PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt nem is figyeltem, remélem ugyan azzal a bámulatos hangeffektussal mint amivel a GT-t kínálják meg évek óta...Mintha egy degenerált fókát riogatnának poroltóval egy üres medencében.... A porszívó autóhang fícsör mellé a GT egyik alapköve....
ne keverd bele a GT5-t! ha azt szarozod, akkor gyakorlatilag az egesz szeriat szarozod. az egy normalis racing game frencsajz, amiben VAN fizika, VAN vezetesi elmeny. valoban eletszeru.
DC tenyleg kellene hogy tartalmazzon valami extrat, valami szorakoztatot, mert ketlem, hogy mokas lesz vezetni. Horizon2-ben legalabb van kukoricas(tm). DC csak a "mar legkisebb kormanymozdulatra is csikorgo gumik" ficsört vette at a GT-böl.😄
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2014.09.17. 16:22:26

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Amióta tudom hogy nincs tuning és semmi más az egész csak versenyezgetés némi optikával spékelve nem igazán érdekel a cím...
Se nyitott világ se semmi, nem adott az opció hogy kedvenc autónk legyen benne amivel hosszan hosszan lehet csapatni,egyszerűen semmi...
Egy réges régi NFS-ben (1-2-3) még talán oké volt ez a koncepció, mára kevés...Baromi kevés és hiába néztem tegnap a stream-et amit a pcshungary nyomott, hiába nézek meg kismillió videót. Azon kívül hogy baromi szép a játék, nem látom benne azt ami hosszútávon odaszövegzne a DC elé....
Ps+ címnek ingyen jólesz ideig óráig, másra nem.... A Sony összekaphatná magát, kezdve azzal hogy a GT éléről kivágja azt a barmot, mert a konkurencia fényévekkel előrébb van autós játékok terén. Ott már kint van lassan két igen komoly autós exkluzív cím ( igaz részemről ennyi is a kínálata annak a gépnek), itt meg semmi..Majd most egy driveclub, amit nem tartok életképesnek... Nem beszélve arról hogy hiába a nagy dlc terv meg +38 autó...Baromi kevés, abból meg köszi nem kérek hogy megszokok egy autót, kedvelni is kezdem,lenyomok vele 4-5 versenyt és ülhetek át másba....Az online autóversenyezgetés pedig eleve gyenge lábakon áll, haverokkal még oké, de közösségben? 10-ből 9 futamon olyan gyökerekkel lesz tele az egész akik a kanyart rólad pattanva veszik be...Színvonalas...
Moby
Hát izé...reggel letöltöttem azt az 1 órányi, 5 videós pakkot a DC-ból. Ha azért küldték vissza megjelenés előtt mert dögunalom volt, akkor borítékolható, hogy elvesztegették az 1 évet 😄 Szép a játék, de olyan szinten generic fos, hogy az őrület. És ami a legfájóbb, hogy a hangok is szarok. Én nem tudom, lehet, hogy ez életszerű, és lehet, hogy engem tényleg csak az a játék szórakoztat, amit michael bay rendezne, de ennyire érdektelen, semmitmondó játékmenetet, szar hangú, dögunalmas, sótlan autóversenyzést évekkel ezelőtt láttam utoljára. Gran turismo 5 volt a neve 😊

Adversus solem ne loquitor

DarkSector
Forza a 3 rész óta messze , de kibaszott messze szarba döngöli a sony mindegyik autos próbálkozását. Sony játékában valamiért nem tudják összhangba hozni a pályákat a kocsikkal.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kongy
mar most alairnam h a horizon 2 jobb lesz mint a DC, de ne legyen igazam😊

@darksector

okes bar kicsi az eselye h kapok 😄
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.09.17. 12:41:19

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

grebber
Haver kérdezi hogy lehet valahol kapni olcso digitális ps4 game kulcsokat?
Psn előfizetés van valahol olcson?

Next PC upgrade: 2022

Moby
Fizikáról meg vezetési modellről tökéletesen felesleges itt beszélni, ellenberger a látottak alapján a horizon 2 tényleg negyven kvintilliószor szórakoztatóbbnak tűnik a driveclubnál 😊

DarkSector
Jobb de ha kisodrodsz, ami gyakori, akkor ugyanics lever a fal.

Jut eszembe ha lesz kulcsod a blood-hoz , elkérhetem? 😊 mert nekem nem küldtek :s

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ez valami vicc akart lenni?!😊
Kongy
ne mondd mar. forza horizon fizikaja, vezetesi modellje sztem pelda erteku. egy gran turismo a nyomaba sem er

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

n000rbi
Ja azt mondták korábban, hogy a psplus edition upgrade-je picit olcsóbb lesz. (lehet én is maradok majd a digitális változatnál...)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Tatyla
Fenn van US storeban a Driveclub 50$ ha van plusz még jó hogy most vettem nemrég

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

n000rbi
Én norvég pályát is láttam, szép vót. (streamhez képest is 😊)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.09.17. 08:01:01

Moby
Mi volt benne? PSPlusos-dögunalmas indiai pályák?

Vegul is csak 11 oraig tartott, az tenyleg lofasz... <#wilting>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

DarkSector
Na most olvastam, a Driveclub-ban is lesz Fotó mód.

Eddig tudtommal ezekben van még:

Infamous Second Son
Infamous First Light
The Last of Us Remastered

Érdekes fícsör, gondolom csak exclusive játékok fogják ezt megkapni.

