PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Sony teljesen ki akarja nyírni a Vitát?!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

deep
Ez igen, még egy okkal kevesebb, hogy az ember Vita-t vegyen. Minden eszközzel irtja a Sony a platformot. Okos...
deep
Ezt nem tudom, de olcsóbban kijössz, ha veszel egy natúr gépet és berántod hozzá használtan a játékot 4000-ért a jatekaim.hu-ról, vagy bárhonnan.
TDC Geronimo
Sony Xperia Z3 to feature remote play like Vita

<#wilting>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

nos a video ablakanak pontosan a felet takarja el a stukker.:D

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Most vagy ezek a fegyverek kisebbek, mint betaba voltak vagy belőtték őket normálisabb méretre, mert itt mintha már nem takarná el a fél képernyőt a fegyver.

http://www.youtube.com/embed/dgg_kBbGfYE

gibson9
Lehet előrehozom a ps4 vásárlást. Egy killzone bundle kiadáson gondolkozok. Viszont egyelőre nem tervezek psplusz tagságot, szóval a kérdésem, hogy jól tudom e, hogy a killzone multiját lehet offline is tolni botokkal?

shaddam
Kellene csinálni valami last of usos topikos csapatást. A múltkor írtam, de semmi :( Bezzeg ps3-on hajnali 4-ig toltuk

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

LoSA
Ha valaki nyomja a Last of Us-al, vagy az EA Sports UFC-vel, akkor vegyen fel, ha gondolja.
Nickem: LoSA_HUN
<#vigyor>

Destiny nekem is launch day lesz. PSN nickem ugyanez.

shaken, not stirred

AntiHero
Destinyre engem is. PSN: AntiHero_HUN

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Engem is, Destiny elo van rendelve :)

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

arsmarci89
Engem felvehetsz ,jövőhèten nekem is jön a Destiny:) Egyèbkènt ez a Velocity 2x IGN szerint egèsz jóra sikeredett.(9/10)

PSN: Nyuffi89

The Protector
Mindjárt lehet előtölteni a psplusos gamekat mert külön rájuk keresve már eltűntek,reggel még ott voltak megvehetőként.Szóval az állapotukat változtatják éppen.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Átnyergeltem PC-s Diablo-ról a konzolosra. Sokkal jobban tetszik a játékmenet és az irányítás ráadásul a grafikára sem mondhatnám, hogy sokkal rosszabb lett, pedig attól tartottam egy kicsit.
A friend listám viszont tök üres, mert eddig nem nagyon játszottam konzolon semmit multiban. :(
Egy szó, mint száz, jó lenne pár ember, akivel lehetne multizni (most járok Act V közepén a crusader-emmel, szerintem estére végigtolom és jöhet az adventure mód). Ha valakinek van kedve, dobjon egy üzit!

Jövő héttől pedig a Destiny-re fogok rákattanni, ott is jó lenne egy Fireteam-et összehozni.
Moby
24 fő szerveren az nem fog menni. Ennyit bír a vas.

Gero: jól tippeltem, egy kiváló konzervnyitó!<#worship>

Adversus solem ne loquitor

dicseretes. viszont ha mar ekkora pöcsöket tolnak rendszeresen, kicsit csiszolhatnanak az engine-en is, hogy meglegyen az ATOM(tm) 60 legalabb MP alatt...
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2014.09.02. 21:31:18

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Kurvasokat dolgozik a guerilla rajta. Példát vehet róluk bárki.
Clansystem, game módok, új kasztok, új mapok...mára rengeteget fejlődött a kezdetekhez képest. Egyetlen dolog nem változott csak, vagy csak minimálisan: a tökéletes balansz. Ami mostanra túl tökéletes is :D

TDC Geronimo
KZbe mi a francot patchelnek ennyit már akartam kérdezni. Kb hetente jön hozzá 2.5 gigás update...

n000rbi

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Szerintem új pályák.

mijazatyauristen van abban a 2,5 gigaban...??? <#fejvakaras>

Moby
Ó a jóisten fizesse meg! Remélem valami fasza konzervnyitó! <#idiota>
Jól meg vagyok szopatval. 2 napja nincs internetem, és a szolgáltatóm számán automata hablatyol valamit. Szerintem felszámolták őket, szóval még nem látom a hogyantovábbot. Oké, gondoltam semki gond, nyomtam már 4g-n, az is van olyan gyors. Hát a kicseszett killzónában most jött a 2.5 gigás peccs, nekem meg van 7 gigám erre a hónapra. Szóval helybenfutok. De a konzervnyitót azér átveszem! ;)

TDC Geronimo

n000rbi
Postaládád csekkold a játékban. Ha Te találsz, akkor meg azt hiszem egyszerűen az inventoryban a gifteknél nyomsz egy send-et.

