PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arsmarci89
Nemhiszem hogy 1-2ezernèl többen vennènek itt nálunk gèpet launch-kor.Aki akarta már règ megvette...

PSN: Nyuffi89

shaddam
Majd a magyar launch megtolja az xbone szekerét 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

arsmarci89
Mèg 1 hete sincs meg a kontrollerem de már most hallom a bal alsó gombnál h halkan "cicereg" Amúgy mükszik rendesen csak kicsi zavar..:S

TDC Geronimo
ejjha...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

"Németország komoly versenyben van az "Európa legnagyobb videojátékos piaca" címért (tavaly itt költöttek a legtöbb pénzt gamingre), így semmiképp sem mehetünk el szó nélkül a Gfk által szállított friss eladási adatok mellett.

Az újgenerációs csatában - ahogy Európában szinte mindenhol - tetemes a PS4 az előnye: 540 ezer példány fogyott eddig a Sony gépéből, míg az Xbox One 170 ezernél jár.

Az előd, a PS3 már 4.2 millió eladott példánnyal büszkélkedhet, míg az Xbox 360 csupán ennek a felével."

G365

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

n000rbi
Abban az esetben, ha biztosan tudod, hogy azt a 7 napot rá tudod szánni. Ami család/munka mellett nem feltétlenül kivitelezhető 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

cloud.strife
Marhaság amíg a lemezes eladás és a használt piac működik.
Maximum néhány játéknál megérheti a 7 napos 8 dollárért. Annak talán lesz értelme.

www.digimomentsvideography.com

TDC Geronimo
jó a multija, de bugos a matchmaking és negyed óra mire talál embert.

arsmarci89
Valami èrtelmes magyar leìrás kellene😊

Moby
Passz. Én még ps3-on toltam, de ilyenekkel sosem multizok. Mondjuk mással sem.

Adversus solem ne loquitor

Értem én miről szól. Azzal sincs baj, hogy szerintem átlagos / erőltetett lett a sztori, szerinted meg nem.

A multi részével mi a helyzet? Néztem, de folyamatosan csak keresi az embereket... Ennyire nem tolja senki sem? (vagy nálam van tech probléma?)

shaken, not stirred

Moby
Mert nincs. A végén már nincs. Nem érted, nincs ezzel baj. Engedd el, nem neked készült.

shaddam
Becsülettel elakadtam benne 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

TDC Geronimo

Én is megálltam a végénél. Régen láttam egy sztorit ennyire erőlködni, hogy jaj nézzétek, dráma van!!!

shaken, not stirred

Kongy
Szerintem egyformán hulladék mindkét játék 😉 (Bound by Flame meg a Dark Souls is.)

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

arsmarci89
Infamous Second Son-ba valaki megcsinálta ezt a Paper Trail nevezetü küldetést?(100%-on vagyok már csak ez a küldetés van hátra) Aztán végre belekezdek normálisan én is a TLOU-ba 😊

Kongy
Csak spoilerbe merem tenni, mert még valaki leszedi a fejemet TLOU elspoilerezése miatt 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

nem aggodok. csak mutatom, hogy lassan mar nem marad ott senki.😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Hát igen, embere válogatja, hogy kit hogy érint meg a story/karakterek. Én negyedjére toltam le intrót és előtte is láttam már jópárszor, de még mindig nedves lesz a szemem tőle... és nem ez az egyetlen alkalom a játék során, ahol ez történt. Sőt első végigjátszásnál volt, hogy meg kellett állnom és szó szerint fel kellett dolgozni a kőkemény érzelmi/morális anyagot, amit a játék elém tolt.

Kandurex
Hmmm, most jövök a Gamestar oldaláról, ahol egy teszten tolják a Bound Flame -t, hogy mennyivel faszább, mint a Dark Souls, meg különben is túl sok gombot kell a harc közbe használni, meg olyan bonyolult.... Szóval jöttem ide röhögni, de itt meg az megy, hogy tlou tulajdonképpen egy unalmas, gyenge játék.

Hova menjek ezek után röhögni?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
Eddig tetszik amit láttam, kivéve a ps2es textúrákat meg fosfrémet. Atmoszféra meg enemy design elég beteg. Majd meglátjuk mi sül ki belőle.

Moby
>Mert sokkal-sokkal többet vártatok a rengeteg pozitiv hsz, kritika, goty ésatöbbi miatt.

Nem. Azért, mert a tlou egy zombis akcióba töltött dráma, kőkemény emócionális felütéssel. És mint ilyen, nem egyértelmű a fogékonyság, vagy nyitottság iránta. Mint a QD játékaira. És ha ezt leszedem túl sok minden nem is marad. Mint zombis akciójáték kecigyenge. A zombiu pl. élve zabálja fel. Az összké szép, de azért az egy uncsi kettéharapja. Storytellingben is tudnék mondani számtalan jobbat. Szóval az a gond vele, hogyha bármelyik komponens nem működik valakinél, atomjaira hullik, és elvérzik. Kevés játékra igazabb ettől, hogy az egész több, mint a részek összege. A tlou esetében SOKKAL több.

