PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Elve hardon kezdtem. Egyelőre nem szórakozok a clicker -kel pisztollyal mert elég sok kell beléjük meg elég idiótán mozognak, hogy tutira el lehessen találni, szóval inkább egy jópofa molotov vagy kés a fejbe.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Rakd feljebb a nehézséget.😉
Amikor alig van nyersanyag, minden egyes töltényt szàmolni kell,akkor kergetözz a clickerekkel..😊
Moby
Ezt nem tudtam.

Adversus solem ne loquitor

Kandurex
na, beletoltam pár órát a lasszófaszba,...hát tényleg nem nagy szám az első 3 óra,..most kezd egy kicsit hangulatos lenni a clicker kergetőzéssel... remélem tényleg jobb lesz

szerk: tehát ennek örömére tovább folytatom ma a Dark Souls -t <#idiota>
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.08.19. 13:37:20

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
matrica csak 1st party játékokon van.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

bexinho
Halihó!

Szeptember végére időzítem a PS4 vásárlást, amit már elég régóta terveztem. Mivel a Fifa15 szeptember 26-án jelenik meg, gondolom lassan bundle csomagot kellene promotálni a boltoknak. Vagy ez csak az Xbox-okra jellemző (Fifa bundle), ne is reménykedjek?

Jelenleg hol a legolcsóbb a PS4? 4-5 online konzolboltot is figyelemmel kísérek, hátha valahol jó akcióban be tudnék szerezni egy szettet.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Moby
Arra is kíváncsi leszek, hogy tényleg kipeccselték-e belőle a stutteringet.

n000rbi
Remélem a csütörtöki szállítmányon sincs 😛

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

warass
Nekem a gyűrű nincs a ládikában, pedig szinkronizáltam a battlenetet a PSN-el :S

Moby
Jó lenne, ha az 576 folytatná a jóárasított játékok értékesítését. Namerthogy nemcsak, hogy az ára jó, hanem nincs rajta okádékmatrica!!!!!!!négy!<#eljen><#eljen><#eljen>

AntiHero
Jól van na 😄 Teaser <#gonosz1>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Moby
Mármint beírtad a kódot, és nincs vállvért?
(Milyen kutya?<#confused>)

Moby
NEM DEMOOOOOO!!!!!!!LÁÁÁLÁLÁLLÁLÁLÁLÁL
Nem demo. NNNNa.
Ez a P.T. Ez a játék címe 😄 A játék sem demo(még csak nem is teaser, hiába akarják ráhúzni). Ez nem lesz része a játéknak. Ez egy "reklám" 😊

AntiHero
P.T. demo

Rage47
ez mi?
AntiHero

Kicsit élethű 😮

Tatyla
Diablo III -hoz én nem kaptam meg a kutyát meg az infernal pauldronst,gyűrűt meg skint igen,más járt így?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Moby
Feladtam a dio3-ad papa!
105 gramm lett...le kellett volna húzni a fóliát <#zavart2><#idiota>

Moby
Én meg tegnap vettem észre, hogy a bekapcsológomb nem működik<#whatever>
Még nem viszem szervízbe, hátha kijön más gyík is.

Moby
Az idő rövidsége miatt ennyire még nem sikerült imprúvolni a sztébilitit. Igazán lehetnél egy kicsit megértőbb<#ejnye1>

Én egy ingyenes játékot szerettem volna leszedni, de szintén ez az error kód fogadott tegnap
A Killzone season pass megéri az árát, ér valamit?😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

n000rbi
Hát ez jó. Engem is elért a ce-34878-0 error. (launch óta semmi gond nem volt) Ma már másodszor dob ki a Tlour. Ez azóta sincs javítva?!!

