121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • n000rbi
    MSX2 volt az, '87-ben.
  • ppista
    Metal Gear Solid első része Playstation-on debütált. Amire te gondolsz, az a Metal Gear, és PC Engine-re jelent meg. Természetesen lehet ezt tekinteni az ősanyának, de berobbani a köztudatba az a MGS dicsősége volt.
  • Ulthane
    Még az anyanyelveden sem ismersz minden szót, miért várod, hogy egy idegen nyelven minden szót érts? Olyan nincs. A heavy rain-re visszaemlékezve abba pedig nem igazán voltak nagyon különleges, vagy ritkán használt szavak.
  • Ulthane
    Amúgy szereted a hagymás babot? :)
  • sublimaze
    Az első rész nem Nintendo? :D
  • sublimaze
    Szerintem ne éld bele magad... Egy mmo spinoff-ja lesz, kimondottan mmo fejlesztőktől... :/
  • n000rbi
    A Ground Zeroes alapján nem is fogod megérteni, "mitől van ekkora hájp" ;)
  • ppista
    A hájp leginkább azoknál van, akik már Pllaystation megkedvelték az első részt. Mondhatni, bár elég beteg dolog, rajongás alakult ki náluk. Igen, sajnos én is ezek közé tartozom, bár a PW annyira már nem kötött le, köszönhetően a fostalicska PSP-nek, ami erre teljesen alkalmatlan volt.
  • ppista
    Elég jól beszélek inglisül, de pl. a Heavy Rain-nél nem keveset kellett szótáraznom, mert elég sok totál ismeretlen szavakat tartalmazott.
  • Ulthane
    Hát nem tudom. Amióta a nagyesküt letettem, hogy márpedig olyan ratyadék szar játékkal, mint a Bloodborne, én nem fogom magam szívatni, kicsit óvatosabban fogalmazok,,,

De.

Nekem ez a fantomfájdalom nem jön be valahogy. Nem csak ez, hanem ahogy van az egész fémfelszerelés, mint olyan. A ground Zeros-t megvettem akcióban 4 ezerért pár hónapja. Végigtoltam, de nem lett nedves a bugyim tőle. Szép-szép, 60 fps, oké, de itt kimerült a dolog nekem.

Mitől van ekkora hájp emiatt? Ráadásul, mikrotranzakciók lesznek benne
  • Ulthane
    "választási lehetőségeknél nem mindent lehet érteni.Valahogy nekem ezek nagyon különleges Angol szavak amikkel nem szoktam találkozni...

mert Németül tudok..."

Tehát azért nem érted az angolt, mert saját bevallásod szerint nem is tudsz angolul. Nem a szavakkal van ott gond.
  • shaddam
    A szösziről is kérünk ilyet!
  • AntiHero
    Na igen. :) Kiváncsi leszek neked hányan élik túl. Én végigértem, sajnos 5en maradtunk.. A vége is nagyon epic volt...annyira kis dolgokon basztam el végül, hogy a játék vége fele -2 karakter lett :(

Amugy a bonus dlc chapter (pre-order) az hol van? Mert letöltötte a játék, de nem találkoztam vele.

Ma újrajatzok a játékot úgy, hogy senki ne haljon meg. :)
  • darkSectorxxx #35035
    Olyan mintha a Fűrész 5-ből is szipkáztak volna ötleteket. :D

