PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adversus solem ne loquitor
Én nyertem, bibibíbububúbábáb 😊))
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
-------------
Fejlesztők a Hellblade-ről (forrás: g365)
"Ez egy teljesen új IP, Senua pedig egy új karakter. Egyáltalán nem kapcsolódik a Heavenly Sword-hoz" - mondta a csapat egyik tagja, Dominic Matthews a Eurogamernek adott nyilatkozatában.
"Nem mondanám, hogy ez a Heavenly Sword spirituális utódja, ez ugyanis bizonyos elvárásokkal járna. Szerintem érdemesebb inkább azt mondani, hogy akik szerették a Heavenly Swordot, azok a célunk szerint a Hellblade-et is élvezni fogják. Ha azt mondanánk, hogy spirituális utódról van szó, akkor elvárnák, hogy legyen valamilyen sztoribéli kapcsolat, esetleg bizonyos jellegű gameplay- és pályadizájn. De ez egy új IP. Egy teljesen új játék, teljesen új karakterekkel, egy teljesen új világgal. Egyáltalán nem kapcsolódik. De ha szeretted a Heavenly Swordot, az Enslaved-et, a korábbi munkáinkat, akkor ezt is szeretni fogod - ez a cél."
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Fingers crossed
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.08.18. 13:32:28
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
G365: A bemutató során eléggé erősnek tűnt a karakter. Megállítja az időt, majd lecsap egy teljes különlegesen képzett osztagot.
Sam: Ez a demo céljából lett így kialakítva – vicces lenne, ha Oz (A mellette demózó kollégájára, Oskari Häkkinen-re mutat. – a szerk.) félpercenként meghalna. (Nevet!) De az akciójeleneteknél felbukkan egy energia-csík, amely az idő-erők mögött álló lehetőségeinket korlátozza. Van egy stratégiai eleme a játéknak, hogy melyik szituációban melyik képességedet, idő-erődet akarod majd használni, és persze az energiád elfogyhat. Ez az energia a játék közben visszatöltődik majd.
A jó meccsek azok, ahol jól meghatározott útvonalak mentén mini csaták folynak. méterről-méterre megy a szkanderozás. Még ezek a mini mapok is alig vannak kihasználva: még a jó játékosok is többnyire azonos útvonalakon haladnak. Egyszerűen azért, mert azok felelnek meg a túlélést biztosító harci kritériumoknak: nem egy réten lődörögsz hogy kilőjjék a fogad a sniperek, nem egy szűk folyosóban toljátok egymást, oldalról védelmet biztosít, van hova visszahúzódni, van hely lehorgonyozni a turreteket, stb. Láttad: kb a killjeim felét/harmadát szedi a turretem. Ahol az jó, ott a player is jó, gyakorlatilag azzal terelem a csapatot: ahova leteszem, azt elkezdik védeni. Ez a régi mapokon oké, az újakat még én sem ismerem, tegnap játszottam rajtuk először. Mondjuk Stormgracht-on eléggé megdádáztam őket, de a többin szoptam én is. Pályaismeret kell, ahhoz meg játszani kell. Másképp nem megy.
Mondjuk ezek a mapok szerintem másra nem is jók.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
shaken, not stirred
shaken, not stirred
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Mindenestre ezért kár volt fennmaradjak, hogy ezzel a csapatnyi idióta barmot nézzem, ahogy leöleti magát 😞 Ilyen játékkal hamar el lehetne venni a kedvem a kzsf-tól, csak ilyenkor már otthagytam volna őket a vérbe. Faszlámanyomorékok. Fos csapattal minden játék fos.
Btw, te múltkor írtad, hogy sokat toltad Killzone-nal. Én most kezdek beleszagolgatni, milyen módokat / zónákat érdemes tolni, ami kicsit pörgősebb? Amiket én néztem azok borzasztóan lassúak...
Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2014.08.18. 00:52:19
shaken, not stirred
ejjj amugy igen szarul fut ez neha közeleben nincs a 60-nak.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
A One verzióról inkább szót sem ejtek...<#kuss>#kuss>
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.08.17. 20:48:15
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Mondjuk ez volt a 2033-al is. Eléggé megette az akkori bika gépem, aztán letoltam 360-on is, és alig hittem el hogy ment rajta.
shaken, not stirred
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Egyébként brutál látvány lesz 60 frémmel csak a pc-men.😊