PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
<#wilting>#wilting>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Nickem: LoSA_HUN
<#vigyor>#vigyor>
shaken, not stirred
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
PSN: Nyuffi89
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A friend listám viszont tök üres, mert eddig nem nagyon játszottam konzolon semmit multiban. :(
Egy szó, mint száz, jó lenne pár ember, akivel lehetne multizni (most járok Act V közepén a crusader-emmel, szerintem estére végigtolom és jöhet az adventure mód). Ha valakinek van kedve, dobjon egy üzit!
Jövő héttől pedig a Destiny-re fogok rákattanni, ott is jó lenne egy Fireteam-et összehozni.
Gero: jól tippeltem, egy kiváló konzervnyitó!<#worship>#worship>
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2014.09.02. 21:31:18
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Clansystem, game módok, új kasztok, új mapok...mára rengeteget fejlődött a kezdetekhez képest. Egyetlen dolog nem változott csak, vagy csak minimálisan: a tökéletes balansz. Ami mostanra túl tökéletes is :D
Jól meg vagyok szopatval. 2 napja nincs internetem, és a szolgáltatóm számán automata hablatyol valamit. Szerintem felszámolták őket, szóval még nem látom a hogyantovábbot. Oké, gondoltam semki gond, nyomtam már 4g-n, az is van olyan gyors. Hát a kicseszett killzónában most jött a 2.5 gigás peccs, nekem meg van 7 gigám erre a hónapra. Szóval helybenfutok. De a konzervnyitót azér átveszem! ;)
Zzen, Te pedig tőlem kaptál egyet tegnap.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.09.02. 20:56:29
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Ja igen tényleg azt hiszem egész jó kis vállast kaptam tőled <#hawaii>#hawaii>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
www.digimomentsvideography.com
/hacsak nincsenek szülők a közelben. Sokat :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.09.02. 15:42:37
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Akkor érzékeled a vázolt problémakör gyökerét :)
És bár ebben nagyon fújunk egy követ, de ezért is merültem bele a multiba mostanság: nem jövök sehonnan vele, és nem tartok sehová. Nem hagyok ki valamit, nem merül feledésbe, instant, egyszerű szórakozás :) Feszültséglevezetésnek is jó, belépek, elkenek pár szájat, ha fél órám volt, akkor csak 50-et, ha több akkor nagyonsokat, és ennyi :D Vágyom a lebilincselő játékokra, és a 3ds pl. nagyon ilyen, de ez most tökéletesen összeegyeztethetetlen a létemmel. Majd talán télen. Remélem.

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.09.02. 13:33:20
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Szóval majd ha valahol itt tartasz, vegyük elő újra ezt a kérdést :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.09.02. 12:59:45
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Na ennek tudatában egy waccsdogzzal ellenni már főbenjáró bűn :)
1 percet kapsz, aztan indulunk utanad.<#gun>#gun>
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2014.09.02. 12:57:01