PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Uszkve 2-2.5 év alatt megjelent(nik) egy folytatásuk, az viszont lauchra, meg egy új ip.
Lesz olyan firstparty tippre, akinek akkortájt fig megjelenni az első játéka...

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
Ez nem fog jönni csak 2016ba úgyhogy annyira nem brutális 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Mondjuk az lehet, hogy sokat segít, hogy a GG-nél nem az asztal alatt alszanak a melósok 😊

Moby
Nemsemmi banda. Gondolom ez a másik csapat, de akkor is brutál ez a tempo. Polifóni mikor àll elő valami közepesen szar gtvel? 2018? Lol

Moby
Kösz!

TDC Geronimo
https://psnbeta.eu.playstation.com/Bloodborne/enroll.php

Erre a címre felmentek és regeltek. Akik kaptak azok se biztos hogy bejutnak csak ESÉLYÜK van rá. Ezen a címen beírjátok PSN accot és lehet hogy bejuttok ti is.

Csak szeretném jelezni,hogy nem lehet szöveget másolni hozzászólásból.Fehéren jelöli ki
Kandurex
Ne posztoljad, hanem küggyed nekem privátba! <#miaz>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kongy
Még ingyen se kéne Bloodborne kód, szóval ha küldtek volna, egyből postolnám ide 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Guerrilla Games leak 2. - A csapat újra jó formában :

n000rbi
Wiigadóban már jelezték páran, hogy szintén kaptak (van, akinek ps4-e sincs). Szerintem ott próbáljátok meg.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Kandurex
Ja ja, óóó, de jó nektek!! <#worship>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ja... 😞
regi usa es uk accom fiokjat csekkoltam, de semmi. tuti a nemetre kuldtek.<#rinya>

AKI NEM SOULS RAJONGO, AZ OSSZA MEG SZEPEN! (mar ha kodrol van szo) <#boxer>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Legalább a harmada le sem fogja tölteni, mert nem tudja mi az, vagy tudja de utálja a soulokat is, vagy nem is olvas emait, mer tempfiók.
De jelentkezni inkább nem lehet rá. Faszfejek.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.09.16. 18:45:25

n000rbi
Email

e-mailben jonnek ezek vagy psn uzi? e-mail fiokomba sztem egyszer se leptem be miota megcsinaltam a PSN acchoz, jelszot se tudom.😄 LOL

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Phasszeg ha ennyit kiszórnak, mi a faszomért nem nyílt??<#rinya>

n000rbi
ÁÁÁ én is kaptam!!!! Fakkjeee!

TDC Geronimo
Dafuq?! Honnan?! hogyan?! mikor?! Miért?! <#wow1>

shaddam
Ha lány vagy akár a waifum is 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Moby
Aztaqrva!<#wow1>
Lehetek a barátod??? 😄

DarkSector
Mihez szeretnéd használni? 😄

Amúgy szerintem esélytelen 15 alatt újat.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.16. 17:26:17

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

shaddam
Dear shaddam91hun,

Your skill and dedication have been recognised; you have been selected to join the exclusive Bloodborne™ Alpha Test!

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

The Protector
Köszi a válaszokat,én is sejtettem.Viszont ez a levél pont nem a szemetes mail címemre érkezett hanem amit hivatalos dolgokra használok illetve erre van még egy ps accom regelve.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

arty
hyperoffice.com a domain, semmiféle sonys kötődés -> SPAM

Forza.

grebber
Ennél olcsóbban lehet szerezni ps4hez kontrollert (PIROS kell)?

Next PC upgrade: 2022

shaddam
Építik a zombisereget az újabb ddoshoz 😄

Tatyla
A nem tetszés a meg a fikázás nem ugyan az, főleg ha azt úgy tesszük hogy a másikkal személyeskedés...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sniper Elite 3 PS4 eladó, ha kell valakinek. Egyszer toltam végig, elég is volt.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Akkor miket hagysz meg? Ez a fórum arra van, hogy felolvassunk a Bibliából? Pont azért van, hogy mindenki elmondhassa a véleményét. Nem az a baj, hogy valaki elmondja, hogy neki miért nem tetszik egy játék, ami a másiknak igen. Henem ha közben kurvaanyázik, rasszistáskodik és társai. Az ilyeneket töröld.

