121251
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#35330 Véleményezzem? Nem tetszene... -
#35329 de lenyegesen gyengebb hardverre is ki lehetett hozni, azt azert bizonyitja :)
siman csak uzleti okokbol nem akarjak a prevgent es megy a bullshit. retek warner nincs is mit varni ezektol -
#35328 -
#35327 D-Dog <3 -
#35326 -
#35325 Köze nincs az Android-verziónak a nagygépeshez. A konzoloshoz viszonyított színvonalat nem érte el... Azért egy PS3 komolyabb eszköz, mint egy mobiltelefon. -
#35324 De megjelent.
Nekem az is tetszik mint MK.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.29. 21:03:38 -
#35323 Androidos egy fos halmaz -
#35322 "A Warner Bros.-ban ugyan megvolt a szándék, de a High Voltage Software egyszerűen nem tudta a Mortal Kombat X-től elvárható élményt hozni."
Rengeteg ilyen.
Oks magyarázd el.
Androidon VISSZADAJA A TECHNIKA , Prevgen konzolokon nem.....várom a választ orákulum. :D
Ha Androidra nem lenne még azt mondanám oké.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.29. 21:01:24 -
eje75 #35321 Csak annyit írok, hogy akit nem zavarnak a néha igencsak elborult japó dolgok SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, az ki ne hagyja, mert nagyon szórakoztató... Technikai oldalról nézve hibátlan, eddig kb 6 óra játék után egy döccenéssel sem találkoztam, nem lassult be, a grafika hozza a 2015-ös szintet, nekem bejön nagyon...pl: lopakodás közben az előtted négykézláb haladó kórházi köpenye szétnyílik, alsót viszont nem visel, így szépen megrajzolták a segge hasítékát :) -
#35320 Ami a Metal gear steelboookon lévő képet keresem mindenhol de sehol nincs külön a neten... -
#35319 Ha lesz OST-d majd feltölthetnéd valahova :) -
#35318 Láttam, hogy írtad, fölösleges bitek azok, nekem elhiheted :) -
#35317 Megköszönöm, de a mai napot pár mázsa föld mozgatásával töltöttem, így nem ígérem, hogy túl aktív leszek :) (de nézem majd) -
#35316 Jól csapatod, kettőt majd egyszerre! -
#35315 Ma inkább twitchen nyomom, hátha avval kevesebb a szopó. -
#35314 Töltöm már boxra... :D -
#35313 Sziasztok!
Valaki lenne új kedves és elfogadná a Driveclub csatlakozásomat, nem tudom, hogy ki tartja karban. Előre is köszi. -
#35312 Ez még téged sem érdekel most, Gero. Nyugi, nemsoká kedd
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.08.29. 20:13:05 -
#35311 -
SlickAdam #35310 vagy lehet csak ezert csinalom, mert mar tul fajdalmas a varakozas? jobb nekem, ha egy "szar" 8-ast vizionalok neki.:D
igazabol lefagyasztanam magam a faszba, mint kartmen a vii-ert.:) -
#35309 Fura vagy. Egy olyan csávót mutogattok nekem, aki nyíltan vállalja a hatásokat, amik érik/érték, és pakolj a bele a játékokba. Egy olyan valaki munkásságát tartjátok óriási értékűnek, aki a saját rajongásaiból (és mások rajongásaiból) épít világokat. Majd te ezt patikamérlegen, egy csírátlanított laborban akarod megmérni, mert nehogymár a hatások befolyásolják a mérésed.
Ez ambivalens. És...és kívülről őrültség. Sajnos nem vagyok benne. Bár lennék...én engedném :) -
SlickAdam #35308 az gaz, hogy en ezen a zenen rendesen bekonnyezek, amikor igazan rakezd? :D
kar, hogy azota se volt mgs jatekban. buzi copyright... -
SlickAdam #35307 fikkelte. kabe ugy fikkelte, hogy suliban lattam egy kis vizelvezetö nyilast a betonfal aljan es at akartam kuszni rajta.:D -
SlickAdam #35306 racsavarlak en hip-hopp:
- collectors edition guide
- ultimate mgs guide
- MGS5 collector's edition (lehet nem kapom meg...)