TDC Geronimo
2. rész. Lock on-t nem tudom miért nem használják :y

Tatyla
fényújságsisak 😄DD

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TDC Geronimo

Moby
Itthon vettem. És "Gold" 😊

n000rbi
Valamiért úgy rémlett, hogy itthon vetted. (mondjuk egy magyar webshop simán berendeli Kanadából, mint én😊)

Totti5
Ez teljesen vállalható, eközben amerika😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
Nekem is az van, szal vmi mástól van.

shaddam
Ez kellemesen szovjet scifis 😄

Utoljára szerkesztette: shaddam, 2014.08.18. 20:21:02

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

n000rbi
Ja , többet úgyse nyúlok hozzá. Biztos ez is ilyen usákoknak szánt béta darab. 😄

Moby
Ne görcsölj rajta. Megy aztán kész.

n000rbi
Harmadszor is ugyanez...dongle reset után megy. <#nemtudom>

Moby
Nincs mivel várni. Feltölti, kikapcs, bekapcs, lila, csatizik, kék.

n000rbi
Újrapróbáltam, az elején nekem is villant párat lilán, utána kéken és semmi, 2 perc után meguntam.

n000rbi
Nem vártam volna eleget?

Moby
Na nekem miután újraindítottam, egy darabig lilán villogott(gondolom akkor írta be az imageből a fileokat), majd elkezdett kéken villogni, kereste az adót, rácsatizott és csók.

n000rbi
Mit csinálok rosszul? Rányomtam, hogy factory defaults, vártam 100%-ig, írta, hogy most már lehúzhatom usb-ről és kapcsoljam ki, majd be...és csak villog kéken, nem találja a dongle-t. Most megint kereshetek egy tűt, amivel resetelem azt a szart. <#falbav>

TDC Geronimo
Titan sapka odabasz 😄

Moby
Egyébként érdemtelenül keveset foglalkozik a sajtó az audioenginekkel, így a játékosok sem tudnak róluk szart sem.

TDC Geronimo

soon...

Moby
Mivel minden hang amúgy is "3d-s". A middleware-ek(jellemzően fmod, enginek, sdk-s saját cuccaik) amúgy is " 3d" hangot állít elő. A scene-nek megfelelően baszkurálja a fázisokat, turkálja a chorust, cibálja az eq-t. A égeredmény egy a játék 3d terében leképzett hang a játékosra vetítve.
Majd jön a sony és újra"háromdésíti" a már eleve háromdés hangot. Fincsi koncepció! 😄

n000rbi
Te használtad 1 percnél tovább a vss-t? <#wilting>

TDC Geronimo
Megfogadtam és kikapcsoltam a vsst. Tényleg sokkal jobban szól BF is és valami oknál fogva ugyanúgy hallom, ha valami mögöttem történik, mint VSSel <#fejvakaras>

Moby
Jah, bár az nem egy pillanat, mer fw is frissít, de utána visszakaptam az eddigi működést. A tlour profil úgy szétbaszta a sztereo szeparációt, hogy nem tudtam megmondani honnan lőnek. Szörnyűek. Ilyen loudness-megabass-16000wPMPO szintű nyomiság az egész.

Egyre jobban elveszed a kedvem... Akkor marad a co-op. Bár az a pár meccs amit toltam... Bár az se volt valami jó. (ha nem én vagyok a medic, akkor nincs olyan ember aki életben tartja a csapatot)

Akkor marad PC, haverokkal, BF4 meg Arma 3. Remélem Destiny jobb lesz picit, főleg a co-op része miatt. 😊
Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2014.08.18. 18:24:31

shaken, not stirred

n000rbi
Ezek szerint simán megy a reset? Akkor azt hiszem nem halogatom tovább 😊

Moby
Jut eszembe, kipróbáltam tegnap ennyi idő után végre a gwsh-hez a companion appot meg a profilokat.
Úristen mennyire szar mind <#wilting> visítva nyomtam a factory defaultot. Ez a füles csak gyáriban jó, ez a sok mókusvaiítás csak arra jó, hogy szétbasszák a hangképet. A vss meg egyenesen a bazári bullshit. Gyárban viszont nagyon rendben van.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.08.18. 18:21:31

TDC Geronimo
Na tessék 😄