121251
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SlickAdam #33481 nick kep of dö jir! -
#33480 Milyen új?
Ez még Fox Engine. Tudtommal nem is volt szó másról, max ennek valami másik változata.
Konyami most mindent még a túrós tésztát is Fox Engine-el készíti, ami nem feltétlen rossz. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.04. 00:46:22 -
TomStorm #33479 PES 2016 Demo Aug.13.Megjelenés Szeptember 15.
De basszus kiadják Last.gen-re.Mi a francnak?Akkor mit megy a vaker,hogy teljesen új grafikus motor stb..
Mondtam,hogy kapjuk megint a s@art -
TomStorm #33478 Lehet nem lett jó a köcsög PC port mint Batman esetében.Warner már óvatos szerintem és ez nem jó jel..
Lehet most nekünk lesz rossz PC miatt mármint,hogy csúsztatják.Várni kell.
De akkor rohadt ideges leszek és elszidom PC géminget mindennek! -
#33477 Az elejét? De piszkos a fantáziád. :D -
R0GUE #33476 "Oks most fogom magam kettétöröm a gerincem és leszopom magam!"
Várjuk,főleg az első felét. -
#33475 Na ja az lehet, ott is utólag kapta (valszeg azzal a peccs előtt játszhattam még). Hát majd kiderül. Mindegy akkor jön mindenre idővel.
Viszont fasza hogy sok játékba teszik bele.
GoD3-ban mondjuk kicsit csalódtam, mert nem egészen ezt vártam, de értem az okát.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.03. 23:45:15 -
#33474 shadow of mordor pl -
#33473 Nem a fotomod nem csak ott mostanában sokba teszik bele, de most ebben a generációbana forzát kivéve miben van még ami nem ps4?
Mert valszeg van, ha így kérdezel rá, csak miben? Biztos nem játszottam még vele.
PC-n is próbálgattam pár új játékot, nem igazán emlékszem ilyenre.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.03. 23:42:03 -
#33472 Ez egy multiplatform cím. Vágod? Fotómód szerinted ps exkluzív ficsőr vagy mi? -
#33471 Igazából arra gondoltam, mivel ezzel megállítható egy egy jelenet, pillanat, faszább beállítású képeket lehet csinálni, persze ha valakit ez nem érdekel, annak nem kell vele foglalkozni. -
#33470 Most ezt ne értem.
Akkor bocs én azt hittem PS4-en van ilyen, akkor picurit félreérthető volt a cikk.
Jó az oké az Xboxon is van, Forzákban pl. (igazából másban nem is tudom hogy van-e)
De ebben a generációban én inkább PS4-re hallottam.
Biztos akkor félreértettem a cikkben lévőt.
"Nem tudjuk, Xbox One-ra is jön-e, illetve ha jön, milyen formában, és mi lesz benne, de ez napokon belül kiderülhet. PC-s frissítésről jelen pillanatban nincs hírünk."
Ha van X1-en is akkor elnézést.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.03. 23:33:48 -
#33469 A többség ezekszerint leszarja ezt a fícsört, szóval. :D -
#33468 Miért ne tudnád? Ez a patch nem csak psre jött ám...
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.08.03. 23:28:49 -
#33467 ráadásul akkor dobják ki ,amikor a többség már ronggyá játszotta. -
#33466 Hát a foto modban azért szabadabban kezelhető a kamera nem?
Nektek van meg a B. nem nekem.
De úgy általában a fm sok játékban van és már képeket lehet nyomatni vele, mint mondjuk egy sima tps-ben mikor forgatod a kamerát.
Nem mindegyikben szabadabb, de van sok.
Most ezt más platformon valszeg nem tudod megoldani.
Ha nem lenne értelme, ugyanaz lenne mint a játék alatti kamera, akkor nem tennének bele ilyen módot.
