121251
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#35250 LOL
Ez jó! -
#35249 Betegesen sok filmes utalás van bennük, dehát tudjuk, hogy az öreg él-hal a hálivúdi filmekért :)
Policenauts főszereplők, gondolom nem kell segítség, hogy mi ihlette :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.08.28. 21:26:48 -
#35248 Hát...ha valakinek hiszek gémingügyben, azok tik vagytok, szal okés, teszek bele időt. (nem, nem kérem majd vissza, ha mégsem jön meg a medzsik. AKAROM hogy jöjjön, de nem szerencsés csillagzat alatt születik. Nincsenek illúzióim). -
SlickAdam #35247 nem :( -
SlickAdam #35246 hat eleg teboly az egesz.:)
ha sorban megnezned oket, szerintem atjonne, hisz minden atvezetöt megmutatnak + szukseges mennyisegu gameplay jelenetek.
mondom en piss walker-t igy tudtam le es teljesen okes volt. tenyleg mint egy epik film -
#35245 Kojima korábbi játékait toltad? Policenauts? Snatcher? Én az előbbit imádtam, az utóbbi még hátravan. -
#35244 Azokból nem jött át semmi más, csak a komplett téboly :( -
SlickAdam #35243 tabi nincs, a multkor ajanlott videokat kene megnezned.
nekem, 1998 ota MGS fannak, eleg volt az uccso kojima trailer es azota all a cerka.:D -
#35242 Ófaszom...nem elég, hogy részleteiben gecijó a játék, de kurvajó cuccok is vannak hozzá :(
Nincs valami mgs-felszopó tabletta a patikákban? :) -
#35241 Hú, köszi ezt is, behúztam :) -
#35240 Nekem van ezekre a gépekre ~150 játékom, neked 1.
Puta fagyok!
De majd megyek hozzád továbbképzésre. Mikor vannak az órák?
Amúgy értem én, hogy van véleményed a dolgoról, de téged ez az egész kb annyira érint, mint a hajnali szemétszállítás problémaköre, Kijevben.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.28. 21:01:28 -
SlickAdam #35239 rendeltem egy ilyentet. PSC-n tett be rola valaki kepet, eleg najszosnak tunik. raadasul rendeles leadasakor lement az ara 17 eurora (posta nincs).
Golden Joystick Presents: Metal Gear Solid Hardback Edition
The Ultimate Guide To Metal Gear Solid 1987-2015 -
#35238 Fantom péjn kint van x360-ra. Ahogy látom.... -
#35237 Jaaa. :) Nyugodtan, de Youtube-ról lehet oda feltölteni?
Amúgy nem számít, nem foglalkozom a nézőszámmal, csak furcsa volt a többi ilyen 10-20 szokott lenni. :) -
#35236 Kitoltam twitterre :D -
#35235 Basszameg ezt 1 nap alatt megnézte 16x ember, az kemény ennyire érdekes? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ragnar360 #35234 Azért nem kölll ennyire áttérni a digitálba, elég baj hogy sokan nyomatják ezt a hülyeséget, hogy mindnet töltsél le.
Meg a nagy ... francokat. Ez is egy jó kis butítás, legalábbis sose értettem ha valaki ennyire digitál only lesz. -.- -
#35233 Igen, de ez itt most tényleg off lenne. -
#35232 Nem tudom mire írni. Minőségben szar az a pálya ahol nincs eső, mint ahol van eső? szerintem nem. Ennyi erővel verd a falat hogy csak 460 autó és nem 1000, amikor a Forza 4ben 600 volt, a GT6ban meg 1000.
Asetto Corsa - sem éjszaka, sem eső. Imádom.
Raceroom Experiance - sem éjszaka, sem eső. NAGYON IMÁDOM
CARS - van minden, de nem élvezet játszani, sosem lesz kész, optimalizálatlan
F1 2015 - van eső és 2 pályán este. Imádom. -
SlickAdam #35231 picsaba, mar megint off-boi vagyok
szori -
SlickAdam #35230 persze, hogy jatssz vele! csak nem birod leirni, hogy "hmm, ez tenyleg nem teljesen okes". inkabb full defense... -
SlickAdam #35229 igen. szamit? -
#35228 Mondom nyomorék vagyok, rúgj belém te is. Érdekel szerinted?
Most mit toporzékoljak? azt hozza ami. Mindent tudni róla, vay játszom vagy nem. Inkább játszom mint nem. Igénytelen lenne vagy min kellene most hümmögni? majd ha 50 fps lesz a 60 helyett akkor jövök. Amíg ez a játék az autósok szent grálja igényességben, frémben addig ahogy adják úgy kell. Nyilván nem fogom végigjátszani ezt sem, annyira nem vagyok kontroller Forza fan, de elleszek vele, és ha elindítom akkor egy igényes, átgondolt, optimalizált, kurrgen játékkal játszhatok.
Nekem ennyi elég.
Ha meg nem lenne elég akkor ott van a csúcs dinamikus CARS, csak az nekem PCn is akad és moslék a minősége. Nyomd azt, neked az kell nem a Forza.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.28. 20:21:26 -
#35227 Játszottál bármelyik korábbi részével? -
SlickAdam #35226 tudtad a lof.-t! csak elfogadsz mindent ugy ahogy eled teszik es ra is huzod a defense grid-et azonnal.
kettöezertizenötben ez LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!
vegeztem. vegyetek!
hibas termek
felesleges termek
fellabu termek
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.08.28. 20:18:09 -
#35225 Nem, nem gondoltam és nem ért sehogyan sem, mert már tudtam. E3 után, az interjúk után már mentek a pletyik erről hogy nem mindenen. Hivatalos most lett, de azóta volt egy GC is. Utána még erősebben érezni lehetett.
