121251
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#35370 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Biztos?:) evillaugh
Utoljára szerkesztette: zzeN, 2015.08.30. 12:34:36 -
#35369 Eddig 1 ember halt meg, valakit muszáj volt választanom.. : / -
TomStorm #35368 Hol tartasz?Írtad minden cselekedet jól sikerült akkor még fullos a csapat?Vagy döntéseken elhasaltál? -
SlickAdam #35367 "magatoknak tesztek rosszat azzal, hogy esélyt sem adtok neki"
na ezt honnan? :D -
#35366 Az se futott tökéletesen, ez se, de nem vesz el az élményből, csak ha videón nézed külön a frame-esést. Én nem vagyok marketinges, nem célom, hogy játsszatok a játékkal, magatoknak tesztek rosszat azzal, hogy esélyt sem adtok neki :D -
SlickAdam #35365 a heavy rain kepfrissitese nem tudom mennyiben befolyasolja a tenyt, hogy EZ a jatek szarul fut.:) -
#35364 Itt dögöljek meg, ha nem ugyan úgy fut, mint a Heavy Rain :D -
#35363 Egy dolog bánt csak, hogy 110.000-et kell kiadnom idén azért hogy ezzel játszhassak. Szóval kabbe Sony. Persze ettől még mindig hülye hozzá nem értők a programozók ezzel a NEM LIMITÁLT és standart 30 alatt futó frémmel.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.30. 12:00:14 -
SlickAdam #35362 megjelenes ota nem fikaztam. de a szar frem az szar frem. fact.:) -
#35361 Hát nézegessétek akkor a frame rate tesztet, és fikázzátok a játékot. :) Én inkább játszom, és élvezem.
Vészes QTE-vel még nem találkoztam (5. fejezet asszem), eddig 1 kivételével mind sikerült is. Az az egy is azért nem, mert elbambultam :D
Moby: ezt nem akartam digitben, mert hallottam, hogy 6 óra, gondoltam egyszer végigviszem, aztán adom is el :)
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.08.30. 11:48:56 -
#35360 QTE-kel csak én cumiztam, vagy télleg néhol elég macerás? -
#35359 Cuki amikor 25 után kicsapja a 38at majd gyorsan visszakapar 24re. -
#35358 LOL
Eléggé GOTY gyanús :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.30. 09:22:03 -
SlickAdam #35357 lehet benez 30 ala helyenkent?
-
#35356 Grat :) -
#35355 Ha szósz...:) -
#35354 Kezdenek beindulni az események, kis Fűrész, kis Silent Hill, kis Alan Wake, minden van ebben, de nagyon tetszik. Színészi játék is meglepően jó, grafika is pazar, frame-mel sincs gond, lehet 30 alá benéz helyenként, de észre sem vehető. Nálam eddig az év meglepetése. Én ebből a játékból 1 perc trailert nem néztem, csak a fórumon írtakat láttam.
Ja és Butterfly effect (aki végigvitte válaszolhatna ha tudja) :D:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A szanatóriumos résznél elcsesztem a kutyás QTE-t, és jól sült el! Megsimogattam a kutyát, és adtam neki csontot :D Nem tudom, ha elkezdek küzdeni a kutyával mi lesz.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.08.30. 02:27:44 -
TomStorm #35353 Vége.3:(
Nagyon sajnálom kedvencemet de az a 3 viszont nagyon kiérdemelte a jobbik sorsot!!
Na erre iszok valamit,szép játék volt! -
#35352 Until Dawn
Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2015.08.30. 01:19:26 -
#35351 Itt jegyezném meg, a mindenki kedvenc watchdogja mozgásának a 70%-át kalameet-ről kopizták át (az okdalraharapását, az ugrását, a fordulását, a lábával rugdosását, a járását).
Ahogy Norbi találóan megjegyezte: a dlc-nél már fejben volt a BB. Tiszta BB az egész. -
#35350 Nem bírtam így elaludni. Visszakapcsoltam a gépet, felvettem a kedvenc pizsimet (ami amúgy rohadtul tűzálló), felizmoztam a bonfire-t 20 estusra. bemente, és levágtam Kalameet-et. Sorry, hogy egyedül, majd kárpótollak valahogy
/ja levágtam a farkát is. Kaptam valami jó nagyot csapó, de faszra se jó greatswordot érte.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.30. 01:03:38 -
#35349 Until-ban nekem eddig a leg EPIC-ebb a "vadászpuskás" rész!!!!!!!!!!!!!!!! -
#35348 Pár napja én is megvettem Store-on, most járok a 8. (vagy már 9.) chapter-nél és tényleg remek hangulata van a játéknak:) Sztori se annyira B kategóriás, hogy már az elején tudni lehet a végét, nem bántam meg én sem a vételt:) -
TomStorm #35347 Nagyon vigyázz mindenkire és tipp:mikor DS4 világít ingame LEVEGŐT SE vegyél,tényleg,nem viccelek,fontos:) -
TomStorm #35346 És igen Alan Wake feeling szépen visszaköszön,meg más is.. -
#35345 Most kezdek ráérezni az ízére, 3. fejezet kb közepe :) Nem bántam meg, hogy belevágtam. -
TomStorm #35344 Ahogy vége indítom is újra a játékot:D -
TomStorm #35343 Megszokod egy idő után és átmegy a játék egy olyan kalandba amit sose fogsz elfelejteni,élvezni fogod minden egyes percét és fel fogsz bátorodni:)
Hatalmas PS Exclusive! -
#35342 Hittem a hype-nak és megvettem az Until Dawn-t. Eddig nagyon bejön, helyenként az Alan Wake hangulatát idézi, csak a rohadt sok jumpscare ne lenne... már 3szor kaptam infarktust majdnem. Tudom, hogy mikor jön egy ijesztés mindig, de mégis megijedek... :D Lehet nem max hangerőn kéne játszani. -
#35341 Jó elég lesz egy amúgy se túl jó játék miatt siránkoztok eddig ez a sokadik ugyan olyan post... -
#35340 Mi csúszik át? -
#35339 Én sem értem a többiek mit nem értenek....:D Mindegy a gép , mindegy a hardver....azért nem adtak ki egy változatot mert technikai akadályok miatt nem lenne élvezhető,
DE egy kibaszott flash android meg visszaadja ezekszerint....LOOOOOL -
TomStorm #35338 Lehet full túlélőbe is játszani de az nagy odafigyelést és nyugodságot igényel -
TomStorm #35337 Ez nem Spoiler.Valakinek már kezdetek óta nincs meg.Itt nincs spoiler ki mikor hal meg mert te irányítod a sorsukat egész játék alatt; -
#35336 Kicsit állítsál rajta akkor, mert szerintem el van tömődve -
#35335 Kösz a spoilert -
TomStorm #35334 Na a nagy lövészmester kiment hőst játszani pff -1:( -
#35333 Na, ez átcsúszik. -
#35332 Lehet, ..nagyon nehezen mennek át a dolgok a fikaszűrőmön... -
#35331 Nem a te játékod, nem kell.