PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Mi a bajotok az 576al? Életemben 1x fordult elő, hogy lemaradtam náluk valamiről. Át még 1x sem qurtak. Drágábbak mondjuk egy ezressel? (Ez sem mindig igaz.) Van ez így. Ha nincs ingyenes előrendelésre, akkor viszont odamegyek hozzájuk, és nix postaköltség.

A medve nem játék.

13??? nemeteknel 22 😄 LOL

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kongy
Csatlakozom. Ajánlom, hogy 13 maradjon, annyit még szánok rá.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

warass
Nem kedvelem az 576-ot, de 13k-ra árazták be...Ha tartják, náluk rántom be.

Kongy
Nem az én dolgom 😉 Csak megjegyeztem.

Diablo is itt van a nyakunkon:

"Akcióban a Diablo III: Ultimate Evil Edition

Kilenc percig nézhetjük működés közben a PS4-es Diablo III-at, ami különösen azért nagy élmény, mert menet közben a két játékos mellé becsatlakozik egy harmadik is, PS Vitáról. Ezek mellet ránézésre a PS4-es kiadás hasonló grafikát produkál, mint a maximumra húzott PC-s, a Blizzard ígérete szerint stabil 60fps-sel."

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Persze hogy végigtolom, nem volt kérdés.
Kaktuszra ott tapsoltam a tavalyi e3 xbone bemutatóján. Visszakereshető 😊

Adversus solem ne loquitor

Moby
Eddig nem volt világos? Azthitted viccelek? Ez sem lesz meg sokáig, most szólok 😄
Kijön a halo berántok egy xbone-t is 😊

lasszot ugyis le kell nyomnod ujra, tudod jol. olyan nincs, hogy tekdemozas. ennel a jateknal nincs.😊

na, kaktusz ponjo multimoka. mar-mar nintendosan cukorfalat.<#finom>

Kongy: az allas 3-3. de en megallok itt (remelem).😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kongy
Ti kajak sportot űztök ebből, hogy kinek hanyadik PS4-e van már... 😄 <#hehe>

Moby
Lasszófasz tekdemóra, kaktusz talán, de elsősorban kzsf 😄D Ismét hiányzik a multi 😊

adok ötezertet az AC4-ert, ha karcmentes. vagyis 5500-at, mert ki kell postaznod vagy 1000-ert fritzbe. deal? <#idiota>

mit / miket veszel hozza? Lasszo es Kaktusz?

Ja "eladtad" bocs.Valamiért úgy olvastam "eladom"ehh..
Moby
Az néhány hónappal ezelőtt volt 😊 meg azelőtt néhány hónappal 😊)

Van eladó PS4-ed?
Moby
Már meg is van. Lőttem egyet 100-ért ac4-el, meg órakutyákkal. Ha eladom azt a két szart, 85-ből megvolt a gép.

Kongy
Én megvettem PC-re, ideig-óráig elvoltam vele, de már ráuntam. /PvZ Garden Warfare/

n000rbi
Látom tartod magad ahhoz amit mondtál és tényleg nem pénzeled a Soony-t. Vigyázz, csak nemdohányzó, női tulajtól 😉

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Lasszofaszt akar a nyaka köre + palantakkal akar durrogtatni.<#nezze>

Moby
Amikor eladtam a másodikat 😊

n000rbi
Jut eszembe, mikor dőlt el, hogy jön a következő gép? 😊)

Moby
Egyébként meg nyeljenek faszt az usákok a 450-es listárral. De tényleg.

Moby
Ez az angoloknak írja le, hogy nyugodtan rendeljenek us amazonról. Mi ebben a bonya? Ide nem fogja neked elhozni az amazon.

köszönöm
Aki megérti ennek a menetét,hogy juthat hozzá annak sok sikert:
How to Buy White PS4 Destiny Bundle for Just £325
Kandurex
Ok,thx,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ha vettel boltban kodot, azt csak be kell adni redeem code felületen, nem ker kartya-adatokat.

mondom(?) 😄

hat a korongon van. elinditod es kesz.