Nekem tetszik ez. -
#33465 Semmiben. Aki eddgig nem tudott benne fotózni az egy balfasz. Úgy hiányzott bele, mint regy falat kenyér. -
#33464 Mad Maxet miért dugdossák? 3 hét és megjelenik a játék és 0 a hype körülötte. Volt 2 videó talán belőle, normális gameplay prezentáció meg talán még annyi se. Azt hiszem azzal várok -
#33463 miben? -
#33462 Oks most fogom magam kettétöröm a gerincem és leszopom magam!
"Batman: Arkham Knight - bekerült a Photo Mode
Egy több mint 4 GB-os frissítés érkezett a Batman: Arkham Knight PlayStation 4-es változatához, ami sok más javítás mellett elérhetővé teszi a Photo Mode-ot is."
Legalább ebben jobb a PS4 a többitől ha másban nem is. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.03. 23:02:38 -
#33461 jupp, köszönőben sincs a korábbi részek borítóival - viszont (ettől) tényleg olyan szpesöledisönös :)) -
#33460 -
#33459 *Artwork not final and subject to change -
#33458 A bejelentés óta agyfaszt kapok ettől a borítótól. Olyan szinten nem illik a nagyonszínes, kikacsintásokkal tűzdelt poénos uncharted szériába, hogy legszívesebben pofáncsapnám aki azt így átengedte. -
#33457 Az artbookok elég kis gyámoltlan füzetecskék.... -
Ragnar360 #33456 Szép, de lol... csak azért hogy kicsit növeljék a bevételt ezzel is, és mehet a megszokott, már már unalmas fémdoboz és mert olyan sokat lesegetjük azt az artbookot kiadás. +10$ minden Special edition után:) Hát persze hogy megéri nekik :d (Lehetett volna még más is benne.)
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.08.03. 16:38:30 -
Paranoia #33455 széééép kötelező darab -
#33454 -
#33453 Tudtommal az is a sztorin dolgozik aki a witcherben a bárósquest sort alkotta, -
#33452 Látod magasságot jelzik, 9,5 mm.
Hosszban és szélességben adott.
Bele kell hogy férjen. -
#33451 Hát nem tudom, tudtommal 1 szabvány mindegyik. Én nem emlékszem olyanra hogy találkoztam volna eltérő hosszúsággal, pedig rengeteg vinyőt vettem cseréltem már laptopokba, vagy az újabb, nagyobb kapacitásúak közül lenne talán nagy.
Max vastagságra tudom elképzelni, de az is ritka.
3,5-eseknél is van vastagabb, de ott ha jól emlékszem sokszor lépcsőssen oldják meg. Oldalról nézve ilyen fektetett L alakúak.
PS3-ba is párat próbálgattam, csak az a baj hogy nekem nem sikerült formázni.
Használt ócska vinyók voltak, viszont pc-hez müködött még, igaz lassan. -
#33450 Na berendeltem egy ilyet, nem írnak rosszakat róla...
Samsung 2TB -
#33449 Köszi szépen! :-)
@Dark, úgy tudom, hogy a hossza nem lehet több 9,5 mm-nél, vagy mi... de nem nagyon vágom a laptopalkatrész témát... -
#33448 Sima laptop 2.5" vinyó kő bele. -
#33447 Én 1 terrás HGST-t raktam bele még tavaly novemberben és teljesen jó, csere engedélyezett garancia vesztés nélkül
ilyet -
#33446 Lenne egy kérdésem:
Van-e olyan 2 TB-os HDD, amit biztosan tudtok ajánlani, hogy befér a PS4-be és itthon kapható?
Illetve ha nincs, van-e, aki tett be 1 TB-s HDD-t?
A fél TB nekem már nem elég, szeretnék bővíteni valahol 20-40k körüli áron max. -
#33445 Én ezt a játékot várom a legjobban, még az Uncharted sem érdekel ennyire mint ez. -
#33444 Tetszik. Nem tudom hovatenni az egészet, de ha értelmes és érdekes storyt kreálnak köré akkor nem bánom. -
#33443 /hosszanásít... -