PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
BB képek

Artban nagyon ott van az biztos.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo

Moby
Már csak az orosz felirat, a popkornos zacskó-csörgés, meg az eldőlő kamera hiányzik róla 😄

Adversus solem ne loquitor

Moby
Csak este van időm játszani, és csak fülessel tudok 😊
Apropó füles: beszartam, hogy elbaszódott a GWSH-m. Többször megtörtént, hogy elnémult. Látszólag be volt kapcsolva, de semmi. Aztán tegnap kiderült, hogy a killzone-t elbaszták, és ha játék közben ránézek a táblára, elkussol az egész játék, aztán egyszer csak percek múlva visszakapcsol...<#whatever>

TDC Geronimo
BB potato cam gameplay

Pár sor GI previewből

"Whenever the player gets hit by an attack, they lose health. Nothing new there. But in Bloodborne, the player has a chance to regain some of that life by landing successful blows during a small window of time. It forces the player into constant dangerous choices - Do you go for a quick assault and risk taking even more damage to try and gain your lost life, or let it go. Don’t think for a second that this turns the Souls-style combat into some sort of dumbed down hack-and-slash, players will be placed in continual life and death situations and must make difficult choices based on their own skill, the environment, and the enemies in the encounter to survive."

"The presentation moved into a Grave Town area featuring some terrifying, frenzied old woman enemies that brandished flaming weapons and scythes. They swarm and things look quite bad for our hero, but something happens - The player rolls into them. It’s then stated that these enemies, being thematically old and frail, are actually susceptible to being staggered by a roll. These rolls saved the player’s life and got him through what would have been an overwhelming attack."

"While I can’t wait for details on the new multiplayer functionality, Bloodborne is hitting all the right notes right now."

Tatyla
Én többször beszartam és minden egyes alkalommal mikor a kísértet átrohant rajtam kirázott a hideg...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

zzeN
Tényleg elég hangulatos hiába kicsi a bejárható terület, azért megnézném teljes játékként váltakozó helyszínekkel.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

AntiHero
Tudom, de ha este játszol, fülessel akkor igen is félelmetes. Nem tudom engem megvettek kilóra. 😄 Semmi nem történik, de mégis. Ez a "tudatlanság" tetszik. Persze ha ezt 2-5 óráig kellene játszani akkor megunnám. De így, ebben a formátumba tetszik.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Moby
Mivel gyakorlatilag semmi hatása semminek a játékban (aka nincs tét), így nem szippant magába annyira, nem köti le a figyelmem olyan mértékben, hogy féljek...akármennyire is.
A ZombiU. Na azon még én is beszartam 😄

AntiHero

Nekem veszettül bejön. Mikor nem látod mi a franc van, de mégis félsz. 😄 itt elakadtam mondjuk, de azóta megnéztem, hogy kell tovább jutni így majd lesz folytatása a videómnak 😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

a.carkey

A medve nem játék.

Moby
Nyugi, még nem 😊

arty
akinek pl csak az van? (meg mellé ps4 😄DD )

Forza.

nemmondod hogy letoltad vegig...!!!?!!
4!!!! oraja szenvedek vele.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Direkt lett ilyen, hogy indie benyomást keltsen. Mai Kojima interjúba volt benne.

Moby
Na végre megnéztem ezt a P.T.-t.
Engem ezzel nem vettek meg kilóra. Az egész olyan kicsit olcsó, klisés japóhorroros, de azért érdemesfigyelni a részletekes.
Teknóban viszont borzalom. Ahhoz képest, hogy SEMMI nincs a képernyőn 30fps, néha az ala5. Wétéef??? De ami totálkész van az az inputlag. Szóval a játékot remélem nem ezzel a fossal akarják majd hajtani. Illetve attól azért majd jóval egyedibb ötleteket is várok.
Az érdeklődésemet felkeltette, de semi több.

Ez a quality lowered rossz duma. 😄

shaken, not stirred

Kongy
Ok. legyen neked igazad, majd úgyis kiderül.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
silent hill nem ilyen lesz. Mondták teasernek nem sok köze van rendes játékhoz. Az marad gondolom tps nézetes, mint a régi részek

Totti5
Uncsi ez mászkálós ijesztgetős dolog. Alienbe sem bízok most annyira, mintha egy tökös akció játék lett volna ( kaland elemeket akkor is lehet belerakni ). Pont mondták tegnap a gémeres arcok h kipróbálták és hát őőő... ez a mechanika órákon át már sok.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Biztos? milyen cím jelent meg 10 alatt ami nem full áron jött, mert egy Team17 Worms: Battlegrounds PS4 is 10 ezer lemezen.

TDC Geronimo
Quality of P.T. had to be lowered to appear independent -- expect Silent Hills to look much better.

"Originally we were thinking a game that would make you pee your pants," Kojima said during an interview streamed on Konami's Twitch. Now "we are aiming for a game that will make you s**t your pants."

Remek, akkor lehet ez kimarad 😄

arsmarci89
Hogyan lehet közösen játékot venni? Olvastam a jatekaim.hun hogy PSN letöltésre keres valaki társat ,hogy megosszák a játékot.(jelen esetbe itt a Destinyről van szó)
Utoljára szerkesztette: arsmarci89, 2014.08.13. 21:32:53

PSN: Nyuffi89

Kongy
Biztos nem.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

arsmarci89

arsmarci89
nem nagyon látom még a lemezes játékot 1 boltban sem, mármint az előrendelést.