Killzone Shadow Fall -ba gondolom logikus okok miatt nem tettek.

DarkSector
Jah.
Ez gáz ez tény, de eddig Gran Turismo-ban is ez volt, meg xboxos Forza is ilyen...csillivilli, lofax fizika.

Lényegtelen a látvány, ha olyan gumifaltól gumifalig pattogás lesz mint az egyik utolsó videóban, akkor felkenheted a falra a szép grafot.

shaken, not stirred

DarkSector
Na van egy kis probléma.

Leszedtem mind a 4 profilomat amit PS3-on is használtam, ebből 2 profilt ha kilépek letöröl, és ezeket ujra lekérhetem , de a gép kikapcsolásával törlődnek a profilok, a 4-ből 2.

Lehet volt valami opció hogy ezt a profilt azonositsam ezzel a ps4 hardverrel és a nemet választottam?
Meg lehet még oldani hogy a másik 2-höz mérten ezek sem felejtődjenek el?

DarkSector
jah én is unom már az AC játékokat. 😄

Kongy
<#nevetes2> Boring

DarkSector
Naná hogy a stream szar, elvileg durván fog kinézni, ha a látványra gondolsz hogy megnéed majd real-time is, egy homályosabb youtube felvételből:

Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.16. 23:32:41

mindenesetre jo, hogy lesz belole probaverzio...😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

n000rbi
Ameddig nem próbáltam, nem láttam a saját képernyőmön realtime, addig nem mondok semmit. 😊

DarkSector
Assassins Creed 5 coop trailer:

DarkSector
ez télleg fos volt.

nem tetszett ez a stream, de nem a balfasz vezetes miatt. valahogy a FOS arad ebböl is. remelem csak egy rossz pillanatomban erkezett ez a kis bemutato...

TDC Geronimo
Szerintem pár kör erejéig át is vették, mert akkor tök normálisan ment 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

n000rbi
Akkor valaki átvehetné a kontrollert Martintól, mert rossz nézni a faltól-falig menést 😊

TDC Geronimo
Na már gafon is elterjedt a stream, hamarosan jó sokan lesznek 😊

TDC Geronimo
A nagy destiny raidet már egy csoport ki is vitte. Volt kemény 1 boss. Mondjuk strikeok után nem is vártam sokat.

biztos meg mindig azt hazudja, hogy az 576-nal dolgozik.😄 (hu de gonosz 😊)

TDC Geronimo
Jó gyorsan tölti mapot is. Jó lesz ez 😊

TDC Geronimo
Ilyen kapcsolatban vannak sonyval? Azt vágom, hogy PSes oldal meg minden, de nem tudtam, hogy ilyen szintű.

DarkSector
szar a stream

nyilvan kaptak tesztpeldanyt es martin kisajatitotta maganak... lol 😊

TDC Geronimo
Úgy vezet mint öreganyám :y

TDC Geronimo
A rohadtak, hogyan? 😄

PSC Driveclub Twitch stream megy eppen:
Itt

Kongy
Hát ez most ilyen, de biztos vagyok benne, hogy nem kell majd csalódni exkluzívok terén. Emlékszem 2005-ben a MS lőtt el egy halom puskaport az X360 startjánál egész sok exkluzív volt, amikre ma már kb senki sem emlékszik. Egy ilyen gyöngyszem a Kameo is, amit most volt szerencsém kipróbálom 😊

TDC Geronimo
Nehezebben indul, mert több a meló ezekkel a címekkel meg jóval drágábbak is emiatt, de 2015 nagyon erős év lesz, ezt már most látni
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.09.16. 21:52:06

DarkSector
szebb mint az a renderelet szar? hát na hagyjukmár. ezt nem hiszem azért el.

Kongy
Meg idén DriveClub, LittleBigPlanet 3 😊 Amúgy nem kell félni, lesz itt még ex bőven, elég csak visszaemlékezni a PS3-ra, és az igencsak erős 2013-as utolsó hajrára (God of War Ascension, Last of Us, Beyond) 😊

DarkSector
ja azért, mert mikor beszéltünk azt mondtad még vász egy kicsit. 😊
így értem.

TDC Geronimo
SF már most is szebb

DarkSector
Karakterek arca már az AC Unity-ben elég szépen megmutatkozik....

DarkSector
Basszus itt milyen játékok lesznek majd mikor beindul az a folyamat mikor nem kell a géphez gyors launch játékokat "kiszarni" hanem szépen időt nem kímélve alkotnak optimalizálnak....jujj. 😄

Remélem a Killzone 2 intróját elérik majd minőségben, mert az kegyetlen lenne. 😄

0:00-3:30

Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.16. 21:21:43

grebber
Nem én haverom vett (életébe soha eredeti játéka, konzolja nem volt) de csak 1 kontroller van hozzá ezért akar még 1-et.
Fingom sincs (nem olvastam utána mert én warezra várok ott meg nem érdekel) ,de a ps3 lemezeket viszi vagy nem?
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.09.16. 21:00:39

Next PC upgrade: 2022

TDC Geronimo
Mondjuk ja, várnám már santa monica játékát is, UC tudjuk csak jövő év vége kb NDtől. QDtől is szerintem 2016 a legközelebbi. Jövőre jön order, bloodborne, UC, until dawn. Egyelőre ennyi aztán a többi majd kiderül