Nade mire a GT7 megjelenik addigra felveszi a ritmust a Forza, aztán akkor lesz értelme ezen filózni, attól függően hogy a japók mit mutatnak. Most van a F6 és a CARS. Lehet választani!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.28. 20:15:45 -
#35224 A kritériumaid bár reálisak, de egyben eszetlenek. Nincs annyi időd játékra, amennyit majd ezzel a setuppal bele lehet verni. Ám ez kevésbé fontos mint az, hogy nem úgy jelenik meg, ahogy te elvárnád :D -
SlickAdam #35223 nekem most meglepi, neked 1 hete volt. dinamikus nem lesz, az okes, az egyertelmu volt elsö pillanattol kezdve.
viszont esö bejelentese utan felteteleztem (mint ahogy minden bizonnyal te is), hogy minden palyan lesz sötetseg !!!ES!!!/vagy csapadek.
"kukit neked dzsoni boi! 2017 a te eved" -
#35222 Meghát tod (vagyis nemtod, de...) a csaknappal menő ötbe is bele lehet verni százmilliárd órát. Namost ez így négyszázzal szorzandó. -
#35221 2 év ennyire elég. Ezek nem kontár leszarom SMS és PD banda. Amit beletesznek az ki van maxolva, mind az autók, mind a pályák, mind a kondíciók. Mindent lehet adni, a CARS megtette. Ha az a minőség kell akkor az a te játékod. -
#35220 Amúgy tutter, hogy minden mindennel jött volna megjelenésre, ha lenne konkurencia. De nincs. Így ráérnek bárhogy megjelenni, és lesz így is benne kraft. Meg 450 autó. Amik nem ilyen pre-prevgenről át taknyolt-heftölt belsőnézetnélküli fosomok. Szal azért _annyira_ így sem érződik rajta a spórolás. Így is agyonbasz mindent. -
#35219 Semmi meglepi nincs ezen. Sosem mondták hogy dinamikus lesz és azt sem állították sosem hogy minden pályán lesz minden. Sajteni lehetett hogy mixelve lesz, mert erről nem beszéltek. De már 1 hete tudni h pontosan melyik pályán milyen kondíció lesz és pontosan ki lett aadva mint a 460 db autó is. A tartalmat 100%ban ismeri már mindenki, semmi titkolózás nincs. Ha ez nem elég kedden még demót is kiadnak.
Az esőt úgy csinálták hogy esős időben ott a helyszínen szerezték az adatokat és az alapján van modellezve a pálya, a tócsák, az elhelyezledésük. A legjobb esőt kapod ami kb valaha autós játékban megjelent, de még nem minden pályán. Valamit valamiért szitu. -
SlickAdam #35218 akkor huzzanak 10-et, nem az en problemam.
baze. -
#35217 Hát az nem úgy van, hogy lehúzunk egy csúszkát baze :D -
SlickAdam #35216 na de meg a sötetseget se lehet megoldani mindegyiken? huzzanak mar ... erre NINCS magyarazat 2015-ben! -
#35215 Szerintem ezeknek is jön majd mindenféle változata. Nürburgringből nyitáskor jön minden verza. Dinamikus sose lesz. Azt 60-al nem lehet.
Ennek a hányingernek a negyede elég lenne systemseller játékra ps4-en.
Teljes lista:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Alpes: daily;
Bathurst sunset;
Brands Hatch: day and rain;
Catalunya: daily;
Circuit of the Americas: daily;
Daytona: day and night;
Hockenheim: daily;
Indianapolis: daily;
Laguna: daily;
Le Mans: day, night, rain;
Lime Rock: daily;
Long beach: daily;
Monza: daily;
Nurburgring: day, night, rain;
Prague: daily;
Road America: sunset;
Road Atlanta: daily;
Rio: daily;
Sebring: day, night, rain;
Silverstone day and rain;
Sonoma Sunset;
Spa: day, night, rain;
Track Test: day;
Top Gear: day and rain;
Watkins Glen Day;
Yas Marina: day and night!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.28. 19:58:00 -
SlickAdam #35214 ujabb XO-s (negativ) meglepi: Forza 6 hivatalos oldalon irjak az esös es (kulon) ejjeli palyakat. nos ez nalam annyit tesz: skip, majd a Forza 7-ben talan lehet mindegyiken. aztan Forza 8-ban talan dinamikussa is teszik.
hanyinger. -
#35213 Avalanchenek van US meg van az eredeti svéd fejlesztőcsapata. Nos ezt az eredeti svéd csinájla. A játék meg a tipikus ubi féle open world. Főstoryval, sok mellékküldetéssel meg ezer opcionális zónatakarításos melléktevékenységgel, megspékelve batman combattal és látványos autós harccal.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.08.28. 19:29:58 -
#35212 Az ember óvatosan közelíti meg az ilyen játékokat. Eddig a Batman tudott kitörni skatulyából úgy hogy mára pl az AK az AAA szegmens egyik alázógépe lett.
Mad Max-et nem tudom, a film kellő hype neki! Trélerek is jönnek belőle folyamatosan, nyomatják.
Az a fura hogy a Just Cause 3 fejlesztői csinálják. Ami nem hiszem hogy egy hatalmas csapat. Namost idei évben nekik a Just Cause 3 lesz a top AAA címük. Amellett jön most ez is. Kérdés mennyi figyelmet, energiát, pénzt kapott ez... a film hypból és sikereiből akar merítani, vagy saját lábán megállni a filmtől elvonatkoztatva. Ha az utóbbi akkor jó anyag lehet.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.28. 19:26:43 -
#35211 Sajnos a megjelenési dátum miatt bukik minden hypeot, mert mindenki az MGSről beszél.