- MGS5 Amazon exkluziv steelbook edition
csak ezeket rendeltem be, ugy, hogy meg csak ra se vagyok hypeoldova ugy igazan. vagyis mar de, 1 hete meg nem voltam.:D
hallgasd meg ezt:
aztan lessed a the movie-kat, kedden meg huzz el egy peldanyert! :D -
#35305 Én megnézem review pontokat, de nagyon régóta leszarom őket és nem az alapján vásárlok, pont amiatt, amit írtál. -
#35304 És a négy nem fikkelte a di veltet amúgy? (nekem kurvára nem, de hát tudjuk ugye...) -
#35303 Szerintem már egy sarokba kuporog elsejéig :D
Én rég vártam játékot ennyire. Főleg amiket olvasok nap mint nap róla a spoilermentes topikban. Nagybetűs gameplay és szabadság, amit a játék kínál, profi minőségben, végletekig polírozva -
SlickAdam #35302 nemtok semmit. annyit csak, hogy meta-n ZÖLD, ami 75-tol felfele barmi lehet.:)
mgs1-2-3-nal tudtam hany pontokat kapott? nem, leszartam. igy lesz most is.
4-nel mar beütött a rivju-mania, ott lestem, meg landzsara tuztem es mutogattam minden jottmentnek, hogy "blööööööeeeee MGS4 fikkt di velt, buzik!". persze nem mintha szamitott volna, megvettem volna azt is 4/10-el is, de na...
igazabol ennel a jateknal tenyleg nem sok ertelme van az egesznek. voltak es lesznek is viszont nagyon vart jatekok, amik kakas ertekeleseket kaptak es kakas fogadtatasban is reszesultek, kakas kepet festve az emberek fejeben. ZombiU? top3 tulelo horror evör. vonakodva kezdtem bele a 70-es metascore miatt? bizony! beletelt par oraba, mig lekopott rola a pecset.
ugyhogy mostantol szokast csinalok ebböl.
most a mgs5 csak amolyan proba. azt is tesztelem, hogy 2015-ben mennyire nehez elkerulni az informacio aradatot. -
#35301 Nekem inkább az a bajom - mert egy önző féreg állat vagyok - hogy nem fekszik ki a sínekre. Mer Adam rá tudna csavarni, de csak azt látom, hogy kínlódik, meg nyünnyög. És ez engem sem visz a dologhoz közelebb :DDD -
#35300 Én se igazán értem ezt az önembargot :) -
#35299 És így, hogy nem látod leírva azt, amit amúgy pontosan tudsz, így azért jobb?
/najó, nem geciskedek :) -
TomStorm #35298 Huhh az durva azért de kifelé meg vissza én már a főbejáraton közlekedtem mondjuk pincébe már nem mentem vissza ha jól emlékszem.
K...a nagy game idei év legjobbja lenne ha hosszabbra sikerült volna:)
De tényleg Epic game simán megérte az árát.
Újrajátszom azonnal ahogy vége,imádom:)) -
TomStorm #35297 Este kiderül:)
Ma már biztosan végére érek.Szerintem nem is állok olyan rosszul.
Majd éjjel írok egy Survivor számot,meglátjuk a végeredményt -
#35296 Na a hype csökkentése érdekében letoltam GZt megint, meghallgattam összes kazettát. Sajnos pont az ellenkezőjét értem el a hype csökkentésnek :y -
SlickAdam #35295 nnnna feladtak az Amazon exkluziv kiadasomat. ezt-e:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
viszont köcsög DHL-el, ugyhogy hetfön max az ertesitest fogom megkapni a seggfej bevandorlo futartol, mehetek erte kedden vilag vegere. legalabb day1... -
#35294 spotifyon nálam is pörög az mgs v playlist :D -
SlickAdam #35293 nem köll minden szarra ra-lajkolni :D
en facebook oldalam 80%-ban amiibo-val van tele, olyan aktiv a nemet amiibo kommuniti.:D
mindenesetre nyomatom a david bowie-t, mint az örült.:D -
#35292 Fészbukon a meta átlagát csak tegnap 2szer láttam kitéve.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.29. 14:00:12 -
SlickAdam #35291 höööööö