121251

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • zzeN
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Biztos?:) evillaugh

Utoljára szerkesztette: zzeN, 2015.08.30. 12:34:36
  • Kongy
    Eddig 1 ember halt meg, valakit muszáj volt választanom.. : /
  • TomStorm
    Hol tartasz?Írtad minden cselekedet jól sikerült akkor még fullos a csapat?Vagy döntéseken elhasaltál?
  • SlickAdam
    "magatoknak tesztek rosszat azzal, hogy esélyt sem adtok neki"

na ezt honnan? :D
  • Kongy
    Az se futott tökéletesen, ez se, de nem vesz el az élményből, csak ha videón nézed külön a frame-esést. Én nem vagyok marketinges, nem célom, hogy játsszatok a játékkal, magatoknak tesztek rosszat azzal, hogy esélyt sem adtok neki :D
  • SlickAdam
    a heavy rain kepfrissitese nem tudom mennyiben befolyasolja a tenyt, hogy EZ a jatek szarul fut.:)
  • Kongy
    Itt dögöljek meg, ha nem ugyan úgy fut, mint a Heavy Rain :D
  • Totti5
    Egy dolog bánt csak, hogy 110.000-et kell kiadnom idén azért hogy ezzel játszhassak. Szóval kabbe Sony. Persze ettől még mindig hülye hozzá nem értők a programozók ezzel a NEM LIMITÁLT és standart 30 alatt futó frémmel.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.30. 12:00:14
  • SlickAdam
    megjelenes ota nem fikaztam. de a szar frem az szar frem. fact.:)
  • Kongy
    Hát nézegessétek akkor a frame rate tesztet, és fikázzátok a játékot. :) Én inkább játszom, és élvezem.

Vészes QTE-vel még nem találkoztam (5. fejezet asszem), eddig 1 kivételével mind sikerült is. Az az egy is azért nem, mert elbambultam :D

Moby: ezt nem akartam digitben, mert hallottam, hogy 6 óra, gondoltam egyszer végigviszem, aztán adom is el :)
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.08.30. 11:48:56
  • kill3r21
    QTE-kel csak én cumiztam, vagy télleg néhol elég macerás?
  • Totti5
    Cuki amikor 25 után kicsapja a 38at majd gyorsan visszakapar 24re.
  • Moby
    LOL

Eléggé GOTY gyanús :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.30. 09:22:03
  • SlickAdam
    lehet benez 30 ala helyenkent?
  • n000rbi
    Grat :)
  • Moby
    Ha szósz...:)
  • Kongy
    Kezdenek beindulni az események, kis Fűrész, kis Silent Hill, kis Alan Wake, minden van ebben, de nagyon tetszik. Színészi játék is meglepően jó, grafika is pazar, frame-mel sincs gond, lehet 30 alá benéz helyenként, de észre sem vehető. Nálam eddig az év meglepetése. Én ebből a játékból 1 perc trailert nem néztem, csak a fórumon írtakat láttam.

Ja és Butterfly effect (aki végigvitte válaszolhatna ha tudja) :D:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A szanatóriumos résznél elcsesztem a kutyás QTE-t, és jól sült el! Megsimogattam a kutyát, és adtam neki csontot :D Nem tudom, ha elkezdek küzdeni a kutyával mi lesz.

Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.08.30. 02:27:44
  • TomStorm
    Vége.3:(
    Nagyon sajnálom kedvencemet de az a 3 viszont nagyon kiérdemelte a jobbik sorsot!!

Na erre iszok valamit,szép játék volt!
  • kill3r21
    Until Dawn
    Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2015.08.30. 01:19:26
  • Moby
    Itt jegyezném meg, a mindenki kedvenc watchdogja mozgásának a 70%-át kalameet-ről kopizták át (az okdalraharapását, az ugrását, a fordulását, a lábával rugdosását, a járását).

Ahogy Norbi találóan megjegyezte: a dlc-nél már fejben volt a BB. Tiszta BB az egész.
  • Moby
    Nem bírtam így elaludni. Visszakapcsoltam a gépet, felvettem a kedvenc pizsimet (ami amúgy rohadtul tűzálló), felizmoztam a bonfire-t 20 estusra. bemente, és levágtam Kalameet-et. Sorry, hogy egyedül, majd kárpótollak valahogy

/ja levágtam a farkát is. Kaptam valami jó nagyot csapó, de faszra se jó greatswordot érte.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.30. 01:03:38
  • darkSectorxxx #35349
    Until-ban nekem eddig a leg EPIC-ebb a "vadászpuskás" rész!!!!!!!!!!!!!!!!
  • zzeN
    Pár napja én is megvettem Store-on, most járok a 8. (vagy már 9.) chapter-nél és tényleg remek hangulata van a játéknak:) Sztori se annyira B kategóriás, hogy már az elején tudni lehet a végét, nem bántam meg én sem a vételt:)
  • TomStorm
    Nagyon vigyázz mindenkire és tipp:mikor DS4 világít ingame LEVEGŐT SE vegyél,tényleg,nem viccelek,fontos:)
  • TomStorm
    És igen Alan Wake feeling szépen visszaköszön,meg más is..
  • Kongy
    Most kezdek ráérezni az ízére, 3. fejezet kb közepe :) Nem bántam meg, hogy belevágtam.
  • TomStorm
    Ahogy vége indítom is újra a játékot:D
  • TomStorm
    Megszokod egy idő után és átmegy a játék egy olyan kalandba amit sose fogsz elfelejteni,élvezni fogod minden egyes percét és fel fogsz bátorodni:)

Hatalmas PS Exclusive!
  • Kongy
    Hittem a hype-nak és megvettem az Until Dawn-t. Eddig nagyon bejön, helyenként az Alan Wake hangulatát idézi, csak a rohadt sok jumpscare ne lenne... már 3szor kaptam infarktust majdnem. Tudom, hogy mikor jön egy ijesztés mindig, de mégis megijedek... :D Lehet nem max hangerőn kéne játszani.
  • Tatyla
    Jó elég lesz egy amúgy se túl jó játék miatt siránkoztok eddig ez a sokadik ugyan olyan post...
  • TasManXT
    Mi csúszik át?
  • darkSectorxxx #35339
    Én sem értem a többiek mit nem értenek....:D Mindegy a gép , mindegy a hardver....azért nem adtak ki egy változatot mert technikai akadályok miatt nem lenne élvezhető,

DE egy kibaszott flash android meg visszaadja ezekszerint....LOOOOOL
  • TomStorm
    Lehet full túlélőbe is játszani de az nagy odafigyelést és nyugodságot igényel
  • TomStorm
    Ez nem Spoiler.Valakinek már kezdetek óta nincs meg.Itt nincs spoiler ki mikor hal meg mert te irányítod a sorsukat egész játék alatt;
  • TDC Geronimo
    Kicsit állítsál rajta akkor, mert szerintem el van tömődve
  • Kongy
    Kösz a spoilert
  • TomStorm
    Na a nagy lövészmester kiment hőst játszani pff -1:(
  • Kandurex
    Na, ez átcsúszik.
  • Kandurex
    Lehet, ..nagyon nehezen mennek át a dolgok a fikaszűrőmön...
  • TDC Geronimo
    Nem a te játékod, nem kell.