SPOILER 18+
  • darkSectorxxx #35034
    Mondtam én élőben inkább akkor veszel észre ilyet ha közelről mutatnak akár több szereplőt és akció van de amúgy nekem nem tűnt dfel.
  • darkSectorxxx #35033
    Ezt nem értem, egyszer sem sírtam frame miatt most összekeversz valakivel, sőt nekem pc-n is a 20 már elég szokott lenni.
  • TomStorm
    Újrajátszás már garantált.Talán ami zavar,hogy választási lehetőségeknél nem mindent lehet érteni.Valahogy nekem ezek nagyon különleges Angol szavak amikkel nem szoktam találkozni.
    Lehet átrakom holnap Németre feliratot ha engedi mert Németül tudok,talán úgy érthetőbbek lesznek a válaszok
  • TomStorm
    Egyébként tényleg nem rossz a Frame ingame.
    Most kaptam bonus tartalmat,hogy találkozás a szereplőkkel(amúgy eszméletlen,hogy hasonlítanak a játékban levőkkel én ilyen hasonlóságot még nem láttam) és az oda vágott jelenetek (amiken már végigmentem) nagyon rosszak voltak,akadt meg ilyesmi.Néztem Youtube videot is kiváncsiságból és ott is borzasztó a frame.
    De ingame nem.Ma is játszottam 1 órát és frame panasz bizony nincs.
  • Moby
    Százszor leírtam már. Frémet nem lehet lockolni, ezt felejtéstek is el. Limitálni lehet. Mást nem.
  • Moby
    Téged a fosfrém csak azoknál a játékoknál nem zavar amikkel játszol is. Annál hogy-hogynem, valami mindig épp kárpótol érte.
  • darkSectorxxx #35028
    Ezt nem vágom mire írod.
    De jó pénzért, felőlem. :P
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.27. 00:07:40
  • Moby
    Nem hibás ez. Ez a currgen GOTY játékainak egyértelmű ismertetőjele!
  • Moby
    Idézhetlek a következő witcher3 riposztodnál?
    Ezt igennek veszem.
  • TDC Geronimo
    olvasom gamespoton Zombi reviewt. Ugyanaz írta, aki a Wii Us verziót. Itt hiányolja a padot meg a second screen funkciót, be is írta negatívumnak. Erre rádob egy 7 pontot. Wii Us változat mennyit kapott? 4.5öt LOL

Gaming journalism...
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.08.26. 23:51:25
  • darkSectorxxx #35024
    Na mot lesz szükségem PC-n játszani!!!

The Park (horrorjáték kizárólag PC-n) remélem nem valami szar átverés lesz és végre valami jo kis játék.

A téma megvan, hangulat és helyszín a helyén....várjuk szeretettel.
  • TDC Geronimo
    Mondanám, hogy megvárom, amíg javítják, de ez még viccnek is rossz a mostani gent nézve. Majd valamikor behúzom olcsóbban
  • Totti5
    Sony kiadta az utasítás unlockot mindenre, vagy mi ez az őrület megint? ettől lesz jobb a PR? nem 30 fps mint a másik konzol, ez többet tud? vagy milyen érveket hoznak fel emellett a mítingeken? borzalom. Ennyi programozó egyszerre lett idióta?
  • darkSectorxxx #35021
    Tudom....de engem nem zavar és kárpótol maga a játék. :)
  • darkSectorxxx #35020
  • TDC Geronimo
    néztem egy fps tesztet. 20 és 40 között ugrál fps, de leginkább 30 alatt. Ez így HIBÁS

Főleg a 60fpses, képernyőről lefolyó mgs átvezetők után
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.08.26. 23:21:44
  • darkSectorxxx #35018
  • darkSectorxxx #35017
    :D na remélem is. :D
  • AntiHero
    hmm nem rossz meglátás. :) Kiderül hamarosan neked is..lefogsz döbbenni az tuti!
  • darkSectorxxx #35015
    Na? :P
  • darkSectorxxx #35014
    ÍME AZ ÉN ELMÉLETEM:

• darkSectorxxx #35013
    nagyon durva
  • AntiHero
    Ja van amikor ideges\feszült a karakter és a nyakán lüktet az ér. :D
  • darkSectorxxx #35011
    Valóban néha fogkrémreklám dde nem vészes, sőtt ez lenne az elvárt nextgenben. :D nagyon durva, simán állsz a karakterrel és nyel egyet, és a torka is leköveti a valósághű mozgást meg a szája is....iszonyat igényes.
    Fps valóban nem stabil de engem egyeltalán nem zavar és nem is figyelek rá....:D
  • darkSectorxxx #35010
    Pill és mutatom, le fogsz szerintem döbbenni, lehet én láttam rosszul de! :D

.....................amúgy tuti a saw filmet is belevették, rengeteg sok ötletből gyúrták össze, más játékok és filmek által.
  • TDC Geronimo
    Annyira túl van játszva az arcmimika vagy nem tudom, de szerintem ezzel átestek a ló túloldalára már. Miért vicsorít minden kari? :D

A frém meg csapkod össze vissza és ez az animokon is látszik