Hol máshol mondja el, hogy neki tetszik/nem tetszik egy játék? Ha híreket, tényeket akar olvasni, elmegy egy híroldalra, a fórum véleménynyilvánításra van.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

The Protector
Ti is kaptatok ilyen emailt?
Sony Promotion 2014 Your E-mail have win. Contact Mrs benny karlsson E-mail: [email protected]
És mellé kód van stb.....googliztam de semmi eredménye,páran kaptak még ilyet.
Gondolom fasza kis spam.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
mennyi az ára?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bexinho
Esetleg ha valakinek kellene The Last of Us Remastered hibátlan állapotban, akkor priviben megtalál 😊

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Tatyla
Szemelyeskedést, egymás és mások játékának fikázását, és azokhoz kapcsolódó hozzaszolasokat törlöm!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

n000rbi
Guerilla-tól RPG? Meglátjuk.

shaddam
RPG-nek mondják. A vörös csaj meg a főhős

n000rbi
Ez is valami szósöl multi izé lesz?

shaddam
Guerilla Games leak. Elvileg

Tatyla
20 után az XP a skill tovább fejlesztéséhez kell, a gear emeli majd tovább a szintet minél több light van az adott ruhán annál jobb, igaz én még csak kékben vagyok így vagyok 23

arsmarci89
Fiuk lányok ,szoval a destiny 20as szintig megy alap ruhákkal?Ha nekem pl 20ason csak zöld szìnű cuccaim vannak light nèlkül, akkor 20után nem megy fel az xp csìk ,vagy h van ez?Amugy 19es vagyok ,marson van mèg 3pályám normálon, plusz 2 strikeom maradt el.

PSN: Nyuffi89

DarkSector
Hálisten a PS3 egyik legdurvább balfaszságát legalább kijavították.
Azt amikor install meg törölni kell, akkor el szoktam menni megnézni a Gyűrűk ura trilogiát!

Vannak ingyen játékaim PSN-en a PS3-hoz de nem mertem leszedni őket, egy 1.4-es demo orákig tart mire el tudom kezdeni játszani a letöltéstől kezdve, nemhogy egy komolyabb fullos játékot.

Most Resistance 3 demot szedtem 1.4 gB, még mindig megy az install, holott kb 22:00-kor kezdtem el tölteni a PS-ból....
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.16. 01:20:37

DarkSector
Arra most pár perce jöttem rá,, hogy a kontroller szinek miért vannak, mert sejtettem hogy nem véletlen, csak elsőnek nem ugrott be, pedig egyértelmű.....

A gombok színei alapján van 4 játékosnak szín! 😄
X, Kör, Háromszög, Négyzet
Kék, Piros, Zöld, Rózsaszín.

😊

DarkSector
De a semmitől többet, csak utálok angolt olvasni....minek, mikor másokat meg is kérdezhetek? 😄

//értem nagy vonalakban az angolt, csak vannak számomra nem ismert szavak néha, amiket kellene ismerni hogy az egész mondatot lehesen értelmezni.

Most nem olyan hogy "Press any Bottom", meg ilyenek. 😄
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.16. 00:59:38

tehat te a jatekokbol kb ... SEMMIT nem ertesz? <#taps>

Győzködik a franc, egyes szutyok oldalak lehúzzák olyan dologért ami más játékban is benne van, meg mennek a tippek hogy húdecsalódottak a játékosok..És még sem telített a használtjáték piac, és a visszhang is igen pozitív pár hibától eltekintve. Folyamatosan tömik tartalommal, foltozgatják. Nem azért szeretik mert változatos. Azért szeretik mert iszonyat kemény kihívás, skill és csapatmunka-koop igényű játék, és ez lényeg, ebben bizony jelenleg a legjobb koop cucc a piacon.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Kongy
A nép élvezi a soha véget nem érő AC-szériát, a Watch Dogs-ot, sőt, még jó pár középszerű címet. Attól, hogy a nép szereti még nem lesz jó játék, hiába próbálsz meggyőzni itt mindenkit az ellenkezőjéről.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
Kösz nem. 😊

TDC Geronimo

Attól hogy random mapra hajigál a Dio3 attól még ugyan azok a helyek,ugyan az a sivár hangulat lévén van benne kb 5 háttér és ennyi.
Ugyan olyan repetitív dögvész egyedül tolva, csapatban király. Nemmellesleg SOSEM lesz a Diablo 3 mögött olyan játékélmény mint egy lvl 26-os Strike-ban ahol 3 órányi kemény csapatmunka kell a sikerhez....
De mind1 fikázzátok..A nép meg élvezi.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

n000rbi
Urak, aki igényt tartana egy Diablo 3 UEE-ra, az keressen meg, mert eladóvá vált 😊