Totti5
9-10

Kongy
5-6k max

arsmarci89
Infamous: First Light lemezes változatban szerintetek milyen áron lesz?
Utoljára szerkesztette: arsmarci89, 2014.08.13. 21:09:41

Kongy
Most töltöm lefele, lehet ma este nem alszom 😄

20 ojros akcioban behuztam Knack-et, fakjeee!!! kiderül, hogy tenyleg underrated gyöngyszem-e, mint ahogy azt itt paran allitjak.
(erdekes UK-ban meg mindig 40+ fontert adjak, mint KZ-t is...)

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Tatyla
P.T.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TDC Geronimo
Itt lesz a stream

25 perc gameplay, QnA+meglepetések.

TDC Geronimo

TDC Geronimo
8kor ma MGS stream lesz majd linkelem.

TDC Geronimo
Blizzard has confirmed the inaccuracy of the Sony listing to Eurogamer and provided us with file sizes for the European PlayStation Store version of Diablo 3: Ultimate Evil Edition on PS4. An installation of the game with audio in a single language will only occupy around 16GB of space.

A Blizzard spokesperson provided the following statement:

"The original Sony listing is an error - the actual size of the game client which is also comprised of the language files for the game in English, French, German and Italian, is 37.8 GB.

"When players actually download the game they will get the game and the language file of their choice, which will come in at around 16GB."

tök sokat lehet spórolni a store-ból 😊
TDC Geronimo
3:10től AC Unity gameplay. Gondolom a hivatalos walkthrough majd jövő héten jön csak GC után 😞

TDC Geronimo
BB bossfight gamesradar leírása

"Squaring off against this behemoth is a rush, plain and simple. My plan: lob molotov cocktails from a safe distance, then charge in for a few quick hits. The reality: The wolf-creature instantly lunges at me and slams me to the ground as I squeal in survival-instinct terror. In an enthralled panic, I dodge his next combo and scurry to heal in a not-safe-for-long corner of the bridge we're fighting on. Time for plan B: blast the ugly ghoul's head with my blunderbuss just as he's about to connect with an attack, setting up a split-second counterattack opportunity. It works like a charm--but as I'm hacking away at the hairy abomination, it occurs to me that I'm out of bullets. Nothing left to do but whittle away the last of its health with a few well-timed dodges followed by slashes from my bitchin' axe and--yessssssssss. With a blood-curdling thud, the beast falls to the ground. But my heart rate doesn't; the sense of adrenaline-fueled excitement and hard-earned accomplishment is intoxicating. If every Bloodborne boss fight is this intense, Souls fans--and action RPG gamers in general--are going to be in heaven."

Totti5
Nyilván ismeri, de gondolom ezek a stage demók másodpercre pontosan be vannak lőve, tökéletesen lepróbálva, 0 hiba%ékkal. Abból sosem tudodod h mennyire nehéz amikor egy olyan ember játsza aki már kívülről ismeri oda vissza az egész produktumot.

QB egy akció shúter lesz, aki hardon akarja tolni meg fogja kapni a kihívást ahogy az Alan Wake és Max Payne is kellően nehéz volt a hard és a hardest fokozaton ( sok halál, taktika, szerencse is kellett hozzá olyan szinten )

shaddam
Majd 5 dollárért amazonról/ ha ps plusban lesz jöhet. Az előző rész is így jutott el hozzám 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

n000rbi

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
Hát én konkrétan így is beszartam pedig nappal toltam 5.1es rendszeren.

Az nagyon ki tudja emelni az embert az elmenybol, hogy ez nem valosag. Marmint az ilyen ijesztegetos cuccoknal. Rakjanak sokkolot a VR-be, vagy robbanoanyagot... Ha meghalsz a jatekban, valo eletben is meghalsz. Nah az izgi lenne!

Btw nem probaltam meg, estere jon csak le.. De a videok alapjan szep. 😊 Az meg hogy Kojima keze is bennevolt... Az egy hatalmas plusz.

shaken, not stirred

TDC Geronimo
Ez lenne öcsém VR-ra. Szerintem nem lenne az a pénz amivel rá tudnának venni, hogy toljam le a demot 😄

TDC Geronimo
Kit érdekel lépjenek már tovább. Nézz meg mostanában megjelent nagyobb multiplat játékokat pl WDt hogy mennyi fogyott currgenre meg mennyi pregvenre. Megsúgom jóval több ment el mostanira. És igen Visszatartja nem is kicsit, ha foglalkozni kell régi géppel is.

Moby
Szerintem őket elkerekíti az excel 😊

arty
merthogy ha valaki egyik vagy másik platformot kívánja választani nem játszhat szerepet benne, h melyikre mi és mikor jön ki?

esetleg nincs olyan, h valakinek mindkét gép van, de csak egy ótókát vesz meg és történetesen azt, ami elérhető (ha a másik nincs)?

😉

Forza.

Totti5
80 millió gép. Nade akkor mehet a nóta megint:: ez sem nextgen mert jön régire is 😄😄😄😄
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.08.13. 15:26:50

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch