsz minimum, vagy ha nem is de olcsóbb.
Akinek atom nete van itt PSN-en mennyire tudta kihasználni, kb mennyi volt eddig a legtöbb amit adott neki a szerver? -
#33421 Majd költözés után max. Itt jobb nem lesz. -
#33420 horváto.ban volt 4 megás a szálláson, megőszültem mire egy 700 megás game leért :) (elszoktam tőle....)
úgyhogy részvétem :) kilátások jobbra? -
#33419 Rövid véleményem a Journey-ről, annak akit esetleg érdekel :) -
#33418 elosztod 2vel a gb számot és annyi óra kb. 40 giga olyan 18-19 óra. -
Ragnar360 #33417 Hogy hogy csak 5-ös, mennyi idő aladt szedsz le 30-40 gigákat akkor?:)
nekem 6k-ba közel 20-as.
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.08.01. 01:28:08 -
#33416 Azt hiszem először TRt tolom le, mert emellett másra sok idő nem lesz...
You can play Fallout 4 for 400 hours without seeing everything
That’s almost unheard of, but according to Bethesda’s lead producer Jeff Gardiner it is true of Fallout 4. Speaking to OXM, Jeff had this to say.
"I’ve played the game for probably 400 hours, and I’m still finding stuff that I haven’t seen."
Azért a 400 bullshit, de biztos jó hosszú lesz tele tartalommal. Reméljük elég változatos is lesz
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.08.01. 00:55:34 -
#33415 6k, vonalas telefon amit senki se használ + 5 megás net. Úgyhogy mindenki kussolhat! :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.08.01. 00:37:29 -
#33414 -
#33413 ki? -
TomStorm #33412 NFS most megveszem.Amit láttam eddig az tetszik -
#33411 Nem is ezeknek a játékoknak az ellenfele. Nekem a DC tökéletes arra amire kitalálták: ha egy kis száguldásra vágysz, elindítod és két percen belül már tolod is valamelyik pályán a 60 autó egyikével. Hangok és a látvány óriási. Amitől jobb mint egy sima árkád autóka az a challenge rendszer, haverok ellen jó móka.
De lassan jön az NFS, lehet autokat pimpelni meg zsaruk ellen menekülni... -
#33410 Invitelnél váltottam nagyobb csomagra a misztikus 30 m / 5m. 3 hónapig 3500 körül volt, utána 5k. Ehónaptól lejárt minden csilli villi kezdvezmény, hűség stb... 13 ezer / hó + 1 IPTV egység van hozzá, film ( nem nem HBO, hanem film+ félék :D ), sport HD csomaggal.
Szeretnék ezeknék is részvényes lenni és lapátolni a csilliárdokat kifele belőle. -
SlickAdam #33409 ertem en, Norbertnek irtam.
manapsag rohadt nagy agyrohadas ha nincs net. komolyan rosszabb, mintha elzarnak a vizet.:D -
#33408 Amúgy sem azon panaszkodtam, hogy drága, meg lassú, hanem hogy NINCS. napok óta alig vagyok jelen, mert
- nem volt itthon netem
- határidős munkák szívják a vérem
- összetört a nexusom, ezt a világszara lumia635-öt használom, amin hiába osztom meg a netet, kétpercenként dobál le magáról mindent. Nincs időm kicseréltetni a képernyőt abban a másik szarban, pedig belebetegszem ebbe a windózokádmányba.
Szopóágon vagyok, na. -
#33407 Amúgy ja. A Diginek a gigabites internete havi 4000Ft-ért európai szinten is agyfasz kategória. Nem is értem ezt így hogyan, meg meddig fogják ezt így csinálni (oké, tudom ki van mögötte). -
SlickAdam #33406 jajjmar panaszkodtok jo dolgotokban. mi itt csilliokat fizetunk 25 Mbit-ert (T-Com)... ti meg lohugyert kapjatok ezt vagy sokkal tobbet. csitt!
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.31. 21:46:58 -
#33405 Na én ennek a reciprokát csinálom. Csak itt az a faramuci helyzet van, hogy ugyen invitel területn vagyok, de ide a lakóparkba az invitel sem húz be káberlt, mert nekik az nem éri meg Meg a helyi kábelszolgáltatónak sem, bár róluk jót még nem hallottam. Mikrón lövik be a netet. Ezen 25 megát adnak max, ez 6K-ba fáj nekem minden hónapban. Szó szerint. Mármint amikor éppen van. És a vicc, hogy éppen onnan lövik, ahova költözünk, a szomszéd épületről. Ahol digi+upc+T egyszerre van jelen. És levegőben ez kb 3 km. Csakhát a duna, és a világ másik oldala...(XXII.) -
#33404 Nekem költözés után sajnos a digi -> invitel váltást kellett meglépnem (digiék egyszerűen itt nem szolgáltatnak). Mit mondjak, nem repestem az örömtől :) (hozzátartozik az igazsághoz, hogy kb. egy fél éve elkezdtek haladni a korral és már legalább egy 60-as netet tudnak nyújtani azért a vagyonért, amit nekik fizetek) -
#33403 Attól sokkal jobb, hogy (nem is tudom, hogy el merjem-e kiabálni) 1 hét után ismét van internetem.
Csodálatos érzés, hogy már csak pár hónapot kell ezekkel kihúznom, és aztán digi...
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.31. 21:31:36 -
#33402 Hírös lettél