PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
MS-nél nincs fizetős demo? De van, lásd EA acces.
Neked lehet ezt jelenti az exkluzív. Nekem viszont olyan címeket amiért érdemes megvenni egy gépet a pc mellé..Namármost a One-on ez számszerint a mai napig EGY azaz EGY cím amit minőségnek lehet nevezni a többi vagy hulladék vagy jön a minőségi változat pc-re.:)
Értsd: Megint teljesen felesleges One-t tartani pc mellett.... Ahogyan az X360 is felesleges volt az utolsó 2-3 évben...És nemigen erőlködik az MS hogy változtasson ezen...
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.09.05. 22:25:14
Persze lehet a lemezeket is pörgetni, de úgy vagyok én is vele, hogy minek venném meg 17ért!!!! amikor ott van 6-7ért.
Mennyit nyomjuk pont annyit mint aki eladja esetleg és annyit bukik mit amennyiért mi vettük,de nekünk legalább megvan és nulladik napon plusz nem kell várni fél évet hogy olcsón hozzájussak...
Tényleg kinek van infója a ma indult Forza 5 trial sikerességéről hogy már most le lehet szólni? döbbenet!
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Most lehet köpködni!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
a lemezes verza az okos ember választása.
egyébként már nem kell védeni az MS DRM-et, ugyanis végül nem lett kötelező :DD
Forza.
Forza.
És sajnos a szopás is, ezért nem fogom használni: működő net, és működő psn/live kell hozzá.
Ez a konstelláció viszont egyre kevesebbszer valósul meg az életemben :((
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.09.05. 20:59:25
Adversus solem ne loquitor
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
De ha így van akkor legalább a kedves ps társaid,már nem csak az xboxosokat fogják szánalmas csórónak titulálni hanem téged is ,mert azt teszed amit Mi...<#kacsint>#kacsint>
És volt még itt valaki aki ezt írta,hogy működik ps en is ez az osztozkodás tehát remélhetőleg,így már nem annyira gáz a dolog,hogy háztájon is megy az ügyeskedés....<#nevetes1>#nevetes1>
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Itt nincs tovább szükség a másik profilra semmilyen téren akár együtt is multizhatunk ugyan akkor ugyan azzal.Vagy akár mind a 2 önk gépén két teljesen másik profil is használhatja a játékot Úgy hogy egyik homolt profil sincs bejelentkezve.
Teszem azt Én megveszek valamit és soha többet be se kapcsolom a profilomat attól még Ő vagy a boxán lévő profilok használhatják vagy ha elmegy a haverjához akinek nincs meg ez a játék,de belép a boxán a profiljával leszedi a box és mehet a game,de itt viszont csak addig ameddig az a profil online azon a boxon....Na ezt a psen nem teszed meg nincs ekkora szabadság...Ps en valóban 1 félmegoldásos kiskapu van...
Tényleg semmi extra nincs ebbe.
Teszem azt beszarik valamelyik box elsétál a home társam vesz másikat hazaér bekapcs belép az Én profilommal rányom,hogy ez a home boxa és azonnal mindent elkezd leszedni neki ami már megvolt KÖZÖSEN.Viszont,ha összeveszünk és keresek másik barátot akkor ugyan ezt megcsináljuk mind a 2 boxon és azonnal leszedi a másiknak azt ami az ÉN profilomhoz kötött játék az Én boxom meg azt ami az Ővéhez kötött és nyilván megmarad az is ami a sajátunk....Ennyire egyszerű...
"Behazudni" a számlázási címet kell max, hogy ne legyen áfa,na ezzel meg aztán végképp semmit nem foglalkozik az MS Ő megkapja az 59.99 dolcsit a játékér,hogy aztán a számla kell vagy se vagy Alaszkában a könyvtárban"ez a SZÁMLÁZÁSI címem"mit csinálnak,már totál nem érdekli mint ahogy engem se.Tudom,hogy vannak olyan hülyék akik ha tehetik,hogy olcsóbban vegyenek valamit akkor is drágán veszik,na Én nem fogom ez biztos!!!!<#kacsint>#kacsint>
Olvass és láss. Ha ez sem elég ott a google még mindig.
Ha meg az hogy USDben vásárolok forint helyett akkor tiltsuk be a netes bankártáykat, mert rengeteg dolgot küldöldről veszek, hisz olcsóbb még hajós, repülős postai szolgálattal is mint itthon venném a sarki boltban... Kínától, Malájzián, Anglián át USA-ig mindenhonnan jönnek cuccaim minden hónapban, amikor csak akarom. ráadásul hajnali 3kor is kifizethetem itthon a fotelból ülve. Szerencsére ebben a genben az MS nem korlátolt be senkit régiózárral, így azt csinálok amit akarok... sem a játékok, sem a lemezek, sem a digitális tartalmak nem régizózárosok.
Szép új világ, nem pedig az a szopás ami 360on volt, amikor az ember pofájába csattant a can not download felirat, mert USA cucc volt.
Feldobok mindig valami hasonló témát!<#nevetes1>#nevetes1>
Vesztegessétek meg Mobyt talán Ő letud beszélni!<#nevetes1>#nevetes1>
Ha valamit megveszek olcsón véglegesen akkor csóró vagyok ha valamit megvennék drágán és lóhalálába végigtolnám,hogy még jó pénzt kapjak érte eladásnál akkor nem..<#nevetes1>#nevetes1>
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Azért megnézném mennyi játékot vettek a nagyokos PS4 tulajok a launch óta.
Persze nem lemezest, mert azt el lehet adni, az való a csóróknak <#nyes>#nyes>
---
kell valakinek 9 ojroert a Minecraft-em FELE? :D
2 ember vagyis 2 profil közt működik a dolog. Oda-vissza.
Magyar ember találékonysága!?Amcsi gyerekek pontosan ugyan ezt csinálják...Barátlistámon 3 angol is ezt csinálja...
Amúgy meg évente 3x lehet homoltatni másik boxot tehát nyugodtan beszarhat!<#nevetes1>#nevetes1>
Ha meg már majd nem lesz utána elmondhatjuk,hogy nekünk legalább volt és kurva olcsón használtuk a játékokat.De ne szaladjunk ennyire előre most van 33 játéknál ment és se híre se hamva,hogy ez változna...
Osztozkodni majd azon amit 1 éve vettünk?Amit már majd ununk!!,de ha ez annyira gondot okoz akkor felesbe vesszük a játékot egyet Én a másikat Ő és akkor mindenkinek megmarad majd a fele,de addig is szénné játszotta teljes értékűként mindet OLCSÓN!!!<#nevetes1>#nevetes1>
Az Xbox Home funkció pedig addig él ameddig az egyik fél nem bontja a kapcsolatot a profilok közt.