Zzen, Te pedig tőlem kaptál egyet tegnap.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.09.02. 20:56:29

TDC Geronimo
Néha random esik gift friendlisten lévőnek, de sokszor volt, hogy esett nekem is egy meg egy gift is.

Ja igen tényleg azt hiszem egész jó kis vállast kaptam tőled <#hawaii>

tenyleg az hogy mukodik pontosan? en is talaltam neked valamit...

TDC Geronimo
logoljá' be átvenni dioba legendarydat mert kaptál ma egyet <#nezze>

Totti5
Masteren pont jó volt! Szopás egyátalán nincs, csak nem eszetlen csapkodás mint addig. Ez amúgy furcsa volt, mert meg kellett tanulni Diablo 3-at játszani 20 óra után az EXPERTES very easy buttonszmessing után. Volt jelentősége a helyezkedésnek, a felszerelésnek, a skilleknek. Amíg 1 hétig csak nyomod a gombot és pusztul minden utána ez baromi nagy ugrás volt nehézségben, de hama hozzá lehet szokni és már élvezni a játákot ahogy ezt eleve kellett volna előtte.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

cloud.strife

www.digimomentsvideography.com

Moby
Mindenki máshogy küzd meg magával, de arra azért készülj, hogy akár így-akár úgy, sokat egyiket sem fogod használni :)

/hacsak nincsenek szülők a közelben. Sokat :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.09.02. 15:42:37

n000rbi
Ne izéljetek már, mi épp most tartunk a tervező fázisnál :) Ezek szerint adhatok el mindent? :D

Kandurex
igen, igen,.. bár azért próbálok ám minden másnap esténként pár órát lopva tolni :)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Moby
<#taps>
Akkor érzékeled a vázolt problémakör gyökerét :)
És bár ebben nagyon fújunk egy követ, de ezért is merültem bele a multiba mostanság: nem jövök sehonnan vele, és nem tartok sehová. Nem hagyok ki valamit, nem merül feledésbe, instant, egyszerű szórakozás :) Feszültséglevezetésnek is jó, belépek, elkenek pár szájat, ha fél órám volt, akkor csak 50-et, ha több akkor nagyonsokat, és ennyi :D Vágyom a lebilincselő játékokra, és a 3ds pl. nagyon ilyen, de ez most tökéletesen összeegyeztethetetlen a létemmel. Majd talán télen. Remélem.

Kandurex
abból csak 2 :)

Moby
És hány konzolod van? :D

Kandurex
én pontosan itt tartok <#vigyor4>

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.09.02. 13:33:20

n000rbi
<#taps>

Moby
LÁL

TDC Geronimo
mai frissítés meghozta gyümölcsét <#idiota>

n000rbi
Dettó, addig még nyüstölöm az xl-t (de aztán beleugrok egy normál verzióba, mert mégiscsak zavar a nagyobb képernyő - változatlan felbontás dolog :))

Moby
Igen, ez a terv.

Moby
Na majd térjünk erre vissza, ha a másfél éves fiad, akibe a marvell összes hősének energiája és képessége szorult, a konzoljaidra fáj a foga, amiket kínodban a plafonra ragasztva tartasz, és mivel időd sincs ott rohad meg. Persze az egész helyzettel semmit nem tudsz kezdeni, mert a gyereked egy angyalarcú tünemény, akiért szarásig vagy oda, de a hobbidat is szereted, és hogy a szitut végleg megpecsételd már a következőt gyerkőcöt tervezed :DDD
Szóval majd ha valahol itt tartasz, vegyük elő újra ezt a kérdést :)

n000rbi
Benevezel majd az új modellre? (amennyiben az időd úgy engedi, hogy használni is tudod)

Moby
Az csak "átmeneti". Mindamellett racionális lépés, minekutána július eleje óta nem volt a kezemben. Egyszerűen nincs időm a videojátékoknak élni jelenleg :( A ps4 a gyorskajálda. És mint ilyen tonképp működőképes is.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.09.02. 12:59:45

Kongy
ISS-t még megértem, de motherfuckin WACCSDOGSZ? :D Egyhuzamban nem bírtam letolni belőle fél óránál többet, annyira egysíkú, jellegtelen egy valami.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

na meg az... öregember mar, a fronthatasrol lehet szo.:D

n000rbi
Engem ami jobban meglepett, hogy
a 3ds-t is eladtad.

Na ennek tudatában egy waccsdogzzal ellenni már főbenjáró bűn :)

<#wow2>

1 percet kapsz, aztan indulunk utanad.<#gun>
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2014.09.02. 12:57:01

okes :)