Kandurex
Ezt most kérdezed vagy mondod?<#fejvakaras>

Sziasztok, egy olyat szeretnék kérdezni hogy szeretnék ps plus tagságot venni , nem a ps store-on keresztül hanem rendes boltban , viszont azt valaki megtudja mondani hogy elég csak reedem code-ot be ütni vagy meg kell adnom a bankkártya adatokat is ? Mert próbáltam ez a 14 napos trialt beüzemelni de ott kérte az adatokat .
elinditod a lemezröl?

Kandurex
Last of us -nál, hogy van a DLC? Feltelepül magától vagy acc-hoz kötött lesz külön kóddal?

<#pias>

Gero: 30 font

TDC Geronimo
Árától függ, de amúgy igen.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Soon...<#ravasz1>

teljesen kiment a fejemböl: e honapban erkezik a PS4-es Garden Warfare. erdekel meg valakit rajtam kivul? <#gun>

Kongy
Szóból ért az ember 😄

TDC Geronimo
Fő karakterek ingame modelljei nagyon durván néz ki.

n000rbi
Könnybelábad a szemem, hogy volt értelme anno a spoilerek miatt puffogni <#rinya> 😊) KÖSZI!!

Kongynak ment, de az sg motor megint közbeszólt 😊

Kongy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Halloween boltban az a jövőmondó koponya hatalmas 😄 És rengeteg kérdést írtak hozzá! Odamentem 10-szer, és nem volt ismétlés. De ugyan úgy a vicces könyvnél is volt 1 halom vicc. Ezt nevezem én remek kidolgozottságnak.

TDC Geronimo
Sok olyan dolog van, ami mellett el lehet menni.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A fotós bódé pl, de érdemes minden egyes beszélgetést végighallgatni. A halloweenes boltban is van egy rakat dolog, ahol lehet beszélgetést kezdeményezni.

n000rbi
Akkor nekem való <#finom>

Kongy
Igen, és még nem láttam mindent, úgyhogy a Riley-s fejezeteket újra fogom játszani 😊

TDC Geronimo
Igen nem mindennapi DLC volt. Főleg azoknak kedvezett, akik szeretnek bámészkodni, megnézni minden apró dolgot.

Kongy
Apám ez a Left Behind nagyon ütős lett, főleg a vége. Most játszottam először. Nagyon tetszett, ahogy összefűzték a két párhuzamos szálat, Ellie és Riley plázás kalandjait imádtam. Még a ND-tól is meglepett mennyi ötletük volt ehhez a játékhoz. Fantasztikus. Talán még jobban is tetszett, mint az alapjáték.

gergou
Mindemellett, valami káprázatos a grafika. Nagyon sokat dolgozhattak ezzel, az elején amolyan semmilyennek éreztem, de a közepe környékén nagyon ütősen néz ki 😊

`Take a look to the sky just before you die`

told ju niga <#nezze>

gergou
Most hogy többet játszottam a Last of us-al, egyre jobban tetszik. Nehezen indult, de összességében jó kis játék ez 😊

`Take a look to the sky just before you die`

arsmarci89
Nekem is kb 1, másfèl hete van meg a gèp,ès nálam is eljátszotta 1x hogy nemvolt hang.:S Az mitől van hogy fasza a joyon minden, de a bal hátsó (alsó) gombot megnyomom, ès ilyen fura nyikorgó hangot ad ,mintha nem olajozták volna be rendesen.Amùgy működik rendesen, meg faszán vissza is "rug" a gomb,csak a hang zavar nèha..

PSN: Nyuffi89

shaddam
Abból kiindulva hogy én melóhelyen meddig keresem a kulcsom a táskában, teljesen reális a hosszan x nyomás 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

amcsi balfaszok. azert kell szoposkodnia szegeny Joel-nek vegig, mert nincs arra egy epkezlab Cricket ütö <#idiota>