Totti5
Japók... csodát nem várok, de remélem valamit letesznek az asztalra, vagy megint egy csalódás és majd a nyugat megmutatja hogy kell azt csinálni ( Alien Inso )

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
Igen, de azon már túlvagyunk 😉

Egyébként elmondjam, hogy neked és a többieknek is miért csalódás? Mert sokkal-sokkal többet vártatok a rengeteg pozitiv hsz, kritika, goty ésatöbbi miatt. Márpedig, ha az elvárások (határ a csillagos ég) túlzóak, a csalódás borítékolható.

Én/sokan mások még "szűzen" vágtunk bele a tlou-ba - "n. zombis cucc, de páran annyira dícsérik...", s ezekután igen ütős játékkal találkozhattunk (már akinek végül bejött, de az itteni topikok alapján szinte mindenkinél jól szerepelt).

Pláne irritáló, hogy sokan a végét folyamatosan magasztalják - bár nem spoiler, de sztem ezzel igencsak el tudják rontani mások szórakozását. (Nyilván kíváncsi leszel és valami NAAAAAGY dolgot, fordulatot, stb vársz a ~20 óra után, de valójában nem lesz úgyse AKKKORA - nem tud akkora lenni 😊 )

Forza.

TDC Geronimo
Kéne már valami jó kis horror. Evil within remélem jó lesz. Ahhoz képest, hogy idtech 5, eléggé szaggatott még a legutóbbi bemutatón pedig PCn futott :/

arty
😄

Forza.

Akárcsak a LoU-t...

shaken, not stirred

TDC Geronimo
Na kellett neked venni PS4et most megint elkezdted a fölösleges aggódást 😄

Kongy
Meg az UC4-el főleg.

arty
Es h mi lesz az ND-vel igy...

Forza.

arty
Meg nem kezdtem el, nem tudok hozzaszolni 😞

(csak multizni szoktam haverral)

Forza.

shaddam
Kiváncsi vagyok tehetségükkel hogy járulnak majd hozzá a szériához.

The Saga Continues:

Call of Duty: Ghosts developer Infinity Ward has been on the prawl for new talent, and just hired two prominent designers from Naughty Dog: former Narrative Design Lead Taylor Kurosaki and Lead Game Designer Jacob Minkoff.
Minkoff has been working at Naughty Dog in since 2009 first as a Game Designer and then taking the position of Lead in 2011, while Kurosaki is one of the veterans of the studio and contributed to its games various roles since the times of Crash Bandicoot in 1995.

<#nevetes1>

Kongy
Ok.

Super Mario meg Zelda ne röhögtessél már 😄

GOTY 2013:

IGN - TLOU
Gametrailers - TLOU
Gamespot - The Legend Of Zelda: Link Between Worlds
Eurogamer - Super Mario 3D World
Polygon - Gone Home
...

GTA V csak az ovodasoknak GOTY <#nezze>

Kongy
GTA V

arty
tatyla74 accod teljesen ment a levesbe? töröljem friendlistemről? 😊

Forza.

arty
Jelöld már meg akkor 2013 év játékát lécc. Gyanítom 2 perc lesz cafatokra szedni.

Forza.

arty
Tárcsere hiánya gáz.

Villámlás: ezt úgy gondolták, hogy adott erőforrásokkal rendelkező konzolra készítették a játékot, nem pedig végtelen erőforrásokkal rendelkező csodára. Tehát dönteniük kellett, hogy mire "költenek" és az nem a villámlás hibátlan megjelenítése volt.

Remélem tudtam segíteni! 😄

Forza.

arty
Bukjanak, nagyot, gyorsan.

Forza.

Abbol a 429 Reaper medalbol egy az enyem 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

TDC Geronimo
Hát igen... megyek is folytatom kampányt 😊

TDC Geronimo

hat meg a jatek! belekukkantottam es .... <#finom>

TDC Geronimo
De cép 😊

Totti5
Ez is régen rossz, ha valaki azt keresi játák közben hogy az IGN miért adott neki GOTY címet. Ez hibás hozáállás, ezzel csak a saját élményedet rombolod és veszed el feleslegesen az időt más neked jobban tetsző játéktól. Azért kapta mert minőségi, tartalmas, ilyen módon tálalva, prezentálva, előadva és egybegyúrva nem volt még a survival zombiag téma. Ezt nem kell magyarázni, adja magát h miért.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

hat lebeszeltel rola vagy mi 😊

Moby
Végül nem órakutyák bundli?